Men just det; BÅT!!!!!!111

Ahhhahahaha. Glömde väl berätta att apan Karlsson lina ska åka båt nu igen i kommande helg!!! HUR KUL!!!??? 

Denna gången blir det dock inte enbart med Madde utan med halva Kristinehamns kvinnojour (skojja) samt Hannill som hänger på! Woho! 

Ni som tror att jag enbart åker färja för att kunna härja vilt och bli snorfull, ni har rätt!! fast eh, man måste planera sitt alkoholintag, det går ju ej att vara snorfull hela natten för då orkar man inte med så mycket disco jöh!! 

Ska bli ultramegasköjj!!! Längtar! 

(P.S idag äger vi en sommarstuga!! Mogen lr?!!)

Julklappstips!!!

Upptäckte häromveckan storheten i eBay och igår gjorde jag mitt första inköp, en slags väggdekor som funkar som griffeltavla, kaching!!!36 spänn. Kollade först i svenska onlajnbutiker men då låg priset på ca 200+ och jag ba ehhh nej??!

Här kommer två ebaytips;

Perfekt julklapp för den late och frusna, städstrumpor!!! 


Den ultimata t-shirten, en piercad varg med hörlurar PLUS indianfjädrar, något för den "hårde"?



Apan blir "sjuk"

UH va töligt det är att läsa om alla stackars jävlar som åkt på den lilla förkylningen BUHU lixom. Snyt er o ryck upp er lixom. 

Tills man är där själv, då är det skitVIKTIGT att ALLA vet exakt hur sjuk man är, hur mkt snor man snyter per timme och vad febern ligger på. Har någon någonsin upplevt detta lidande som förkylning ger? Tror inte det. Stackars määääj. 

Nej men skämt åsido, jag är sjuk, men är i skrivande stund på jobbet med lätt irriterande bihålor samt en snok som kunde få valfritt rödvinsfyllo avundsjuk. 

Och imorse snöt jag asmycket blod! Trodde att hjärnan imploderat men så var inte fallet.

Har förresten länge spanat på olly moss alster, och dom är ju så jävla snygga (men dyra) så igår gjorde jag slag i baken och försökte måla av en bild, blev rätt hyfsat!

Olly moss - evil dead! 

Apan kopierar. Dock inte färdig än. Hatar att måla träd förresten, skittråkigt.  
Tusch och akvarellen!!
(P.S det är min egna hand avkalkylerat, hehehe!!)

Vafalls!?

Igår skrev jag faktiskt ett skitbra blogginlägg. Det var så roligt att jag skrattade i minst 15 minuter. 
Sen försvann det och kom aldrig åter, förlåt.

Varför känns det s.k viktigt att ligga kvar i sängen skitlänge på helgen? För att det är gött eller för att det är helg? 

Såååååatttehhh... Vad har apis gjort på sistone? Något spännande? Kul? Haha nädå, inget sådant! Apis har jobbis helis tidis, så inget nytt på barrikaden tyvärr. 
Har dessutom målat naglarna ca 3 ggr den här veckan. Det var kul. 


Här en bild från Vålberg centrum, varsegod.


Och en bild på en fräck manikyr. 


GULLIT!

Haha, Jonas är så söt ibland. Förut var vi i stugan och han klippte gräset medans jag vänt stod och tittade på. Helt plötsligt slänger han sig av gräsklipparen och kommer springandes mot mig, i handen håller han en groda, och ba "tittaaaaa"
Sen sprang han ut i skogen med sin grodvän. 

Slut på historien. 



Saru saru?

Det värsta/bästa med att ha en blogg är när man spontanskriver grejer, sen glömmer man bort vad man skrev. Och så nyss ba "vafan var det jag skrev imorse? Skrev jag att jag trodde att jag kissade på mig?
Eh, ok?

Det bästa med att vara frillasör är att man lär sig ju så mycket grejer. 
Idag har jag fått lära mig om jod. Det är viktigt att äta jod, för det är tydligen sällsynt i Sverige och det är alltså därför det är tillsatt i saltet. 

Har även fått höra starka rykten om att svensk damtidning ej lär finnas om ca 50 år då dagens ungdomar är totalt ointresserade av kungligheter. 



kissa på sig

Inatt vaknade jag av att det var väldigt varmt mellan benen. Blev skiträdd och ba "WTF?" och så såg jag ju vad det var - två katter som låg typ på varandra i en hög på täcket. HÖHÖHÖ!!!
 
Igår var jag hos Kristin och hälsade på. Har inte träffat Kristin på aslänge och jag hade ju inte ens träffat hennes bäbis! Shame on me!! Men ibland blir det så, livet kommer ivägen och det där med att planera in grejer kan vara svårt - ja. 
 Men det var väldigt mysigt, kristin är sig lik och hennes bäbis var ju hur gölli som helst!!
 
Idag = jobb. Imorrn = jobb. Helgen = oplanerad!! ÅH OPLANERAD HELG! det var längesen. Ska bli über.
 
Naw!!!!!!
 

Disco @ höla

I lördags var det ju krillehöla-time! Började hos Madde som hade siktet på 3,5er, jag drack ordinarie (krokodil). Nästa gång fest blir så ska jag oxå hugga 3,5er. För oj vad öl jag kan dricka! 

Hos Madde fick jag även tårta som hennes sambo gjort! Gött! Alla gillar tårta. 

Vi satt och tjötade om diverse onödigheter samt viktigheter en bra stund, sen gick vi på inflyttningsfest/födelsedagskalas hos issa och Gustav. Dom hade en skitfin lägenhet. Blev nästan lite sur. I Kristinehamn kan du tydligen bo i ett mindre slott och betala ca asbillig hyra. I Karlstad är det snordyrt. Fan. 

Träffade en tjej som frågade om det var jag som var sockerapa då hon läst min blogg. Minns inte riktigt vad jag svarade men hoppas att jag inte drog ett skämt. Kan bara 3 skämt som är rätt dåliga och dom brukar jag dra när jag blir nervös. 

Efter lite gallej blev det krogen. Hittade förresten en kattunge i trapphuset, den var jätteliten och såg ledsen ut. Önskar att jag hade stoppat den i väskan. 

Krogen var lite sådär. Drack ännu mer öl, dansade disco och slog random kille på pungen (det var faktiskt inte meningen och jag bad om ursäkt, men han ville ha ytterligare en ursäkt, då kunde han faktiskt dra åt helvete). 

När vi tog bussen hem tog vi följe av en kille som oxå bodde i k-d, men vi såg honom inte när vi skulle av, undrar om han hamnade i Oslo? 

Annars = bra kväll! 
Två schnygge tjäjer! 



Suddig discomadde!

Kräks i munnen

Russin: människans sätt att vanhedra naturen och skrika "fuck you, vi gjorde något äckligt av något SKITGOTT, moahahahaaa"

Nej men på riktigt, russin är verkligen skitvidrigt, ungefär som all torkad frukt (OCH JAG FÖRDÖMER ALLA SOM ÄTER RUSSIN!!!)

På matrepetoaren över äckliga oätliga saker ingår:
- russin
- tomater
- sylta
- rå paprika

Och vart kommer dessa idéer ifrån?
- dagis. Ofcårse. När jag var liten blev vi tvingade att äta allt. Jag ljög om tomaten - allergisk? petade i den jävla russinasken som vi fan var tvungna att äta. Och inte blev det godare för det.

Får nästan aktiva kräkskänslor av att skriva om det här känsliga ämne.

Mvh russinhitler


apan ritar!

Klockan fem började jag få småpanik då jag insåg att oj, jag har visst suttit och ritat typ hela dagen. Det var längesen jag ritade på riktigt, IRL så att säga. Men det var kul! 
 
Jag värmde upp med något som inte kändes skitsvårt, en gammel bild på sudden. Syftet var dock inte att faktiskt måla av sudden, utan bara... måla för att jag tyckte att bilden var snygg. 
 
färger tillochmed. Annars är jag blyerts-tjejen nr 1. Blev halvnöjd. som vanligt.
 
Sen gav jag mig på Davy Jones. Jag vet inte varför, det bara blev så. jag tänkte att "tentakler är ju kul", det var det inte, och slutresultatet blev...njae, sådär
Man ser rätt tydligt att jag faktiskt gav upp helt vid axlarna (samt nedre delen av tentaklerna) Varför skulle jag göra axlar för? Och en bakgrund? Jag vet inte. 
 
Men det var skitkul! Hoppas att jag ger mig in på liknande projekt igen inom snar framtid!!!

Dagens tips; käft

Oj vad många gånger jag har fått mitt utseende kommenterat, recenserat och fått såna välmenande "tips".
Det vanligaste "tipset" jag fått är att jag inte borde klä mig så stort. Alltså, om du klär dig så stort så blir du ju ännu större? Framhäv dina kurvor lina! Och jag tänker alltid "käften".

Träffade en äldre bekant för ett tag sen som ville ha ett tips ("du som är frisör...") om hens kusinbarn.
Kusinbarnet var ju så söt, och kunde ju bli ännu sötare bara hen klädde sig annorlunda, hen har ju sååå pösiga kläder, och är dessutom kort? Då blir man ju ännu kortare? Du vet, lager på lager, och hen kunde ju vara så söööööt!
Blaj. Tipset jag skulle ge var alltså hur man snällt kunde ge kusinbarnet lite tips på att klä sig lite smalare.

"Det kanske är bekvämt?" Sa jag och syftade sedan på min egen lätt pösiga klädstil. Det är väl en sak att ge tips till någon som faktiskt vill ha råd, men att lägga sig i en annan människas klädstil något helt annat. Enbart för att passa in i mallen, det är synd och konstigt att något som kläder kan vara provocerande.
Så dagens tips; ge ej stiltips till någon som inte vill ha det. På vilket sätt är det viktigt för dig?

P.s jag har köpt nya sulor, dom är sköna.


ett, två, disco!

Igår var det discodans med stort D!!
 
Tjejerna kom hit, det var jag, sudden, emmy och hannill! Vi började kvällen genom att prata i 120 om ungefär allt. Ändå kändes det inte som att vi sagt tillräckligt? Körde lite "just dance" på wii. Har ni testat? Om ej, GÖR DET! det är så att säga - "skitkul". 
 
Klockan var ca 23.10 då vi bestämde oss för att göra stan. Jag är en kvinna av tradition och håller helst till i vattenhål som man väl känner till. Men vi chockerade oss alla och gick på ett ungt, hippt discoställe som kallas för "jaguar".
Jag hade väl inga direkta förhoppningar då jag tycker att dom flesta stora discoställen är tråkiga, men tji fick jag, jaguar fick VG, ej MVG pga lite för många snorungar (men vi börjar bli rävar, så det är nästan givet ändå). På en bar spelade dom nästan enbart 90-talsdisco. Med andra ord - det bästa av alla discon (90-tal!). Så vi dansade, sen dansade vi och dansade lite till. 
Blev även skändad lite av en kille som av någon anledning dansade väldigt nära. Då flyttade jag mig, och han följde efter. Tillslut så försökte han lägga handen på mig och då blev jag sur och sa "du, jag känner mig jävligt obekväm när du är så nära". Då gick han och körde exakt samma moves på en annan tjej. Hon såg heller inte så intresserad ut. 
Konstigt det där, varför raggar folk så? Om någon går ifrån någon så är det säkerligen ett tecken på att en inte är intresserad, så nej, man går EJ efter då. 
 
Och just det, vi hittade en soffsäng!!! Mitt i discot!!! Både jag och sudden trodde att vi dött och hamnat i himlen. Tänk er att halvligga i en soffsäng på ett stort disco??? Asgött.
 
kolla här lixom!! jag, sudden och hannill pöser. 
 
naaaaw! titta va snuttig tjej! Hade en jätteskön tunika på mig från kappahl! 
 
 

RSS 2.0