slå sten hårt

Idag har jag diskat!! halleluja! Det har definitivt varit en av höjdpunkterna i veckan då jag inte diskat sen i lördags.

Känns knappt som jag har varit hemma överhuvudtaget den här veckan. Har kommit hem apsent alla dagar, typ nio-tio, och då har jag bara stupat i sängen och hoppats att jag hamnat i rätt bostad.

Igår var jag hos pappa och Åsa och räknade ut matematiska siffror. Mest nollor faktiskt. Har lite svårt med nollor. När det handlar om tal över 1000 blire svårt. Då får jag räkna nollorna för att då det rätt. Och räcker inte nollorna till blir det nästan ännu värre.
Nåväl, var rätt nöjd över nollningen när jag kom hem. Somnade i raketfart, och idag har jag varit på banken igen. Kom försent till bussen och spenderade lite dötid på H&M som tydligen hade öppet. Köpte ett par shorts som jag ska lämna tillbaka imorrn.

Nej vafan, nu svamlar jag. Är dödens astrött och det rycker i ögonaböj samt ögonlocken.


Färgkurs Loreal!!

Idag har jag varit på en slags färgkurs/visning som Loréal hade! Med sara och min blivande hyresvärd (te stolen!!) Var riktigt kul faktiskt!
Sjukt längesen jag var på något sånt, det var spännande och nu känner jag mig megapeppen!
Fick goe baguetten och snodde vindruvor (som sedan låg precis överallt).

När vi skulle gå fick vi goodiebags!! Blev så nöjd att jag nästan grina lite som tack.

min mobilkamera är ju inte sådär skitbra dock...

goodiebag!! var ett läppglans och nån fräck hårolja som ska bli spännande att testa!

gnägg eller!!

Kom igen apan, bättre kan du!!

Idag BORDE jag ha gjort minst femton grejer mer än vad jag gjort. Och det gav mig ze stresspaniken. Så jag tänker chilla ikväll och fixa imorrn och hoppas på att ze stresspanik lugnar sig litte!!! hehe

Har även tagit 23 bilder på mina naglar som jag tyckte blev überfancy efter gårdagens latstress.


//miss fancypants

under en sten?

Alltsåe... det här med företagande osv är en jävla djungel. Börjar undra vafan jag gett mig in på lixom.

vegetariano!

Jag håller på och drar ner på min köttkonsumtion. Inte för att jag på något sätt vill bli vegetarian, eller för att jag tycker synd om djuren. Men jag äter ju för jävla mycket kött. Tror inte det är bra för kroppen på sikt att trycka i sig för stora mängder kött varje dag. Plus att jag tror inte man tänker på hur mycket kött man faktiskt stoppar i sig. Det är körvpålägg te frulle, köttfärsås te middag eller bacon o ägg te kvällsmat. Boah!

Så! Var och handlade, köpte massa quorngrejer, lax och fisk istället. Möms! :)

röttågult!!

hur cp-snyggt är inte det här då???

Näeomenkanskeskulle...

Lat, lättdistraherad, samt lite rastlös och stressad. Just nu alltså. Jag hatar att göra saker på beställning, då går det jävligt långsamt. Om det går alls vill säga.
Har fortfarande inte börjat med den där jävla budgeten.
Däremot har jag strukit ett par fina gardiner, bytt påslakan, druckit kaffe, ätit glass, duschat, vikt tvätt och funderat jävligt hårt på vart den där Kevin i backstreet boys tagit vägen?

Har en känsla av att jag kommer sitta en timme innan bankmötet och hets-klottra ner något oläsbart på en post-it.
Gah.

starta eget osv!

Hej bloggen.

Idag har jag officellt sagt upp mig från jobbet. Har bestämt mig för att hyra stol i Karlstad, plus att jag även ska jobba på en salong i en mindre ort.

Och shit vad nervig jag är!! Jag kan fan inget ju. Ringde till banken förut för att boka möte. Banksnubben ba "du måste göra en budget." Och jag ba "ehh...budget?".


Men det kommer bli så jävla kul tror jag! Kommer få det svettigt, asjobbigt osv, men jag får jobba för min egen skull, så det kommer nog bli ännu roligare.
20:e april börjar jag!

produktivlina!

Kan ha varit den bästa helgen på aslänge!!

Lördag; Åkte till stan med Hannill, såg TVÅ kändisar!! Lasse Arnell och en snubbe i starboys. Tyckte jag var fett. Sen så hände något helt magiskt. En gubbe från facket gav mig gratis korv!!! Jag jublade av lycka medans Hannill gick tio meter bort och skämdes.

Sen käkade vi mat på Karlstads absolut bästa matställe, Vero. Deras sallad är så jävla god att jag gråter av lycka.
Efter en glad dag åkte jag till moder och hängde lite. Sen iväg på gallej hos Peter med sudden! Höll mig dock i skinnet hela kvällen, och drog hem i lagom tid när folk började bli lätt odrägliga.

Idag har jag varit på möte på morgonen som gick så bra att jag är en happy happy hamster! Sjukt glad. Berättar mer om det imorrn.
Sen åkte vi ut i skogen och firade pappas tjej Åsa. Pappa hade köpt en traktor och jag var ju fan tvungen att provköra den. rätt svårt eftersom jag bara lyckades åka baklänges, men tillslut fick jag fart på den och det gick framåt. Traktoråkning får 5/5 apor!
Har även ätit obscena mängder tårtor och göddig mat.
Glad tjej -85.

prickig-körv klänning!!

tjejer på festen!

"saru?"

partyfolk

apan kör traktor!!

såhär glad blir man av traktor!!

mm caaaaake!!

sry!

Ursäkta för mitt urkassa bloggande. Har fan inte haft riktigt tid med något alls nu. Och mitt intresse för le blogg är på ungefär -75 just nu.
Men jag håller på med något viktigt!! Lovar!! Har vi tur kan jag outa vafan jag sysslar med på typ måndag?

Ha en göddig helg ungdomar!

helvetesstol!!!

Tystnaden som uppstår när man i princip är färdig med att montera ihop en jävla ikea-stol och inser att man byggt fel.............

Ja vafan. Tur att man är snickarn´s dotter då. Kommer säkert på en fiffig Mcgyver-lösning (silvertejp?).

Har varit på Ikea med Jonas idag. Köpte en asbillig korv, stol, stoldyna (till mina klippkompisars stora lycka!), blockljus, toaborste och sängkläder, grytor. Och köttbullar med potatis. Var antagligen något mer, men det har jag redan glömt. Kalaset gick över min ikea-budget och jag känner mig fattig som fan. För att skojja till det ännu mer köpte jag även ett par skor (ej på ikea). Fan. Får väl skylla på årstiden eller dyl.

blodet droppar blodet droppar........

Fick en jävla skitmåndag. Imorse bröt helvetet lös och såret gick upp och det blödde like hell. Det rann blod i ca 10 jävla minuter. Jävlar vad blod. Såg ut som att ett mindre yxmord begåtts i toan. Ringde vårdgivningen och frågade ifall det var farligt, vilket dom inte kunde svara på.
Har försökt hitta något nummer till kirgurgen eftersom det inte står på remiss-lappen.

Åkte ändå till jobbet vilket kanske inte var så smart. Tror jag fick blodbrist, eller en mindre chock, för jag blev lätt yr, tröttare än vanligt, mådde skitilla och torr som fan i käften. En timme efter frukost blev jag även så hungrig att jag nästan fick blodsockerfall.
Åkte hem och käkade två matlådor och stekte upp en halloumi-ost och vräkte i mig allt asfort. Drack en halv påskmust och sov som ett barn i en timme.
Jisses.

en söndag!!!!!!!!!!

tjabba bloggen!!

Började dagen genom att sova i 11 timmar. Gick och la mig ca 22.00 igår, och vaknade med lätt marginal 09.00 imorse. Herregud. Blev ju sjukt trött av all sömn och övervägde att sova lite till. Men gick upp och stekte pannkakor istället.

När jag nätt och jämt intagit mänsklig form åkte jag till Sudden och martin och lekte med baby-Tuva, snackade skit (inte med Tuva, utan sudden, Tuva kan inte säga så mycket, men hon gör ett ganska imponerande get-gurgel).
Tränande upp mina gamle blöjbytar-skills genom att byta en kissblöja på Tuva. Kände mig jävligt nöjd över migsjälv sen. Här ser ni en tjej som kan byta en blöja lixom!!! woho!

Jag och sudden pratade om mat så intensivt att jag var tvungen att åka till Konsum och köpa falafel. Det var gött.

bezth kid ever!!

sneidlugg tjej

Varje vår gör jag samma grej,
snedlugg snedlugg snedlugg!
det gör mig till en mindre svettig tjej.
Ibland får jag medhugg. :(
Och jag saknar min lugg jättemycket!
Om några månander kommer jag få krupp och klippa av det jävla stycket!


skål då

Idag är jag hemma med vård av sjuk röv. Yepp, verkar som om det smygande kommer tillbaka. Hell of röv. Borde ju fan fått en kallelse från sjukhuset för typ... fem veckor sen? Borde ringa och påminna dom om min stackars sargade röv.
Borde iofs ringt idag, men jag har legat på mage och glott på "the office" hela dagen, så jag är lätt medvetslös lite överallt.

För övrigt intet nytt på krigsfronten.

Eller jo, kan berätta om en töntig (och rätt rolig) grej jag o Madde gjorde när vi just kom in i hytten på båten i helgen. Madde blev helt exalterad och ringde random hyttnummer och sen när någon svarade så försökte hon övertyga denne om att "det här är är kaptenen som talar". Ingen trodde henne. hehe.

pöss da.

I´m on a boat!

Nu kör vi!
I lördags så anlände vi efter en jävla bussresa, med ett helt jävla onödigt stopp ute i vildmarken, stockholm för att äntra sveriges största bidrag till klamydia-epedemin, Cinderella. Fantastiskt.
Sög i mig två bärs på bussen, sen var vi fit for fight så att säga.

Det är faktiskt skitkul att åka cinderella. Men man måste vara beredd på att härja vilt hela natten, ta det lungan med alkoholen, samt äta lagom mycket köttbuffé för att örke med. Och så måste man vara rätt öppensinnad. Folk är lixom i det stora hela idioter. Roliga idioter.
Vi träffade kompisar så fort vi gick ombord, hittade några lattjo utländska killar som jag bjöd på snus. Han mådde skitilla och spottade ut efter ungefär två minuter. höhö.

Sen så träffade vi ju Suddens kille martin och hans brorsa! madde träffade oxå några bekantskaper, som inte riktigt var min typ av folk.
Efter vi käkat köttbuffé är det rätt luddigt. Inte för att jag var skitfull, utan för att det hände väl så mycket. Jag hängde lite med Martin och c/o medans Madde hängde med sina bekantskaper. Sen vettefan.

Kom väl i säng halv fyra eller nåt, vaknade klockan åtta och var rätt full, vinglade iväg ensam till frukosten och åt skitmycket äggröra. Sen vinglade jag iväg till taxfreen (full) och köpte två bodybutters.
Hittade madde, gick till buffén igen och käkade litte till.

Bussresan hem var dock hell on wheels. Fulla jävla göbber i kärringar skrek i mitt öra, halvsatt i mitt knä och var allmänt asjobbiga. Jag o madde klappade lite diskret i händerna när dom gick av.

on ze buzz
woody var med!!
Madde på buffén!
jag på buffén!! Håller på o sparar ut luggen, därför ja ser ut som en full shetlandsponny!
sötaste!!
okej. Bjur på den här. utsmetat läppstift och slirig blick. Vet inte varför, men jag dras alltid till folk med lustiga huvudbonader.
den här är om omöjligt ännu värre.
Johan och en lite halvrädd martin.

ujujuj

jävlar vilken helg alltså. är halvt medvetslös. Återkommer inom kort.

RSS 2.0