1 år

Jag har bott i Västerås i ett år. Ett spännande år, ett jävligt jobbigt år, ett jävligt fattigt år, men ett jävligt kul år. Anledningen till att jag lämnade dom värmländska skogarna var för att skaffa mig KUNSKAP och erfarenhet. Jag fick ta hand om en hel salong själv i 10 månader, det var kul, och spännande. Men jävlar i mig vilken merit!
Sen så har jag träffat helt fantastiska människor! Jag flyttade in som inneboende hos emma, och vilken jävla tur, eftersom Emma är typ skitbra. Och grannen, emmas mamma anne-lie! fantastisk kvinna! 
Sen har jag även träffat på några rövhål oxå, men såna finns det ju överallt ändå.

På lördag flyttar jag till karlstad igen. Känns både bra och lite sorgligt, men vafan, jag kommer ju att hälsa på, helt klart!


//peace

arbeite!

Bit mig i byxan och kalla mig Rut, jag har jobbintervju nästa tisdag! jag är bäst! Värmland, here I come!

moppen



Okej, kolla noga på den här bilden. Ser ni nåt som inte borde vara där? När jag blir brun brukar jag alltid få en moppemusche! Hahaha! Upptäckte det igår och tyckte det var lite spännande, i vanliga fall brukar jag ta bort den på sommarn, men i år känner jag att jag kanske borde göra revolt? spara ut den (eller ja, jag tror inte den växer, den bara är där), eller så kanske jag kan fylla i den med mascara. Ställa upp i cirkus? ja skitsamma, men det är kul med kroppsbehåring, särskilt på tjejer, eftersom det är så tabu.

Nej hörrni, nu skall jag och min moppemusche gå och se på film.

alina @ färjan



Imorrn så är det säsongsstart av "färjan"! Och det roliga är ju att min gamle praktikant Alina är med (som jag för övrigt var ute med igår)! hahaha! Jävligt fränt faktiskt. Jag är tillochmed lite stolt. Alina blir ju i princip D-kändis med det här. Coolt.
Måste ses!


JÄVLAR!

Fan vad full jag var igår. Helt fantastiskt! Och så alla dessa fyllesamtal, hade inte varit särskilt trevlig heller för den delen. Rolig tjej är jag.

krogkille: fyfan vad osexigt med tjejer som snusar.
apan: JA, MEN DU HAR EN SKITFUL FRISYR!


trevligast i stan.

Pölsa <3



Har ni intesett "smala sussie", så lär ni ju se den! lätt en av dom bästa svenska filmerna (eller så tycker jag bara det för att jag är värmländsk)

slacker.

Fyfan vilken segröv jag är på att komma igång. Klockan är nästan fyra och jag har gjort precis ingenting av det jag skulle göra. Typ STÄDA. Istället la jag mig i solariet och solade i 40 minuter. 40 jävla minuter! Jag tror nog inte riktigt ni fattar hur jävla stekt jag är. Det luktar bränt kött i hela lägenheten. Jag med, trots att jag duschade i en halvtimme, luktar ändå stekt köttröv. Äsch, får väl dricka en flaska parfym om det inte avtar.
Det var rätt så traumatiskt, så jag såg på desperate housewives för att lugna ner mig. Och precis innan jag skulle komma igång med städningen, kom jag på att jag kanske borde betala räkningarna...
Räkningar betalda, jo just det ja, jag var ju absolut tvungen till att ringa Alina först. Mycket viktigt.
har jag ätit nån lunch idag? nej just det ja, kan ju vara bra, ska baaara göra lite lite mat först, sen så!

 Är det så jävla skitigt ändå? Fan.

brunch

 Har just intagit dagens favoritmål, FRUKOST! Eller tja, brunch snarare. Anna Skipper hade hatat mig. Men lördags-brunch är fan guld.


Titt va gött! äggröra innehåll; ÄGG, MJÖLK, OST. Knaperstekt bacon. Åh bacon! Stackars vegeterianer. potatissallad, flingor med mjölk och kaffe.
I vanliga fall brukar jag bara slänga i mig lite fullkornsflingor och fil + kaffe. Så det är inte så farligt som det ser ut.



Igår var jag lika rastlös som en idrottare med autism. Alina fick utegångsförbud och kunde dessvärre inte förgylla min tillvaro, och där satt man, ensam, småfull och jävlig. Så jag gick ner till bästa grannen anne-lie och terrade henne istället. Vi såg på "så ska det låta", "let´s dance" och drack lite öl och tjötade. Senare åkte vi till stan och hämtade upp Björn, han var full som en kastrull och jätteglad. Var en riktigt trevlig kväll! Halv två var jag snortrött och höll på att somna mitt i ett samtal, så det var bara att kasta sig i säng.

Idag ska jag försöka styra upp lite här. Emma hade nog gråtit blod om hon såg hur det ser ut i köket. Mitt rum ser heller inte sådär skitfint ut, direkt.


/peace and löv.

christopher walken

Älskar Christopher Walken! Världens coolaste gubbe, verkligen. Och har ni inte sett Weapon of choice, så gör det, han är världsbäst! Verkligen. Fantastisk gubbe. Dansar lite som mig faktiskt.



skoghall

En klassiker som aldrig dör, skoghallsbilden. Jag bodde i skoghall (värmland) i rätt så många år, och bilden illustrerar hela bruket rätt så fint.

här vill jag leva, ja här vill jag dö...äsch.

fest i valen.

Språkade just med min kära väninna Sudden, och vi kom fram till att sälja våra själar och faktiskt åka på arvikafestivalen! Fett med bra band! Och jävlar vad längesen det var jag grisade runt i lera med gummistövlar och konstant fylla.
- ciggvagnen
- bo inte brevid staketet, folk kissar där. och bajsar.
- hångla med gamle synthare.
- emo-invasion. Ska jag raka bort mitt ena ögonbryn kanske? Måla ett uppochnedvänt kors i pannan?
- göra bort mig för eventuella hårdrocksband (okej, långsökt MEN typ 2003 träffade jag på ett skitstort metalband (vilket jag inte fattade) och råkade säga att det var det sämsta jag hört, sprang fort sen.)

AW, GÖTTA.

Lina, sudden, anno 2006 augustibuller. fina tider.


bryt ett ben

Var ledig idag. Var väl lite, tja, sådär. Drog till stan vid kyrktid (tolv) och ramlade runt i olika affärer. Hittade en jättefin kjol på myrorna för 45 spänn, men då slog snåltarmen till, så jag gick till new yorker och köpte en sjal för 50 spänn istället. Jävligt logiskt.

Är extremt rastlös i skrivande stund. Har skickat lite mess till min gamle praktikant Alina och lockade med öl och pub.
Är rätt tråkigt här annars, vet inte hur jag ska roa mig, finns ingen tv, ingen dator (eller tja, har lånat emmas just nu). Min käre sambo (kombo? roomie?) Emma är och turistar i Trysil. Hon ringde för ett par timmar sen och verkade rätt glad, hon hade tydligen utnyttjat den fria baren och något spa. Fyffan. Det är tur att man inte är bitter.

Och eftersom jag älskar migsjälv så extremt mycket tänkte jag exponera mitt tryne för er, era stackare. Men som Emma brukar säga; "har man godis så bjur man."


Hade en rätt så bra hårdag idag. Eller tja, imorse, nu ser jag ut som Charlotte perellis onda tvilling i håret.


Prövade att sminka mig blå för ett tag sen. Såg faktiskt lite ond ut. Tur att det finns redigeringsapparater på mobilen. HÖHÖHÖ.


Nu är glassbilen här. DÅLIG tajming, det snöar ju ute. vem vill ha glass när man lika gärna kan slicka på backen?


sudoku..sadi..sako..

Ett nybörjarmisstag man ofta gör när man flyttat ut ur sitt föräldrahem och ska handla mat är att man alltid köper på sig fel matvaror. "okej, jag har ingen mat, vad behöver jag? grillolja! tändstickor! keso!" Ni fattert, man köper grejer som man inte riktigt har dom rätta tillbehören till. Jag har lärt mig att det man har mest användning till är kött, det går att variera mest.
Men jag lär mig ändå aldrig riktigt, och jag är en jävla sucker för pålägg. "okej, jag har ingen mat alls, vad behöver jag? PÅLÄGG! Skitstor ost, jävlar vad billig! kaviar! keso! potatissallad! skinka!" och sådär. Ut ur affären med två gigantiska påsar fulla med enbart pålägg, kånkar hem, lastar ur allt pålägg och inser att, fan jag har ju inget bröd...


tjocka stinker!

Trots mitt helylle-nylle och min propra image så måste jag sticka under stolen med en sak; tjocka människor luktar illa. Och nu menar jag inte småfeta, mulliga, eller blekfeta, utan gravt överviktiga människor (100+), och dessutom KILLARNA. Har träffat på ett par feta kärringar som luktar arsel med, men inte ofta.
 
I mitt yrke står jag så nära människor att jag i princip skulle kunna slicka dom lite diskret i nacken utan att dom märkte det, och ur den vinkeln gör att jag känner allt, jag luktar allt, jag ser om du inte rengjort öronen ( och snälla, låt bli vitlöken är du snäll!). Har diskret observerat under mina frisör-år att det faktiskt är så, många killar som är vrålfeta ger upp, det finns inte mycket dom kan göra för att förbättra sitt utseende utan att gå ner i vikt, så dom ger upp, av ren lathet. Skiter i att tvätta håret, duscha, vad är det? Det är synd tycker jag. Jag har inte träffat på många människor som jag faktiskt ser som fula, tvärtom! Dom flesta människor har faktiskt någonting vackert, men då gäller det förstås att framhäva det.


matvrak.

Fick lön igår! Jäklar i min lille låda vad glad jag blev! Skickade iväg mini-praktikanterna att köpa en göttig sallad till mig på lunchen. MM. Och efter kneget så drog jag, emma och annsan till nåt köpcentrum utanför stan. Jag satt bak i bilen och tjatade om Burger King. "ÅÅÅÅH, KAN VI INTE ÅKA TILL BK? SNÄÄLLLAAAA, JA ÄR HUUUNGRIIG?!"
fick som jag ville och blev glad.

För övrig information har någon råkat sno med sig min mobilladdare. FAN! Hade lagt den på övervåningen.
Och dessutom har min exellenta dator råkat . Vettefan hur jag får igång skiten igen. Tur att man inte är teknisk. så jag snor emmas dator under helgen.

BRA;
Emma-fritt hela helgen. eventuellt karlbesök? vem vet, får se om han hör av sig. Annars får jag roa migsjälv på bästa vis.
ledig imorrn. tror jag. långhelg. GÖTT.

ursäkta för ett annars innehållsfattigt inlägg. peace and löv.

all work work.

Jäklar i min lille låda, nu ska ni få höra vad jag gjort på kneget, istället för att dricka femton koppar kaffe och spela sims på mobilen har jag  faktiskt fått jobbat! Fantastiskt! Igår var jag bitter, eller tja, likgiltig i humöret, helt zombie. Var bitter halva dagen idag med, tills jag fick en färgkund, färg och klipp utan att chefen la sig i. GÖTT. Fantastiskt snygg klippning (Bobby, släng dig i väggen!), och en vrålsnygg färg. Jävlar vad nöjd jag blev. Kreativiteten flödar. Trots att jag blev färdig klockan sju. gah.
Längtar tills jag får jobba utan att ha någon idiot som är i vägen för mina fantastiska idéer.

Hoppas jag får lön imorrn, då skall jag äta våfflor! Det är våffeldagen, mer våfflor till folket! En gång åt jag elva våfflor. Jag gillar våfflor. Våfflor är gott. Och dessutom ett väldigt roligt ord, "våffla."

headern.

fan, nu sitter jag här igen och pillar med headern. Kan fan inte bestämma mig. Dessutom lär jag ju bli sen till jobbet med. Okej, kolla här, vilken är snyggast?





Beslutsångest. Hjälp mäj!

den ofrivillige bantaren.

Den sista veckan i månad går jag på diet. Helt ofrivilligt faktiskt. Skälet är pengabrist. Inga pengar = ingen mat. Men jag ska inte klaga, det har sina fördelar. Ni vet dom gångerna man står framför en fullproppad kyl/frys och glor i en kvart för man kan inte komma på vad man ska laga? Man blir Macgyver av att knappt ha någon mat! Jävlar vad uppfinningsrik man blir. Igår lagade jag upp det absolut sista jag hade kvar i skafferiet, risotto, krossade tomater, lite vin (jag hittade vin!) och wok. Perfa, mat i två dagar! Frukosten är lite knepigare dock. Igår åt jag en gammal apelsin till frukost. Apelsin som apelsin, den var ätbar. Idag norpade jag två knäckebröd, och jävlar, mjölken till kaffet var slut! Fan i helvetet. Då tog jag lite glass istället.
I somras hade jag ofrivillig diet i två veckor, då åt jag enbart pasta, men gick ner typ fem kilo.

Imorrn är det löning, då ska jag köpa värsta salladen. Fan vad sugen jag är på en redig sallad. Nåt med skinka i. Mmm. Och ostbröd! Fan vad gott det är, har ni inte testat det så gör det.


ris-otto.

Tänkte göra ett tappert försök att tillverka lite risotto. Läste lite i ett recept, 3 dl vin ingick. Hm, vin? Finns inte här dock, går det lika bra med vodka? Eller en gammal cider? sprit som sprit tänker jag.

munchies.

Jävlar vad sugen jag är. På mat alltså. Jävlar vad jag vill äta, desvärre har jag ingen mat alls. Det är egentligen det bästa med bakfyllan, hungern, skulle kunna äta en hel altan faktiskt. Eller femton baconpaket. Mm...bacon, den bästa delen av grisen. Kött vore gött. Kött e gött.
Istället väljer jag en nyttig frukt, bapelsin, lite som att spotta en törstig kamel i halsen.

Helvetespissjävlar.

Jävlar i helvetet vilken ångest jag har, klassiskt fall utav bakfylle-karaktär, yippi. Men tja, gårdagen går väl att summeras i att jag gjorde bort mig halvmycket iallafall.
Vi hade lite förpartaj här med lagom massa folk, öl och katter, samt en hund. Mycket trevligt. Jag hade fått ett telefonnummer som jag försökte samla mod till att ringa. Klockan halv nie kände jag att det var dags att ringa, okej, har man inte pratat med en människa på två år kanske man inte ska börja med öppningsrepliken; "Ja hejsan, jag ringer från moderna försäkringar.." Törrast i stan lixom. Nåväl, skitkul att prata med honom, vi ska väl förhoppningsvis ses nästa helg. Sköjj!

sen drog vi till krogen, vanlig ordning BMB. Kändes, tja.. lite sådär alltså, men lite dans blev det.
Tjejerna försökte "hjälpa" mig genom att skriva flirt-sms, alltså, jag skriver inte flirt-sms, inte min stil riktigt, Så dom förde direktivet, så att säga. Tyckte väl att smsen var rätt harmlösa ändå. Det var inte förränns imorse jag läste dom och fattade att dom anspelade på sex, rätt mycket. gah. skjut mig. Fan att jag inte fattade det tidigare. blah.

Tappade bort Emma och co, helt borta, så jag knödde runt och letade i folkmassorna, som den lille illern jag är.
 En kille buttade mig i ryggen, vilket jag sket i, då hällde karljäveln en hel öl över mig! Jävla idiot! Vände mig om, och där stod en liten gangster med dvärgväxt och utländskt ursprung och pekade finger åt mig. Jag blev så jävla paff att jag började störtgrina. Som ett litet barn. Sen sprang jag hem.
Ringde och muckade med Matte oxå, blev skitsur för att han inte hade tid att prata i telefon. Jävligt moget av mig.


Sådär kväll alltså, förfesten var roligare. Öldränka kläder, måste tvätta. sms ångest.
Hungrig som ett as är jag med.

feminist - javisst!

Ibland kan jag störa ihjäl mig på folk som inte kan kalla sigsjälv för "feminist", dom backar runt ämnet och säger ALLTID såhär;
- Näeee, asså, jag är INTE feminist, men jag tror på jämlikhet.

Jaha? Det ÄR ju precis samma sak (och ja, jag vet att jag har skrivit liknande saker förut). Varför är det fortfarande fult att kalla sig för femnist 2009? Joru, för att feminism är direkt kopplat till fula saker, som HÅR. Feminister är håriga och hatar män, det vet vi ju alla.
Jag tycker fortfarande att det är riktigt jävla synd att man inte kan använda åtminstone ett ord med feminin koppling (FEMinist) utan att det blir ett jävla liv. Sen vet vi ju alla att det finns extremfeminister, samma grej som att det finns extremhöger, extremvänster, extremreligösa, extremböga, etc. Ni fattert va?
Jag är extremt fåfäng (åtminstone på helgen...), relativt tjejig, och ibland rakar jag mina ben (annars ser jag ut som Cousin It´s kusin), men det känns ändå bra att tycka att båda könen ska ha lika rättigheter. Män och kvinnor har självklara olikheter, men jag tycker inte att det är okej att det t.ex är gratis för tjejer att gå in på krogen, men killar får punga ut cash för att komma in (har för mig att dom tog bort det för ett tag sen, men ändå.). LIKA för alla!
Och det känns jävligt bra att säga att vi bor i världens mest jämställda (feministiska!) land.

Tack för ordet.

desaaajna?

Vettefan, har suttit och pillat på headern igen. Tycker jag ser lite bajsnödig ut på den nuvarande, lite väl pretto och arg typ. Så jag försökte göra en ny, men den blev väl..tja, sådär.
Vad tycks folk? Ska jag byta? Eller har ni några bättre idéer?




wake me up.

Var spiknykter igår, låg och kollade på Pretty Woman och kände mig glad. "Uh va vackert! Att di fick varann te slut!"

Somnade i lagom tid, halv ett. Vaknade av att mobiljäveln lät jävligt konstigt och i mitt sömnbrus trodde jag att det var väckarklockan som skrek. Konstigt. Men nu till det konstiga, det hade ringt, och jag ringde upp (i sömnen?), la på, och så ringde det igen, och jag svarade trevligt; "VA??". Det var Matte-Patte som inte kunde sova, snällt att han väckte mig istället.  vi tjötade i en timme. Minns dock inte riktigt allt som sades, men vi kom nog inte fram till lösningen på cancer iallafall.

Imorse vaknade jag redan halv nio, pigg och klad. Fick äran att sminka och fixa Emma som skulle på plåtning. Fan vad kul, jag vill oxå plåta! Ska tjata på sudden så vi kan styra upp nåt om några veckor. Ska klä ut mig till Hannibal Lecter, en pimp, eller något annat smakfullt isåfall.
Nåväl, blir förhoppningsvis inte nyktert ikväll. Men vi får väl se.

spraydate

Jag har faktiskt försökt att hålla mig borta från spraydate på sistone, känns lite B på nåt vänster. Men det går fan inte, man får så jävla många "roliga" mail från alla möjliga desperados. Och har man tråkigt en kväll kan man alltid vara inloggad på spraydate i ett par timmar för att sen skörda in massmejlen. Jävligt roande, och så känner man sig lite som Gud på nåt sätt, I´ve got tha power.

Sen får man många kryptiska mejl som jag inte fattar ett skit av. Vad betyder det här lixom?


 "Idag känner jag mig glad tjej? Du är katt? Med dig vill jag  tidglas? Rinna? sanda?
Jag fattert inte.


Fullot.

Klippte en überalkis idag. Fastän jag inte ville, blev så jävla sur på chefen att hon tog emot honom, det luktade gammal räv i hela salongen. Drog med chefen in i fikarummet och väste; "fan, han är full! jag tänker INTE klippa honom!". Chefen snidade runt i salongen, satte alkisen i frisörstolen och sa "Varsegod Lina." Fyfan vad förbannad jag blev. Dessutom var han en jävligt utseendefixerad alkis, kräsen så in åt helvete. Inte kul, började nästan kräkas av lukten.

apan: eh...använder du nåt balsam? Så får du ner håret lite, det är rätt...fluffigt..
alkis: Balsam? åhfan, näääee... alltså, det är ju en "pengafråga".
apan: ookej...
alkis: joasså...jag är ju alkoholist med, så det måste jag ju dra ned på.
apan: okej..

Det sa han om allting, att det var en "pengafråga". Konstigt. Hade jag haft så fluffigt hår hade jag nog prioriterat balsam. Men men, vi gör ju alla olika val här i livet...

Bitter? Jag?

Sitter o hetsäter karameller i väntan på att pastan ska koka. Fan vad moget.
 Idag är det fredag, och vad i helvete ska jag göra idag då? Emma är på after dark...öh, eller work. Jag har inga pengar, ingen kärlek och ingen öl. grinar lite. Näe... fast asså...eh, jag är rätt trött ändå. Alltså...trött, kanske ska kolla på någon käck och glad film och moffla? Ähfs. Fan vilken tråkig helg det lär bli. Det enda jag faktiskt ser fram emot är att tona mitt hår. YEY!

Är så jävla trött på killar, bara fulla i skit, allihopa.Stickobrinn!

Hives!

Fan oxå, verkar som jag flyttar fel helg! The Hives ska tydligen till Nöjesfabriken i Karlstad den 27:e mars! FAN! Jag som ville dit och hångla med Pelle. Rumpa.



En ganska rolig grej ang. The Hives, för hundra år sen var jag på Hultsfredsfestivalen och röjde med Hannill, Bengan och Emmy. Vi ramlade runt på festivalområdet och kollade in lite band och grejer, Bengan som var full som en bergsget och fick se Howlin-Pelle med sin tjej Maria (från sahara hotnights) som stod och glodde på något band någonstans. Bengan plöjde fram och greppade tag i Pelle och halvskrek "THÄ HAJVS ÄR GÖRBRAA!", sen kutade hon fortsomfan därifrån tills hon kom ihåg att Sahara Hotnights Maria stod brevid. Då skämdes hon och kutade tillbaka, greppade tag i Maria och skrek "SAHARA HOTNIGHTS ÄR OXÅ GÖRBRA!"
Hahaha, smidigt.

daz hälg.

Idag är det fredag! UH va gött! Förhoppningsvis är det relativt lugnt på kneget och jag hinner tjata till mig en toning, mitt hår ser mer eller mindre lila ut. Inte coolt. Och för omväxlings skull verkar det faktiskt bli en relativt lugn helg för min del, är lite för fattig för att öla. Men min lever är nog väldigt lycklig!
Men som kinesen sa; "den som lever den får thé".



Förresten så verkar min gamle gymnasieskola uppgraderat sig angående den exellenta matsedeln. Nam nam nam.


ego-google.

Är lagom rastlös. Brukar googla migsjälva då, kolla hur man står till på kändisfronten. Börjar ta sig, hamnar snart bland alla G-kändisar om jag har tur. Googlade på "sugarmonkey" och "bilder". Titt vilka fina jag hittade!


okej, det här är alltså en "sugar-monkey". Tycker den ser läskig och arg ut. Vem vill ha en arg sockerapa lixom?


Kollade andra grejer av samma konstnär. Tänk att ha den här vackra skapelsen upphängd i vardagsrummet? För tretusen spänn är den din! Haha, och frågan är väl egentligen, vafan är det för nåt? En arg sockervadd?


Och så den här. Ett bild jag onekligen är väldigt nöjd med eftersom den dyker upp på google. Nåt att skryta för världen med, typ.


spaghettimysteriet.

Okej, nu vet jag att ni är sjukligt nyfikna på hur fan jag lyckades skära mig på en kokt spaghetti-bit. Såhär var det;
pastan var kokt och klar, men det här var dagen efter jag kokat pastafan, och den låg alltså kvar i kastrullen, hade lixom segat fast, hård och jävlig, jag klöste bort pastan med naglarna, varav en spaghetti-bit åkte långt under tumnageln och fastnade. blod kom. AJ! Nu vet ni.

"Fattigbloggen"

Har ni läst "fattigbloggen"? Om inte, läs den här. Om jag har fattat det rätt så ska en reporter från aftonbladet leva på en socialbidrags-summa i en månad. Alltså, hon får 2910 kr kvar i plånboken när räkningar och etc är betalda. Hundra kronor om dagen. HAHAHAHAHA! Ursäkta att jag skrattar, men har jag kvar tretusen spänn efter att alla räkningar är betalda en månad är jag fan rik.
 Och såhär har jag alltså levt sedan jag lämnade fågelboet. Den här veckan lever jag 200 minus eftersom jag har lånat lite pengs. Min vanliga budget ligger på 2500 spänn i månaden. Ungefär. Pasta är min husgud. Tro mig. Vad brukar egentligen folk ha kvar efter att räkningar och sånt är betalda? Det undrar jag, vad är det NORMALA? Jag vill leva normalt, jättegärna. Just min existensminimum-lön har gjort mig till en obotlig kapitalist, jag skulle kunna sälja min själ till Lucifer för att få en hyffsad lön åtminstone två månader. Jag vill ha pengar, mycket pengar! Men hur fan får man tag i pengar? Köpa ett Mcdonalds? Råna en bank? Öppna ett hemligt horhus?
Ja vafan vet jag, annat än att jag är konstant fattig. Och jag tror inte ni fattar hur jävla trött jag är på det.

Men jag måste få citera en vettig grej från fattigbloggen, och det stämmer jävligt bra;
"– Hej fattiglapp!
Kollegan i rökrummet flinar lite och fortsätter:
 – Har du verkligen råd att röka?

 Det har bara gått några timmar men jag har redan fattat reglerna. Är man fattig ska man vara fläckfri. Som en askunge. Fattigdom kräver högre moral och en sund och närmast asketisk livsstil. Åtminstone om andra får bestämma, vilket de plötsligt tycker sig ha rätt till."

Nu blir jag blind.

Fördelar med våren/sommarn:
- solen är götta.
- snön försvinner.
- öl på terassen.
- uteserveringar.
- sol.
- lätt solbrun.
- nattbada!
- sommarflirt. Har hängt med nästan alla år, vem ska bli den lyckliga i år? Salem Al Fakir? JA!
- festival! JAH!

nackdelar med våren/sommarn:
- überallergin. Jag är gräsallergiker och pollenfetisch. Fan.
- MYRERA! Jag har hatat myror sen jag var en liten valp. Blev dragen i vagn hela somrarna för att jag vägrade gå på marken. MYROR!
- konstant svett. Finns det nån gång under sommaren som man faktiskt ser fräsch ut? och ÄR fräsch?
- blindheten. Mina ögon dör av solen. Ni ska se mig nu, mina ögon är illröda. Inte snyggt.
- bikiniångest. Ojdå är det redan sommar? Varför ser jag ut som Ernst ernst kirchsteiger på benen? Och varför i helvete har min kropp intagit Barbappa-form?
- Ormar. Fyfan. Alla djur överhuvudtaget. Älgar. Räv, fladdermöss. gah. Paniken.
- Killar i linne. Jag vet inte jag, tycker det ser fjolligt ut. På ALLA.



Men mest längtar jag till STUGAN! UH VA GÖTT!




cut it like a dog.

Vet ni vad jag gjorde förut idag? Jag skärde (skar!) mig på en spaghetti-bit. Men det är inte det värsta, spaghettin var kokt. HAHAHA! Om ni listar ut hur jag gjorde skickar jag över en bit prinsesstårta.

15 år och svår.

Naw. Vi har två små praktikanter på jobbet som går i åttan, ena tjejen fyllde femton bast idag. Vad sött! FEMTON BAST! Känner mig som gammelmormor i närheten av dom små. Det var fan nie år sen jag var femton. NIE! Och så är dom födda 94! NITTIOFYRA! Det är helt sjukt, jag minns -94, jag hade fan blommiga tights på mig.
Letade febrilt igenom mina gamla dagböcker för att se om jag hade skrivit något spännande på min 15-årsdag. Det hade jag inte. Däremot hittade jag något jag skrev en vecka senare:

"Tjohejsan
det var ett tag sen jag skrev... Anledningen till att jag inte skriver beror på ålderskris, och att det inte händer nåt kul i mitt liv. Jo förresten, idag började det brinna i overheaden, det var kul. Hehe.
Fick en moped när jag fyllde 15, ganska snygg faktiskt."

Mysigt att jag hade ålderskris när jag var femton. Ni skulle sett mig när jag fyllde 18! HAHAHA, det var fan grejer det. Jag hade sån extrem åldersnoja så jag trodde att jag skulle dö. Herregud, ungjävel man var.
Tur att man är så jävla mogen nu.


Apan femton år.

"Vanlig tjej"

Jag hatar när folk kallar sigsjälva för "vanliga", typ "näääe, jag är en vanlig tjej/kille som...". Vaddå vanlig? En volvo v40 är vanlig,  människor är det inte. Definiera ordet "vanlig"? VAD är en vanlig människa? Eller NORMAL, vad är en normal person? Jag känner inte till en enda människa jag skulle vilja kalla för "vanlig". Däremot vet jag massa människor som är tråkiga, dom kan få vara vanliga. Vanliga och tråkiga människor käkar yougurt i jeansdress.
Typ. 

"Jag är inte som alla andra, men det är ingen annan heller."

Mu?


hahahaha!! jag skrattar faktiskt så jag kissar på mig lite!! Jävla rolig bild alltså...jävligt rolig..

drygare än yes.

Förut skulle jag ju pallra mig utomhus, få lite sol och kärlek tänkte jag. Ville se sådär härligt asfräsch och vårig ut, så jag slaskade på lite brunpuder och highlighter och kände mig som kungen i djungeln, komplettera med en sån där stor fluffig knut uppe på skallen, dessvärre tog den där härliga hårbollen en timme att fixa till. Hur fan gör tjejerna för att få det sådär snyggt slarvigt? Jag såg ut som en jävla skurkärring, och det såg ändå inte bra ut när jag var färdig eftersom jag hittade utväxt på ett par centimeter och min svarta black-metal-hårfärg såg snarare mer lila ut än svart. Fan. Ibland undrar jag varför jag är frisör egentligen, om jag inte ens kan fixa mitt eget hår. Haha.

Nåväl, efter mycket plockande med mitt skatbo kom jag ut i hallen och fick för mig att jag skulle ta mina snygga(re?) men trasigare skor, "det är ju ändå inte blött ute", sagt och gjort. Ut kom jag, och ungefär halvvägs till affären insåg jag att jag faktiskt gick som en utvecklingsstörd, mina ben flög överallt och jag haltade till då och då. Så jag gick hem och bytte skor.
Min lille 10-minuterspromenad till affärn tog ungefär 1 timme. Jävlar vad dryg jag är.

Alfa-kassan ringde mig förut oxå, precis när jag stod vid Coops självhjälps-betalningskassa och pillrade med småpengar. FAN! Och dom pratade och pratade, och jag började svettas som en idiot i takt med att kön växte. Varför, varför?
Helvetes skit. När jag väl kunde arbåga mig ut ur kön och försöka förstå vad alfa-honan hade pratat om i en kvart som jag inte fattade, för hon krånglade till det nåt så förbannat, använde massa fin-ord och datum hit och dit, Krångel! Till slut fattade jag vad det var hon ville fråga, "vad gjorde jag innan jag började på shittysalongen?". Vafan! Jag var arbetslös!
Kunde hon inte frågat det på en gång istället för att prata runt det? Gah! Folk te å krångle!

Keratin

Kreativ i min röv! Jävlar, har suttit och kluddat i två timmar. Lyckades klämma fram tre mästerverk,
1 st jeansreklam. Benen blev väldigt konstiga. Hobbit-ben.
1 st nästan självporträtt. Skulle kunna vara jag, men ändå inte. Jag vet inte riktigt vad det är. Skulle även kunna vara en hund-mutant.
1 st tjock tjej. Eller ja, jag försökte måla henne tjock, men jag hade ingen tjockis att utgå ifrån så jag försökte utgå efter migsjälv. Hon såg ond och tjock ut. Mest ond, mindre tjock. Det är skitsvårt att måla tjockisar! Men kul.

Kan väl inte direkt säga att jag förväntar mig att holländska museét ska ringa och gråta av lycka över mina exellenta storverk, men vafan, känner mig lite gladare. Götta att få bli av med energi.
Och så är det ju fint väder ute, och det betyder ju att man måste gå ut, joråsåatte...det är väl lika bra.


Hugh Hefner-morgonrocken är på, läpparna är spända, näsan lång, och jag målar med en grön penna, men det är tanken som räknas, som jag brukar säga, lite skämtsamt sådär.

Carl Hamilton case.

Minns ni när jag skrev om Carl Hamilton? Nehej inte det. I vilket fall som helst hände en liknande grej mig för ett par veckor sen. Jag skulle till att hälsa på en muslim, så jag räckte fram handen, varav tjejen såg lite konstigt på mig och kontrade genom att klappa den på sidan. Jag blev helt ställd, faktiskt. Hade inte alls förväntat mig en handklapp. Kände mig faktiskt lite förolämpad på något sätt, tills jag mindes att muslimer inte alltid tar i hand. Okejdå. Lungan!

 Hade faktiskt gärna oxå sluppit skaka hand med folk, hatar det. Får prestationsångest varje gång, "hur hårt ska man ta i?" "Är min hand en död fisk?" Så jag försöker ta i som fan, och då blir ju det en slags omvänd hälsning ;"dra åt helvete din jävel". Och kan jag undvika att skaka hand med folk så gör jag det, vinkar hellre lite och skriker "Hej, jag heter Lina!"

Har fått två små nya minipraktikanter på jobbet anno 94, som såg helt chockerade ut när jag räckte fram min hand för en regulär hälsning. Eftersom dom såg så förvirrade ut blev jag oxå förvirrad, hälsar inte dagens ungdom med handen? Hur gör dom? "Heil Hitler"? Eller något askomplicerat gangsta-tecken (ni vet, där fladdrar händerna överallt. konstigt).

Det är konstigt det där med hälsningar egentligen, hälsningen borde vara internationell! Tänk om vi alla bara skallade varandra i bollen när vi träffades? Eller sparkade varandras smalben lite lätt. Vore fan lite lättare, och så skulle man slippa bacillhärden i händerna.

day off del 2.

Imorrn är jag "ledig" igen. Eller ja, snarare arbetsbrist, finns inget att göra. Orka sitta av tiden o glo i tidningar.
Så, vafan ska jag göra imorrn då? Leka Hugh Hefner igen?
Nej, jag vettefan, imorrn ska jag göra något jag längtat efter aslänge, jag ska MÅLA! RITA grejer! Fyfan vad längesen det var.
Jag kanske ska måla Hugh Hefner?

storhetsvansinne.

Jag fick en släng av hybris förut när jag knallade hem. Under tiden jag går till och från jobbet är jag som i trans, jag hamnar i "L-world" (Lina värld), försvinner in i migsjälv och glömmer bort verkligheten en stund. Skönt.
När jag knallade runt tänkte jag på att Emma har lärt mig en riktigt vettig sak (utan att hon vet om det), hur man "äger" ett ställe, man går in på valfritt ställe och bara äger, allmänt. Man är skiten lixom. Så jag ägde min promenad hem, jävlar vad jag ägde. Jag ägde så mycket att jag började fundera på om jag var besläktad med Angelina Jolie, jag var ju så jävla snygg oxå. Fan vad bra jag var, vem fan kan egentligen INTE gilla mig? Javafan, vid närmare eftertanke, jag är ju bäst. På riktigt alltså, det finns nog ingen som är så bra som mig? Varför är Barack Obama president när JAG finns? Helt obegripligt.

Jag blev så exalterad över min existensiella storhet att jag fick hjärtklappning och var tvungen att stanna och andas lite. Komma ner på jorden ett tag, jag kan inte flyga, jag är INTE Batman, och vafan, skulle jag verkligen kunna vara en bättre president än Barack Obama?Nja... Hm, Angelina Jolie och jag - släkt? möjligheten finns...nej, nej, det är vi nog inte.

Herregud. Fast bättre det än panikångest. Nu är jag fan helt snurrig i huvudet.


charta 77 - jag är gud (men fan, titta in på videon, nån halvhemmagjord grej av någon snubbe, men låten passar ju bra)

show me the money!

Ja, vartfan tog mina pengar vägen egentligen? Har jag blivit brutalt rånad i smyg? Är det kortpiraterna? Ja, det tror jag, vi säger så. Jag har inte köpt något onödigt iallafall. Inte jag, nej, jag köper bara nödvändiga saker. alltid! Mig är det ordning på.

Har haft en jävla energi idag iallafall, har hjälpt Emma att dra bort tejprester på bården, dessutom målade jag bårdjäveln medans Emma satt och hejjade på.
"Men du målar ju jättebra!"

Träffade en kille med röda byxor igår, och det påpekade jag. "Vilka röda byxor du har!". Varför säger man såna grejer egentligen? Han var nog väl medveten om att hans byxor var röda. Ungefär som att påpeka någons hårfärg "vilket svart hår du har." "Jotack!"

Pez and löv.





Guten se jah?

Kom igen rå, hjälp mig att bli bäst!

webvoter-omröstning
Har min blogg blivit bättre eller sämre på sistone?

bättre!
ingen skillnad.
sämre. :(

Se resultat

bachamelsåz.

Emma håller på och tillagar söndagslasse (lasagne). Det är fan spännande att se på när Emma lagar mat, dels för att hon alltid ska byta ut ingredienser hit och dit, och hälla i flera kilo ost i allt. Emmas lasse: 1 kg ost, byt ut vattnet mot enbart bechamelsås, smör, asmycket lasagneplattor. Tjock tjock röra. Ska bli spännande.
Och hur fan är det möjligt att Emma är smal? Enligt mina beräkningar borde Emma väga 150 kg. Världen är fan orättvis.

ulv.

Helt plötsligt är klockan halv sex! Jag somnade för ett par timmar sen, och nu är klockan halv sex! Shitz! Fast det var gött, mycket gött.
Igår var det ju gallej som ni säkert märkte och fattade. Jag drog hit min gamle praktikant Alina och jag bjöd henne på en riktig gourmémiddag (stuvade makaroner o falukörv), sen klippte jag till henne lite, tog det allmänt piano och dansade lite disco. Fett med sköjj! Sen drog vi ut på krogen, eller ja, puben, Bill o Bob tror jag det hette.
Mycket trevligt, flaxade runt lite lagom och tjötade lite.

När jag kom hem var jag mycket mer paranoid än i vanliga fall och var livrädd för att det skulle ligga en karl där igen, och eftersom inte Emma var hemma och kunde skydda mig så blev jag lite...eh, ja paranoid, som sagt. Så jag ringde upp Matte-Patte (karln som dumpade mig) och pratade i en timme. Kändes bra, tror vi fick sagt mycket, trots att jag både grinade och var full. haha!


disco disco!

okänd kille.

spontanryck. Går bort till okänd hane, plats; krogen.

apan: heeeej! Jodu, eh, det är som så att jag och mina vänner där borta (pekar) har suttit och dömt dig lite, bara för skojjs skull, alltså vad du lyssnar på för musik typ. Micke gissade på att du gillade In flames, Alina trodde du gillade Korn, och jag gissar hej vilt på reagge-ska-hållet någonstans. Så, tell me, vad giller du?
okänd kille: -----
apan: ahaaa! Ja men då hade jag ju lite rätt i allafall.
okänd kille: hehe! Vad gillar du då?
apan: gissa!
okänd kille: hm, du ser ut som en glamrockare.
apan: EN GLAMROCKARE? Fan heller, jag är gammel synth-brud! Men så är det väl har jag hört, att alla synth-brudar blir rockers i slutändan. hehehe...eh..
okänd kille: hehe..okej.
apan: tack hej!

Går tillbaka till Alina och Micke.
Alina: ja, men vad lyssnade han på då?
apan: öhh...ja...öhh..
Alina: men du pratade ju med honom för tre sekunder sen!
apan: öh..haha, nej fan, jag minns inte.

Det stör mig faktiskt något enormt att jag vrålglömde. Jag minns verkligen inte alls vad han sa. Däremot minns jag precis resten av samtalet. Fan!
Och förresten, glam-rockare? whatthehell?

Freitag!

Hej hej hallå dagboken.
Idag är det fredag. Jag har välsignats med min gamle praktikant Alinas närvaro, medans Emma har åkt till hufvudstaden för att gå på alla hippa krogar. Så det är EF här med andra ord. Vi dricker oss ej redlösa, ty ikväll äro en kväll utav fröjd! Fredagen den 13:e, minsann. Jag har inte råkat ut för några olyckor iallafall. Men om det ligger en halvnaken karl i sängen ikväll igen blir det spö på hög nivå.


Alina: skriver du mycket om bajs?
apan: va? haha!


tant-tecken.

Gick till Coop förut, skulle inhandla lite basvaror, typ fil och mjölk, och det första jag möts av är massiva "50% sale" berg i form utav gigantiska lådor som bara grät av uppmärksamhet.
Hittade ett stort berg av kakor, såna där chocolate chips, två kaklådor för 10 spänn! MÄN GU VA BILLIGT! TVÅ KAKELÖDDER FÖR TIE SPÄNN! UUUH VA BRA!
Knallade nöjt ut ur affären, lycklig över mitt smarta kakköp, sen insåg jag att... fan, jag var lurad. Tantfällan, och jag gick rakt in i den. Kakor, vafan ska jag med det till? Två jävla kaklåder dessutom. Skulle inte jag se ut som en smal Barbapappa till sommaren?
Gav bort en kaklåda till anne-lie förut, i ren skam. Nu har jag ätit upp en halv låda. Men vafan, DÄ VA JU SÅ BILLIGT!

status:

Lina Karlsson is dricker öl.
Lina Karlsson is snusar bröd.
Lina Karlsson is planerar att inta Norge.
Lina Karlsson is in Norge.
Lina Karlsson is slagsmål med dvärgen i SOR.
Lina Karlsson is in Norge.
Lina Karlsson is knivskar Mette Marit. :)
Lina Karlsson is dricker öl.
Lina Karlsson is ;D

Tatuering.

Minns ni när tribalerna var snygga? Alla balla hade en. Tjejerna hade stora skvalande valar vid svanken. Eller hjärtan med törnar. Tjutande vargar som blandades med svart bläck. Killarna körde något stort och blaffigt på armen. Är man karl så är man!
Jag kan inte komma på något fulare än tribaltatueringar, ursäkta mig, men jag hoppas att ni ångrar er brutalt. Gråter er till sömns varje kväll, klöser bort tatueringen gradvis. SKÄMS!

När jag blev 18 ville jag tatuera mig. Sagt och gjort, två veckor efter min bemärkelsedag tatuerade jag in den här;


Ett returmärke. På arslet, nåväl, nästan på röven, ovanför röven. Ett stort grönt returmärke. Ovanför röven.
Tja, säga vad man vill, men den är ju relativt orginell iallafall.



Sjukdomsfrossa.

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen; "once you google sjukdomar you can´t stop google sjukdomar". Finns det någon term på det tro?

Sjukdomar som jag eventuellt har:
http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?ArticleID=3221&C=2427
http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?ArticleID=3159&C=2438
http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?ArticleID=7102&C=2432
http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?ArticleID=2283&C=2425
http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?ArticleID=3786&C=2439
http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?ArticleID=3341&C=2435
http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?ArticleID=5844&C=2435


Ewan Mcgregor

Fick just ett oerhört sug på Ewan Mcgregor. Hörde någon ballad från Moulin Rouge (den ultimata tjejfilmen, antagligen) nyss, och jag började småhulka lite. UUU SÅ VACKERT! Och så stilig karln är! Titt på tändera! Han borstar dom säkert hela tiden. Dom är nog väldigt rena. Rena tänder. Hoppas han inte röker eller snusar. Det skulle ju förstöra tandborst-bilden lite.


Jag skulle jättegärna hångla med Ewan. Eller så kunde vi le ikapp.

Twitter

Jag har hört att "Twitter" är den nya trenden. Jag är i vanlig ordning ute på hal is när jag skriver om nya hippa grejer som händer på internet, men jag tror jag förstått lite vad Twitter faktiskt är. Det är en "microblogg". Man skriver alltså små minimeddelanden. Ungefär som på facebooks statusuppdatering. Det jag inte förstår är själva grejen? Vem hinner skriva något skojj på ett par meningar? Då blir det ju bara bajs av allt, typ "Handlar mat", "piskar mattorna", "säljer slavar". Och vem vill läsa det? Däremot har jag säkra källor på att Obama har twittrar, och Britney! Haha. Det är intressant. Vad twittrar dom om? Jag är jättenyfiken! Fast iochförsig är väl dom inte så jävla mycket roligare än vanligt folk.
Britney ; "miss my kids. :("
Obama: "I am black, hehe"

Det börjar göra ont i mina öron. Jag har städat hela lägenheten, jag är DUKTIG FLICKA! Jag har verkligen inget mer att skriva om nu, det märks nog.

"jag ska bara..."

Är det bara jag som tycker det är skitztråkigt att städa? Antagligen inte. Men det finns ju saker som gör hela spektaklet roligare, t.ex att ha en vrålbra playlist. Fördelen med att städa ensam är att jag får spela min killer-list utan klagomål (okej, emma brukar inte klaga, men jag ser allt hur det rycker i hennes fingrar). Jag började plocka lite i köket och insåg att min killer-list var vråltråkig, all musik har spelats sönder, mer eller mindre, så nu har jag suttit i en timme och komponerat ihop en ny. Kanonbra! Laddade ner lite arg "hejjagärfjortonårochkillemedbakvändkeps"-musik, alias KoRn, tyvärr var halva KoRn skivan hackig, jävligt suspekt, så jag laddade ner en ny. Och så laddade jag Röyksopps nya, FETT!
Och så lite MGMT, bättre än så blire inte. Nu ska jag bara haka ihop allt, shaken not sturd. yeeez.


Solade sol-arium förut med. Så nu är jag sol-arisk-brun. Lätt blekfet, med en snorröd röv, konstigt. Hade även glömt bort mina Pippi-fräknar, så nu ser jag engelsk ut. Blekfet + fräknig + röd röv = HETT!
Sommar, here I am!


Mutzik

Gah, nu snöade jag helt in på NIN alltså, den här har ni säkert hört, och har ni inte det så tycker jag synd om er.


Nine inch nails - closer

IIHK!!

Åh Åh vet ni, vet ni? NIN kommer till ARVIKAFESTIVALEN! AHHH!!! Nu finns det ingen återvändo, jag måste till arvika, Depeche Mode och NIN, bättre än så lär det knappast bli. Eller jo, släng på lite Ladytron oxå, så blir jag nöjd.

Camp Apa! Vilka ska med?


(Haha, fan, varför är man aldrig morgonpigg när man ska till jobbet? Och alltid så jävla morgonpigg när man är ledig? Jävla konstigt alltså)

Vad göra?

Jaha, vad ska jag göra imorrn då? På min "day off?" Jag fattert inte. Jag är fan rastlös redan nu.

Saker jag kan göra imorrn:
- sola solarium. Jag har insett att jag är blekare än Marilyn Manson, och inte på ett positivt sätt.
- sova ordentligt.
- skriva ett brev. Ett enda jävla brev, sen är jag färdig och ska posta allt! Uh va gött.
- städa lägenheten. Kan kan jag väl, men VILL jag? Det är fan frågan.
- pröva alla knarksorter jag inte hunnit med än. Fast ni känner ju mig, jag är ju så jävla feg.
- klä katterna i brudkostymer, och sen viga dom. Fast dom är ju syskon, så det är kanske fel av mig?
- Ringa in diverse karlar och skapa ett harem. Det vore fan något.
- Stretcha. Men jag har hört att man kan bli vig, så jag kanske undviker det ändå.
- Se typ 10 filmer på raken. Eller något 12-timmars episkt drama. Nejfyfan.
- Bomba grannars postlådor.
- Låtsas att jag är Hugh Hefner och glida runt med pipa + röd morgonrock, fråga Emma om hon kan ha på sig kaninöron  och servera mig drinkar.
- Gå ut på harjakt. Finns ju en jävla massa här. Ingen lär sakna dom (?)
- Sjunga det vackraste jag kan. Eventuellt skapa rockband.
- Leta kvalster.

Ja ni fattert. Listan kan göras lång. Så mycket tid, så korta ben.



Spytricket.

Jag ska berätta om en skitfjantig grej jag gör ibland på krogen. Totalt barnsligt och extremt omoget. Men det funkar!
Dock har jag aldrig gjort det i Karlstad, och det beror på att jag är rädd att bli påkommen och portad.

Okej; tänk dig att du är extremt kissnödig. Du står på krogtoaletten, kön är milslång och alla brudar är ju så jävla dryga på toaletten, tack det vet vi. Låtsas att du mår skitdåligt, som att du ska till att spy, huka dig lite och flåsa som en hund. Typ "puuuuh, bläääh, öööörk". Har du vattenfast smink kan du även fejk-grina lite. Det här mina damer, tar fram brudarnas moderinstinkter, och det är alltid någon tjej som kommer fram och frågar lite snällt "mår du bra gumman?" Och så slår hon sig igenom toalettkön tillsammans med dig, som en chimpans med sitt barn, samtidigt som hon säger "DEN HÄR TJEJEN MÅR INTE BRA". Och precis som Moses vid vattnet öppnar sig en väg till toaletterna. Och man får gå in. Först.
Dessvärre kan det ju faktiskt gå fel oxå, tjejerna kan bli griniga och kalla på vakterna och man får åka tut tut hem.



 Ett annat tips är att alltid ha en skakad folkbärs i handväskan, skaka asmycket, och spreja över alla människor samtidigt som man skriker "BÄRSKKRIG".
Har ni några bättre tips är ni välkomna att förtälja dom!

Manisk?

Sitter och googlar skiten ur "manodepressiv". Ni som känner till min sjukdomshistoria + förgångna hypokondri sitter väl och suckar och himlar lite med ögonen. "Att det alltid ska vara något fel på den tösen, SUCK".
Men jag känner mig lite manodepressiv, väldigt upp och ned i humöret, igår var jag så ledsen så ledsen, ack och ve, ve och ack. Mådde som en kastrerad hankatt.
När jag gick till jobbet idag skuttade jag och sjöng glatt. Mår som en smörslungad hummer, minst sagt.

Men jag tror jag gillar att känna saker, känna att jag lever, hela tiden. Jag vill ha fart och fläkt och ananasjuice runtomkring mig, hela tiden. Mycket skall hända jämt! Jag vill klättra i en tall, stå pinn och pall, åka fritt fall! Hall!


Idag fick jag halva dagen ledigt. Hände inte ett piss, en kund inbokad, imorgon fick jag ledigt, en kund inbokat. Orka sitta och läsa skvaller en hel dag. Tog sönder chefens dammsugare med, och klippte sönder en dammsugar-påse. Mcgyver in my röv!


I Helgen hade vi spännande diskussioner om hurvida tjejer var backstabbers, men efter igår vet jag att killar är minst lika kassa mot varandra. Spännande! Något som måste utforskas vidare.

barnpengar!

Vet ni vad jag hörde på radion igår? Regeringen (eller var det KD?) ville få fler knoddar till sverige och ville införa ett bidrag på 10000 spänn om man klämmer ut en unge. Tietusenspänn! Shitz! Jävligt dum idé egentligen. Det lär ju inte lösa alla ekonomiska bekymmer. Men fan alltså, tietusenspänn! Shitz...
Vart är alla karlar när man behöver dom?

Läskdröm.

Jag vet att det är pisstråkigt att läsa om andras drömmar (om man själv inte är med såklart), men jag hade en riktig jävla mardröm inatt. Ni vet såna där drömmar som känns skitverkliga? Klockan tre eller nåt inatt "vaknade" jag av att det var någon som låg och höll om mig, och det var så djävulskt äckligt, eftersom jag visste att det inte låg någon där. Men det kändes så jäkla verkligt! Jag fick panik en stund och blev helt förvirrad, DET LÅG VERKLIGEN NÅGON DÄR! Jag svär, det måste varit en förbannat stark dröm, eller ett spöke. Jag hoppas på spöke. "Det skedande spöket Laban".
Usch, det ryser i mig.



Bad day.

Det har varit en riktigt, riktigt, riiiiiktigt dålig dag. Alltså fruktansvärd. Två dagars bakfylleångest som hann ikapp mig. Såg ut som jag varit i minst två catfights eller en stor pandafight. Det är nästan synd att det inte är panikångest, för det kan man sova bort. Och jag skulle jättegärna grinat lite. Det hade varit gött. Bli av med lite frustration. Men jag orkar inte. Hoppas det är någon slags försenad bakfylleångest, HOPPAS!  Lobotomi? HEJ PAL!


Jag vill ha storhetsvansinne.

Det bruna guldet.

Idag smakade kaffet sådär vansinnigt gott. Höll på att dö av lycka på första slurken. Det kändes som att gudarna pissade i käften, att änglarna grät godis. Ungefär. Och vet ni, det är snabbkaffe, och inte vilket snabbkaffe som helst, utan coops-xtra kaffe, det där som är svinbilligt. Läste att såna där asbilliga snabbkaffen innehöll MYCKET mer koffein och iofs en mängd metaller, men skitsamma, det är koffeinet jag suktar efter.




Nu minns jag förresten vad jag drömde, Kristin gifte om sig två gånger! Haha, en gång med hennes pojkvän, och en annan gång med någon okänd. Det var ett riktigt skabbigt bröllop som var skittråkigt. Och jag var asfattig, så jag hade bakat en jätteäcklig glasstårta med klumpar i, och i tårtan hade jag gömt ett VHS-band med filmade sektioner av Kristins liv. Schyrre, man tycker ju att jag kunde provsmakat tårtan först...

Förresten, vad är blue-ray? Jag ser det överallt, men jag har inte en aning om vafan det är? Är ni smartare än mig?

KARLJÄVEL!

Alltså, jävlar. Igår var det total fyllekatastrof, INTE SPRIT i fortsättningen, skitfarligt, man blir helt jävla bäng i bollen. Slarvade bort Emma, missade nattbussen, tog följe hem med en okänd turk varav jag gastade flera gånger "JAG HAR TÅRGASSPRAY, FÖRSÖK INGET". Trevligt av mig.
Skickade fyllesms till dumpningsskandalen, skrev typ "haha, än har jag inte gjort bort mig, så det är lika bra att göra det nu", och sen fick jag ångest och skickade ett till "oj, pinsamt, stoltheten som pratar, VI GLÖMMERT." Det gjorde väl inte saken bättre. FAN, varför? Jävligt onödigt.

Och sen kom jag hem, och där satt N, jävla karl till stalker, som påstod att vi skulle sova ihop. "INTE EN CHANS I HELVETET". Men han gick upp och la sig på övervåningen. Mycket bra, situationen räddad, trodde jag.
Vaknade av att han LÅG brevid mig och tjafsade om hur mycket han tyckte om mig. Jävlar vad förbannad jag blev. Man gör inte så! Ett nej är ett nej. NEJ! Så jag gick in och la mig brevid Emma. Han var inne hos oss typ fem gånger och babblade, och jag gastade "DRA ÅT HELVETE, STICK! GÅ HEM". Emma hjälpte till lite i gastningsprocessen. Nu tror jag att han har gått. Men ärligt talat, vad är det som är så jävla svårt att fatta? Och det är inte första gången han har gjort sådär, gått och lagt sig brevid mig, utan att jag bett om det, och jag har blivit lika förbannad varje gång. Gör han det en gång till tänker jag fan polisanmäla honom, ärligt talat, jag skojjar inte.

Men förutom fylle-sms, turkar och stalkers så var det en jävligt rolig kväll.


dansvideo!

Måste filma mer, haha, jädrer, lite sång, lite dans, men inget naket.


Ojdå.

ja jäklar, igår var det lagom med drag, att gå ut med emma är som att gå ut med någon kändis, ALLA känner emma på något sätt, om Emma är Batman är jag Robin, den ständige följeslagaren. haha. En relativt snygg kille kom fram och skulle flörta (trodde jag), han böjde sig över bordet och viskade ömt i mitt öra; "Är det där Emma?". Då blev jag lite grinig och sjasade bort honom.
 Once you stop you can´t poop. Ikväll är vi på´t igen!


fullt hus

Haha, det är fullt med fett karlar här, och jag sitter vid datorn, hur nördig är jag på en skala? höhö

electric six!

Electric six är ett av mina favoritband! Och jag har faktiskt försökt lära mig orginaltexterna, för ovanlighetens skull.
Dom är rätt sjuka i huvudet, men har svinroliga texter, lagom politisk inkorrekta!
Sketabra, lyssna, kolla, annars får ni spö!


electric six - broken machine


electric six - Synthesizer (det är faktiskt inte dom som gjort videon, men HAHA, jävligt bra ändå)

manliga hårmodeller sökes!

Okej, nu är det såhär att jag har börjat träna på kill-frillor och tänkte bli bäst på det, och just nu kämpar jag på med något som kallas "yttre design", vilket både är skitkul och svårt. Så jag vill ha hårmodeller, manligt kön! Som jag kan träna på när jag kommer hem till värmland tänkte jag. Men jag har lite krav;

- du ska ha KORT hår och tjockt. Ju tjockare desto bättre, men normaltjockt går ju oxå bra.
- du ska inte ha skitkonstiga virvlar på olämpliga stället.
- jag ska få göra vad jag vill.

Det jag kommer att göra är att klippa med maskin, och jag kommer att träna på TVÅ frisyrer, typ en moikanliknande, och en vanlig herrklippning, men jag anpassar ju självklart frillan efter personen.
Självklart gör jag det pro-bono (gratis alltså!)

Skriv en rad om du är intresserad. Kjam.

Dumpad del 2.

Jag är fan imponerad över hur jag har hanterat hela den här dumpningsskandalen. Hade det varit för tre år sen hade jag gått bärsärkargång och blivit helt vild, planerat hämningsactioner osv. Men nej, inte ens det har jag gjort. Dock kan jag väl erkänna att jag är lite sur för att jag faktiskt blev dumpad, att det inte var JAG som fick göra det. Funderade lite igår på att ringa upp honom och försöka göra om det, på ett smidigt sätt.
Undrar hur det hade sett ut?

apan: hej...eh.. du?
M: hej?
apan: jo vi måste prata lite...
M: jaha?
apan: ja... Du är ju en trevlig kille och så, men det här funkar faktiskt inte.
M: vaddå?
apan: Ja alltså, det är inte dig det är fel på, utan mig...
M: Vad pratar du om?
apan: Men vi kan ju vara kompisar iallafall?
*klick*

eller så kunde jag gjort en klassiker istället;

apan: Hej, ehh.. du, jag är med barn.
*klick*

funkar varje gång. Hehe.

Ikväll blir det iallafall utgång så det står härliga till. Först har ju emma fixat en förfest åt mig med bara karlar på, och det är ju bra, om dom inte snackar om tevespel och bilar hela kvällen, mindre bra.
Och så har jag eventuellt redan fixat en ny dejt. Ni vet vad dom säger, det bästa sättet att glömma är att gå vidare, och det fortsomfan!



Fick agera handledare idag åt en tjej som var och provjobbade, haha! Det var rätt kul, fast jag var rätt så kass på att handleda märkte jag. Det sjuka var att vi redan har träffats, när jag gick på frisörskolan i östersund 2007, hon var där och praktiserade. haha! Skumt.






arbetsförmedlingen

haha, det här är helt sjukt, Imorse stängde jag av alarmet precis som vanligt, prick nio, så ringde det nästan samtidigt på telefonen, det var  arbetsförnedringen, med halvhes röst kved jag;
 apan: mjooaa? *host host*
arbetsförnedringen: hahahahaha! (precis som i en sitcom)
apan: va? hallå?
arbetsförnedringen: hahahahaha! (precis som i en sitcom)
apan? va? va? vaaaa?

sen hörde jag dom skratta åt mig igen, och då la jag på. Sen så började jag fundilera på vad i helvete som var så roligt. Var det min vrålsexiga johnny cash-morgonröst, eller sa jag något speciellt? Började jag prata om exotiska vilddjur i afrika? Fickplundringen på östermalm? Nej jag vet inte.
Förhoppningsvis så hade dom bara RÅKAT ringa fel, men man vet aldrig, arbetsförmedlingen är ju som en stor jävla sekt, egentligen. Eller så är jag bara jävligt rolig.

Hybris.

Fan vad folk gluttar på min blogg idag då, har det med det faktumet att jag har blivit dumpad eller? Giller ni att gotta er i andras misär? Vet ni, det gör jag med, det är därför jag är helt störtförtjust i skvallertidningar. Madonnas och Guy Richies skilsmässa, löööve it! Britney Spears vårdnadstvist! Bring it on!
Men för all del, jag hoppas inte att ni tycker synd om mig på något sätt, för det gör inte jag. Jag mår bra, jag gillar inte "gulligull,snuttisnutt" snacket, "stackars lelle Lina". Jag gillar kaviar, kaviar och smör, helst på ett bröd. Det är det ultimata.

Som sagt, du kommer aldrig att träffa någon som mig igen. Det är synd, eller så är det mig det är fel på, inte dig. Pfft.


Dumpad.

Vet ni? Jag blev dumpad idag av min tre-veckorsdejt. Det var i princip första gången jag faktiskt blev NOBBAD på riktigt. Först grinade jag lite av ren chock, sen kom emma och peppade upp mig och ville anordna en slags singelfest åt mig med bara karlar. Jävligt snällt faktiskt. Jag ska se ut som en riktig puma till helgen, eller åtminstone som en snygg utekatt.
Jävligt tur att jag inte hann bli kär i karln, då hade det blivit jobbigt, han var både snygg och trevlig, och jag tror knappt att jag är förbannad på honom.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen; jag faller snabbt men reser mig upp jävligt fort, och jag orkar inte gå runt som ett russin och sura för länge heller. Sen vet vi ju att allt går att bota med ett par liter bärs oxå.

Chefen somnade på köksbordet idag. Det var rätt kul faktiskt.

Här får ni lite "hejdetärsåsyndommig-musik".


air - how does it make you feel?



Massive attack - teardrop

Fan, tack emma, du är så jävla bra på att peppa! Jävlar vad jag kommer sakna dig sen!

fulskorna.

När man var liten hade man finskor när man gick bort. Det var i princip lag på det, lackskor med rosett. Och så dom där jävla strumpbyxorna som kanade ner och såg ut som ett rejält gällivarehäng efter ett tag (det problemet är löst nu, ha alltid trosor UTANPÅ strumpbyxorna, då sitter dom som ett smäck). Jag har fortfarande ett par finskor. I lack. Jag köpte dom på Skopunkten för 50 spänn för nåt år sen, jävligt snygga. Desvärre har jag även ett par fulskor, skorna som alla hatar, inkluderat migsjälv. Dom ser ut som ett par trålare, skitstora båtskor. MEN, dom läcker inte in vatten (inte mycket iallafall), och dom har gummisula (så att man slipper halka), och så är dom två storlekar för stora, okej, nu sitter ni och funderar varför i helvete jag köpte skiten för. Jorå, dom är praktiska, och så kostade dom bara 50 spänn. såklart. Är man fattig så är man.
Jag såg en tjej idag med tygskor! TYGSKOR! Jävlar vad opraktiskt, tänkte jag, hon lär ju bli asblöt om fötterna, och sen dra på sig en rejäl förkylning. haha, vilken idiot! Hellre ful men varm.


dessutom får jag skitfula ben i skorna, jag ser ännu dvärgiare ut än annars. haha!

gravidchock!

Haha, Igår tog jag ett kort på min mage. Jag hade extremt megakul åt just den bilden eftersom det ser ut som jag välter baklänges medans jag försöker mig på en riktig förförarblick. Samtidigt pöser jag ut magen så mycket jag kan. Ja vafan, något måste man roa sig med. Vet ni vad jag gjorde sen? Jag la ut bilden på facebook och skrev "nej jag är inte gravid, bara fet". Jag tror jag skrattade i 45 minuter åt det. ALLA verkar ju vara lite gravida nuförtiden, eller har barn, eller hund, eller bil. Jag fattar inte riktigt vad som händer, är det lågkonjunkturen som spökar? Ligger folk mer med varandra då? Eller är det bara jag som är jävligt omogen?


YEZ!

Nu är jag i princip färdig med allt pappersarbete jag har haft bakom mig. Jäääler va gött. Nu är det bara den jobbiga biten kvar, POSTA. Det är ju skittråkigt. Nästan lika tråkigt som att betala räkningarna. Jag känner mig inte tillfredsställd av att posta grejer, om det inte är till någon brevkåmpis. Men det är jag nog för gammal för nu. Jag hade en brevkompis i mina ungdomsår, från det att jag var 13-18, hon hette Emma. Jävligt trevlig tjej, hon blev gay om jag minns rätt.

Tur att jag köpte två pös-skjortor från Gina Tricot idag som belöning. Och en läppenna. Imorrn ska jag nog vara rödläpp.
Synd att det är så jävla tråkigt att stryka skjortor bara. Jag känner mig inte tillfredsställd av att stryka skjortor, det är ju skittråkigt. Jag har ett plagg som är helt strykfritt, det blir lixom rakt av bara farten. Önskar jag kunde byta ut alla mina plagg till självstrykbara.
Haha! Jävlar vad radig jag är. Som en labyrint, man hittar lixom inte utgången, bara går runt och runt. Runt som en boll, bollar är röda, röda är kommunisterna, kommunisterna gillar vin, vin finns även i vitt, vitt är en färg, färg kan man ha i håret, håret består av dött material, material finns överallt, osvosvosv. Ni fatter va? Borde jag ge mig? Dricka lite klorin va? Gå o lägga mig? Suga på min underläpp?
Ja det gör jag nog.


Här är en bild på mig när jag dricker kaffe. Varsegoda.

HAHA

Titt vad jag hittade!


Jag tror jag var tretton bast här. Lägg märke till kristins pottfrilla. Mycket snyggt. Hos kristin åt vi alltid glass, och den där tröjan! TRÖJAN! Jag minns att jag älskade den, hade den jämt.


jag till vänster, kristin höger. Vi var ena riktiga teaterapor när vi var mindre, vi gjorde alltid massa mini-teatrar tillsammans som vi visade för alla som ville se. En gång gjorde vi en pjäs om ett par knarkare på 70-talet. En annan gång om ett par nazister som flyttade till kronoparken (förort till karlstad med mkt invandrare).
Ja jisses...




Mår betydligt bättre idag. Inte alls stissig på något sätt. Sitter och pillar i min hög med papper. SKITKUL!

hem.

Gick hem idag. Pallade knappt jobbet, panikångest. Fan inget kul alls, skaff er inte det onger!
Men nu börjar det avta lite smått, lite lugnare och gladare.
Försökte förklara för chefen vad panikångest var,
-tänk dig att en tjock katt ligger på bröstet så att du inte kan andas, ungefär så!


måndag hela veckan.

Fan vad jag hatar måndagar. På riktigt, jag har alltid sån brutal ångest att jag nästan alltid blir försenad eftersom jag helst inte alls vill röra mig ur stolen. Sen har jag ångest för en massa andra grejer oxå, och då blir jag stressad, och när jag blir stressad blir jag jävligt handlingsförlamad. Som en fyraåring med brutna ben, jag villvillvill, men det går lixom inte.
Igår fick jag nästan panikångest men lyckades avstyra i sista sekunden genom att plocka disk, rätt tankeförlamande.
Men jag SKA skriva en lista på grejer jag MÅSTE göra och göra, sen kryssa av. Bli av med eventuella agressioner och försöka tänka på Ace of Base mer, blommor och E-type. Det har aldrig gjort en människa smart, BRA. Jag är nog för smart för mitt eget bästa, jag är en tanketänkare. För mycket, jämt.
Dricka kaffe, skynda skynda!

rödöra

heppåre!

I fredags var det lite gallej hos någon tjej som heter Ida, hon hade abonnerat ett ställe som var helvitt och lite sterilt, fast ändå rätt så mysigt. Jisses, jag sög i mig på tok för mycket öl och en jägermeister skitsnabbt, så jag blev lite glad i kebaben. På vingliga ben skulle vi trots allt åka till BMB, men jag försvann och emma försvann, så vi var helt försvunna...
Klockan tolv ringde jag till Matte och var dryg och jävlig, stackarn, men jag åkte dit ändå, somnade i soffan. Trevlig är jag.

Igår skulle jag o Matte laga kött och pommes fritzl, men det slutade i en äcklig potatisgratäng och kyckling. Och lite gurka. goth och manligt.

Hare gött era bönner!

RSS 2.0