Mina nördiga vänner.

Jag tror inte att jag har en enda vän som inte har ett nördigt drag. Det har väl sin charm - såklart.

Emma kommer till mig ikväll, och hon har frenetiskt skickat paranoida sms hela morgonen om att hon ABSOLUT INTE FÅR MISSA HOCKEYN! Hon ska se hockeyn till vilket pris som helst. "Såg du hockeyn igår Lina? Du skulle sett! Sverige vann så jävla snyggt mot USA". Och så lät hon nästan lite darrigt lycklig på rösten, lite drömmande sådär. Hahaha!
Jag förstår henne lite, vad är hockey mot en sketen brasa lixom?

Sen har vi Sudden som är mer eller mindre besatt av WOW (desamma gäller hennes pojkvän och hans kompisar). Dom kan sitta i timmar och diskutera den nya svärdsabeln, eller flygande hästar, eller vad det nu kan vara.

Har även andra polare som ägnar sig helhjärtat åt rollspel (nej, inte den snuskiga sorten). Och det förvånar mig lite faktiskt, är det så roligt egentligen? Jag o sudden prövade en gång, och då har jag för mig att vi förstörde halva spelet. haha! Men vafan, nåt måste man roa sig med?

Nördligan:
Sudden - wow fantast
Emma - hockeyfantast.
Hannill - jobbar på BK (det är faktiskt liiite nördigt)
Emmy - är lika paranoid som mig och har bacillskräck.
Kristin - pluggar på universitetet. Och gillar barn.
Bengan - bor i skövde. Behöver jag säga mer?

Sen vet jag vad resten av er sysslar med, NI ÄR NÖRDAR! JO! DET ÄR NI! Fast på ett bra sätt. jag gillar nördar, uppenbarligen.


Så, ge mig min dom, vad har jag för nördigt drag? Eller är jag den enda som är renblodigt helball?



(extremgammal bild, och nej, det är inte pungkulor jag har i näsan, körsbär tror jag)

orm-attack!

Var ute o hurtade imorse, och fick då se sveriges största orm! Den var så jävla stor, tror aldrig jag har sett en sån stor orm någon gång. Började flaxa vilt med armarna och fjollsprang förbi ett gäng med dagisbarn och skrek "iiiiihhhh, oooorrrm!"
Så vi tog en annan väg istället för den jävla banan.


tog tillochmed kort på fanskapet. Vad är det för orm egentligen? Någon som vet? Pyton?

Gratiz är goth

Nu ska jag göra nåt jag aldrig gör, jag tänker nämligen göra REKLAM för något. Okej, jag är en riktig sucker för färgade linser, men eftersom jag är en fattig stalldräng så har jag prioriterat annat före det. Så gick jag in på http://netlens.se och där sökte dom recensioner på linser med före/efter bilder, och jag skickade in, nu till den bra grejen;
 man får alltså ett par linser av dom! Eftersom jag skickade in två recensioner fick jag alltså två par linser! helt gratis! Ingen frakt eller nåt, till ett värde av typ 360 spänn eller nåt. Min plånbok är så glad att den gråter. Dessutom är dom överlägsna i pris när det gäller linser överhuvudtaget! Mycket bra!



grön/bruna ögon förresten? har jag det? Nja, snarare ett lite grönare. haha.
Dessutom är jag jävligt glad över att jag sparade ut mina ögonbryn när jag ser bilderna.


Och medans jag ändå håller på att förvandla min blogg till en reklampelare tänker jag även tipsa om http://www.makeupcosmetics.se/ Dom har fett med snygga ögonskuggor (mineral om man är nu är inne på det) till ett riktigt hyffsat pris!

Praise tha lord! Och internet.

talets gåva.

Det är konstigt egentligen, på jobbet  har jag inte så stora svårigheter att ta kontakt med folk, språka och vara ärtig, ni vet. Men när jag gör tappra försök på krogen brukar jag alltid shabbla till det på något vänster.
I lördags t.ex gjorde jag mitt bästa att börja språka med människa: manligt kön. Herregud, han måste ha trott att jag var mer eller mindre utvecklingsstörd. haha.

apan: eh..hehe, hej! Jo..alltså, jag tänkte börja prata med dig om din sjal och politiska budskap.
kille: öhum..okej?
apan: ja, fast nu ser jag ju att det inte var en palestinasjal...så det blev ju lite pinsamt.
kille: ehe..okej.
apan: jorråsåatte...eh. gick du på norrstrandsskolan? (vild chansning!)
kille: ja det gjorde jag!
apan: nähä! Men guu va sköjj! vart bor du då?
kille: i stan.
apan: nähä! Och jag som har lovat migsjälv att sluta fria till folk, men whatthehell, vill du gifta dig med mig?

sen försvann han. haha.

Håller på och läser den där sabla själv-hjälps-kärleksboken, där står det att man ska gå runt och tänka att man har en hemlighet. Men herregud, det går ju inte! Jag brukar alltid berätta allt, jämt. En gång för hundra år sen satt jag o raggade på en stackars sate, och det gick rätt bra, till en början.

kille: Om jag berättar en hemlighet, så gör du det?
apan: okej.
kille: jo, jag är en jävel på piano! din tur!
apan: jag har haft en cysta i röven!

Okej, man kanske inte ska berätta precis allt, men vafan, jag får väl anta att det är lite utav min charm. Min babbliga ordspyende charm.

Skål

Här sitter jag och sjunger vackert i min ensamhet. Uh va vackert det är! Vart är alla skivbolag när man behöver dom?
Nåväl, sitter o pillar med något helt jättemysko på en lins-sida, och i vanlig ordning fattar jag ingenting när det har med internet att göra. Jävla nymodighet.

Nåväl, imorrn tänker jag fortsätta med min planerade hurtbulle-plan. Ut o ränna, sen ska jag ha min extraordinärt läckra Hugh Hefner morgonrock på mig hela dagen och röka pipa. Eller nja, ingen pipa kanske. Håller på att ladda upp lite tills på torsdag när Emma kommer på finbesök, woho! Och eftersom jag är för lat för att ens skriva ett sketet sms, (eller ens skriva på facebook, herregud, höjden av lathet?) och jag hoppas emma läser det här, så tänker jag använda utrymme för ett kort meddelande:

EMMA, ÄR DU SNÄLL OCH TAR MED ETT PAR SKIVOR? HAR INGEN MUSIK ANNARS, OM DU INTE VILL LYSSNA PÅ BLIPPETI-BLAPP TILLS ÖRONEN BLÖDER?


jobbit.

Var och provklippte idag igen. Chefen ville se mig uföra ett par damklippningar, blev en damklippning och två herrklippningar. Damklippningen var helt jävla perfekt! Inte ett fel hittade hon. Fan vad bäst jag är. Mös som en perserkatt inombords. Frr! Nu skulle hon bara fråga personalen vad dom tyckte om mig, så det hänger väl på det. Hon skulle ringa i veckan sa hon. Håll alla tummar o fötter för mig!

Kände mig lite vild och galen och gick och shoppade lite efteråt.

Haha! ser ni halsbandet? det är ett par glasögon! Och tröjan köpte jag. big and pösig, perfa. Ska bli hip-hopare tror jag.


HAHAHA! DET ÄR FAN HUMOR DET!

Aha!

Gillar A-ha faktiskt. Iallafall två låtar.

Den här låten älskar jag! Och videon är lite småläskig.
A-ha - velvet


Och så hittade jag den här, höll på att dö lite,
A-ha - take on me (Literal Version). Så jävla bra! haha! Kolla!

gubbiz

Igår var vi på gubbholmen. Sen var vi ute på Koriander. Tappade bort massa med hjärnceller och min favvotröja. fasen.


Lina hjärta sudd.


järngänget.


Nu ska jag jobba lite med min bakfylla. Kanske återfår medvetandet senare, skriver kanske då. vem vet?

rallykillen!

Nu hittade jag rallykillen som jag klippte, här . Fett med ballt! Jag är ju nästan kändisfrisör nu. En gång klippte jag ju Björn Hellbergs fru. Balltorp!

Trött trött trött.

chansen.

Sitter med mamma o groggar lite. Lite för mycket grogg kvar i glaset, för min smak alltså, annars blir jag lite väl glad i bananen. Så jag gjorde det klassiska "switchet", öh, på min hemmagjorda engelska "bytet".
mamma: men gu va mycke grogg jag hade kvar? har jag druckit så lite?
apan: hehe...
mamma: jassåja...
apan: ja du ligger i lä.
mamma: jojo.

ful får man va, men inte dum.

Lugg 2

Nu är jag luggtjej igen! Mycket nöjd! Bra jobbat mamma!




Okej, provjobbade lite idag. Var kul! Klippte tydligen en jättekänd rallyförare, tjejerna i salongen började tissla o tassla, och i vanlig ordning fattade jag inget. Och som sagt, jävla tur det, hade jag fattat att grabben var känd hade jag nog blivit lagom nervig. gah!

Luggiz?

Fan, jag vill göra nåt nytt med barret. Lugg anyone? Ja, lugg får det bli! LUGG!


titt va fin lugg! O fin tjej!


åh! så vill jag ha håret! Jäkla asiater med förbannat bra hår alltså.


Jag hade ju faktiskt lugg! Minns ni?


kattsläpp.

Ursäkta föregående inlägg. Det blev hjärn-katt-a-strof. Katt? Bajs? (nej nu ska jag ge mig).

Var ute i spåret imorse med och blev av med ett par kalorier (kattorier?) och ett stycke hjärnceller. Det var fan jobbigare idag, trodde att det skulle bli tvärtom? Att det skulle bli lättare, fast vafan, jag har bara tränat två gånger. Om en månad kommer jag alltså vara snabbare än blixten, flyga fram med håret i vinden, skrattandes, lycklig, precis som i en nike-reklam.

Okej, då ska jag deklarera helgens planer för er, jag förstår att ni håller på att dö av spänning!

Fredag; åka och provjobba 11-14, sen åka till moder i stan, eventuellt klippa på kvällen. Totalt lugn.
lördag: förhoppningsvis (men det tvivlar jag starkt på) har jag fått lön, och ska då inhandla eventuella nödvändigheter som rakhyvlar, strumpbyxor, och ölen. Sen har jag bestämt utgång med emmy, hannill, sudden och kristin har jag inte frågat än. doh! Lite grillning på olaglig plats i stan kanske? får se vart som är mest olagligt, i värsta fall kan vi grilla olagliga djur, gorillaben någon?

Så, that´s that. Hungrig!


kattebajs?

Kattbajs! kattekatt.bajsibajs. katt. djur. bajs? Kattbajs!

provklipp.

På fredag ska jag provjobba. Har försökt förtränga det faktum att jag är vrålnervös, det är alltså därför jag inte har skrivit nåt om det. Men det ska väl förhoppningsvis gå bra, om jag inte råkar knivhugga någon stackare med saxen, eller hälla blekning i mina ögon.
I värsta fall händer det här -länk-

Upp å hoppa!

Jäklar i min lille låda, jag gjorde det! Jag sprang faktiskt! Och ja, jag är väldigt förvånad. Som lönnfet, otränad bastard har jag inte tränat på...tja...säg, fem-sex år? Och sprungit har jag nog inte gjort sen jag var en liten skitunge. Och dum som jag är trodde jag att, vafan, springa två kilometer, det är väl inget? Jag har antagligen inte flåsat så mycket sen jag såg Johnny Depps senaste film, herrejävlar. Jag har noll kondition!
När jag hade sprungit färdigt det där jävla spåret gick jag hem och gjorde ett par sit-ups, stretchade som en idiot (jävlar vad ovig jag är) och styrketränade lite. Har jag inte gått ner fem kilo till imorrn är det fan en orättvis värld (däremot kan jag förvänta mig en träningsvärk som antagligen inte är utav denna värld imorrn).
Är jag lika duktig så gör jag om det imorrn.



Igår var jag mestadels o rännde runt. Först hos sudden, fixade en helball frilla med färg, färgade även erik när jag ändå höll på. Sen drog vi till Skoghall, där klippte jag Palle och Jonas, fick även hälsa på deras kattdjur och checka in deras überlya. Najs bajs! Förhoppningsvis blev dom nöjda med.
 Sen gick jag till Suddens mor Berit och klippte till henne, och åt tre  varma mackor. Gött. Fick låna en bok med; "Shoppa inte kärlek när du längtar" (haha, har jag sjunkit lågt nu?). Berit lovade nästan att den funkar, och dessutom var den skriven av en frisör-gubbe, så det måste ju vara bra skit.
Tja, den som lever får thé.

Förresten kommer förhoppningsvis min föredetta kombo Emma (från västerås) och hälsar på nästa vecka! Då lär det bli liv i kaminen, minst sagt. Ska läsa på jättemycket om Karlstad så att jag kan visa henne alla sevärdigheter, typ som bengt alsterlind, fyllona vid Mcdonald´s och sist men inte minst; rådhuset.
spännande.

Nu ska jag slita mig från mitt sims-beroende och jogga ner till Konsum.

Howlin pelle?

Howlin´ Pelle må vara snygg som smör, men vafan, såg ni fiaskot igår hos filip o fredrik? Var det på riktigt? Sjöng han så dåligt, PÅ RIKTIGT? Eller så var han lika stenad som marilyn manson. Jag skämdes verkligen, och så började jag tänka på idol, om Pelle hade varit med så hade han nog inte gått långt, pojkstackarn.

På tal om Marilyn Manson, så var han faktiskt rätt snygg igår va? Lite lönnfet, men snygg, dock jävligt konstig. Jag hade nog bajsat ner mig om jag sett honom på stan, så läskig är han.


Let´s do it!

Okej, idag började jag med min matdagbok igen, skrev matdagbok förra året, nästan exakt samma tidpunkt. Och jag väger nästan exakt samma som förra året med. Konstigt. Det roliga med min matdagbok från förra året är att jag faktiskt gick upp ett kilo efter en vecka istället för att bli paris hilton-smal. Fast det var en jävligt dålig matdagbok, jag fattade inte varför jag gick upp, trots att jag käkade hemmagjord pizza varje dag i en vecka. Jävla mysterier alltså...

Nåväl, den här gången ska jag bannemig lyckas, ska gefan helt i godis (nästan) och dret, inget överflöd av ost eller smör i allt. BANNEMIG! och nu kommer det hysteriskt roliga i allt det här, jag lovade brorsan att jag ska följa med honom och springa 2 km varje dag. åmajgad. Det om någon ska bli jävligt spännande. Sist jag sprang i något syfte var på skolgympan på högstadiet och då fejkade jag en astma-attack så att jag skulle slippa.

Fortsättning följer. Förhoppningsvis.

Jag är ingen komiker.

spelade in i stugan. Kan ni räkna hur många gånger jag säger "såhär, sådär, oxå"? hahaha!


Kan man röka morötter?

Åkte till stugan på lördagsmorgonen. Pappa skulle jobba så han släppte av mig där i min ensamhet.
Det läskiga med att vara själv mitt ute på landet är att det är så jävla tyst. Tystnad gör mig faktiskt lite lagom nervös av någon konstig anledning, särskilt när jag vet att det finns exotiska djur runtomkring. Rävar, älgar (?) batman, möss, vargar (hörde jag nåt som ylade?) och pållar. Gah! Så jag satte på lite musik och dansade runt där på terassen, som den nörd jag är. Sköt med gevär och en pilblåsare. Jävla kul alltså.

Sen blev jag hungrig. Jävligt dumt. Så jag bestämde mig för att äta något, rotade i skafferiet som var mer tomt än min plånbok. Men ack vad glad jag blev när jag faktiskt hittade ett nudelpaket. Tillagde det på det bästa sättet (kokning alltså), började äta, smakade iofs lite skumt, men vafan, mat som mat. Efter en timme mådde jag jävligt illa, så illa att jag faktiskt pjukade. Uäk! Det visade sig att nudelpaketet hade gått ut 2003. Ät inte gammal mat, då blir man tydligen sjuk.

Pappa: hästar är fan kräsna djur.
apan: jaha? varför då?
pappa: ja, dom äter ju ingenting!
apan: nehe?
pappa: jag gick ner o matade dom med riktig lyxmat! och det ville dom inte ha!
apan: vad var det du matade dom med?
pappa: fläskkarré, flintastek o köttbullar
apan: HAHAHA! jävligt konstigt.

Sov till halv tolv igår. halv tolv! Jag sover aldrig så gott som jag sover i stugan, har väl nåt att göra med luften antar jag.





Matade häst.

headergrejen igen...

Haha, nu har jag suttit med photoshop oxå. fan. okej, vad tycker ni, den jag har nu eller den här;



giller båda?

Pappa upp i dagen.

Ringde pappa förut.

Apan: Skulle vi åka till stugan idag eller imorrn?
pappa: ja det blir nog imorrn isåfall, passar bäst så.
apan: okej. blir säkert bra.
pappa: ja, men öl då, hur får vi tag i det? (båda två blev snorfattiga helt plötsligt)
apan: tja... det finns väl någon liten närbutik vi kan råna?
pappa: har vi inget att panta?
apan: näe... brorsan o ja pantade ju förra veckan.
pappa: ajdå... ja men det löser sig nog..på nåt sätt.

Haha! Ölen är viktigast, typ, maten spelar inte så stor roll, men hallå, ÖL?

Jag undrar lite hur det låter när jag skriver så mycket om öl? Låter jag som en helylle-alkis eller? Det har faktiskt hänt att jag gått ut på krogen princip nykter, men då dansar jag inte rumba till ghostbusters direkt, så det är inget jag skriver så mycket om heller.




Förresten gick jag ut på en liten promenad förut i solen, tänkte frottera runt lite och kolla på mina gamla kvarter (jag växte nästan upp här), och då hände det, jag gick vilse! VILSE! I skattkärr? Det är så jävla dumt att jag skäms. Men vafan, det kryllar ju av såna där fina förortshus som ser exakt likadana ut, det var inte förräns jag hittade den förbjudna skogen som jag förstod vart jag var. 
Det här måste ju vara det ultimata beviset på att jag faktiskt äger sveriges sämsta lokalsinne.

Jag visste det!

Nu har jag installerat jävla sims. Och tro fan att jag redan i förväg visste att jag skulle bli besatt, hittade ett spelfusk där man kunde få enormt mycket sims-pengar, och jag köpte extremt med vräkiga grejer. Sen hade jag party, men det blev ingen större hit. Började klockan nio, och helt plötsligt blev klockan två?
Bäst att hitta ett bättre fritidsintresse, fort.


wiseass.

Haha, i onsdags när jag och Emmy var på den där grillfesten så upptäckte jag att jag är lite utav en wise-ass, jag ska lixom ha svar på precis allt, även om det inte ens är en fråga. Som det här;
emmy: Vilka knarriga dörrar!
apan: jo! Det kan vara så med dörrar ibland.

Haha, nähä?
 Undrar varför jag är sådär egentligen? men jag tror väl kanske att det får mig att verka smart på något sätt. Ibland brukar jag hitta på svar, som det här;
Kristin: men vad gör svanar på vintern då?
 Lina: de lägger sig under isen och föder ägg.

Goddag yxskaft.

nästan 17 igen.

Jävlar vilken skön dag det var igår! Jag fick tummen ur arslet och åkte till stan, träffade emmy och vi tog en liten promenad i vårsolen, tjötade om hur det var när man var 17 bast och konstaterade att man oftast inte gjorde lika mycket spontangrejer som man gjorde förr. Sagt och gjort, vi gick till bolaget (klockan var runt halv två?), köpte två öl och gick och satte oss i gräset vid älven och stekte lite. Var skitgött, verkligen. Sen fick emmy en inbjudan om grillfest, så vi var inte sena att haka på.
Var hos en tjej som heter Shangri (tror jag det stavas?) och hennes kompis på herrhagen, jävla fin lägenhet, dog inombords av avundsjuka. Jävligt trevliga brudar, Shangri och hennes polare, undrar om jag tjötade sönder deras öron lite. Blir alltid så exalterad när jag träffar nytt folk. Haha.

Sen grillade vi sojakôrv, åt en kladdkaka och babblade hela natten. Var även två killar där, en hade en skitsnygg skjorta, och den andra behövde en klippning. Tror den ena killen missuppfattade min übertjötighet som att jag raggade på honom, han halvignorerade mig ända tills jag berättade om det jag skrev om i föregående inlägg, att jag inte spanar på karlar på det sättet. Eller så tyckte han bara att jag var tölig. Haha.

Måste förresten sluta fria till folk, det missuppfattas alltid. "Åh, har du en bil? Kan vi inte gifta oss?", "Åh, gillar du oxå ost? Då kan vi ju lika gärna gifta oss?". Sen blir det vråltyst, killen tittar ner i bordet och säger nåt i stil med "ehum...jag har flickvän", eller så skrattar dom bara lite nervöst.

//Peace

dejtmisär.

Ni vet killen som dumpade mig för nån månad sen? Han har tydligen skaffat tjej. PFFFT. Jag är inte sur, inte bitter alls. Nehejdå, jag är glad för hans skull, javisst...pfft. karljävel.

Många killar verkar inte alls ha några problem att hitta schyssta brudar på löpande band, jävligt konstigt, varför gör inte jag det? Killar alltså. Jag är ju både snygg, trevlig och rätt smart. Jag kan nästan slicka mig på näsan oxå, vem blir inte imponerad av det egentligen?
Och jag har funderat på att försöka dejta igen, någon lämplig kandidat. Men det är där problemet både börjar o slutar, vem? Jag är så förbannat kräsen av mig. Det händer väldigt sällan att jag ser en kille och tänker "jävlar vad snygg" (om han inte har en schysst frilla, men då kollar jag på den istället och tänker "jävlar vilken snygg frilla"). Och om jag mot all förmodan träffar en hygglig karl så brukar jag av någon anledning göra bort mig på alla möjliga sätt. Jag pratar på tok för mycket, grodorna avlöser varandra. Jag pratar tillochmed i sömnen.
Har ett vrålbra exempel från förra sommarn, träffade en trevlig karl, vi snackade som fan om allt, och jag blev typ kär i fem timmar, han tyckte jag var ett "perfekt exemplar av flickvänsmatrial". Glad tjej, sen gick vi hem till honom och tja..öh, hade lite älgskog, sen frågade han mig vad jag tyckte om det, varit varav jag kläcker "tjaa...det kunde ju varit bättre.." Jag behöver knappast berätta att vi inte hördes mer efter det.

och om inte jag gör bort mig, så gör dom det, har varit med alldeles för många gånger om karlar som hasplar ur sig att dom "älskar" mig efter någon dejt. desperados. Sen har jag ett åbäke efter mig i ett halvår som skriver kärleksdikter och gråter på krogen. Herregud.

Har hört "otur i kärlek, tur i spel" (eller hur var det?), men vafan, show me the money då?
I´m better off alone. Gisser jag. 


(och får jag höra "joo, men det finns någon för alla" en gång till så spyr jag ut mina inälvor, lovar)

Get out.

Helvete. Idag skall det inte bli en repris av gårdagen. Jag satt fan framför datorn HELA dagen. Jag hade tillochmed märken på mina underarmar av databordet. Om samma sak upprepas idag kommer jag säkerligen att förvandlas till Gollum. Slingra mig runt datorn, ganga lite på en högtalare och ömt viska "myyy preciousss".

Ska eventuellt duscha idag. Känns som en bra idé då jag fortfarande har kvar tre långa tusch-sträck på högerarmen sen i lördags.



För övrigt verkar allting lite ljusare, snacka med alfakassan imorse, och grabben jag snackade med var lika mysig som jultomten. Jag hoppas han har skägg.

Förresten, har fixat lite mer bilder från fotogrejen jag o sudden gjorde i måndags, dom finns att skåda på min bilddagbok, spana hjärna in;

http://sockerapa.bilddagboken.se/

herregud.

Har suttit med photoshop sen...ja, nio imorse. Och jag har fortfarande femhundra miljoner samtal att ringa.
samtal 1, exchef, försökte vara så trevlig som jag kunde. Tror hon hatar mig. än.
samtal 2, min gamla frisörskola. Fick inte tag i han jag skulle haft tag i, ligger i lä, får försöka igen.
samtal 3, alfakassan. vaddå kundtjänst? Jag har ringt och ringt, men dom verkar inte vilja prata med mig.

sen har jag för mig det var något mer samtal jag skulle ringa? frågan är vart? eller var det något jag skulle göra? vad heter jag egentligen? Och vem är jag? Total förvirring sker.


(Men visst blev headern ball? jag är en nybörjare av klass!)




check; adressändrat! mycket bra!

foto2

Fick låna photoshop av sudden igår, och försökte lära mig så gott jag kunde. Finns det photoshop for dummies? Nåväl, har installerat photoshop på den här datorn nu och har suttit i flera timmar och pillat med färger och donat. Riktigt jävla kul!
Dessutom fick jag låna typ fem sims-spel igår, nåt måste man ju roa sig med när man är arbetslös. höhö.

Jävlar vad skojj vi hade igår när vi fotade! Just den här bilden var lagom rolig eftersom jag låg i glas och sälade mig, aj. "Ge mig ångest!" skränade sudden, och ja, hur fan ser man ångestaktig ut? Jävligt svårt faktiskt. Och armen hamnade i en sån vinkel att den ser dvärgkort ut. haha.



 
Förresten, har ni sett "you suck at photoshop"? Haha! Dretbra, kolla, finns fler delar.

kortdag


kortprov!


korv

finns det en diet som enbart går ut på att äta kött? Isåfall, vilken?

Fotogrej

Ni vet ju hur egenkär jag är, älskar att se kort på migsjälv av någon konstig anledning. Imorrn ska jag ut sudden ut och fota i skogen med hennes feta systemkamera! Ska bli dretkul faktiskt. Funderar mest på vad jag ska ha på mig, om jag ska köra någon temagrej? Typ klä ut mig till Günther? det vore ju helt ultimat! Eller till en ganster? Gudfadern? ja! sliskig italienare? höhö! Eller så blir det väl gulligull snuttisnutt.
Nåväl, det spörs.


balltorp!

Ge mig sommar!




Åh, ge mig sommar! Hoppas det är fint väder nästa helg! Då blir det stugbesök för hela slanten!
(bilder från typ 2005 eller nåt)

tusch.

Fick en släng av storhetsvansinne igår. Inte lite heller. Herregud, jag ägde hela världen igår. Satt och berättade för en gammal klasskompis att jag "faktiskt VAR bäst". Hahaha! Tja, vissa får snefyllor, jag blir världshärskare.

Gårdagen var MYCKET trevlig. Tack Kristin som fixade allt så bra! Vi lekte lekar, lade pussel (!), åt jävla massa mat och drack öl. Jag och Bengan drog till Harrys lagom sent, försökte gå på ankan först, men det var kö åt helvetet. Satt och tjötade med en gammal klasskompis, och en kille som hade en tvilling. Ballt.
Tvillingkillen bjöd mig på öl och jag bjöd migsjälv på en rejäl fylla. Fan alltså, inte värt.
 Nästa helg vill jag till stugan och bara va, grilla och sola. Bada kanske? Vi får se.

Min högerarm är förresten helt svart. Någon har målat på mig? spännande.

katt-o-lina.

Trots att jag har ett självförtroende och självkänsla som många säkert skulle ge sin högra hand för, har jag ett typiskt katolskt drag, jag har ett samvete som inte är utav denna värld. Och det är alltid ett dåligt samvete, och en extremt överempatisk sida. Jag bryr mig lite för mycket om folk, kan gå omkring och grubbla hur en polares polare mår i flera veckor och känna extrem skuld över att jag inte kan göra något. Och ännu värre är det med vänner och familj. Herregud vad jag oroar mig.
Ett kontrollbehov av att jag alltid vill veta vad det är som har hänt, hur människan mår, och sen bara måste jag lösa saker och ting, vilket jag oftast inte kan göra, och det stör mig ännu mer. Ännu värre blir det med folk som inte vill prata om saker, då kan jag bli så orolig att jag spelar tetris en hel natt.

Såg "underbara älskade" igår, jävla film alltså. Grinade mig igenom hela rullen. Snörvlade och mådde dåligt. MÄN GUU VA HEMSKT ATT DI DÖDDE. SNYFT. Hatar såna filmer, blir komedier i fortsättningen.
Så man blir glad.

daz cat.

Igår var jag o brorsan hos moder och blev bjudna på riklig påskmat. Spännande, jag har inte ätit påskmat på två år, påskmat är nästan exakt samma grej som julmat, fast man redan har hunnit tröttna på julmaten och inte orkar föräta sig på påskmaten. Typ.
Sen åkte jag till sudden och klippte massa folk. Sudden fick en fräck hellugg, suddens karl blev korthårig, desvärre råkade jag klippa bort hans beloved polisonger, ojrå. Sen slingade jag Bengan massa och försökte klippa henne med. Lättare sagt än gjort, bengans hår var som klister och jag ryckte och slet och drog...men det gick väl tillslut.

Insåg även att jag är i stort behov av en klippning. Tror inte jag klippt mig ordentligt på ett år, Alina klippte mig i oktober, men hon tog så lite att det knappt räknas. Man lever väl aldrig som man lär.

Och idag är det påskiz! Klad påsk! Ska till Kritan sen på lite knytkalas, får se om det blir krogen sen. Götterz.
Kramz.


alina klippte till mig i oktober.
Fan, ursäkta för att jag inte uppdaterat med bilder på sistone, men jag kan inte lägga över mina mobilbilder till datorn.

Ingah from sweden jah?

Hittade en sån extremt dålig video/låt att jag måste lägga ut den här. Och fan, det var ju jag som tog patent på Ingah from sweden! 2004 la jag ut en hemsida på qx som "Ingah from sweden", jag fick massor av faghags! Jag var fan först, glöm inte det!

"inga from sweden" blääh.

Läderkoppen.

Fick världens munchies förut. Blev så sugen att jag faktiskt gick till affärn för att köpa godis. Och kaffe (snabbkaffe, det går fort!). I mitt extrema godisbehövande och kaffekrävande tillstånd började jag se små blå smurfar ratta omkring på konsum, ögonen gick i kors och benen gick åt alla håll. Herrejävlar. När jag väl hattade ut från affärn med både kaffe och godis småskuttade jag hem i ren iver. Och tro fan att jag blev förvånad när jag insåg att mitt snabbkaffe inte alls var snabbkaffe utan mocca-chocca-locca-potta kaffe. Whattehell? Kaffe med mocca-smak? Vafan är det för jävla nymodighet egentligen?
Mocca är väl något slags skinn va? Läder-smak? Soff-smak? UÄK! Inte bannemig tänker jag dricka läder-kaffe utan slår ett slag för vegan-rörelsen idag och knäcker en bärs istället.
Så jävla ädel är jag.


HAHAHA


arbetsintervju del II

Jorå, tackar som frågar, det gick rätt bra faktiskt. Förhoppningsvis får jag kneget, förhoppningsvis. Skulle fixa lite grejer först hon ville ha svar på, och så ska jag provklippa någon gång oxå. Gah.

Slaskade ihop en broccoligratäng förut. Eller tja, det skulle varit en broccoligratäng, men den ser snarare ut som en stuvning, vi säger det istället, broccolistuvning.

arbetsintervju.

Ska som sagt på arbetsintervju snart. Pratade med kära mor igår som gav mig ett par välbehövliga tips;

mamma: ja det kommer nog gå bra ska du se...men kom ihåg att inte prata FÖR bra om digsjälv nu!

Ännu ett tecken på att jag har storhetsvansinne alltså?

tjocksmal.

I måndags bestämde jag mig för att göra nåt åt min tjockhet, och jag har redan gått ner två kilo. TVÅ kilo! På fyra dagar? Är inte det skitkonstigt? Mitt ben sitter förresten fortfarande kvar. Och jag skulle ju ljuga om jag påstår att jag gjort några extrema uppoffringar heller.
matintag igår:
frukost: salladsmacka med ägg och keso,
lunch; lite fiskgratäng
fika; kaffe och pajbit.
middag: tacopaj med sallad och tre knäckebröd.

Tycker det låter för bra för att vara sant egentligen. Blev nästan lite paranoid, tror någon har mixtrat med vågen? Eller har jag bajsat ovanligt mycket?
Kan även bero på att min mage blev helt exalterad över att få i sig nåt annat än pasta så den tackade glatt genom att förbränna allt skitfort, knappt något godis har jag tryckt i mig heller.

Blev glad iallafall, Bitch 2009, here I come!



no moore buns for me!

I(min)mage

Idag när jag och Hannill ramlade runt på stan såg jag massor med modemänniskor. Tycker det är spännande med modemänniskor eftersom dom bygger en image enbart baserat på deras utseende. Har man rätt pjucks, rätt brillor och tajta byxor kan man komma hur långt som helst. På krogen syns dom, och brudarna eller hanarna sitter och flåsar i flockar. Herregud. Sen om människan är trevlig eller inte är en helt annan sak, dom har ju snygga byxor!

Såhär ser en modemänniska ut (hona):
- tajts. Eller leggings, finns ju i massa spännande färger nu! Dom hippaste kvinnsen har dom som ser ut som jeans.
- skor i tygmaterial. Alla har dom, inklusive jag. Jävligt sköna dock.
- fladdrig överdel, lite lätt och ledig sådär.
- slarvigt gjord knut högt uppe på bollen. Fattar inte hur dom gör det.
- skinnjacka med mudd. ALLA har dom.
- vrålstora solglasögon.
- någon matchande sjal.

Och så ser faktiskt ALLA ut, det är fan sant! Gå ut och kolla själva! Vad hände med mångfalden egentligen?
Egentligen tycker jag att det är rätt snyggt, men jävligt tråkigt, faktiskt.

Tror jag ska satsa på en neonfärgad hatt (eller katt), och använda båtskorna igen. Bara för att känna mig lite speciell och udda sådär...

produktivt.

Idag har jag:
- limmat fast extra hår. Jävlar vad hår jag har nu. Mitt ansikte syns knappt. Men varför ge sig när man ligger på topp?
- slängt massor med sopor.
- fikat med Emmy o Hannill på stan.
- blivit hyperaktiv på stan.
- prövat fem miljoner jackor, hittade en mintgrön som är ett kanske. En mintgrön jacka lixom? Men jag hörde att det var hippt bland kidsen.
- gjort en exellent taco-paj. GÖTT.
- Lärt mig två accord på brorsans elgitarr. Känner mig nästan som Santana. Brorsan extraknäcker som gitarrlärare, tror jag ska tvinga honom att lära mig "trubaduren" (magnus uggla) och spela den konstant hela sommarn. Eller den där Tomas Ledin-låten som alla hatar.

Och nu är det hockey. Bra dag. Imorrn ska jag på arbetsintervju, blev förflyttad från tisdag till imorrn. Håll era tummar o tår för mig!


och en gammal klassiker; Pulp - disco 2000.

wake up call.

Vaknade av att jag låg och pratade i telefon. Eller rättare sagt, jag trodde att jag pratade i telefon, egentligen låg jag och pratade högt i min vänsterhand.
"HEJ DET ÄR LINA? MMM....JOO...NEJ...VEM SA DU ATT DU VAR? URSÄKTA?"
haha! Jävligt roligt uppvaknande. En annan gång vaknade jag av att jag spottade migsjälv i ansiktet, oxå ett trevligt uppvaknande...

mode-tjej.

Hittade den här bilden:


Tre grabbar i ljusblåa skjortor, snekammat hår och stöddig attityd.  Fan, känner mig värsta fashion!



ljusblå skjorta, stöddig attityd, och plutig Alina brevid mig.

FASHION!!

arbetsklös.

Shit pommes vad trött jag är. Känns som jag varit i Vietnam och lekt "rysk roulette" med Christopher Walken. Typ.
Har inte ställt in mig på att vara arbetslös än, så jag går och lägger mig vrålsent, vaknar vråltidigt, och dricker vrålmycket kaffe, sen är det lixom kört. Men jag tror min gamle 60+ kropp känner sig glad över att få slöa lite, samtidigt kliar det i benen, vill göra nåt, vadsomhelst!

Känns dessutom lite halvtöligt att bo hos pappa, tror jag är snäppet för gammal att bo hos en parantes, så jag sitter och dregglar över lägenheter på blocket. Fan, en skulle haft en halv miljon eller nåt på kontot, då hade jag köpt fetaste lägenheten, målat silvertak. Ballt. Åh, ge mig jobb så jag kan skaffa mig lägenhet!

överflödig.

Igår vägde jag mig. Blev så förvånad att jag ville slänga minst tre dvärgar (nej förlåt, kortväxt heter det nog) i väggen och gå bärsärkargång i besticklådan. Jävlar, nu har jag gått upp i vikt igen. Typ...fem kilo. Så igår bestämde jag mig alltså för att bli jävligt nyttig. Började dagen med en duktig frukost, keso, yougört och ett ägg. Fan vad bra jag är.
Sen åkte jag till mormor och blev lite gödd med någon vrålgod gryta gjord på grädde (skulle jag gissa). Men jag tog faktiskt bara en portion...
Åkte hem, var vrålhungrig, stekte upp två hamburgare och vräkte på all dressing jag hittade. Jävlar va gött. Efter min kvällsmat så hade pappa gjort ytterligare kvällsmat, pommes och friskpinnar. Var ju tvungen att ta lite...bara lite. Man märker inte att man äter lite om man har det på en liten tallrik?
Hela kalaset avslutades med lite glass.

Jävla onyttig dag alltså. Jag tror mitt huvud får tvärtomproblem när jag ställer in mig på smalmat. Man går runt och tänker "det får jag inte äta". Tror det är smartare att ställa in sig på att man inte VILL äta flöt. Så jag får försöka använda veckan till att ställa in mig på kaninmat, tänka sallad, tänka fisk.

Så får vi se hur det går. Skulle vilja göra äppelpaj. Det borde ju inte vara SÅ onyttigt egentligen? Det innehåller ju äpplen?
haha, eller så hugger jag av ett ben, undrar hur mycket det väger?


filmat

Haha, jag hittade en vrålgammal film igår som jag, sudden och erik gjorde -04 eller nåt. Hahaha, höll på att dö när jag såg den. Laddade såklart upp den på youtube, och tja, den är riktigt, riktigt dålig faktiskt, och man fattar inte så värst mycket av handlingen. Men jag kan förklara för er, ifall ni vill se på skiten ändå:
jag och erik spelar ett par, jag är extremt svartsjuk och tror att erik har en affär vid sidan av, så jag spionerar lite, men är antagligen bara paranoid. Eller inte. haha.



Och om vi säger såhär, det var väl tur att jag inte satsade på en skådespelarkarriär...

Grill-ligan.

Okej, helgen:

I fredags blev jag ju som sagt sjuk, så jag stannade hemma och packade som ett litet aber, drack lite bloody mary och packade lite till. Klockan fem var jag så jävla trött att jag gick och la mig i en timme. Men sen var ja på´t igen!
Emma, Ansan och jag satt och tjötade lite och hade det allmänt gött. Jefla trevligt. Sen drog vi i vanlig ordning till BMB, jävlar vad sköjj det var! Tyckte att jag skötte mig extremt bra med alkohålintaget för en gångs skull, men tydligen inte eftersom jag minns hälften. Och i vanlig ordning tappade jag bort emma, men hittade en tjej som ville bjuda mig på taxi hem eftersom vi bodde så jävla nära.
"KORSÄNGEN BOR JAG PÅ, MYCKET VIKTIGT, HITTAR INTE HÄR I STAN!" vrålade jag till henne, men hon verkade fatta vinken, så jag åkte glatt med. Tillslut släppte hon av mig någonstans och sa att "det är bara att gå gatan ner så är du hemma!" Mycket nöjd knallade jag tappert hem, och jag gick...och gick..och gick... Vartfan var jag? Hittade några ungdomar och frågade vart korsängen låg "öhh..en halvmil bort ungefär." en halvmil åt helvetet! Och jag hade inte den blekaste om vart jag var. Haha. Men det ordnade sig, hittade en skånsk tjej som jag tog följe med.

I lördags var jag snorfull när jag vaknade halv nio, skulle försöka packa det sista, men det gick väl sådär. Men det gick väl relativt bra ändå. Sa farväl till Emma och grinade lite. Kommer sakna henne som fan!
 Vi kom ju fram tillslut, tur det. Vi var färdiga runt fyra eller nåt. Vrintrött, men av någon anledning skulle jag absolut ut ändå. Så jag gick till emmy och drack tre folköl, sen gick jag till nöjesfabriken och mötte upp sudden o hennes moder Berit, dom hade vart på Thåström. Tja, det var väl trevligt, men vi var rätt sletna allihop faktiskt. Drog runt halv ett nåt. Åt en korv, sov hos sudden i supermjuka soffan.
Igår gick vi till ett par bekanta och träffade happy gang och grillade korv. Mycket trevligt! Kul att träffa dom även i nyktert tillstånd nån gång!

Shit pommes vad långt det blev. Idag ska jag till mormor och fixa hennes barr, mycket bra, är vrålpank.


alla känner apan?

Var på nöjesfabrikatet igår, och när jag skulle gå hem så var det en kille som knackade axeln;
kille: heeeeeej!!
apan: heeeej! (vemfanärdet?)
kille: hur är det med dig?
apan: jooo, det är skiitbra (vemfanärdetvemfanärdet??)

Och sådär höll det på under hela samtalet. Kände igen karljäveln, men vem fan var det? Det enda jag kom ihåg var att han hade haft långt hår, men nu var det kort. Pinsamt.

Frös som ett as gjorde jag igår med, så jag stod och kramades med sudden på torget. haha. Så jag följde med henne hem och sov där, idag ska vi grilla korv med litte fölk! sköjj.

GÖTT O VA HEMMA!

Hanna Fridén

Skumt, flera nätter i rad har jag drömt om att jag och Hanna Fridén var polare. Senast inatt drömde jag att vi just hade börjat hänga med varandra i en husvagn, Hanna gjorde kullerbyttor och svor som fan hela tiden, jag var mest lite rädd och blyg. Hanna hade skithäftiga kläder, och jag gick runt i mina gamla båtskor för 49 spänn från skopunkten. Fan.

Sen brukar jag drömma andra bra saker oxå, som att jag går till coop och köper ett tio-pack med ägg.
Undrar om det betyder något? Kanske får jag en välstekt framtid?
Kanske skänker Hanna fridén ett par skor till mig? Vad vet jag.
Bäst att ringa tarotlinjen på en gång, det är nåt lurt på gång här.

Löl

Jädrer i min lille laban vad trött jag är. Hård dag. eller inte.
Igår drog jag hem från kneget för att jag fick extrem mensvärk. Började må piss på bussen, och sen när jag väl satt på jobbet mådde jag som en skållad bäver. Trodde allvarligt att jag skulle dö. Satt och hyperventilerade och svettades som ett bö. Chefen ville att jag skulle stanna, men i mitt extremt übersjuka tillstånd såg jag ingen annan utväg än att springa hem, jävligt fort. Och det gjorde jag, hann knappt säga hejdå till chifen. Hon blev nog jävligt sur. Sen spenderade jag resten av dagen gråtandes i fosterställning och önskade att jag hade choklad och smultronvin (jag vill alltid ha smultronvin när jag har mensvärk, jävligt konstigt, det smakar ju skit annars...)
J
a jävlar, det är fan inte lätt. Imorrn är det förhoppningsvis min sista dag. Vettefan hur jag ska hinna packa ihop allt annars.

Hare gött onger!


APRIL APRIL!

Idag har jag lurat två personer, praktikant-Lina och Emmy. Jag tror iallafall att jag lurade Emmy.
Jag sa till Lina att jag skulle tatuera in en stor apa med horn på armen. HAHAHA, jag är rolig. Till Emmy skickade jag ett sms där det stod "JAG ÄR GRAVID!!" och sen flabbade jag som fan. Emmy ringde ganska fort, men jag hann inte svara. Tror hon blev lite sur. Ursäkta min törra humor emmy. Kunde inte låta bli. Man får luras på 1 april!

Nu lurar jag hjärnan genom att dricka öl. Hehe, ska ner till anne-lie snart o slinga hennes barr.

RSS 2.0