Jul i djur!

Sjukt sugen på julafton asså!!! Vill äta ett riktigt maffigt julbord!! Men så tycker jag så synd om min vegetariske sambo som inte får uppleva julfröjden på samma sätt lixom (potatis lixom?!)

MEN så Googlade jag "vegetariskt julbord" och det finns ju skitmånga bra recept. Så nu blir det en syltig julsylta utan kött!


Kommentarer
Postat av: Linda

Det finns ju till och med "Julsk*nka (fast utan rumpa)" att köpa på ICA lagom till jul, supergod faktiskt :D Och Jansson brukar David göra. och korv och vegetariska "köttbullar" finns det ju så man kan göra. David står i varje fall inte hungrig på jul inte :D

Svar: fan va ballt!! det har jag aldrig hört talas om! Jävlar vad julbord det kommer bli!!
din apa i etern.

2012-10-16 @ 12:40:27
URL: http://livinis.blogg.se
Postat av: hogie

(Julsk*nka är skitäckligt). Ni får åka till Säffle och gå på MP:s veganska julbord som de styr upp varje år. Vansinnigt mycket och god mat! Brukar göra en jättegod "Jansson" varje jul. Med feta, soltorkade tomater och lök så klart.

Svar: åhfan!! veganskt julbord!! Jonas snackade om hur gärna han ville gå på ett igår och ba "det finns bara i göteborg...", då blir nog pöjken glad!! Jansson smakar skit i vanliga fall. Kan lika gärna köra vanlig pot.gratäng lixom! Men julskinkan vill jag inte vara utan!
din apa i etern.

2012-10-17 @ 12:39:57
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0