Inget rejv.

Idag har jag öppnat ett sparkonto, ska verkligen försöka att vara duktig den här månaden. Blir kanske lite lättare om jag ser till att inte förvalta alla mina miljoner på ett och samma konto. Och tänk om jag skulle bli rånad, då kan dom jävlarna bara komma åt dom fjuttiga riksdalerna på mitt vanliga konto. Hehe...suckers.

För övrigt har jag funderat hårt på två världsliga saker.
 1, går harar i ide?
2, vad är majonäs gjort på? Emma sa att det var gjort på olja, men jag tror henne inte. Jag tror det är gjort på sandaler och popcorn.

Emma är förresten bortrest på bizniz-resa i karlskoga och ska campa där under natten. Jag frågade Jim om vi skulle passa på att ha rejvfest ikväll, det ville han inte. Fan vad tråkig han är.

Kommentarer
Postat av: Kaka

Läser högt för Erik. Hihi, rolig du. Sparkonto alltså, värsta vuxet. Var du och pratade om pensionsparande på banken först? Det borde alla göra. Jag med.

2008-11-19 @ 20:13:23
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

rolig? jag? Ehh...näee asså vaddå?? Nja, det är ju inget pensionskonto utan mer ett vanligt sparkonto så jag kan flytta runt pengarna lite. Läste förresten rätt nyligen om att folk börjar pensionsspara i alltför unga år, och det gör lixom ingen skillnad...så jag ska börja pensionsspara när jag är 40, det är nog lagom.

2008-11-19 @ 20:22:18
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Räv

"Majonnäs är en tjock kall sås bestående av äggulor, vinäger och olja, vilket har vispats samman med fransk senap och andra kryddor."



http://sv.wikipedia.org/wiki/Majonn%C3%A4s



Räv to the rescue :D

2008-11-20 @ 09:19:12
URL: http://fuchs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0