sömn

Jag kan inte sova. I två veckor har jag inte kunnat somna som jag ska, jag hinner inte bli trött förräns klockan är runt fyra, då somnar jag. Och helt plötsligt ringer klockan och jag är vråltrött. Inte coolt. Kommer bli helt vansinnig om det fortsätter.
Fan, har ni några vettiga tips på hur man somnar? Jag försöker alltid göra en avslappningsövning, men det gick sådär inatt. Sen har jag testat att räkna får, men det funkar inte det heller.

Förresten vaknade jag till av att jag låg och skrattade förut, jag drömde att Bengan hade klätt ut sig till han supernörden i Bonde söker fru, fredrik, han från förra säsongen. Och hon var jättelik! Och pratade exakt som honom. haha.

Kommentarer
Postat av: Fanny

Skippa sova en natt. När kvällen kommer dagen därpå så är du nästan i koma redan. Sen gäller det bara att gå och lägga sig i tid efter det.

2009-01-20 @ 11:22:41
Postat av: Sara Hell

mitt sovtips: tänk bara på färgen svart (alltså det du ser innanför ögonlocken) fokusera på att bara tänka/se svartsvartsvartsvart - hjärnan kortsluts av total tristess och så somnar man!

2009-01-20 @ 22:11:36
Postat av: apan

fanny: är du helt tokig eller? Skulle jag skippa att sova en natt skulle jag grina en hel dag och stanna hemma från jobbet, men tack ändå!



sara H: haha, jag testade faktiskt det inatt, det funkade lite, sen tröttnade hjärnan och då försökte jag låtsas-sova.möh.

2009-01-21 @ 08:38:01
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Fanny

Ja, du kommer vara helt förstörd innan dagen är över så att sjukanmäla sig kan vara en bra idé. Men fasen va gott du kommer sova sen!

Jag jobbar natt med jämna mellanrum och använder metoden för att vända rätt dygnet.

2009-01-22 @ 12:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0