1 liter proviva.


Problem
: överdrivet ont i magen, förmodligen tropisk sjukdom.
behandling: 1 liter proviva i raketfart.
slutresultat: fosterställning och klagan.



Jag är så lättövertalad att följa med på grejer att jag inte ens behöver bli övertalad, igår hade jag bestämt mig för att slacka framför teven och käka chips och INTE följa med på studentfesten. Meddelade detta till sudden i ett sms, får tillbaka ett sms där det står "synd, verkar komma massa folk, och inte bara studenter", äh, vafan lixom, skitsamma, drog med ändå.
Drack ungefär 2 ½ grogg (bloody mary!!), en öl, sen orkade jag inte mer, var mest trött i hjärnan.
Pratade om olika brott med en kille, det var rätt kul, jag sa att jag var mest inriktad på att råna gamla tanter, medans han körde på hederliga bankrån. hehe.

Sen var det en jävla könstig människa som ville att jag skulle byta nån låt ellervafan det nu var, jag vägrade o var sur, då sa han att jag såg ut som ett emo. Jag fattade inte vad han menade (emo? jag är ju rock-chic!) och blev grinig, men jag ändrade ändå låtjäveln. Då sög han fast i min skalle och pussade mig i hela ansiktet. Jävlar vad ställd jag blev. Sa inte ett ord utan gick bara därifrån halvchockad och förvirrad. Haha.


Tog tolvbussen hem, somnade runt två, vaknade klockan sex imorse av att jag hade massivt ont i magen. somnade om halv elva, sov till ett. Lite mänskligare.


Vad jag ska göra ikväll? Ja, vafan tror ni?




Kommentarer
Postat av: Kaka

aldrig att du orkar låta bli alkoholen ;)

2009-09-05 @ 14:09:11
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

kaka: inte en chans!

2009-09-05 @ 14:11:19
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0