Hudvårdsklet!

Hej! 
Jag vet att en del av er tycker hudvård e larv, och andra bryr sig inte. Skulle nog gissa att det är ca 2% av alla mina bloggläsare som faktiskt tycker hudvård e "skoj". Men jag giller’t och måste få ventilera lite!!!

På sistone har jag testat lite nya grejer jag verkligen gillat! 
Först ut är La Roche-posay toleriane ultra nuit. Detta är alltså en väldigt trevlig nattkräm. Mitt ansiktsskinn är torrt som ett helvete på vintern och denna har varit så bra! Väldigt återfuktande, inte fet utan bara gosig. Mitt skinn säger JA! Om jag minns rätt så innehåller denna niacinamide som är ett ämne som funkar mot porer, är uppljusande (alltså jämnar ut hudtonen)  och anti-inflammatorisk.  Har testat produkter som innehåller niacinamide förut och tycker att min hud blivit finare. 

(null)
Finns att köpa HÄR för 199 spänn.

Jag har även levlat upp mitt c-vitamingame! Förr körde jag Klairs, vilket är i oljeformat. Gillade det, men ville ha mer resultat så jag bytte upp mig till By wishtrend Pure Vitamin C 21,5 Advanced Serum. Har varit lite nervös över att huden skulle bli nervig av ett så starkt c-vitaminserum då jag är lite känslig i hyn, men! Har inte känt av något dåligt alls av by wishtrends variant. Det sticker lite i huden precis vid applicering, men försvinner superfort, lämnar ingen kladdig hinna heller. C-vitamin är bra mot pigmentfläckar och fungerar superbra under solskydd, den ger då extra mycket skydd mot just solskador. 
(null)
Obs att denna måste förvaras i kylen. Finns på skincity.se  för 449 kr eller på eBay för halva priset typ. 

Okej, sista grejen!! Mina läppar är vanligtvis öken hela vintern, men efter att jag köpte Laneige lip sleeping mask så har jag klarat mig utan torra läppar EN HEL VINTER. Helt otroligt faktiskt. Vet ej om jag tycker att just "mask" är en bra beskrivning på denna, tycker att den är som ett vanligt läppbalsam, skillnaden är att den sitter typ hela natten. Går jag o lägger mig med torra läppar så vaknar jag med otorra. Inget läppklet har någonsin funkat så bra. Tänker aldrig köpa något annat.
(null)

Finns på iherb för 160 spänn! (Men den är sinnessjukt dryg) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0