En helg, en vecka och sånt.

Vi spenderade förra helgen i Stockholm!!! Det var magi!!! Eller ja, inte magi kanske, vi var ju stentrötta såklart, men det var kul och väldigt underbart att få komma iväg. Vid ett tillfälle satt jag o Jonas i hotellrummet och gjorde ingenting. Det fanns ingen tvätt att bry sig om, ingen disk, INGET! Tyckte väl att en natt var lite mjäkigt dock, men kanske två nästa gång! 
I tisdags vart det back to reality och fullt ös i skolan med ny delkurs. Socialpsykologi i vardagen tror jag den heter. Spännande. Fast en bok är så tråkig att jag blir förbannad bara jag tänker på den. Varför skriver man så tråkiga böcker??? Personen som skrev boken måste ha somnat flera gånger. 

Skrev jag om hur det gick på tentan? Minns inte, men det gick rätt dåligt. Var nervös och skakig, plus att snoret rann så jag fick sitta o snyta mig HELA TIDEN. Fick svåra flashbacks från skoltidens matteprov som jag alltid failade nåt så förbannat på oxå. Tyckte att jag skrev hyfsat och svarade på nästan alla frågor. Blev fyra sidor. Mina klasskompisar ba "FYRA SIDOR?? Brukar skriva minst 10." Så det kanske inte gick så bra ändå. 

Jaja. Hejdå!
(null)

Var -15 en dag oxå. Fyfan vad kallt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0