Lägenhetskollo

Igår var jag o jownas o kollade på en lägenhet. Jag var som vanligt omplanterad och tom medans Jonas var överplanerad.

Våran lägenhet nu är den finaste som finns. Alltså, den är verkligen to die for lixom. Ni vet, sekelskiftslägenhet, kakelugn, högt i tak, spröjsade fönster. Dessvärre kostar den därefter. Den är snordyr, betalar ca 8000 i månaden och det är lite väl... Särskilt nu när vi ska kirra sommarstuga!
Så igår var vi och kollade på en i mer passande prisklass, strax över 5000 spänn med en liten gullig uteplats, något mindre än vad vi har nu dock men skitsamma.
Vanlig standardlägenhet lixom. Helt ok.
Tyvärr var det fyra andra som oxå hade kollat på den, så håll tummar och tår för att vi får den!
Pözz o kjam


Mitsummer lövin

Bloggen har tagit lite sommarlov. Min hjärna har oxå tagit semester, inte själen dock, vilket tyvärr ger ett degaktigt och zombieliknande allmäntillstånd.
Kröppa vill söve! Tur att chifen var snäll och gav mig ett par extradagars ledighet. Det behövdes. Igår såsade jag och Hanna runt på stan, käkade vääärldens gowdaste Cesarsallad på vero. Den är så jävla god att jag på riktigt kan tänka mig att betala hutlösa priser för att ens få lukta på den.
Sen satt vi utanför teatern och pratade om existentiella frågor, RYMDEN??? ÅTERFÖDELSE? FÖGGLER?? Jamen ni vet, grejer man inte kan greppa.

Och midsommar då! Hade ni en fin en? Vi hade så jävla bra! Allt var så himla perfekt!
Åt massa olika potatissallader, två sorters sill, finfina människor, byggde en midsommarstång, drack 16 öl (vilket var lite väl...) och så det obligatoriska 00.00 badet.
På lördagen åkte vi till kils finaste restaurang och åt pizza.

Pözz


Melown

Blir så exalterad över konstiga grejer inland. Såg nyss en tjej som bar en melon och jag blev helt till mig. Blev skitglad och lyrisk och tyckte att det såg så jävla härligt och genuint ut.
Tjejen ska äta melon lixom!

Önskar att fler människor vågade bära mat offentligt så att allmänheten kan ta del av dennes matvanor.


80-talet ringde

Har ju någon slags outtalad kärlekshistoria med kläder ifrån 80-talet. Älskhatar! Sladdrigt, pråligt och färgstarkt. Axelvaddar är iofs jävligt fult, men ändå.
Och grejer som fladdrer gött, det gillar jag oavsett årtal.

Eftersom jag är fattig som en fabrik så gick jag på loppis igår och hittade två fancy kortärmade historier.

Gissar vilt på att den ena är lite 70-tal, eller inspirerat iallafall med tanke på den FANTASTISKA kragen. *dör*. 45 spänn i linnematrial. Ja det är en herrskjorta.
Och den röda krigshistorien. Så fab! Man kan ha den både knuten, oknuten eller upprullad. Fritt val. Axelvaddarna rök dock fort.


Vare helg?

Hur firade ni nationaldagen då? Själv så åkte vi i ottan på färd till både krillehöla och urskogen för att sedan bege oss till fagerås. Jävlar vilket slit. Jag har ju sedan länge bestämt mig för att bygga en hörnsoffa av lastpallar, vilket var lättare sagt ön gjort. Fyfan för att såga grejer.
Jonas byggde en hammock, vilket blev awesomness! Hörnsoffan är inte färdig än, funderar på att skita i att måla, för det är töligt. Vet ej.
Men det är på G iaf!

Jonas ba "öhh?"


T-shirt

Blir ju skitfrustrerad över att jag ej hittar en t-shirt jag vill ha! Har typ noll sommarkläder och noll pengar, men en t-shirt vore ju bra.

T-shirt kriterier:
- fladdrig
- helst enfärgad
- lagom tunt material, asså man ska inte behöva ha linne under.
- SKÖN

Dock verkar det helt jävla omöjligt då allt är för transparant, för tight eller ha en massa volanger och glitter på. Man ba gerreeeej.

Övervägde en kort stund att klippa av alla skjortärmar på min skjortkollectione, men då blir det en jobbig höst.

Igår hittade jag till h&m 10-kronoslåda och spontanköpte asmånga roliga nagellack som ej var gröna. Köpte även en eyeliner i grönt.
Kände mig helt crazy.

Tycker förresten att det är kul med nagellack då jag inte har så mkt färg i övrigt. Här nedan följer två exempel på "skojjiga" manikyrer, en bra och en mindre bra.
Pözz


Sjuk tjäääj

Jag är sjuhuuuhuuuk. Hade mina misstankar redan i lördags om framskridande sjukdom då jag kände mig allmänt hängig och ont i halsen. Men det sket jag såklart i, avfärdade det som allergi och åkte till krillehöla för en fest i flärd.
Var riktigt sköjj. Fanns både karuseller och öltält. Sket i karusellerna och gick till öltält.
Är för gammal för karuseller, tyvärr. Tycker inte det är kul längre, motoriken blir lixom till helvete när man blir äldre.
Somnade på bussen hem, alltså tvärsomnade. Hade inte snubben jag suttit bredvid väckt mig hade jag antagligen varit i Oslo nu.

Igår sov jag till klockan 12. Blandad bakfylla och sjukdom gjorde inte saken bättre.

Bläeh.


RSS 2.0