GBG!!

Igår var vi i GÖTEBÖRJJJJ. Jonas jobb bjöd på busstur och vi var ekonomiska och följde med. Jag var som vanligt "positivt inställd" medans Jonas var lite mer åt det tveksamma hållet.  

Jag frågade på Facebook om folk hade bra tips på vad man kunde göra i Götet och fick massa bra ideer. Me alltså.... Ja det blev väl inte riktigt som vi tänkt oss. 

Först letade vi efter ett matställe där di hade veganmat. Det var stängt. Och efter skitlång tid så gick vi till hard rock café. Tips; gå aldrig till hard rock café. 
Jag åt en kall portabello-börjare med den äckligaste coleslawen jag ätit, plus en skitvidrig sallad. Jonas fick en torr smörgås med pommes. 
Alltså jag är inte kräsen med mat, men det var under all kritik. Jonas ifrågasatte om majonäsen var vegansk och personalen ba "ja! Det är mest äggula i.." 
??????? Ok?

Vi blev iaf mätta och mindre griniga, trots äckelmat som kostade nästan 500 spänn. Hysteriskt. 
Vi gled runt i stan och bestämde oss för att åka paddan. Det var rätt kul iaf. Hamnade mitt i en båttävling där kronprinsessan tydligen körde? 

Jaja. Sen hände inte så mkt mer förutom att jag hade hysteriskt ont i fogarna, ont i fötterna och var grinig för att jag inte fått sova middag. Började grina utanför universeum som en unge. Kul o va gravid med massa hormoner. :) Well, helt ok ändå. Men ja gör inte om det. 
Göteborg är en fin stad, men jag föredrar Stockholm alla dagar! ;)

Facebookfavoriten

Haha, vad har ni för Facebook-favorit? Alltså ALLA har åtminstone en stereotypisk Facebook-missbrukare i sitt flöde.

Min absoluta favorit genom alla Facebook-tider är gnällisen. Alltså gnällisen som gnäller på folk som gnäller - hela tiden. Flera inlägg i veckan där det gnälls friskt på alla jävla gnälliga människor. 
Underbart. Vilken fantastiskt dålig självinsikt man måste ha. Men ironin är awesome. 

Den tråkigaste Facebook-stereotypen är nog den som lägger ut massa kryptiska bilder med svintråkiga budskap på och barnänglar i bakgrunden. Skriver gärna kryptiska inlägg oxå; "jaha, där sket det sig igen då, jaha..." 

Hehe

Luring.

...och för några dagar sen blev det helt plötsligt karateh-parteh i min mage. Från att ha varit löjligt lugn så blev det verkligen dunka-plåt-fest. 

Men ungen verkar ju väldigt lurig, så fort jag lägger hanna (=hand på värmländska) på magen så blir det tvärlugnt. VARENDA GÅNG. Väldigt lurigt. Eller så jävlas hen med mig?? 

Jag vet inte, men är glad över ökad aktivitet, det är härrrrligt! 👍

Pew pew

Vilken jävla vecka hörrni!!! Har hunnit vara sjuk och stukat en fot och idag spökade foglossningen oxå. 

Det mest spännande är ju sjukdomen jag hade. Var sjuk i exakt 1,5 dagar. Sen blev jag frisk med lite halsont på möra bara. Express-sjukdom! 
Men det är jag väl rätt nöjd över, tänkte att jag skulle bli vrålsjuk i ca en evighet då man har pissdåligt immunförsvar som preggo. 

Stönig som jag är så har jag ju varit på jobbet (är på jobbet) idag. Har haltat runt som en halt gravid kvinna. Skam den som ger sig.

Såg förresten säsongsavslutningen av GOT igår (spoilers!!!), ryktet hade spridit sig att det var något fruktansvärt som hänt. Men nja att John Snow dog kändes ju rätt naturligt, han var dessutom seriens tråkigaste karaktär. Dog Sansa? Lite synd isåfall, hon hade precis börjat bli lite mer intressant. 

Ok, hejdå. 


Skadad tjäj. :((((

Ramlade i en trappa förut. Foten lixom böjde sig och kroppen fattade INGET och då föll jag ju, pladask sådär. Framåtstupa. Lyckades dock med att ramla någorlunda i sidled så att lille magen inte hamnade i kläm. 

Men asså foten, den är ju skitledsen! Gör svinont!!! Så jävla klantigt att inte hålla koll på vart lemmarna är. 

Hur gör man då för att lindra lille foten? Alltså jag HINNER INTE!!! Gör mig frisk, ge mig tips kurer och satan vet vad!!!!! Wäää!!

Hehehehe....

Ringde till kbab för att höra hur läget låg till med lägenheten (no pun intended) vi kollade på för någon vecka sen. Dom skyllde på semestern och att dom inte ens tagit tag i utvärderingen. NEHE. Funderar på att ringa varje dag och tjata. HUR GÅRE?? JA VILL HAAAA.....

Igår köpte vi en till jävla gräsklippare och jag tog ärevarv runt huset och kände mig rätt bra faktiskt. Jag gillar att klippa gräs med en gräsklippare. Man får resultat. Det är ju bra. Samma sak när man klipper en frisyr, då får man oxå resultat.
Vi var även på bio med ett par kompisar, vi såg jurassic world som inte helt överraskande handlade om dinosaurier. Det är fruktansvärt läskigt med utdöda urtidsdjur som lever, särskilt när dom äter människor, får fortfarande svår ångest av jurassic park 1, minns ni han som satt på toan och så kom en t-Rex o ba "NOMNOM"!!!! Måste ju vara det värsta sättet att dö på, att bli uppäten av en gammel dino. 

Snart stundar midsommar och hela veckan är väldigt uppbokad. Det ser ut som ett mindre helvete i stugan då vi renoverat ett rum och vi var tvungen att plocka isär våningssängen. Att plocka ihop den känns inte lika rock'n'roll lixom. 

Nog med babbel - nu ska jag kissa! 

Puss!

Dålig apa. :(

Cha!
Igår var jag frisk nästan hela dagen. På kvällen blev jag dock sjuk. Stod i hallen o grinade så Jonas fick trösta mig. 
Trodde i mitt febriga sinne att det var streptokocker och blev svinrädd. Kom sen ihåg att det finns olika streptokocker, halsfluss är t ex A. Och den som drabbade Jonna var B. B streptokocker har man dessutom inga symptom. Så det gjorde mig lite lugnare....
Är väl antagligen en förkylning.  

Ligger i sängen med AC:n på, bästa köpet på länge. Svalt och gött. 

Vad olika graviditeterna är. Den här ungen är så jävla lugn, sparkar bara i onödan medans Jonna sparkade som ett gediget fotbollsproffs. 
Drömde att katterna låg på bebisen. 

Nu ska jag fortsätta med att vara sjuk så önskar jag migsjälv att jag kryar på mig snart, för det här hinner jag ju inte med.

Ett par grejer;

Ska bli bättre på att använda min systemkamera. Men har lixom inte haft något direkt att ta kort på? 

Verkar bli arbetslös i juli. 😭 eller ännu mer arbetslös. 

Undrar vad som hände med preggomagen? Den exploderade i v15 och den ser exakt likadan ut nu. 

Tittade på ett hus igår. Det var fint. Men det hade bastun i vardagsrummet på övervåningen. Konstigaste jag sett. 

VI HAR KÖPT EN PADDA. Eller iPad. Vi vet inte varför vi ville ha en eller vad man ska ha den till. Men vi ville ha en. Och nu har vi en. Är en materialist av rang. Tyvärr. 

Har köpt hårfärg för rätt mycket pengarna oxå. Är trött på min röda utväxt och vill ha något hippt och ungdomligt. Ni får väl se!!!! 

Fick 120 spänn i dricks igår pga att jag var "gullig". Naaw, kommer sakna mina kunder.

Idag äre studenten i Karlstad. Hatar studenter för att jag är rädd för dom. Vräkiga bröliga ungdomar som e fulla överallt. Jag var nykter och rädd på min egen student. Har för stora glajjer men vem bryr sig när man ser cool ut! 

When we were young...

Ok, är faktiskt 30 bast nuförtin. Konstigt nog. När man är 30 är man väl mer eller mindre stofil i ongeras ögon. 

Man vet att man är stofil och eventuellt rätt gammal när man börjar googla hippa uttryck som man inte förstår;

Jahaaaaaa är det det som "on fleek" betyder! Jag som trodde det var något dåligt! 
Så när samtliga stofiler har smyggooglat sig till vad hippa ungdomsuttrycket betyder och faktiskt precis börjat lära sig att använda det så är det helt plötsligt "ute" och "omodernt". Och sådär håller det på i en oändlig evighet. Det är naturens sätt att sortera ut dom svaga och gamla från dom unga och friska. 

Kolla här då; mina ögonbryn är "on fleek". Bra skit!

Åmajgad, testade ett s.k "torrschampo" idag. Har testat några förut och typ aldrig varit impad, men asså den här var ju skitbra på riktigt!!! 

Kommer aldrig tvätta håret i "vatten" igen. Eller jo, men det kommer dröja. 

Härta!

Idag är jag i vecka 19!!! Ba hälften kvar nu. Den sista tiden har gått långsamt men snabbt. Nu är skördetiden här!!! Alltså den bästa tiden mellan vecka 19-30 innan allt blir ett jobbigt (jobbigare?) helvete. 
Nästintill noll illamående, LÖVLEY. Har haft ett par fogfria dagar den här veckan. Oxå lövley. 

Nu kan väl bara dretvädret ge sig oxå va?? Vill desperat ha lite sommar nu. Sa jag att vi kollade på en ny lägenhet härromdan? En fyra. Vill helst ha ett hus men det verkar ju ta tid och vi är trötta på att bo trångt. Håll gärna en tumme för oss tack! 

Svar.

Idag har vi fått svar från obduktionsrapporten från Jonna. 

Så okej, om du/ni väntar barn och är typ skitnojjig och orolig så kanske du ska sluta läsa nu. 


Okej. Jag trodde inte att vi skulle få något svar alls vad som hade hänt henne. Men oj lixom, vi var helt oförberedda och trodde bara vi skulle snacka preggo-strategier med doktorn. Men iallafall, dom hittade streptockocker-bakterier i hennes njurar och i moderkakan vilken antagligen gjorde att hon dog i magen. 
Var tredje kvinna är tydligen bärare på streptokocker-bakterier och man behöver inte ha några symptom alls. Oftast sitter dom i slidan eller ändtarmen och barnet kan smittas "på vägen ut" och kan bli väldigt sjukt. Att barnet dör i magen är dessvärre sjukt ovanligt. Alltså sjuuukt ovanligt. Känns ju oxå rätt orättvist att vara en av typ tusen. 
Hade inte en jävla aning om att streptokocker kunde vara en skitfarlig bakterie?? Eller att man kunde gå runt och omedvetet bära på den? I USA testar man tydligen flera ggr om gravida kvinnor har den här bakterien medans i Sverige typ noll. Vilket gör mig lite nervös, när dom brukar vara så duktiga på att ta så många andra tester. Om någon vill läsa mer föreslår jag att googla på GBS (=grupp b streptokocker). 

Jahapp. Känns både jobbigt och skönt att veta vad som hänt. Oroligt oxå. 
Ska hädanefter ta prover på gbs en gång i månaden och frånåmed vecka 24 ska jag på massa kontroller och ultraljud och ja herregewd. 

RSS 2.0