Det e lugnt

Ja jag lär ju inte bli någon ny Kissie med de här sega uppdateringarna? Minns när jag var singel o bodde i ettan, då uppdaterade jag bloggen en gång om dagen. Sjukt mkt? Måste haft ett så himla innehållsrikt liv då? 

Nuförtiden händer det knappt något som är värt att notera mer än en gång i veckan typ. Sliter t ex med lämningarna och hämtningarna på föris, det är ett litet helvete och ibland går det bättre och ibland sämre. Imorse blev han dock helt galen vid lämningen, la sig på golvet och gallskrek, jag ville gråta. 
Det är dock få saker som handlar om Lina längre. Nu handlar det om: 
1. Vide
2. Bebis i magen. 

Kanske får boka en vandring i de norska fjällen tillsammans med en kompis om några år för stt hitta tillbaka till min forna själ. Eller ett spa kanske räcker. Jag tror att jag var ganska rolig förr, känner mig humorlös nu, men det är ganska ok ändå. 

(null)


Vecka 19!

Snart har jag gått halvvägs! Halleluja!!! 
Jag har börjat att känna sparkar!! Typ förra, eller förrförra veckan var det kanske, men nu känns det mycket och ofta. Lite som svepningar och buffningar. Det är ju skitmysigt!! 
Köpte vagn i veckan! Hade ju inte tänkt att köpa några bebisgrejer innan RUL (rutinultraljudet), men den hittade lixom den perfekta vagnen! Begagnad, superfint skick och billig! Wiho! Och varför ska jag inte få glädjas i förväg som folk gör mest, blir bara jobbigt o gå runt o va orolig hela tiden. 

(null)
Tett va fin, en kronan duo! Svängbara framhjul men ändå luft i så ska funka bra i lite mer terräng. 

RSS 2.0