Rastlösa stjärten

Jonas jobbar natt och jag blir ju helt vansinnigt rastis. Igår gjorde jag en burk och idag klättrar jag på väggarna. blappetibopp.
Minns knappt hur det var när jag bodde i ungkarlslyan?? Vad GJORDE JAG PÅ KVÄLLARNA`? Åt ägg kanske. Och bloggade? Såg fem miljarder serier? Vet ej.
 
Hittade förresten min kamera!! Tog massa fina bilder i lägenheten när det var ett vackert ljus. Hittade dock ej överföringssladden till kameran, så det kändes lite värdelöst. Vet inte varför jag berättade det.
 
När jag fyllde år fick jag målargrejor av pappa och åsa. Känner att jag måste komma på något bra att måla innan jag ger mig in på det spåret igen. Kanske ska måla en deprimerad apa. Tänker en tung och svartmuskig bild av en väldigt ledsen apa. Blir lite ledsen när jag tänker på det. depressiva apor. :´(
 
burk jag gjorde igår. Tejpade ihop den. Tror jag ska köpa lim. eller börja med decoupage, om det inte är för pilligt.
 
 

mjau!!!

Tjena!!
 
Har haft en sån himla "fin" dag som man milt kan uttrycka det. Folk är så fina och gulliga. Gillar ju folk, PEOPLE IS THE SHIT!
Man kan ej säga att man ogillar människor om man ej har prövat frisöryrket, tro mäj. Finns säkert sura frisörer oxå, men dom kan inte vara så vanliga?!!
 
Har börjat att få en sån bra connection till folket i vålis, dom kommer in, skrattar och frågar "hur ä lääääget dude?!" (okej, kanske inte "dude", men ni fattar) och så stojjas det lite medans jag klipper och dom berättar trevliga historier och vi mår gott.
Att ha ett jobb man älskar, men som är underbetalt in hell, är ändå guld värt, än att ha ett pessjobb man hatar och fett mycket lön. (helt ok att citera mig!!!)
 
Förresten, förra veckan gav jag min vän madde en awesome present!! Hade målat grumpy-cat till henne och ramat in. snajsig va?
Tänker dock inte ta all cred då jag kalkylerade av en annan bild. Men jag gillört ändå!
 

I haz cake

Tjenixen!
 
Jag fyllde ju som bekant år i fredags. Jonas frågade om jag ville ha någon speciell mat, och trots min stundande ålder så tvekade jag inte ett ögonblick - PANNKAKSTÅRTA
 
Vem fan gillar inte pannkakstårta lixom? 
 
I lördags kom pappa, Åsa och linnea och vi fick stora stora tårtan. Plus att vi redan köpt en semmeltårta. Så vi har ätit, ätit och ätit till förbannelsen. Herregewd vad tårta. Jag känner mig som en tårta och jag blöder antagligen grädde. 
 
Mitt failande bloggande kan ha att göra med att jag på sistone har haft en absurd kärleksrelation till skrivaren. Jonas hittade fotopapper och då brakade helvetet loss. Jag satt säkert i fem timmar igår och printade ut grejer. Vi fick ta en kvällspromenix så att jag fick lugna ner mig lite. Fortsatte dock att printa när jag kom hem. hehe
 
pannkakstårta nr 1
 
STORA TÅRTAN NOMNOM

And I cry if I want to!!

Jaaaa!!! Idag blir undertecknad asgamla år och mer mognare än en apelsin!!

Säg grattis eller gråt! Pöss


fixörn!!

 
JAJA. Inredningshysterin på södra kyrkogatan fortsätter. Slutade två idag (FÖRSTA DAN SOM ANSTÄLLD, IIIIHHHH!!) och rullade hem för att sedan kasta sig på sy-kuddar-utan-att-grina-projektet. 
 
Och det gick rätt bra faktiskt!! Insåg att man knappt behövde mäta (lycka!) då tyget var randigt och även orsakade stark yrsel.
 
Blev jättefint! Om man inte kollar skitnoga då...fyra kuddar blev det totalt, för en summa av typ 60 spänn? 
 
 
 
sydde en randig till!!
 
igår sydde jag om ett par gamle gardiner. dom blev skitsnea, och jag tappade fattningen helt och nålade ihop skiten sen.

Kärleken!!! <3

Hehe, romantiken flödar!


när hände det??

Har ej och aldrig haft något vidare inredningsintresse. Köpt grejer jag tyckte var snygga och om det passade ihop med resten av inredningen sket jag i. Men sen vi flyttade hit har jag blivit värsta ikea-junkien. Alltså jag kan känna en stark längtan till Ikea/lagerhaus,Åhlens/village osv. Och på dagarna sitter jag och snortar inspiration på styleroom.
 
Hur fan gick det till? Är det för att lägenheten är så fantastisk att det ej går att motstå inredningshysterin??? Vet ej.
 
Igår var vi ju på ikea, skulle köpa ramar och... öh? Vet ej. Köpte iallafall skitstora bladverk som fyller ut fönstren lite bättre, ramar, överkast, och håll i er nu - TYG. Ja, jag köpte tyg. Plötsligt händer det. ÅHMAJGAD, PYSSLET!! Jag är av naturen ingen "pysseltjej", då jag har tålamod som en treåring, men helt plötsligt kändes det som att jag var valfri inredningsdesigner som utan svårigheter skulle kunna slänga ihop "lite kuddar". Herregud.
 
Har jag berättat om när jag trodde att jag kunde sy kläder? Nä. Köpte asmycket tyg, och så sömmade jag, klippte, nålade och sydde till förbannelsen. Om det blev bra? Nej. Det var snett, fult och satt som en påse. En kjol råkade jag klippa så kort att röven hängde ut. Men eftersom jag hade lagt ner x antal timmar på kollektionen så använde jag det såklart ändå, oavsett rövhäng eller inte, FÖR JAG HADE JU GJORT DET SJÄLV.
 
printade ut litte bilder!!! fancy huh??
 

4970

Eftersom jag har fått nästan 5000 visningar på mitt "hur man klipper snelugg", så skall det firas på bästa sätt. Men hur?!!!! Var ju jävligt längesen jag gjorde en videoblogg!! Vill ni se? gillar ni? eller är jag tölig? Vad ska jag göra?
 
HMMMM
 
 
 

kött ä gött?

Förra året bestämde jag mig för att dra ner på mitt köttätande. När du drar ner på köttet märker du hur jävla mycket kött du har käkat. Fan, kött till frulle, lurre o middag. 
Sen träffade jag ju Jonas som då var vegan, och jag tyckte att det var lite larvigt. 
DET FINNS JU LIXOM FINA BONDGÅRDAR SOM TAR HAND OM DJUREN??? DU HAR KANSKE PROTEINBRIST? osv. Trodde inte på det. 
Och ja, det tog ett jävla tag för mig att förstå lixom, kollade lite dokumentärer och försökte ha öppet sinne istället. 
 
Så i år tänker jag (och har kommit en bit på vägen) att dra ner på mejeriprodukterna. Och ni ba "WHYYY??"
 
Här kommer lite bra fakta om hur bra det är att dra ner på kött + mejeriprodukterna.
 
1. Är du veggis så lever du längre.
2. Du blir mätt på ett bra sätt. Man blir inte lika äckel-mätt som man blir av kött.
3. Vegetarianer/veganer löper mycket mindre risk för att drabbas av hjärt/kärlsjukdomar och cancer
4. Har du sett en gris dia en ko? Nä. Det är alltså inte naturligt att dricka mjölk, och det finns inget annat djur än människan som tar mjölk från ett annat djur.
5. Du får i dig mer vitaminer. (om du inte bara käkar mackor)
6. Bättre för miljön! Och djuren.
 
HÄR finns oxå en sida som förklarar mer grejer på ett lätt sätt.
 
Klem!

alla fjärtars dag (sorry)

Varje år skriver jag ju hur mycket jag hatar alla hjärtans dag. Jag hatade det när jag var singular och jag hatar det när jag är sambo. Alla som firar alla hjärtans dag kan ta sig i röven!!!!  Närrå. Men jag ogillar kommersen kring alla hjärtans dag, det är skit. Ogillar kommersen till jul oxå. 
Plus att jag får lite ångest när jag tänker tillbaka på skoltiden då man fick beställa rosor till varandra, och vi var ju alltid några som satt och surade i ett hörn och kände oss allmänt ensamma och lite mer nördiga än vanligt, och vi fick fan aldrig några rosor. 
 
Så nej. Jag firar alla hjärtans dag varje dag istället. Kärlek till er alla!
 
 
(P.S, är det dubbelmoral när jag skrev en lång önskelista till min födelsedag i föregående inlägg och fördömer kommersen i detta? Vet ej. kanske lite. Kan ej va PK jämt, sorry)
 
 
 
Känner förresten för en lång semester till sommarn, kanske får bli en tur till bruket på skoghall? ser ju sjukt mysigt ut
 

Blaj blaj

Bulle bille bim!! Ja jag är en dålig bloggare och ja jag har druckit 15 köpper kaffi idag.

Igår blossade "jag är inte rasist, MEN" diskussioner upp på jobbet och jag får alltid väldigt svårt att tygla mig, att inte bli svinförbannad lixom, sakligt och sakta förklara att, nej, invandrare får inte 20000 kr i bidrag per månad, och ja en invandrare kan faktiskt ha det gott ställt och äga en fin barnvagn. Nej invandrare snor inte våra jobb och så vidare i all oändlighet.

Läs på om ni ska kasta er in i invandringsfrågor istället för att läsa massa rasistskit på internet som triggar igång er. Kolla.fakta.först. Så enkelt är det.

I övrigt så längtar jag röven av mig tills nästa vecka då jag blir anställd. Var på banken igår och fipplade lite, träffade den bästa bankkvinnan ever, hon var så sjukt trevlig och förklarade allt på ett lätt sätt utan massa termer. Och hon pratade med mig som en vuxen!! Bankfolk brukar oftast prata med små ord till mig av någon anledning. Kanske är för att jag har en grön punkfärg i håret!!??!! Eller för att jag är kort. Vet ej.

Pöss


22:e februari

Lägg det datumet på minnet! 22:e februari, dagen då Drew Barrymore, George Washington, Ted Kennedy samt undertecknad kom till livet. Dessa storheter förenade i ett datum.
 
Ok, ok, jag älskar fan att fylla år. Efter jul är det ju inte långt kvar!! Snaaaart!! woho!!! Jag gillar ej att åldras, men jag kommer nog aldrig tröttna på att fylla år. Men HUR kul är det inte då? En hel dag i min ära! Jag vill ha födelsedagsklappar, kramar och sång! Sen kanske jag blir så rörd att jag börjar grina lite.
 
Och eftersom det är så nära nu så tänker jag presentera årliga önskelistan!! Så att ni kan vara väl förberedda alltså.
 
BODYBUTTER!! CHOKLÄEDOFT! vem vill inte lukta som en gammel aladdin-ask?
 
 
Har ju en slags fetish på citrusfrukter, och luktar gärna som en! NOM
 
Kudde! Här från ikea!
till fin kudde! från indiska!
 
Har ju det svarta lilla trädet, nu vill jag ha det STORA vita från Åhlens!
 
trappstege, steghylla? vafan heter det? Denna från Mio! 
Bredd: 56 cm
Höjd: 189 cm
Djup: 33 cm
   
 
akryyylfärger! spelar ingen roll om det är billig skit, vill ba måla! (gärna canvasduk oxå, 30x40)
från rusta!!
 
 
 
 
blommör!! tänk stora och stabbiga som kattjävlarna låter bli!!!
 
den här fina mattan från lagerhaus!
 
 
och tillsist, tavelramar (typ A4,A3), Ikea presentkort då vi fortfarande inte köpt sängen!! 
 
Puss
 

sova, skäl, yippie!

Dagens sömntips = Lilla al fadji. Somnar nästan alltid in till det, och fattar ej varför, han har ju rätt jobbig röst.Pallar oxå att somna till gamla roll-on (Mia och Klara) program. Sommar/vinterpratarna funkar ej. Inte heller valfri podd.
könstigt!!!11
 
Inatt hade jag nog kunnat sova mig igenom minst tre tågkrascher, jävlar va gött jag sov. Det gör själen lycklig. Gillar förresten när folk stavar fel på "själen" och "skälen", HAHA, DET BLIR SÅ FEL!
 
Ja! Igår var jag på möte med chifen! Och ja - jag kommer att slippa företaget  (som det ändå går åt helvete med) och jag kommer att bli anställd!! woho! Lite oklart exakt när det blir av, men rätt snart, måste jag fixa papper, pengar  osv osv i all oändlighet.
Men fatta!!! Jag kan bli sjuk och ha semester!! LYX!!
 
instagrambild på min häl som jag råkade färga svart. och nu sitter det som smäck. fancy.

tjorren, disco, olja.

Tjaba!!
 
Igår var träkepsen på hela dagen. Eftersom den inte är framme lika ofta nuförtiden så blir det såklart ÄNNU värre, var en död sill hela dagen förutom ett kort avbrott då jag och smoofie gick till affären o köpte chipsen. 
 
Men i lördags var det sköjj! Hannill med entourage kom på besök och kampen om den bästa musiken höll på ett bra tag. Vi enades om Queen och oenades om all annan musik. Drog till Koriander och jag stod på scenen och skakade röv så gött jag kunde. Älskar dom där epelepsi-lamporna, känner mig som en mindre begåvad michael jackson då. 
 
Tröttnade tillslut på discodunket och gick till korvtjorren och hittade en snubbe att tjafsa med, i vanlig ordning lixom. Han hade ett storhetsvansinne utöver det vanliga och ville prata ut om sina problem. Och med mitt storasysterkomplex så skulle jag självklart hjälpa honom. 
jag; berätta för mig om dina problem!
killen; alltså... alla tjejer är jämt på mig. det händer hela tiden.
jag: eh...?
killen; det är skitjobbigt. men du hade kille va?
jag: ja. herrå.
 
Som sagt, storhetsvansinne i form av liten kille med keps. 
 
Idag = ledigheten. Vad har jag gjort? Smörjt in mig varsamt med olja. Tror det tog en timme. Hade storslagna planer om att lägga glapack i köket och glida runt som en säl en stund, men glömde bort tiden.
 
 
 
 

Stjärtlördag! <3

Asså äre inte sjukt konstigt om man släpper ner katten på golvet och den ej landar på fötterna? Lixom ramlar ner? 
Konstig katt!! 
 
PHEW! Nu är äntligen jöbbvecka över och jag sitter in the moment och festar loss på krokodil 5,2%! Har varit en hetsig vecka med mycket kul fölk. Häromdagen blev en gubbe kränkt över att jag sa att jag brukade välja bort kött. Han blev knäpptyst och sen sa han "du ser inte ut som en gräsätare", sen var han tyst resten av klippningen. Jättekonstig grej att bli sur över?
 
Idag klippte jag en internetkåmpis Hogie!! Sjukt sköjj att få ett ansikte på blögg-tjejen! Blev så exalterad att klippningen blev relativt omständig. 
 
Snart blir det kalas!!! Eller tja, kalas o kalas, Hannill med sällskap kommer hit och ikväll blir det förhoppningvis dans utan loge, och katt som landar på fötterna! 
 
ej vår katt, men jag tyckte den var tjock och fräsig. Han ba "matkoma?"

RSS 2.0