Sur morsa

Är sur på allt idag. Har en klassisk sväng av pms.
 Ungen krånglar och vi bråkar. Får alltid sån jävla ångest av bråk, känns så onödigt att bli arg lixom. Igår blev jag helt vansinnig på honom och skrek så hela huset skakade. Han blev rädd men inte ledsen. Jag kände mig som världens sämsta morsa. Har fortfarande dåligt samvete. Man kan inte begära för mycket av en tvååring lixom. 
Han är i en test-fas där han gärna testar ens tålamod till bristningsgränsen. (!!!!!!!)
Men man är bara männisch og, tror inte på det där att aldrig visa sina känslor heller, att alltid vara en from och god förälder/person/partner. Tänker att det viktigaste är att kunna be om ursäkt ordentligt efter ett bråk, förlåt vide, mamma är ledsen och stressad, onödigt att det får gå ut över dig. 
Sånt var mina föräldrar alltid rätt dåliga på, att be om ursäkt utan att ge skuld, men tror inte man analyserade sitt föräldraskap så mycket på den tiden heller. Hade väl inte så mycket att gå på förutom vänner och bekanta, och några Anna Wahlgren-böcker.(null)Håller med! Tror oxå denna generationen kommer bli fantastisk!

Socialis

Nu kanske ni tror att jag stavade fel i rubriken, det kanske skulle stå socialare eller socialist?? Det får ni aldrig veta!!! 
Kom in som reserv på socialpsykologi!! YÄY! Hellre socialpsykologi än sociologi, låter mer intressant. 
Så!! Har nu firat jul i tre dagar. På julafton fick vide möta tomten! Har blev sviiiinrädd. Stackars lille körv. Tyckte oxå tomten såg läskig ut. 

Nu är det över! Gött o slippa julmaten i ett år. Det är gott två dagar om året sen blir man illamående av bara tanken i 11 månader. Sen blir det gott igen. 

E snorig! Har vart sjuk till o från i 40 dar känns det som. 
Hejdå!
(null)
Julmogen.
(null)
Julbarnet.

Vides sömn!!

Det här ämnet lär jag ha avhandlat 300 ggr förut. Vides sömn del 342. Jag gnällde ju länge över att ze child vaknar 05.00, men kom till någon slags acceptans över att så var det.
MEN!!! Nu har han levlat upp ytterligare. Nya tiden för uppvak är 04.00. Igår 03,45. Igår när jag lämnade på föris var jag så schleten att jag skakade. 
Alltså det måste väl ha med vilan på dagen o göra va?? Han sover oftast 2,5 timmar då. Så det ska vi dra ner på till 1,5 timme och sen kanske 30 minuter. Går ej att lägga senare (han somnar 19.00), han är så jäkla trött på kvällen. Och jag med. Jag brukar lägga mig samtidigt som vide, så jag brukar somna 20.00-20.30. Kul liv!! 
Men ahhh. Har varit svårt att koncentrera sig i pluggeriet pga trötthet. 

Jaja, det var det. Godnatt. Eller jag menar god morgon.

Konflikträdd

Jag kan inte förlika mig med att jag är konflikträdd. Alltså jag tror inte att jag är konflikträdd och ba "näääääj, Dä där fixer jaaaag". Och när det väl kommer till kritan så blir jag som en blyg tolvåring. 

Exempel:
Fick ett paket med fel takpanel från bolist sist vi var där. Det var alltså deras fel. Märkte det när vi var hemma och jag blev så jävla sur. Jag sa till både pappa och Jonas att jag skulle skälla ut dom och att de skulle leverera nytt paket till oss som plåster på såren. Helt rimligt faktiskt.
Så ringde jag idag, astaggad o ba yeeaaaah. 
Samtalet:
- hej jag heter lina o jag tror vi fått fel panel sist vi var hos er...
Försäljare: jasså ojdå okej det är bara o komma in o byta.
Jag: ...... eh... okej.
Försäljare: ja? 
Jag: eh....
Försäljare: eller var det något annat du tänkte på?
Jag: eh... hehe jag hoppades lixom att ni skulle köra ut till oss?
Försäljare: jaha var det vi som hade gjort fel?? Jamenvisst, fixar det här snarast.

Ja det löste sig ju, men herregud, jag fick sånt jävla blodsockerfall efteråt att jag nästan skakade. Haha. 
Cred till bolist förresten! Älskar när folk är sådär superserviga och fixar allt för sina kunder!

Panikdagen

Haha, jag hade inte tänkt o skriva så mycket om plugget eftersom jag alltid tyckt att det varit SÅ tråkigt att läsa andra som skriver om det. Men det är ju en så stor del av mitt liv just nu, så skriver jag inte om det blir det knappt något kvar o skriva om. 

Jaja, vi har börjat en ny delkurs som handlar om transfeminism. Det är väldigt intressant, men läraren pratar engelska och min engelska är väl sådär. Eller ja, den är rätt bra, men svårt att fatta allt ändå tycker jag. Har fått en jävla massa uppgifter. Jag brukar ha minst en panikdag när jag fått nya uppgifter. På panikdagen lullar jag runt i flera timmar i rastlöshet och försöker förstå vad uppgiften handlar om, plus att jag känner mig som störste idioten i stan och känner starkt "vad i helvete har jag gett mig in i???"
Nu känns det som att jag kommer att ha minst en panikvecka innan poletten trillar ner. Hoppas panikdagen räcker. 
(null)


Yäy!!!

Jag kom in på sociologi till våren!!! Woho! Så spännande! Måste träffa en studievägledare snart så att jag kommer på exakt vad jag vill göra oxå! Haha! 

Tick tack...

Sitter här brevid barnet och bara väntar på utbrott 380 idag. Vide har varit sjuk i helgen och det blev alltså ingen resa till Gbg "grin". Men idag har han varit feberfri och på sitt värsta humör som den tvååring han är. Känner att mitt tålamod hänger på den lille lille tråden just nu. 
Måste vara jobbigt för’n oxå. Han kan ju inte prata riktigt och jag märker hur jäkla frustrerad han blir när han blir ledsen lixom. 
Stod och skrek och pekade vid diskbänken förut och jag ba ???? Fanns ju inget där? Vad ville han. Han blev helt hysterisk tillslut. Hoppas han sover gött inatt iaf. 

Snart är batteriet slut i paddan så jag välkomnar strax skrikfest nr 381. Godnatt! 

Bakbloggare?

Vad gör bakbloggarna med allt gött di gör? Äter dom upp alla kakor? Eller bjur dom hem folk på fika varje dag? Har dom ett frysrum till förvaring?
Är för övrigt imoponerad över folk som kan ha kakor hemma utan att äta upp dom på en gång. Jag brukar baka av ett syfte - att äta upp det på en gång. Gillar hembakat ungefär 100 miljarder gånger mer än köpegodis och chips. T ex saker som innehåller jordnötssmör!! Det är det bästa jag vet. Längtar tills jag ska göra julgodis! 

Okej hejdå!

RSS 2.0