svettigt

Jaha, här sitter man då igen, svettig och jävlig. Har känt mig jävligt sur hela veckan faktiskt. Och svettig med för den delen. Kan dock inte riktigt sätta fingret på vad surheten beror på, kan det vara att det förbaskade hårlimmet inte kommit än kanske... blah.
Och imorrn ska jag på det där förbenade wella-mötet. Kvart över sex. Är inte sugen för fem öre.

Längtar mest till skövde och hela gänget, ska bli über alles!

Över och ut.

helgrapport

Vilken jäkla helg alltså. Totalt skitrolig! Eller ja, utgången i lördags var kalaskul, jobbet dessför innan var väl sisådär kul, fick en utskällning av chefen som inte var av denna värld och jag blev lite småledsen o grinig (hon bad dock om ursäkt idag), så det är ju jäkligt tur att jag bor med emma, hon är oftast glad så det räcker för hela gatan.

Jag hade köpt en platta bärs som jag glatt bjöd folket på. Vi drack upp allt, det är jäkligt imponerande det med.
Sen åkte vi till någon slags förfest som var sisådär halvtrevlig, folk satt och glodde på schlager, och vi andra rökte på bordet.
Efter x antal timmar (minuter?) där drog vi i vanlig ordning till BMB, sen satte vi oss vid ett bord och så bjöd Jim på drinkar plus tillhörande shots. Efter det är det rätt suddigt faktiskt. Jag minns dock att jag gick fram till en ensam och nervös kille och frågade om han "hade något på sig". Det hade han inte, och jag gick asgarvande därifrån. Haha, fan vad taskigt.
Sen stod jag o stre med någon brud om vadsomhelst, jag minns itne alls vad vi pratade om, men det var nog skitviktigt då.
Och kvällen avslutades med att jag tappade bort alla i vanlig ordning, hamnade i en taxi som körde åt helt fel håll så jag fick jogga hem. Somnade på badrumsgolvet.
Moget, det är tur att tonåringen i en finns kvar än iallafall.



Ja, nästa helg blir det iallafall Skövde för hela slanten, går och smålängtar lite hela dagarna.


Rolig!

När jag var yngre höll jag på som fan med att rita serier, det var sketakul, men serierna är väl sisådär. För er som inte vet så är det (faktiskt) skitsvårt att måla serier, särskilt om man har en karaktär som ska se likadan ut på alla bilder. Gah.
Och nu när jag har lite dötid på jobbet så har jag faktiskt börjat småklottra lite. Sketakul! Men serierna är väl...sådär (men skitsamma, det är tanken som räknas!)

image221

image222

image223

kjam

fet tös.

Jahaja. Här sitter man då, ensam och jävlig och smuttar på en rumstempererad milko 3%. Fett ös - medvetslös.
Emma drog till karln sin, dom ska äta champagne och dricka chokladdoppade jordgubbar (eller tvärtom). Jag kanske ska städa. Bajsigt.

Imorrn blire dessvärre fullt ös medvetslös utan milko! Har köpt mig en redig platta med bärs och cider och tänker med all min kraft försöka supa ner Emma så hon älskar karaoke. Blir fett med coolt.
Fan jag har börjat skriva som ungdomarna, märker ni det? Fett med ballt. Fett ös. yo bryden! haha! Ja tänk när man var sjutton... haha. ung och full i fan.

Nejvafan, nu tar jag mig en öl ändå.
Fett med gott!

Trevlig helg.
/din apa.

mamma?

image220

Jag svär, jag ser exakt ut som carola -83 när jag är nyduschad och nyfönad.
Fan, man skulle levt på 80-talet alltså...

La breeze



Just nu lyssnar jag sönder den här låten. Synd bara att man tänker på gråtande barn när man hör den, för den är grym!

hår i vår.

image219

såhär snygg ser jag ut i löshåret (okej, lite gött småredigerad med) som jag ska sätta i på fredag! tjoflöjt!

hål, hål i min själ.

Jag har hål i mina tänder. Först hade jag bara hål på ena sidan, vilket resulterade i att jag tuggade på den andra sidan, så nu har jag på andra sidan käften med. Känns lite surrealistiskt på något sätt, mina första hål!
Det är dock jävligt synd att det är snordyrt att laga hål hos tandis numera. Funderar starkt på att göra som "på den gamla goda tiden" och helt enkelt dra ut helvetet med en tång.
Eller inte.

En sak till, tänk om jag blir sugen på isglass? Hur gör jag då?

På tal om hål, jag har ett skitstort hål i en av mina skor. Försökte tejpa över det med silvertejp, men det funkade inte något vidare. Nästa projekt blir helt enkelt att köpa nya skor, tandläkare sen. Yes.

godnatt!


smala sussie feat Pölsa. Löv it. Sakner värmland litt.
gött.

Jawohl!

Haha. Idag hände två konstiga grejer.

1. När jag gick till jobbet imorse gick en liten tjock gubbe framför mig. Han hade en upprullad mössa, hängslen och vaggade stillsamt fram i sin egen takt, när gubben helt oväntat kastar sig in i buskarna! Hahaha. Jag blev helt ställd, han hoppade liksom in i busken, som en slags groda, skitsnabbt. Hahahahaha! Jag önskar att jag hade en inbyggd videokamera i armen ibland. Ni skulle ha sett!

2. Det kom in ett tyskt par till salongen idag. Tanten kunde inte engelska, men hennes gubbe kunde..eh... lite. (föreställ er gubben med überdialekten)

gubbe: das klippen se haair jahh? härrdrässäärrr??
apan: öh..yes.
gubbe: yez, how much?
apan: tohandredandfårtinajn kronor..eh..krovns?
gubbe: ahaaaa! tohandretandfifty!
apan: okej, yes.
gubbe: klippen se...damen? eh..damen? (frenentiskt pekande på sin fru)
apan: yes aj do.
gubbe: okäj, tankyoverymach. bajbaj.

Haha, jag fattade inget. Varför gick dom för? Jag klipper ju både karlar och kvigor. Dom måste ha missförstått. Men hela sekvensen var otroligt rolig. Tänk vilket underbart (jah) samtal man skulle kunna haft med dom?! Tyskar über alles! Jah! Jah!

//Din apa.

Inge bitter...

Så här skrev jag om min student:

student-shit
 Daterat: Fredagen den 11:e juni 2004 kl 15:56


 Okej, igår var dagen med D. studenten. Hela veckan har varit ett enda sjåpande utav studentsånger och bal och grejer. flådigt värre. Dagen börjades med champagnefrukost hos en polare i klassen. det var gott. sen drog vi till kyrkan, meningslöst.
 det flådades ändå på med andra meningslösheter som matätande en hel dag. usch. betyg osv, rätt okej trots allt. G i det mesta, 6 vg:n och ett (två?) ig:n. vi körde runt i en lastbil o stan och tjoade. kul. ?vart är tingvalla - hemma och sminkar sig?, ?SÄG odlar cannabis i källarn? osv. Jojo, kul kul, och jag behöver nog inte äta förräns på julafton.

 senare på kvällen drog vi till plaza där vi fick den dåligaste bordsplaceringen. Patte satt brevid och berättade hur mycket han älskade mig och sudden ?joomen..ascchå, ni är topp tre i klascheen...inget ja säger för ja är full...? osv. en extremt jobbig Marie mittemot som skrek och var jobbigare o fullare än vanligt. ?Marie, sitt ner och håll käften nu!!? sa jag till slut, vilket inte funkade alls folk var sentimentala och fjolliga. ?Vi kommer sakna klassen? sa dom. vissa grinade, inte jag. Jag kommer inte sakna en jävel, förutom sudden, fast vi kommer fortsätta o keep it going. skitklass. jag drack o drack, men inte fan blev jag fullare för det. jag började klockan åtta på morgonen, men nej, jag blev fan inte full. vi var på arena, som kändes som en livmoder, det var trångt, varmt, svettigt och man ville ut. vi drog ut. till kåren. kalasade med magnus, sudden, och erik förresten. kul. fast jag blev sjuk. :/// halvt misslyckad student, och jag var nykter hela kvällen + drog på mig ett jävla virus.
 Fast visst var det trevligt med, dock. träffade en holländsk. hehe. och några fulla idioter som tafsade mig på arslet och ville sova i min sovsäck. eh. jaja. skitsamma. nu är jag trött och förbannad. //Günther



haha! ja det är väl tur att man inte är så ung längre. Jag älskar liknelsen med livmodern, "trångt varmt, svettigt och man ville ut". haha!!

snygg.

image218

Jag har nytt färskt rött hår. Skitsnyggt. Känner mig "foxy".


(P.S jag är inte så blek egentligen...)

dvärgstaden

Jag tycker att "Gurkstaden", och "Mälarstaden" är lite småtråkiga namn på västerås, så jag har gjort lite egna förslag (på mina egna erfarenheter såklart) till namn.

Västerås - Dvärgstaden - staden du känner dig lång i.
Västerås - Djurstaden - kör fort.
Västerås - Snyggstaden - staden du känner dig ful i.
Västerås - Grönstaden - staden som GreenPeace härjar över.

Ja, några alternativ alltså, lite bättre, lite roligare, lite snyggare.
Men sen är folk sjukt trevliga här, men det kom jag inte på något namn till.

/Din Lina.

Dagens kött

Extremt oproduktiv dag. Vaknade halv elva av att Kristin ringde och var tjötsugen. Hon tyckte det var skitkonstigt att jag låg och sov halv elva på en söndag, det tyckte inte jag. Sen minns jag inget mer av samtalet, jag tror jag låg i dvala, men samtalet var tydligen tio minuter långt. Skumt.

Sen bestämde jag mig för att satsa på en solbränna iår. Andra år har jag kämpat på med min likblekhet vilket nästan alltid ha resulterat i att jag varit pepparkaksbrun på kroppen och Marilyn Manson-vit i ansiktet. Inte så snyggt kanske. Det var varmt och jag svettades. Lite brunare, lite gladare.
Efter det har jag glott på massor med avsnitt av "Kenny vs Spenny", haha, bästa serien.

Eftersom jag inte gjort något jag tänkt (dammsuga och städa undan lite kanske?) bestämde jag mig trots allt för att laga lite matlådor så jag slipper sura efter jobbet över hur jobbigt det är att laga mat.
Enorm sats av köttfärssås och spaghetti, mosade ner allt i en skitstor glasslåda. Och så gjorde jag korvgryta de luxe. Den blev så köttig att den vanaste kannibal säkerligen avböjt. Kött ä gött.

Återgår  till slöandet. Peace!


my hump

Igår satt vi och gonade oss på ballen (=balkongen alltså), hade allmänt trevligt, tjötade lite och prövade det "irländska kaffet" som jag fått av Bengan. Blev inte sådär jätte-irländskt eftersom vi bytte ut whiskeyn mot hembränt. Starkt men mättande.
Lyckades med en fenomenal sak med, jag ramlade i trappan, missade något steg och gled likt en svanliknande säl nedför trappstegen med rumpan först. Gick jävligt bra först, satt och försökte känna efter hur ont det gjorde. Det gjorde inte ont och jag tackade hembränt för det. Idag gör det dock jävligt ont. Känns som jag fått spö i röven ungefär. Och så är den fläckvis blå! Haha, jag har en smurf-röv!

Annars var gårdagen hemskt kul. Vi gled runt lite på Harrys först och sen entrade vi BMB där jag satt och stre med en enormt lång kille. Han var så lång att jag inte såg vart han slutade eller började. Och precis när jag skulle åka hem försvann emma i en taxi och jag stod frågande kvar. Blev lite sur över att jag var tvungen att gå den aslånga vägen hem eftersom jag nästan är helt pengalös. Men vet ni vad, den aslånga killen gav mig 150 spänn och sa att jag skulle ta en taxi hem! Har ni hört på maken?! Det finns hopp för mänskligheten ändå!

Idag = solat, glott på film, pjamas, örke gå öpp.

Alla andra och jag.

Jag tror jag satsar på lila. Lila får det bli. Vill att det ska se ut som om någon ätit asmycket plommon och sen spytt ut det över mig. Läcker i lila. Sen blir det svart löshår till det, kommer bli fetballt.

Jag hatar att tvätta håret. Det är en av mina stora lyxproblem, det är fruktansvärt jobbigt. Gör det inte om det inte är fruktansvärt risigt och lortigt. En av mina våta drömmar är att raka av mig allt barr, men jag har sån konstig huvudform att jag tror jag hade sett ut som Adam Sandler, nja. Jag är en hemskt lat frisör, det är skitkul att fixa andras hår, men mitt eget är tråkigt som fasen, det är förklaringen till varför dom flesta frisörer ser ut som fan i håret alltså.
MEN! Emma hade köpt Oasis "dust it" ett slags torrschampoo som man får värsta volymen av. Plus att håret inte alls ser lortigt ut. Fantastisk produkt! Måste köpa. Kommer inte att tvätta håret på en månad isåfall. Minst.

image217

//Peace.

trötthår

Jag är skittrött på att vara orange i hövvet. Det är jättesnyggt, men asjobbigt att hålla efter, och så fort färgen går ut ser det dassigt ut.
Så, hur ska jag se ut?


Röd?


blå kanske?


svart o långt?


multifärgad?


eller bara allmänt läcker?


Funderar starkt på lila med, men det hittade jag ingen bild på. Äh, ja vettefan, vad tror ni?

skattematrix?

image210


Igår var det sista dagen för deklarationen. Inlämningsdags alltså. Och i vanlig ordning var jag lika dryg som Skalman, och saker och ting var ju inte bättre av att jag tappat bort min deklaration (trodde jag). Klockan tio flödade paniken, armarna flaxade hysteriskt och jag fick ringa chefen och berätta att jag absolut var tvungen att springa till skatteverket (skattemyndigheten? vad heter det egentligen?) för att kolla läget med deklarationen. Sagt och gjort, klockan halv elva velade jag runt i en stor park i västerås och frågade alla möjliga människor om vägen dit, hittade tillslut myndigheten och kön in dit var lång som...som...ja, jättelång helt enkelt.
Fick snällt sitta och vänta i 1½ timme, och när jag väl kom fram hade jag förberett ett långt tal; "ursäktamigattjagärsåsenmen..." helt i onödan. Jag hade inte fått någon deklaration för att jag inte hade några pengar att deklarera. Jag tjänade alltså inte en spänn 2007.
Fan va konstigt? Vad hände 2007? Vad gjorde jag då? Jag minns inte. Var jag full i ett halvår? Lurade Keanu Reeves ner mig i ett svart hål?

stackars onger..

Jahaja, nu tar snart ungdomarna studenten. Klänningar ska inköpas och mössor ska väljas.
Jag tog studenten för fyra år sen. Känns rejält längesen, nästan lite gammalt, ja det känns ju att man inte är tjugo längre...
Studenten skulle vara början på något nytt, slippa gå i skolan, man skulle få vara ledig aslänge och gå på bidrag och vara allmänt rik - trodde jag. Tji fick jag. Jag jobbade på Mcdonald´s efter studenten, och det var skittråkigt och asjobbigt. I två år!

Jag minns uppståndelsen runt studenten, alla sa att det var det roligaste dom gjort. Åka på flak, vara fulla som fan och bröla för fulla muggar. Jag blev asbesviken, jag och sudden var nästintill spiknyktra hela studenten och blev lite smågriniga. "Helt okej - men inte roligare än någon annan fest" satte vi som betyg.

Mamma och jag smågrälade lite om vita klänningen. Jag vägrade ha vitt, minns inte vilken färg jag ville ha, men inte vitt iallafall. Ville vara ball och häftig utan vit klänning, tillslut blev det någon slags kompromiss, jag valde en kostym istället och vita, slitna convörs. Rätt ballt faktiskt.

Ja ä inte bitter, det löste sig ändå, blev ju en relativt skaplig människa.

Lycka till i världen onger!






Lina & Ida testar.

I lördags tog jag och sudden oss en superturné i Karlstaden. Det var strålande sol och vi var som två fnissiga sjuttonåringar igen.
Då slog det mig att jag inte käkat någon glass iår, bannemig. Sagt och gjort, vi drog till Pressbyrån för att inhandla lite is på pinne, men hittade något ännu mer spännande, Ben & Jerrys glassen. Jag har hört så himla mycket om den här fantastiska (och snordyra) glassen att jag såklart var tvungen att prova. Sudden gjorde detsamma. Hon valde någon chokladglass med chokladbitar i och jag valde någon cheesecakeliknande historia.
Glassen var väl....sådär. Besvikelsen var större, innerst inne hade jag hoppats på att få gråta av lycka över en sån superglass, eller slagit några volter. Nja. Sådär glass alltså.

image209
Tacka vette jag 88:an!



Åka hem.

Ja då börjar helgen dra sig mot sitt slut igen. Känns "pessigt" att allt går så jävla snabbt, och att jag knappt hunnit träffa alla människor jag bryr mig om tillräckligt mycket. I torsdags fick jag även veta att det var deklarationstider, hade jag inte en susning om och fick überpaniken, jag har ju inte fått några gula papper? Rumpa.
Får väl försöka att ringa ner skatteverket och skylla på dåligt lokalsinne. mycket flytt och sånt där vettni.

Känner att jag saknar Karlstad enormt faktiskt. Karlstad är som mjölken i kaffet, min björnunge. Kommer dock att ta en vecka ledigt i sommar, då ska jag sova oavbrutet och pimpla kaffe och glass vid Pråmen hela dagarna. Gött.

Ha´t gött! Ni är saknade!



 


killar.

Bleh, jag är så trött på karlar. Jag tror jag ska konvertera helt. Eller bli asexuell och bosätta mig i en vackert benägen grotta i bergen. Vore ju något.

Aj löv you claes göran!



den ultimata mannen, alltid. Och lätt den bästa schlagerlåten!

RSS 2.0