Julblogg!

Imorrn ska jag börja skriva julblogg, fantastiskt roligt, och jag vet att ni älskert. Ni får även en käck lucka varje dag med kändisskvaller.

Jag slår vad om att ni alltid tror att jag är supersnygg i håret jämnt bara för att jag är en superhäftig kändis-frisör. Det är inte sant, oftast har jag lortigt hår, och ser förjävlig ut. Örke.
Men idag fick jag bannemig till det!

image57

gubbe/gammal?

Åhhhh, jag har lyssnat på Orup hela morgonen.
Betyder det här att jag börjar bli gammal?

image55

Eller vänta här nu, Orup är väl gubbmusik? Betyder det att jag är gubbe då?


Gästspel

Igår ringde Bengan och överraskade. Hon skulle visst till Karlstad idag, och ville absolut ha med oss på en fika. KUL! Tyckte jag, jag skulle ju fått dineros idag, och kanske skulle haft råd att köpa både kaffe och bulle.
Frågan är; vart är mina pengar? Jag fattar inte. Dom skulle ju komma idag, och jag som inte ens har schampo.
Nu får jag gå med lortigt hår hela helgen. Kul.

Jaja...

Jag fryser inte idag. Faktiskt. Helt sant.
Jo, jag lovade ju att berätta om gårdagen. The trip to hell. Town of blood.  Guys with knives. Etc.

Först och främst fick jag gå upp alldeles för tidigt, jag tyckte så synd om mig att jag nästan grinade lite, men insåg att jag kanske kunde ta igen min icke-befintliga sömn på tåget. Vilket jag såklart inte gjorde. Jag hade ju inte räknat med att det skulle regna eller snöa, och tog mina icke-vintriga kläder och frös ikapp med trottoaren. burr.
När jag väl var framme i Västerås blev jag helt förvirrad och hade inte en aning om vart jag skulle, så jag följde mängden och hittade centrum. Västerås har inte så mycket att skryta om på den delen, Centrum består av två gallerior med två olika H&M. Inte imponerad.
Efter lite velande hittade jag även till salongen. Hm. Skumt. Salongen låg i...eh...en lägenhet !(?)
Och hon jag snackat med i telefon var lite småskum, hon var ca 35 (vi kan kalla henne "Bulle"), hade blå ögonskugga överallt, glitter på kinderna och såg förjävlig ut i håret (som frisör får man döma helt fritt). Jag trodde nästan jag gått fel. "Bulle" pratade oavbrutet om hur jag skulle "profilera" mig, hon visade i tidningar där jag kunde sätta in annonser, och tjatade på minst 35 minuter om det.
Sen tröttnade Bulle och stack.

I samma sekund som jag gick utanför dörren bestämde jag mig för att absolut inte hyra stol där. UGH! Dyrt och jävligt alltså.
Haha, det är nu det blir roligt:
Idag ringde dom och frågade om jag var intresserad, och jag sa att jag inte hade råd, men dom fick gärna anställa mig om dom ville. Haha, och det var tydligen möjligt.
Så om jag fattar det rätt så ska jag alltså provjobba någon vecka och så får vi se sen.

Hm. Ja. spännande fortsättning.


ragga

image53

Sudden tipsade om värsta bra stället, en hemsida fullt med raggningsrepliker.  http://www.raggningsreplik.se/

Nu är jag redo för helgen.

Du ÄR nyfiken!

Jag vet att du är det. Hur gick det i Västerås (detheterinteborås,detheterinteborås) egentligen? Gick jag vilse?
Tackade jag ja till erbjudandet? Såg jag något dött djur?
Det säger jag inte idag.

Men jag kan avslöja en sak, jag tog helt fel skor. Man kan inte ha ballerinaskor när det spöregnar märkte jag.

Då fryser man.

väster-ås?

Ja imorrn ska jag på en mini turné till Västerås alltså. Det ska bli spännande. Särskilt eftersom jag aldrig har varit i västerås och har lokalsinne som en utvecklingsstörd duva. Men, jag har fått resan helt gratis av arbetsförmedlingen, det är fett.
Jag hoppas jag får ett jobberbjudande typ i Mallorca eller på någon lyxkryssning nästa gång.


En flygande ö

Ja, alltså jag är sjukt kräsen när det gäller karlar och har i princip lagt ner hela grejen (ett tag iallafall), MEN, nu har jag hittat en egenskap som jag faktiskt kan göra ett undantag för.Pallar du detta så är du hemskt välkommen på en kaffe.

ap-kul


 http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/Transformer/

Haha, superkul!!


image47
baby-Lina

image48
black-woman Linaimage50
manga- Lina

image51
gammal och förbannad

image52
och min favorit, ap-Lina.

Det märks nog att jag är arbetslös.
Och jag förstår att ni är helt hysteriskt nyfikna på vad jag gjorde med jobberbjudandet. Och vet ni vad, jag ska dit och kolla på onsdag, och sen får ödet bestämma (eller dom på salongen)

//Peace


favoriter från förr

Jag har inget att skriva om, har rotat lite i dagboks-arkivet och hittade dom här gamla klassikerna.
Jag var lätt störd när jag var ung. Det märks.


Torsdagen den 10:e april 2003

hos skolsyster:
jag:  jag kan inte andas.. jag har ont i mina lungor. ungefär här (pekar mot hjärttrakten, vid revbenen). jag måste ha svalt ett djur eller nåt som kommit fel.
skolsyster: jasså? Det tror jag inte att du har...
jag:  jo det känns så..
skolsyster: Men Lina, lungorna sitter inte där (pekar mot mina "lungor".)
jag: Va?
skolsyster: Det är hjärtat som sitter där. Lungorna sitter vid ryggen.
jag:  VA? ÄR DET HJÄRTAT DET ÄR FEL PÅ?
skolsyster: du har fått hjärthugg.
jag: HJÄRTHUGG?
hon:  ja det blir så ibland... mycket vanligt bland ungdomar blablabla

Söndagen den 30:e mars 2003
En gång i tiden hade jag ett fint normalt öra i naturlig färg. Idag är det vitt. Vitt och stelt.
Varför?Jo för att jag hade just sett sagan om ringen på hemmabion. Såklart blev jag kär i alvörona. jag var tvungen att ha alvöron. SNABBT. Och jag kom på att jag kunde limma ihop öronen. det gick inte bra. Det gick inte alls med andra ord. Däremot fick jag lim överallt. Halva ansiktet såg brännskadat ut. Och hela örat blev vackert vitt.
Jaja. Det får bli mössa hela veckan. 

 
ung och kônstig

JUL IGEN

Det märks att det börjar glida mot julen, jag sätter på tv:n och vad ser jag? istället för dom vanliga ringringochvinn-tävlingarna går det en julfilm! Sentimentala tårdrypande filmer om barn med för svaga knäskålar eller ungar som så där jätte-jätte-gärna vill ha en ponny.
Och vet ni vad? Jag älskert. Jag brukar såsa i sängen allför länge med nyrostade våfflor och kaffe och snörvla i smyg till dom där jäkla filmerna. "ÅÅÅH NEJ, KOM IGEN OLAF, DU KAN VISST SKEJTA LIKA BRA SOM DOM ANDRA BARNEN, TROTS ATT DU BARA HAR EN ARM OCH ETT BEN!"

Jadu. Julen är nästan alltid lika rolig.


Ikväll skall jag nästan oinbjuden bryta mig in på okänd fest på kronoparken. Det blir nog kul. Jag kanske ska ta med mig en julskiva? Eller en skinkpinne. Jag har inte bestämt mig än.

maskeraden

Sudden skulle ju ha nyårsfest med maskerad-tema. Och jag har ganska länge funderat på något som man kan komma undan med som både är snyggt och lite utklätt. Och nu tror jag att jag har hittat rätt! En hugh-hefner utstyrsel! Hur pimpigt är inte det på en skala?
Helst skulle man ju hyra in några blonda brudar som kan följa efter en och sopa upp all aska från cigarren.

image44


Jobbet?

Jag kan fan inte bestämma mig om jag ska ta det eller inte. Det är mycket krångligare än det låter, särskilt eftersom det inte är anställning. Det ligger mitt i centrum och jag får ett kanonerbjudande dom första månaderna, bara 4000 i hyra, sen blir det dyrare, 8000 (!!!) och det är snordyrt.
Vilket innebär att jag måste starta företag, ta ett nytt lån, hitta ny bostad, fixa med asmycket papper ochsåvidare.
Och OM jag nu tackar ja, måste jag göra allt det inom dom närmsta 4 veckorna, och det är lite väl nära inpå.

Samtidigt så bor det lite mer folk i Västerås, och det lär ju knappast vara några problem att få kunder, eftersom det ligger såpass centralt. Och vafan har jag att förlora egentligen? Eller ja... jag har ganska mycket att förlora faktiskt. haha...ahh...gah.
Jag vet faktiskt inte. Jag kanske bara är feg?

adjöss Hannill!

Igår hade vi lite avskedskalas för Hannill. Vi gick till en irländsk pub för att dricka lite irländska pintar och se på rödhåriga män som dansade i kiltar (nu är jag helt ute och cyklar va?).
Det var oerhört gemytligt, trots att jag bara såg en rödhårig dam, och en gubbe med långt hår i svans som raggade lite på Emmy.
Man fick jävligt mycket öl för 49 spänn, det var nästan en hel liter. Den irländske kocken bjöd oss på irländsk purjolökssoppa. Den var god. Den icke-irländska servitrisen spillde 7-up på hela mig. Det var inte lika trevligt.

Hannill ska nämligen till förenta staterna som barnflicka och ska vara borta ett helt år! Jag kommer sakna min rödhåriga (icke irländska) barndomsvän.

                         image42

jobberbjudande

Här går jag på värsta promenaden i skoghall, och så ringer det, från västerås, och en dam frågar om jag vill hyra stol i VÄSTERÅS! omajgadomajgad.
ska jag, eller inte?

dyra lägenheter, dyr hyra. mycket folk. vafanvetjag...menåååh

barnen i afrika.

Jag undrar om barnen i Afrika får vara kräsna i maten? Idag lagade jag något så fruktansvärt äckligt att jag inte ens tror att dom stackarna skulle ätit det.
Tysk skinka med pasta - tro mig, sån mat skulle inte ens serverats i helvetet. Jag höll på att kräkas för varje tugga, men åt ändå, som den riddare jag faktiskt är.

Eller är det bara jag som är kräsen och fattig kanske?


anna skipper

Anna Skipper dundrar in i min lägenhet, klappar mig på magen (eller röven) och säger "ojoj, här finns det visst lite att ta av." Sen går hon raka vägen till mitt kylskåp, öppnar dörren och skriker nästan "DET HÄR SER INTE BRA UT LINA", slänger hälften av grejerna "majonäsen går bort, kaviar är inte alls bra fett..." Det enda som blir kvar är min makrill i tomatsås.
Efter det lägger hon upp allt som jag ätit på en vecka på mitt köksbord.
"DET HÄR ÄR VAD DU HAR STOPPAT I DIG UNDER EN VECKA LINA!" Och jag står brevid och ser helt hänförd ut och nickar bara på huvudet och säger "ja....ojoj"
"Ett kilo klyftpotatis Lina! Med ketchup, vet du vad det här gör med din kropp Lina?" Och jag skakar på huvudet, och då klappar hon mig på magen igen och skrattar högt.
Sen ger hon mig ett strikt schema på vad jag ska äta under dom närmsta åtta veckorna "honungsgriljerad lax med fetaost och smådjur doppade i cigarettaska" Mmm vad gott.
Sen säger hon att jag måste promenera minst 3 timmar innan frukost, annars fetspöar hon mig.. och sen...

Äh, jag bara ljuger. Jag hatar Anna Skipper, hon är vulgär och skriker på alla stackars tjockisar.
Men jag har märkt att man måste vara rik för att banta. Fan, broccoli och morötter är dyrare än en påse klyftpotatis från Euroshopper.
heil euroshopper!

torka

Idag har jag haft finbesök av Hannill. Jag lovade att bjuda på het mat i form av soppa och korvbröd. Eftersom jag inte har någon frukost var jag lovligt hungrig vid lunchtid och drack upp soppan på minus tre sekunder. Sen blev vi svintrötta och pantade lite burkar. Jag fick hela 16 spänn. 
 Efter det gick vi hem till mig igen och såg på en dassig film med en psykotisk Jim Carrey. Uä. Jag smögsov under halva filmen.

Nu har hon lämnat mig här ensam och naken (eller nja, naken är jag väl kanske inte.)

Så. Det var min högst intressanta dag.
Tackförordet.


"heterokromi"

Idag har jag lärt mig ett nytt ord, heterokromi. Det betyder att man har olika färger på ögonen. Ballt! Jag känner mig nästan som en dalmatiner, eller katt kanske.

Mina ögon är jätte-balla.

image41

"päronen"Nile city - när det var som allra bäst.

yuck fou!

Jag är så jefla trött på karlar. Pfft. Tror jag ska lägga ner hela grejen, jag är så trött på folk som tuggat dubbelmoral till frukost. BLÄ!
jag ska flytta ut i skogen och bli en apa!

image40


"klipp dig och skaff ett jobb"

Eller ja, det är ju inte jag som ska klippa mig, utan jag som ska klippa. Jo förresten, jag behöver klippa mig med.
Jag hatar att klippa mig, det är bland det värsta jag vet. Konstigt. Kanske för att håret aldrig växer och för att jag i princip aldrig blir nöjd.

Jag har inte hört ett jota från jobbet i skövde, det gör lite ont i själen, men jag är inte den som ger upp. Idag ska jag vara produktiv och söka minst 350 jobb. Och hör och häpna, jag ska inte söka jobb i Karlstad. Jag vill nog härifrån tror jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra här längre, det enda som håller mig kvar är mina vänner, men dom finns väl förhoppningsvis kvar.
Jag tänker bara söka jobb i mellersta sverige, inte i skåne, norrland, stockholm eller göteborg. En lagom stor stad vore bra, annars kommer jag bara att gå vilse.

Det spörs!

söndag.

Det luktar kloak här inne. Uääk, öl och rödvin.
Jag ska bannlysa rödvinet till nästa förfest. Jag är för klantig för att ha rödvin här. Jag spillde rödvin överallt, (nej det var inte ens mitt) på överkastet, golvet och vita mattan. Någon skrek att det skulle hällas salt på rödvin, så halva saltkaret gick åt och sen tvättade jag skiten. Det gick faktiskt bort.
 
I övrigt var det fridens trevligt. Hela gänget var samlat som vanligt plus emmys nya karl. Han var riktigt trevlig, hon har gjort ett bra kap.
Sen begav vi oss av till ankan, glada och härjiga, mest härjiga kanske. Hannill sa för ett par veckor sen att hon gärna ville hångla med en karl, och snäll som jag är skulle jag mot alla odds ragga upp en lämplig karl åt henne. haha, vilket jag såklart gjorde. Tyvärr fattade jag inte att Hannill kanske ville ha något att säga om saken, och var inte alls intresserad av karlstackarn som slet som ett djur för hennes uppmärksamhet. hahahoho.


Bantningen går faktiskt riktigt bra. Idag åt jag chips till frukost. Det borde ju räknas som potatis med smör, och jag tog faktiskt bara en näve...eller fem.
sen har jag knappt någon mat hemma heller, så det borde ju göra det hela lättare.

något kul

kirre säger; skriv "något kul om alla"
Lina säger; okej. (hehehehehe)

redo.

Nu är jag redo.
Ölen i näven.
indiepop i bakgrunden. (blandat med hårdrock och synth, hahaha!!)
spacklet på.
nästan helt städat.
en doft av bränd gris


loooovley!ha en trevlig kväll ni med!


(och en liten vits; jag dricker inte klockor men jag dricker gärna ur!)

På begäran

Här kommer det, det efterlängtade inlägget mina "fans" verkar vrida sig av lycka för. (ja, iallafall två...)

Igår var jag hos paps, vi gjorde nachos och köpte tre olika sorters chips. Plus att far hade köpt ett flak bärs. Så vi drack och åt och åt och drack.
Imorse vägde jag mig. Och då slog det mig -  jag börjar bli tjock. Jag ska börja försöka banta på riktigt nu.
Och inga moralkakor om att jag duger som jag är och tjötatjöta. Huvudsaken är ju att man trivs med sig själv, och tro mig, det gör jag, fast ett par kilo mindre hade inte skadat. Och så vore det gött att få tillbaka mina bra vanor som jag hade innan jag flyttade till östersund.
Åh vad smal och lycklig jag ska bli.
Eller så gör jag på det lätta sättet och hugger av ett ben. Då lär jag ju väga minst 7 kilo mindre (ellervafanettbennuväger).Mamma tror att jag ljuger i mina inlägg. Här kommer sanningen mamma; jag har bara ljugit i ett inlägg!
Den som vet vilket får en kaka. (eller en morot blir det väl nu)

new wheels on the block.

 
jag älsker när folk driver med sig själva. underbart!!

studentus matus

Idag bjuder jag även på ett mat-tips för alla menlösa singlar. (ungkarlsmat m.a.o)

tag: valfri pasta i valfri mängd.
koka pastan.
häll i salt.


gul kletig sås:
mjölk. valfri mängd. helst den rödaste.
asmycket curry.
1 tonfiskburk.
lite maizena så det blir tjockt.


Och simsalabim så får man den här vackra kreationen. Sen blir det såklart ännu godare med en bärs till.
enojoy!
image39

//mästerkocken utan stövlar.

tölig

Haha. Jag har ringt till kundtjänst hela förmiddagen, och lyckats reducera några av mina räkningar lite.
Från 800 rikdsaler till 300 kronor.

Det är ju tur att man är tölig.

abonnemang? någon?

Någon som vill ha ett abonnemang? Jäkla glocalnet. Jag har tydligen råkat binda upp mig på två abonnemang, och det fick jag inte reda på av glocalnet, för dom sa att det tydligen gick att lösa.
Och när jag språkade med den extremt otrevliga haggan i kundtjänst sa hon "dom visst hade skickat ut papper om att det inte gick att byta".  Vilket jag inte alls fick några papper eller sms om. Jag fattar inget. Och det är så jäkla dyrt när man är fattigt.
Fanfanfan.

OM oM

Ja om jag får jobbet ska jag alltså bo hos den här nörden en stund.
Takk Bengan.


image38

Hört på bussen

Ett halvt ton med hormonstinna tonåringar på bussen förut.
Kille och fjortistjej diskuterar livligt:
tjej: jo...men han gick någon floristlinje eller nåt...
kille: florist??? vafan är det?
tjej: Jag tror det har nåt med golv att göra..


(p.s jag hoppas att dom skojjade)


och så kom räkningarna...

jag hatar november. Jag får fetaste räkningarna då. Öppnade dörren - och det låg en bautamegahög med massa trevliga räkningar. Slängde mig på dom och öppnade alla. Sen började jag grina i vanlig ordning (jag grinar alltid när jag får se mina räkningar).
När grineriet lagt sig blev jag förbannad istället och ringde till glocalnet för att skälla ut dom jävlarna som ger mig förbenade räkningar.
Mindes att jag var hungrig. Gjorde gult klet till mat.
tog en öl som tröst (får man bautamegastoraräkningar är det tillåtet att ta en öl till lunchen).
Sen ringde kassaservice och var förbannade på mig.
Började grina igen. Drack lite av ölen.
Blev lycklig.
Gah! Jag är så stressad. Mest över pengar. Och jobbet, om jag får jobbet kommer det bli ett rent helvete här hemma. Men jag kan lätt offra ett mindre ben (eller en tå) för jobbet.
Jag hoppas jobbkillen ringer snart och erkänner att han valt mig. Jag hade passat perfekt! Jag och massa frisörkarlar ihopknölade på en salong.  Underbart!

jobb?

Nu är ni jävligt nyfikna.
Hur gick det?
Jotack, det gick jävligt bra. Det står mellan mig och en annan tjej. Så det är 50/50. Och får jag jobbet så börjar jag nästa vecka.
Skövde, here I comes! (kanske)

jobbintervju.

Ja alltså, imorrn smäller det. Jag ska på jobbintervju i Skövde. Och jag är ungefär 100% säker på att någonting kommer att gå åt helvete.

Saker som möjligtvis händer;
1. Jag börjar svamla om helt obegripliga saker, eller börja berätta saker som "den gången jag hade en böld i röven..."
2. Jag välter ut en hylla med hårfärg.
3. Jag tar fel buss och hamnar i Stockholm.
4. Jag börjar helt obegripligt prata spanska. eller "I-språket". "Jig hitir Lina"
5. Jag börjar skratta åt helt fel saker. "Det slutade en tjej här som snodde grejer... " "HAHAAHAHAHÅÅHHÅHÅHAHA"
6. Han ställer fel frågor, eller säger saker jag inte fattar.
7.  Jag går till fel salong.
8. Jag lyckas ramla precis innan jag går in i salonger och blöder i hela ansiktet.
9. Jag fiser.
10. Jag börjar sjunga eller vissla.

Sist jag var på jobbintervju drack jag kaffe med sugrör av nervositet. Men jag fick ändå jobbet, konstigt nog.
Med andra ord, jag är svinnervös. Om någon har några experttips på hur fan man beter sig på en intervju är ni hemskt välkomna att skriva.

//apan

vilken ost?

Idag har jag ätit riktig lyxmat. Allt som går att tugga är lyxmat. En tyske wienershcnitzhel jah, pututis och ostsås. Jag har inte en jävla aning om hur man gör ostsås egentligen. Min f.d rumskompis gjorde det en gång, och jag har för mig att det innehöll mängder av ost. Så jag hade i en halv ost i mjölk och rörde på som fan.
Det smakade ändå inte ost.

nästan slagsmål i skoghall

Ja herrejäklar. Igår var jag och Kristin ute och slog klackarna i taken. Först åkte vi till en förfest (eller födelsedagskalas eller varenuvar)  i Kil, där jag inte kände någon och kände mig lite halvnördig. Men det gick bra ända tills Kristin sa att jag är "frisör", då fick jag världens beundrarskara som stod och skrek i kör "ÅH, MEN DÅ KAN DU JU KLIPPA MIG NÅGON GÅNG!" Jag kände mig nästan som en rockstjärna. Nästa gång någon frågar vad jag jobbar med ska jag säga att jag är gynekolog, då lär dom ju knappast säga "åhhh, men då kan du ju undersöka mig nån gång!!" hehe.

Ja, sen drog vi iallafall till nöjesfabriken, och sprang runt hela nöjes minst 10 varv tills vi tröttnade och tog en taxi till en efterfest. Jag kan inte minnas när jag senast var på en efterfest. Det var minst hundra år sen. Men det gick rätt bra, förutom att jag började bråka med samtliga deltagare på efterfesten och vi blev utslängda. haha.

Vilka jäkla människor det finns.

frisören tipsar:

När du helt enkelt ser förjävlig ut i barret, sätt upp helvetet i en tofs och ta en grogg.

image36

en liten stänkare (till)

Jag önskar jag kunde berätta lite mer detaljerat om alla glamourösa festerna jag går på, men det kan jag inte, eftersom det inte är särskilt "glammigt" att välta öl på diverse karlar eller dansa disco i strumplästen så att det fastnar tuggummi och snus under fötterna.
Nej tyvärr alltså. Glamourfaktorn är jävligt låg i skoghall. Däremot har vi minst 5 alkisar, ett systembolag och både Ica OCH Pekås.

I torsdags var det däremot jävligt glammigt, massa 80-talister i 80-talsmundering, hockeyfrillor och snusprillor,(inte för min del dock, jag har ju slutat vet du), axelvaddar och skärp i midjan. Fett!

Idag känner jag mig för övrigt lite halvskabbig, lortigt hår och huden håller på att lossna lite. Så jag tänker dra på mig nagellacket och gå ut ändå. En stänkar-dag till. Ja jisses.//havre!

eh, Clabbe?

Alltså, vad fan gör Clabbe i idol? jag fattar inte. Juryn dömer idolerna och Clabbe dömer juryn? Vart är världen på väg egentligen? Vem dömer Clabbe?
Skitsamma, det är disco-tema!

Jag älskar att vara lite småbakis. Man får äta asmycket, och så känner jag mig nästan alltid så förbaskat lycklig.
Idag har jag ätit pizza två gånger, en till frukost och en till kvällsmat.
Slemmigt.

80-talskul.

image33

Jovisst, skitkul igår. helt klart.

image34

hohohahahahihi. emmyokirre.

Jobbintervju.

blaaaaabah. 

jobbkillen:  ja hejsan jag heter P---, och du hade visst sökt jobb hos oss.
apan: jahahejhej. Johojo ja det stämmer. (okej, luuuugn och sansad nu, ingen hysteri.)
jobbkillen: jag tänkte att du kunde komma på jobbintervju hos oss!
apan: ehehehe hihi. jo. JO! vad kul!  (nej nej, lugn, lugn, andas)
jobbkillen: bor du i skövde?
apan: ehehe...nääe...men jag får väl kanske flytta dit då. (va? vad säger jag? jag kan ju inte anta att jag bara får jobbet.)

Så. Nu ska jag alltså på jobbintervju. I Skövde av alla ställen. Vad ska jag göra i skövde egentligen? Skövla (hehe)? Skitsamma. Jag kan nog hugga av mig en arm för att få ett jobb just nu. eller ja, den behöver jag nog om jag ska kunna jobba. Ett ben kanske. eller...en liten tå iallafall.
Jag är helt spejsad, försöker febrilt lugna ner mig med en kall jävel (öl alltså). Går sådär, än så länge har jag bara  blivit bajsnödig.

Ikväll ska jag på 80-talaskväll på glada ankan i karlstad med glada vännor. Ska bli spännande, man kanske borde klä sig i ett svettband eller liknande. Eller så blir det en käck 80-talsfrippa.

//Peace och kärlek.hubba bubba

Vet ni vad som är jävligt roligt?
Hubba bubba är jävligt roligt.
image32

inbrott

Jag tror det har varit inbrott i min lägenhet nyligen. Någon har brytit sig in, och Någon har stökat ner något så förbannat. Denne "Någon" har lagt ut tre ölburkar på valfria ställen, ätit två bullar och lagat någon suspekt maträtt som luktar död grävling. Konstigt nog är ingenting borta, bara jävligt stökigt, det finns massa spännande saker "Någon" kunde få sno. Typ min kassa dvd, sopor, en död blomma och minst tre tomma toalettrullar på badrummet.

image31

evil food?

image30haha. Jag älskar att bildgoogla. Man skriver ett
ord, typ "baconhell" eller "fighting beerkeepers"
och så får man upp massa skojjiga bilder.
Jag skrev "evil food" och så fick jag upp den här:
ehehehehe.
hehehe.
hoho.
hihi.
fniss.

(och ja, jag ska skaffa ett vettigt jobb snart)

Party on wayne

Idag har jag varit hos mormor [moij-moij], hon bor alldeles för långt borta att mitt lokalsinne ska fatta vart jag är. Mitt lokalsinne rör sig inte längre än själva karlstadsområdet, och mormor bor ungefär 1 km utanför. Jag tog bussen när jag väl fattat vart jag skulle, och hoppade av vid rätt tillfälle. Trodde jag, Jag var inte alls där jag borde ha varit  och jag förbannade mitt lokalsinne för att jag inte mindes vart mormor bodde. Både mormor och Rolf försökte förklara vart jag skulle, och jag fattade ändå inget. Så jag gick och hoppades att jag åtminstone inte skulle hamna i helvetet.
Tillslut hamnade jag ändå rätt. Och mormor fick en käck färg i sin utväxt, klippt hår och fina ögonbryn. Jag fick en låda lasagne, fyra bullar, två fotoalbum och 500 riksdaler. Mormor är för härlig alltså...Imorgon är det torsdag. Och jag ska vara crazy och gå ut. PÅ EN TORSDAG! Det är inte klokt. Jag undrar om det kommer att vara några fler ute och härja? Eller om det bara är jag och mina riddare. Skitsamma, kul ska det bli, i värsta fall får vi väl hänga med bratzen på torget och röka. 

Ni kanske tycker att jag är ute och festar mycket, men jag har hört att ungdomar gör det nuförtiden, och jag är ju fortfarande ganska ung.

Gröt

Gröt är det godaste som finns. I särklass. "Jag blir glad av gröt."
Men nu snackar vi såklart risgrynsgröt, inte något vattenrinnande blaskig havregrynsgröt. uäk. Riktig gröt som tomten äter.

"Tänk att hoppa i
 ett badkar fullt med gröt.
Vad mätt man skulle bli.
Och söt."

image29 J-Lo diggar oxå tomten (och gröt?)


blondiner har inte alls roligare.

Anledningen till varför jag inte kan vara blond;

image28

Saker på mitt bord

Jag menar,  i tidningar får man alltid se vad som finns i kändis-väskor. Typ, läppglans, småmynt och heroinsprutor. Jag kör en egen version.

image27 

1. Resorb. Världens bästa bakfyllemedicin.
2. Kalle Anka tidning.  Han blir typ ett monster.
3. Påse med bulle. Gårdagens kap. Äcklig bulle.
4. Ölkylare. Skitsmart, man stoppar den i frysen och sätter den på ölen!
5. Bröd med penna. fin detalj, låt brödet stå framme ett par dagar - stoppa i en penna.
6. trasigt ciggarettpaket. DET ÄR INGET I, JAG LOVAR!!!

Sen finns det lite grejer jag inte orkade skriva siffror på. typ kaffekopp, snusdosa (fejksnuset), nagellack (käckt grönt), halstabletter, tändare med naken kille, grillkrydda, dosa till internetbanken. Med mera.
Nu kan vi bli kompisar.

hasch party.

Möra!
Igår umgicks jag hela dagen med min granne Kristin. Först gick vi på en promenad i ungefär 10 mil i snigelfart. Sen gick vi hem till Kristin och letade efter kattbajs, vi hittade inget. Efter kattbajs-jakten blev vi hungriga och åt och drack och drack och åt. Jag är faktiskt fortfarande mätt.

Det är ganska spännande att halva min släkt läser min blogg. Det är både kul och lite synd, nu kan jag ju inte skriva om alla vilda hasch-partyn jag går på.

drängfylla.

uääääähhh. Känns som jag varit i minst tre knytnävslagsmål och ett knivslagsmål.
Gårdagen började med att Sudden kom hit för en bit käk och lite spackel. Jag försökte vara blond, men det gick sådär. Såg stört likblek ut, så jag nöjde mig med att vara svarthårig och blek istället. Sen drog vi till Jonas och Pauline för lite disco-förfest. Dom hade ett skitballt tv-spel som följde ens rörelser. High-tech som fan. Wii tror jag det hette, och som vanligt var jag skitdålig och fattade inget. haha.

Jag hade fem öl, och blev snorfull. Konstigt, förra veckan drack jag minst 8 öl och var relativt o-full. Så det blev ingen utgång på nöjes som det var tänkt, utan rände omkring i stan tills klockan blev lagom och jag åkte hem och var full där istället. ja herregud.
Men det var ganska trevligt ändå.

Nu ska jag ut och lufta lite.

peace.

ungdomsgäng till attack.

Jäkla ungdomsgrannar. Jag råkade just stöta på samma gäng som drämmde en dörr i skallen på mig för ett par dar sen, dom skrek och skrålade, och jag försökte smidigt och diskret smyga mig in i min lägenhet.
fulla ungdomarna; ÖÖÖÖÖJJJJ!!!! TJENA BRYDEN!!!
apan: ehehe....hehe. hej. (försöker panikartat få upp låset utan att det lyckas särskilt bra.)
fulla ungdomskillen; ett handslag om jag får be?
apan: jorå...hehehe...eh...hej. Lina.
fulla ungdomskillen: hej, martin. (och just då får jag upp det förbannade låset och kastar mig in i lägenheten och paniklåser om mig.)
Jag har helt enkelt blivit gammal. Jag är alltså rädd för 20-åriga killar med bakåtslickat hår och stora hänglås som halsband. herregud. Och så blir jag sådär nervöst skrattig (inte fnissig, det är mer som ett hest skrattande; ehehehee).

Har varit på stan med lille Ida ( http://simkaka.blogg.se  ) idag, det var spännande, jag hittade massa käcka grejer på second-hand. Billigt unt gut.
Var nyss hos Kristin, vi såg på idol och sjöng karaoke. haha, fantastiska sångröster, båda två. Jag intar idol nästa år, ingen tvekan. "Idol-Lina"

trött apa.

Gnatt.


BongotrummaJag älskert! tänk att kunna spela bongotrummor som andy kaufman!

Black is better.

image26

<

Nu har jag äntligen fått ett läckert helsvart svall igen, istället för fläckvis svart. GUUU VA GÖTT.

Nu äre hälja!

RSS 2.0