borde fixa men näe

Vet massa grejer jag måste göra idag. Som att sortera papper och sånt spännande. Ta tag i grejer lixom. Istället har jag rövat i soffan i nåra timmar o ba "guh?".

Har haft en awesome helg! Har hängt med J i princip hela hälja. Igår åkte vi till Bergvik, till min stora lycka och hans misslycka. Fick ju något spel och sprang in i samtliga butiker och ba "ska bara kolla lite..." Och när vi nästan kommit ut ur butiken hittade jag något nytt som jag absolut var tvungen o testa. Stackars pöjk. Finns en anledning till att jag helst går i affärer själv lixom.

Sen åkte vi hem till honom och klädde hans kittens i koppel och försökte introducera dom till vildmarken. Gick väl sådär.

Köpte nya fräcka pjamasbyxor. Alltid användbart då det är det enda jag lever i (efter jobbtid)

hårmodell sökes!!

Behöver en hårmodell till fredag (4/5)!! Du kommer att bli färgad, klippt, stylad och sminkad för att sedans fottas litte!! allt av undertecknad apa! (ej fottningen dock)

1. du ska inte vara rädd för färg! Jag har tema "hösten" och tja, det kommer bli väldigt kopparfärgat med lite fräcka slingor i.

2. Kommer klippa någon slags version av page, så du ska helst ha tjockt/halvtjockt hår. (hör av dig om du har tunt oxå, kanske funkar ändå!)


Och om ni inte känner er manade själva så hör med nån polare! pözz

baka liten kaka!!

Gjorde en gööörsmarrig lchf-kaka förut!! Kolla in matbloggen!



rela-la-laxa.

Var ju på massage hos bästa Peter på Carlstad alternativ medicin idag! Var som vanligt very exciting. Eftersom jag har en rygg som är stelare än Alexander Bards mustasch så gjorde det ju rövont. Det räcker med att man petar på min stackars ryggmuskulatur så skriker jag som en hormonstinn tonåring.

Och så var det ju det där med att "relaxa". Fick ligga i vibratorn. Tänk er en stor bastu som vibrerar typ. Låg där i 34 minuter och tänkte hela tiden "nejmennuskajachilla..." sen blev jag rastis igen och så ba "nejmennuskajachilla...". När jag "chillat" färdigt kom kiropraktorn in, tittade på mina fötter och sa "hmm...", sen knäckte han ryggen och nacken på mig. Väldigt fascinerande att höra sin kropp krackelera (på ett bra sätt alltså). Men nu känns det rätt gött faktiskt!
Dom har fixat floating där oxå! Det måste jag fan testa nån gång. Tror det kommer att kännas som att man återvänder till livmodern. För att vara på den säkra sidan så köpte jag ett presentkort till mamma så att hon kan komma med ett expertutlåtande först.

Nu blev det väldigt mycket text. puss.

hej hej, hej hej, heeeeej!!

Idag har det blivit en jäkla hejjardag. Har hejjat på alla. Dock inte folk jag känner. Råkade gå lite i affärer och folk (=expediter) hejjade så glatt på mig att jag blev så exalterad att jag råkade hejja på en harmlös liten tant, som jag tror senare gömde sig i fyndhörnan.

Hej hej! Hej? Men hej! Behöver du hjälp? NeHEJ. :)))99999


hejåhåååå som tanta sa

Känner mig lite lite allmänt sinnesförvirrad och sådär. Glömmer ju bort bloggskrället.

Här kommer lite helgrapport!
I lördags så jobbade jag halvdag. Jobbade själv och självklart kommer det in en bloody engelskman o bokade tid. Jag är ju ökänd för min astaskiga engelska och kissade nästan ner mig, dock så dök han inte upp på utsatt tid, vilket var både irriterande och rätt gött. Annars var det hur kul som helst! Fantastiskt gött med ett jobb som man faktiskt ser fram emot att gå till.

Efter kneget så åkte jag till Krillehöla o var med på litta tjejfest. Var riktigt kul! Fast fan vad jag strir ibland. Käften går lixom av sigsjälv.
Mycket viktigta grejer diskuterades; vilket band är störst, hives eller kent? Vilket år kom "gravel pit?", Hur fistar man med försiktighet?
Imorse fick jag våfflor till frulle! sjukt gött!

Eftersom jag knegade igår så är jag ledig imorrn. awesomeness!!! Ska på massage och så ska jag försöka hitta lite pärmar och kalendrar och sån skit *BuSiNeSs GiRl*


Pözz

tgif!!

Hej alla glada måsar!

Idag har jag gjort min första dag på salong snobben!!! Har varit en riktig asbra dag. Är helt förpillrad av lycka och känner en slags nyförälskelse till mitt yrke.
Känns dock lite bittersweet att lämna krillehöla. Eller ja, iallafall mina fina kollegor som jag haft i två år. Igår åt vi tårta!! (madde åt halva)

Så för alla er som undrar, NEJ, jag kommer inte att klippa mer hemma. Men självklart får ni kompispris.
Av en enkel anledning, det här är mitt yrke. Tänk er själva att ni har jobbat en HEL dag, och så ska ni komma hem och göra exakt samma sak igen. Det är asjobbigt. Det här är inte en hobby, det är mitt yrke! Jag har lagt ner 150 papp på att få en utbildning, det är som sagt asjobbigt och tar på den lilla lilla fritiden jag får över. Hoppas att ni har förståelse!

Ring o boka vettja så kommer jag att förändra erat liv!! eller...tja.. iallafall håret en smula.
tel; 054-211693, salong snobben, fråga efter Lina!

pöss

hetstjejen

Är en lätt hetsig människa!!! Mitt största hets-kännetecken är väsk-hetsen. Jag har ett starkt behov av att alltid veta vart väskjäveln är. Vet jag inte det får jag panik. Och när jag väl har väskjäveln kan jag sitta med den tryckt mot mitt skrev, hets-letandes efter... ja vafan som helst som må finnas i det bruna helvetesgapet.

Och ja, folk kan fan bli förbannade på mig när jag maniskt börjar skramla i väskan. Tyvärr leder mitt ständigt letande I väskan att jag faktiskt tappar bort grejerna som finns i den, då jag absolut måste ta ut grejerna för att kontrollera att dom fanns däri från början.

//förvirrad och hetsig sparv -85

"söndag"

Igår var jag på bio ju! det var ju trevligt. Såg "hunger games", tyckte den var helt ok. Hade dock önskat mer blod och våld. Katniss (huvudpersonen) var ju rätt cool, trots att hon verkade konstant skitsur genom hela filmen. Önskar att jag oxå var cool när jag är sur.
Sen gjorde jag samma misstag jag fan alltid gör när jag ska någonstans, hinka litervis med vitlökssås. Köpte en loka och rapade vitlök konstant under filmen. Stackars biogrannarna.

Idag tänkte jag ta mig en trevlig promenad, men slutade med att jag fortfarande inte har gått upp. Käkade frukost nr 2. runt ett-tiden, sen sov jag till fyra. Jisses.


lördag eller?

Idag äre hip-hop lördag! Igår var det äta-dyr-smörgås-på-harrys fredag.

Åkte till mitt framtida kneg på salong snobbish och provjobbade lite, försökte lära mig litte om grejerna och sådär, gick bra! underbart att det finns ett FÖNSTER! Vilket det inte finns på mitt nuvarande jobb, har känts som att stå i en bunker i två år, så det blir göddigt!

Idag får jag manligt sällskap, vi ska på bio!! Hunger games, tror den är fräck.

har hört att jag har ett symatiskt utseende.

doktor stjärt!

Idag har jag varit hos doktor Stjärt. Eller hos doktorn/kirurgen och kollat in min sargade röv. Och det blev ju typ som jag trodde. Efter förra årets stjärtoperation så har en ny fistelgång uppenbarat sig precis under operationsärret. Stjärtdoktorn tyckte att det var en bra idé att operera igen, kötta upp ett ordentligt sår så att det inte skall bli utrymme för fler fistelgångar. (fistlar lär ju vara världens äckligaste ord btw).

Jag suckade och svor lite. Frågade samma frågor som jag alltid gör till samtliga läkare, trots att jag redan vet svaret; "är det farligt?/nej, är det akut?/nej" osv. Glömde fråga vart allt blod kom ifrån dock, det hade varit spännande att veta.

Alltså... Jag vettefan. Är ju inte helt skitpeppad på att hänga på vårdcentralen i 9 månader igen lixom. Och operationen var ett jävla helvete. Men å andra sidan kan jag inte gå runt och ha ont i röven titt som tätt. Sa iallafall att jag vill vänta med op, kanske till hösten.

Piercing!!

Tjena bloggen!!
Igår var ja o Madde i Karlskoga och härjade vilt.
Kämpade med min framtida 30-årskris och piercade mig. Ville ha något lite halvdiskret, så jag gjorde en smiley! Tycker det blev skitsnyggt. Höll dock på att dö av nervositet innan, särskilt när jag fick se Madde bli stucken, såg ut att göra svinont. UHHH!!! Själva sticket kändes knappt, var mest nervig.
mogen tjej -85

nytt hår te sudden!!

Sudden har ju haft en rätt tölig hårfärg ett tag nu (ett års utväxt!!) så nu fick jag äntligen äran att fixa barret på henne!! Blev awesome!
snajsigt va?!!!

Gamla gamla korten!

Hehe. Hittade massa gamla kort från min ungdomstid. Jävlar vad jag såg ut!!

Ungefär vid den här tiden som jag insåg hur roligt det var att utsätta håret för alla möjliga...eh.. påfrestningar. Tror jag råkade klämma in typ fem färger här, rosa, rött, blont, brunt och så var det väl svart någonstans med.
Bengan och jag! 17 bast kanske. Och det var skitviktigt att se ut som en estet!! Palestinasjalen och mössan var ett måste. Samt ett överskott av kajalen. Mmmmm

"sur på kort". Lägg väl märke till leo-tröjan som var extremt överanvänd, Leo var och är min största kärlek 4-evah!!! <3333
emmy, hanna, peter och beng. Vi fikade oss igenom hela gymnasiet.

var på kadettbal när ja typ var 20!
12 år! minns hur jag satt där, med fötterna högt upp så att låren inte skulle se feta ut.

studentlina!! Jag vägrade ha vit klänning eftersom jag var metal, så jag kompenserade med en vit kostym och converse!!

-99 var det jättemodernt att ha kort hår. såg ut som crap.

Lina åtta år!!

instagram!!

Äntligen har instagram kommit till android!! yeey! Instagrammat som en tok hela möra. Och som vanligt när det handlar om nymodigheter så fattar ja inte så mycket, men glad ändå. Kul äre oxå!
sockerapa heter ja där!!

ny fäshion jacka

Har köpt en ny vårjacka!! Madde tyckte att jag såg ut som en helt annan person. Eller för att citera; "Nu ser du ut som en sån där monki-tjej som röker marlboro"




redness solutions

HAHA! Ni ska se fejjan alltså! Har suttit med Glenne i telefon och pratat preliminärskatt och företagande i en timme nu, vilket tydligen ger ett überrött ansiktsresultat. Tror det är för att hjärnan går på högvarv. Jämnar ut ansiktsflammigheten med en iskall öl, som istället resulterar alkisnäsa samt ofrivillig snorighet.

Igår var jag i Krillehöla på däjt hos en kille. Fick god mat och två delicatobollor som jag glatt slafsade i mig. NÖMNÖM. Det var trevligt, dock var jag rätt vråltrött efter veckans flängande och kände mig väl inte som det bästa sällskapet lixom.
Innan dess var jag på stan och spenderade halva lönen på Monki-rean. Dog av lycka trots att min plånbok grinar lätt.

värd helg - röd tjej.

RSS 2.0