Åskfis!

Hörde nyss en åskfjärt!! Den förste för i år. I värmelann åskar det aldrig, och när det regnar så regnar det snickerskakor och alla barn springer ut o äter gott. Ehh.

Jag har städat lite. Ska packa när Smoofie kommer hem, vägrar att gå ner o källarn ensam. 
Imorrn smäller dä - Berlin! Sätter hundra spänn på att jag eventuellt kommer börja grina på flygplanet/flygplatsen, eventuellt kissa på mig av ren skräck. Ah, vi får se. 

När Smoofie städar så händer det att han bara "hinner" dammsuga typ två rum. Jag tycker att det är väldigt ologiskt (men jag har aldrig sagt nåt, för tänk om jag bara hinner två rum nån gång???). 

Är förresten jättenervös. Men det visste ni nog redan. 
Tjohej i rio!! 

(P.s finns det några tyska fraser jag borde kunna? Typ "har gått vilse", eller "har tappat bort mina vänner?")

Allergi-hysteri

Jävlar vad jag "satte" rubriken idag då!! 

Jo men alla är allergiska nu. Även apan har haft svåra allergikänningar, lite väl tidigt. Brukar inte bli allergisk förräns slutet av juni. 

Läste på whogies blogg att det var tydligen krångel att ta allergimedicin när en ammade. Fick svår panik då jag antog att samma sak gällde preggofolk. 

Ringde med gråten i halsen till barnmorskan som sa att det var "ok" med cetrizin. Men det kommer ju inte att hjälpa. Jag blir ju vråldålig när jag väl blir allergisk. Tänk er en fisk utan vatten som chippar efter andan. Eller en katt som svalt en hårboll. 

Hoppas att det regnar snart. 

Livet på landet.

Gjorde premiären i faggan igår. Kunde ej hålla oss. Dessutom visste vi att det var fett mycket att göra här oxå. 
Så ja, vi drog!! 
(För er oinvigda så har vi en sommarstuga i faggan! ) 

Vi bestämde oss för att göra det äckligaste först, tömma mulltoan. Har ni tömt en mulltoa? Inte jag heller, så det här var ju extra spännande. Det var inte alls lika äckligt som jag trodde, tills jag kände någon slags "doft". Då höll jag på att spy, och Smoofie fick ta över.  

Sen har vi fixat o donat med massa annan skit, men det blir för töligt att läsa om. 

I skrivande stund sitter jag i solen med en köpp kaffi och gungar i hammocken. Lyssnar på föggelkvitter. Fy fan vad gött. 
Ahhhhh!!!

Migge!!!

Sen jag blev gravid så har jag fått en rejäl släng utav migränen!! Det är ej så fancy!!!! Och den lille panodilen gör inte ett skit. 
Pratade äntligen med barnmorskan och hon bokade in en tid hos en doktor, så att jag får en bra medicin mot skiten. 

Egentligen vill jag undvika all form av tabletter för att jag blir nervös av hur det kan påverka ze child. Har dock ingen större lust att gå runt med extrema huvudvärken i flera månader till. Blöh. 

Ibland gör det så jävla ont när jag går oxå, i sidan, känns som håll fast värre. Bm sa att det var linimenten som krånglade när magen växte. Moget. 

Idag har det varit livat i magen!!! Jädrer vad hen har sparkat. Funderar på ifall ungen hatade P4 morgonradio eller om hen bara varit rastlös. Kanske har en svintölig livmoder. 

I helgen ska vi nog åka till stugan och inviga våren! Woho! 

Pözz

Berlinen!!

Asså ska åka till Berlin med mina fina polare nästa vecka. 
Det tog ett tag men nu är den här - paniken. 

Panik över: 
Flyget. Öhh... Jag är både höjdrädd och flygrädd. Inte maniskt men det räcker en bra bit ändå. Sist jag skulle flyga hinkade jag i mig typ 4 bärs rekordsnabbt för att lugna ner mig. Haha. Blev så rädd när jag gick på flygplanet att jag blev spiknykter - och kissnödig. Vägrade kissa på planet oxå, ifall man skulle sugas ut ur toan. Big fail.

- passgrejerna. Jag har redan kollat upp det här, och ja det är ok att flyga till germany utan pass, så länge en har nationellt id. Men det här kommer säkert att krångla ändå!!! Murphys lag osv. 

- att jag ska bli som en stor börda för resten av sällskapet. Måste kissa, måste sitta ner, måste äta, måste sova, det är VAAAARMT BUHU!! Ahhh. 

Jaja det blir nog bra. Såatteeh, nån som varit i Berlin? Några grejer som är sevärda? Bra shopping? 

Kanske äter en bratwurst. Och så stannar vi i Danmark i 3 timmar, så kanske kanske hinner med en pööööölse oxå!!


Bäste frisörn i vålis!!!

Har jobbat övertid och vill grina lite, men hade en sån awesome kund att det gör inget. 
Så himla kul med folk som ba "alla säger att man ska gå hit o klippa sig torsdagar och fredagar, för det är då du jobbar va?" 
Mitt hjärta smälter lite, kul att man är omtyckt och att folk gillar ens hantverk!!

En gullig selfie!! ;)En värd dag

Igår hade jag en halvdag på stan med min kära Madde!!! Vi kollade i affärer och Madde tjackade skor och jag hatade gravidavdelningen och hittade ett par sköna haremsbyxor istället. 
H&m har det sämsta utbudet på grav-kläder jag sett. Och det är typ det enda som finns. Får beställa lite fancy stuff på asos snart. 
Underbaraclara köper vanliga kläder - fast en storlek större än normalt. Det har jag oxå försökt, fast passformen blir helt åt helvete då. 

Hatert. 

Annars var det mysigt igår. Fast jag orkar ju inte lika mycket nuförtiden. Får sitta ner i omgångar eftersom ryggen ba "FU!!!". 
Vi avslutade dagen med en kvällssupe på en fräsig uteservering med lite bärs och pasta. Kyparn var lite väl övertrevlig. Hen kallade oss för "damerna" hela tiden. Inte överförtjust att bli kallad dam, hade hellre blivit kallad för "cooling". 
Kul att träffa Madde. Var ju skitlängesen!! 


En slags pasta med gorgonzola. Värt!!

En värd Madde i sola!!!

Skördelycka!

Nån gång i livet händer det osällan att människor får ett starkt sug efter att plantera olika grödor. 
Jag har själv känt det här "suget" i ett par år nu, tyvärr är mina odlingsskills zero och mina fingrar extremt ogröna, men skam den som ger sig. 

Köpte en jävla massa blommor och örter, jord och små gröna planteringslådor. Nu jävlar ska det fan bli rätt!!!! 
Klippte små bitar och satte i varje kruka så att man skulle se vad det innehöll. 
Vilken lycka. Kände mig så jävla bra. 

Ca fem minuter efter att jag pysslat färdigt med odlandet välte den förbannade kattjäveln ut hela lådan med alla plantor.
Alltså blev så arg att jag höll fan på att få ett riktigt hysteriutbrott. Nu är jag och katten jävligt mycket ovänner. Hon försökte be om ursäkt förut men jag känner att det här kommer nog att bli svårsmält. 

Precis färdig här!! Innan kattjävel kom. Bajskatten!

I helgen städade jag ju. Det blev rent och gött. Igår meddelade min tjära sambo att katten hade bajsat på sig och därmed spridit bajs i hela lägenheten. 
När katter har bajs i kattröven så kanar dom runt med röva för att avlägsna så mycket bajs som möjligt. 
Kändes ju fräscht. Jonas lyckades klippa bort mestadels kattbajs och när jag kom hem så tog jag och katten en harmonisk (!!!!!) dusch ihop. 

Nej men allvarligt, funderar ni på långhårig katt så tänk om. 

"Buuu"

Ett tråkigt inlägg.

Jaha snart är det måndag igen da. 
I lördags blev Jonas sjuk kille och jag har daltat lite väl kanske. Gillar att dalta med folk som är sjuka, för då daltar dom förhoppningsvis tillbaka när undertecknad blir sjuk. 

Så jag passade på att göra ett städryck. Jag har hatat den jävla röran i den här jävla lägenheten så länge, så det var väl på tiden att eh, göra nåt åt det. Gnäll hjälper föga.

Känns lite bättre när det inte ser ut som skit överallt. Mycket kvar att göra då men ändå. 
Fan vilket skittråkigt inlägg förresten. Kan nog vara det tråkigaste jag skrivit på länge, och har du läst så här långt så borde du ha lite credd faktiskt. 
Bra gjort!! 

Köpte en blåbärspaj idag som var skitäcklig. Känner mig så jävla ledsen och lurad. Hur misslyckas man med en blåbärspaj lixom? (Genom att göra så att den smakar gröt kanske) 

Ett tråkigt inlägg kräver nästan en tråkig bild. Har fixat hyllan lite. Förut såg den ut som skit. 


Sparkis markis!

Igår när jag låg nerbäddad började knyttet at sparka som FAN. "Oj oj ooooj" sa jag.
Tillochmed Jonas kände att det rörde sig. Det är faktiskt en sån otroligt cool känsla att det väger upp det mesta av tråkigheten med att vara preggo. 

Är jävligt nyfiken vad för slags person det kommer att bli. Bara grejen att det kommer att bli en person är rätt fräsigt. 

När jag var liten älskade jag att sova och läsa böcker. Det vore ju en rätt bra egenskap att ärva då jag fortfarande gillar att sova.

Är förresten i v.20. Eller 19+4 om en ska vara petig. 
Uh va dä puter. Var inne på monki igår och kollade skjortutbudet och det känns som att jag får lägga ner det där ett tag. 

Crap de la crepe

Tror att jag har fukkat upp lite. Var på stan en sväng igår, och då hände ju det där som oftast brukar innebära någon form av katastrof för mig; jag träffade en försäljare. 

Jag har säkert nämnt det någon gång förut, att jag en en sucker för försäljare. jag köper gärna. Och en återkommande fras "MEN HEN VAR JU SÅ TREVLIG!!".

Ja vad köpte jag då???? En jävla telefon såklart. Och så fick jag ett nytt abonnemang som jag inte vet om jag vill ha. Har haft telenor i ca 10 år, mest för att dom är så trevliga i kundtjänsten (där kom det igen). Känns som att jag sviker dom. Jag är ju FÖRFAN guldkund eller nåt. 

Vet inte om jag vill ha/behöver en ny telefon heller för den delen. 

ÅHHH.... :(

Va röstar du på då?

Har fått lite dille på att fråga folk vad dom ska rösta på i valet. Mest för att det är lite spännande, och att jag är en nyfiken mjälte. 
Och typ ALLA jag frågat säger "vet inte..". 
Är det här för att 1; det är fult att prata politik? Det är någon man inte frågar okänt fölk? 
Eller 2; att folk faktiskt inte vet? 

Anywayz så känner jag att valet kommer att bli sjukt spännande i år. Och jag tänker att jag ska i lugn o ro försöka plöja igenom lite partier så att jag oxå vet vad jag ska rösta på. Sist så råkade jag panikrösta och då blev det sossarna och vänstern. 
I år tror jag vänstern och Fi ligger bra till för egen del. 

Så... Vad ska ni rösta på da????

Så jävla arg!!!

Jag är skitförbannad. Ren ilska pumpar ut i mitt blod!!! 
Och för nån timme sen var jag svinglad. Har inga direkta anledningar heller. Mest allmänt konstigt humör. Tror det är "hormoner".

Igår var jag hos en jobbcoach. Som ställde många många frågor som var skitsvåra att svara på. Kände mig som en förvirrad sjuttonåring som gått in i fel klassrum. 
Vem var jag? Vad ville jag med mitt liv? 
Kände mig jättemesig som svarade "jag vet inte". På typ allt. 
Vad är jag bra på?
Ehhh....ehh... Jag är bra på att vara anställd!
Så du är lydig?
Eh... Ja. Nej, eller jag vet inte


Men det kändes lite nyttigt. Och under året som föräldraledig ska jag ta mig en rejäl funderare på exakt vad jag vill med livet. 

Behöver klippa luggen oxå.


Piska påsken!

Påskis smyger sig på! 
Jag har aldrig i mitt fullvuxna liv firat påsken. Aldrig ätit påskmat, påskpyntat eller öh... Vad gör man mer? 

I lågstadiet gick vi till pingstkyrkan och pratade om Jesus och återuppståndelse och såntdär. Sen gick vi på rundtur i kyrkan. Det var ju kul för att vi slapp skolan en stund. 
Nu har jag ingen relation till påskis alls förutom ledigheten (=bra)
Äter inte ens ägg längre pga hönsångest. Synn om dom.

Nån som firar djur? Eller jag menar påsk? 

Världens största säng.

Ja igår fick vi ju äntligen tummen ur röva och köpte den jävla sängen som jag tjatat om i ett år. 
Först tänkte vi ta en som var lite billigare eftersom det bara var en säng lixom. 
Men vi ångrade oss i sista stund och valde ett sängmonster istället. Jävlar vad stor den är. 
Alltså det är mer säng än vad det är rum nu. 

Åh, jag fick köpa korv på ikea två gånger oxå!!! Det är så gott med korv alltså. 

Ja vi kom väl hem vid halv fem eller nåt igår. Halv sex började vi bygga. Jag byggde i ca 30 minuter sen tog tålamodet slut så jag agerade hejarklack istället. Halv tolv var sängen färdig. Stackars Jonas. Han var helt förstörd. 

Sov jättegott i monstersängen och mina höfter var skitglada. 

God måndag. 


Men kolla lixom. Snygg eller? 

Nipple covers <3

Vet ni! Häromdagen hittade jag till den briljanta grejen "nipple covers". Alltså det är som nåt i silikon som man kan fästa över bröstvårtorna. 

Och fyfan vilken jävla skitbra grej!!! Älskar älskar!!! 

Det värsta med att vara frisör är alltså småhåret som kan leta sig i fan överallt, och jag kan inte förklara med ord hur jävla ont och kliigt det kan bli på pattsen när småhåren letat sig in där. 
Och nu ba, NADA!!! Inget kli alls. Gött. 
Brainzzzz

Jävlar. Sen jag blev preggo har jag ibland upplevt den jävligaste huvudvärken jag någonsin varit med om. Alltså jeez. 
Tar någon stackars panodil men det hjälper föga.

Tror det beror på att jag har dåligt med järn i kröpp, eller så kanske bihålorna som spökar? 
Borde förresten ringa bm snart. Jävla dretminne oxå. Trort.

Läser Dessies blogg, tycker att hon får oförtjänt mycket skit från folk som tycker att hon "lämnar" sitt barn (hos sin pappa) när hon går ut några timmar och gör grejer hon bryr sig om. Att ungen har en farsa som kan ta hand om ungen precis lika bra bryr sig folk knappt om. 

Ja fyfan vad folk moralhetsar över morsorna alltså. 

På tal om något helt annat så har okänt folk börjat att lista sina värsta förlossningshistorier för mig. Utan att jag ens frågat. Är inte det oxå lite... Wierd? Jag hör gärna på bra förlossningshistorier, men när okänd människa ba "den förlossningen tog ca 3 dygn och sprack så mjälten fick stryk" hehe. Vet inte riktigt vad jag ska svara på't. Tack eller...? 

Är än så länge inte särskilt nervös eller rädd för att föda, jag tänker att dä ordner säj nog. Är nog mer nervös för amningen. Tänker att jag kanske kommer att hata det. Men vem vet. 

Va inte så sur, du är gulligare om du ler. ;)

Klippte en awesome pagefrisyr igår som jag blev väldigt nöjd med. Jag tyckte att det långa håret endast blivit långt och schletet. Väldigt frisyrlöst lixom.

La upp pagefrisyrbilden på Facebook och fick 30 likes och några gulliga kommentarer. Mmm. Och så var det ju ofcårse en man som ville vara (citat;) lustig. Jag har ju rätt stor självdistans och jag gillar att driva med migsjälv ibland. Men jag gillar inte när andra gör sig lustig på min bekostnad. 
Egentligen kunde det varit ganska kul. Jag tänkte faktiskt blogga lite om det och lixom "höhö". 

Men jag är så jävla svintrött på att folk (läs män) tar sig friheten att kommentera och kritisera ens utseende, utan att man ens bett om det. Och tar man illa vid sig så är man överkänslig, paranoid eller dum i huvudet. Inte ens känslorna får man ha ifred. 

Och fyfan vad mycket skit eller "goda råd" jag har fått höra genom åren om mitt utseende. Tänk om jag hade gått ner lite i vikt, vad snygg jag hade blivit! Varför använder jag bara pösiga kläder för? Ha lite tajtare kläder så ser jag smalare ut. Kanske lite mer urringat? Inte alltid, men ibland lixom??? Varför sminkar jag mig sådär för? Lite för mycket va? Jag var faktiskt myyycket finare i mörkt hår! 

Som sagt, svintrött. Här kommer ett litet tips; om du känner för att kritisera eller vara lite "lustig" om någons utseende, så håll käften istället. Ba shhhhh!!! 

Lite selfies på min nya fräna frilla!!! 

Älskar facto att det är en tung page. Inge uppklippt här inte. 

Pözz

(P.s älskar oxå de facto vad gravidhormonerna gör oxå. Släpp lös alla jävla känslor på en gång. Det är helt awesome!) 


Jobbcoachen.

Nä ska ej luras idag!! Har redan bränt mina broar för många gånger. Och jag kan ju inte skojja om att jag är gravid, för det är ju sant. Kanske kan skojja om att jag inte är gravid? Näe...

Igår var jag en mogen kvinna på möte. Mogna kvinnan som var drettrött och tyvärr är rätt dålig att gå på möten då jag oftast slutar att lyssna efter en stund. Jävligt dålig egenskap. 
Mötet var med en jobbcoach, något med omställningsskydd då jag fått kängan (ska jobba till sista juni dock!). 

Funderar på att göra något annat än att vara frillasör. Älskhatar mitt jobb. 
Älskar alla människor men hatar att lönen är så dålig att jag skäms när jag tänker på det. Folk bara "vårdyrken tjänar så dåligt!!" Och jag ba "öh, nej dom tjänar SKITBRA jämfört med mig". 
Och så vore det gött med ett jobb där man inte sliter ihjäl ryggen, har pissdåliga arbetstider och aldrig får ha en dålig dag. 

Vi får se! 

Ehh ok

Jonas: drömde om våran bebis inatt! Den kunde gå, så gulligt!
Apan: jag drömde att dina föräldrar DOG!!!!!

;(

RSS 2.0