Hur mår tant idag?

Ni kan ALDRIG gissa vad som hände idag! Kulturkrock de-luxe, 25-åring möter nutidens ungdom - förvirring uppstår.

Klippte 17-årig kille. 17-åriga killar brukar i princip aldrig prata, dom sitter bara med huvudet hängande och muttrar lite då och då, ungefär som en pensionär i parken. Men den här pöjken pratade! Jävlar vad han stre på. Han ställde massa massa frågor, om jag gillade sport, ville jag bli frisör när jag var liten? osv osv. Blev jävligt förvånad.

Men nu till det värsta, vet ni vad han gjorde? Pöjken "niade" mig. Hela tiden!! Blev helt förvirrad, pratade han om oss alla eller? Nej..
- Vad ville NI blir när NI var liten?
- öhh... JAG ville bli frisör (egentligen en lögn, ville bli journalist)


- Vart bor NI?
- öhh... JAG bor på kronoparken. Resten bor i Krillehöla (=Kristinehamn
)

Dessutom slängde pojkvaskern in slangord då och då.
apan: bor i Kronoparken.
pöjk: OFTA?!
apan: ja...jo... hela tiden faktiskt (???????????????)

Förstod fan inte vad han sa ibland, så jag bara nickade instämmande och hoppades på att jag var rätt ute.

Vafan, är jag 100 år eller??


Tant brun tant grön tant apa. :(((

"dåsig"? I RÖVEN!!!

Sitter i skrivande stund o sörpler kaffe och avnjuter en litten bit chokoläde. Det va fan inte igår!

Har hostat som en same på sistone. Torrhosta. Har dessutom varit rejält översnorig. Ganska ironiskt med tanke på i onsdags när jag satt o bölade på jobbet med blod som sprutade vilt överallt hulkade fram att "varfööör kan inte jag få en vanlig förkylning istället för könstiga åkommor??"

Och förkylning fick jag ju. Med råge. Har i princip skaffat klippkortapoteket. Är apoteks-torsk. Men det har jag väl berättat förut? Tror jag brännt ungefär 400 spänn dom senaste två dagarna på apoteket.
Olbas, otrivin, hostmedicin... öhh... och så senaste tillskottet Chi-san som apoteks-tanterna lovordade så gott.
Hostmedicinen kom dock med vissa biverkningar, blev skittrött. Verkligen vråååltrött. Höll i princip på att somna stående.
Smart som jag är sköljde jag ner med litte chi-san som utlovade pigghet. Funkade ej. Var drettrött ändå.


Vad äre förresten med folk som fäller ner sätena i bussarna utan att fråga om lov?? Jag fattert inte. Blir ju fan inklämd räka av säten som mosar mina ben. För ett par veckor sen så var det en gubbe som fällde ner sätet så jävla långt ner att han i princip låg i mitt knä. Jag blev så jävla förbannad att jag hostade honom i huvudet flera gånger. HAHA, SUCKER!! Hoppas han blev dretsjuk.


 
Här är en bild på en ko som cyklar. Önskar jag var en ko med cykel.


Blod/snor

Det var allt ett jävla snorande och blödande. Tror jag har blödit överallt på sistone. Förra veckan hade vi bloody hell från diverse hål, idag är det bloody hell i näsan. Jädrer vad näsblod jag blödde i ena näsborren nyss då!! Men jag läste på wikipedia att det var lugnt att blö litte i förkylningstider. Snytit mig för mycket.

Dessutom har ena näsborren totalt kloggat igen. Kan fan inte andas genom den alls! Övervägde en kort stund att stanna hemma idag oxå, men det pallar jag nog fan inte. Känns dock inte som en godkänd anledning att stanna hemma för igenommurad näsborre. Får väl nysa på litte kunder så blir det nog bättre. :)))

25 kvadrat tjärlek.

Idag var jag o sudden på Ikea. Skulle bara köpa några grejer, typ sofföverdrag och nån skärbräda. Typ det. Kalaset slutade på 971 kronor exlusive två köttbullemåltider (ja bjöd sudden, schysste bruden typ!!!). Helvete lixom.

Och inget sofföverdrag köpte jag heller. Stod och vägde mellan ett sofföverdrag och ett tidningsställ. Sudden frågade ifall jag verkligen BEHÖVDE tidningsstället. Behövde o behövde, det var ju göllit!! Så jag köpte tidningsstället. Jävla osmart. När jag kom hem insåg jag att jag inte ens hade några tidningar att ha i stället, la i lite reklam så att det inte skulle se så lesset ut.

Köpte en rislampa. En enorm rislampa. Blev så exalterad när jag kom hem att jag rev och slet, monterade sönder den gamla lampan för att få tag i lampsladden. Tyvärr satt lampsladden fast i lampjäveln och upp till taket nådde jag inte heller. När jag fyller 26 ska jag önska mig 10 cm i längd så jag når överallt.

Lyckades lösa det med lite fantasi, så nu har jag en läcker glödlampa som dinglar lite exotiskt i taket. Pfft.

Casa de Lina de-luxe! den ultimata ungkarlslyan!!! (obs, bokhyllan är ej organiserad än)

le sofa. till höger ser ni även tidningsstället jag köpte, funkade superbt att dölja modemet med!!

Mitt pittoreska kök. La en banan i mitten, då blev det nästan lite romantiskt och mystisk.

When in Baileys.


Elmia inspiration 2010!

Jag var ju på hårmässa förra veckan i Jönköping! Jätteskojjig och bra mässa som odlade ny kreativitet och inspiration hos oss alla.


Skulle gissa på att det var ungefär 3000 frisörer som härjade runt, och det var fräsigt att se på skitsnygga frissor. Dock skulle jag väl rekommenderat en hårkamning för egen del då mitt hår stod åt alla håll och jag kände mig inte särskilt snygg, särskilt med röda ögon som en fräck detalj.

Hade mobilen i högsta hugg därför blev bilderna...nja, sådär va.

Tog massa bilder på den här snubben. Vet ej varför, och jag har inte en aning om vem han var. Men han var norsk iallafall...

Fudge hade en dubbeldäckare som senare fylldes med fulla norrmänn. Är man norsk giller man busser.

Lite modeller, nästan som skyltdockor.
Här är han igen, norske frisören. haha.
Glada laxar! Mine kollegor, vet inte ifall jag vågar skriva ut namnet på dom, men snygga är dom!!
en älg med mössa. hehehe!!!
Noir stockholm, rätt tölig visning. :(

Har massa mer bilder, men kvalitén är askass så det är fan ingen idé. Men kan berätta litte om vår/höstmodet 2010!
Mycket mycket rakat, undercuts, sidecuts, knappt några rufsiga frisyrer syntes till, utan det var mycket "släta", men välklippta frisyrer, mycket snyggt! Asymmetri är ledordet!  Löshåret håller på att försvinna, samt det långa håret som istället blev halvtråkiga axellängder med "osynliga" uppklippningar.


Volymen skall vara uppepå huvudet (eller på sidorna, inget mittemellan), och killar, spara ut eran längd på skallen och klipp det riktigt superkort på sidorna! städat och cleant (fan vad lame det låter när jag försöker skriva sånt här, hehe). Vill ni ändå ha kort hår uppepå så skall hela håret klippas fingerkort i samma längder med flikiga toppar.

Färg då? Kalla färger! Mycket rött, men även där kalla friska färger, sandfärgat, körsbärsblondt osv.


Fick ju fan panik av alla snygge frisörer då min frisyr var sooooo 2009 att jag klippte till mig i veckan, tog ut löshåret och kände mig fri som fan. Får se hur länge jag står ut, ett par veckor kanske.


Hittade en film från mässan ifall ni vill se mer!

webcam!!Har just hittat webcam på nye superdatorn! den är sjukt ball alltså! Älskert alltså! dretfräne effekter. Och så är jag snorsjuk därav gunde-svan utseendet och fran drescher-rösten.

Hett I say, hett!!


(Obs; kan ta ett tag innan det blir tillgängligt, annars får ni gå in o kolla på min youtube-channel, Slipsan heter jag där.)

suckers!!

Hehe!! jag har internet! Inte mitt internet dock, men jag upptäckte att internet redan fanns i lägenheten, så tja, utnyttja det som utnyttjas kan! Nu skall jag spela lady popular, läsa era blogginlägg och testa webcamen!!! Kjamiz

Lite grisigt då...

När jag var en "young kid", härjade loss på gymnasiet ni vet, så var jag, sudden o kristin den första gruppen...öh... som startade en grupp, ni vet, man kunde starta alla möjliga konstiga grupper som dom stora balla skolorna hade!

Våran grupp hette G.R.I.S. Grönsakernas rätt i samhället, det var en anti-vegetariangrupp. Mindre grönsaker o mer kött. Moget sådär. hehehe.
Hett. Jag tror det var i tvåan faktiskt. Och ja, jag gick faktiskt runt sådär och tyckte det var sjukt läckert!! Lägg även märke till Kristins halvdöda blick. hot mama!!

Fail-dag. :(((

Fan vilken pissig dag, dagen har involverat extrema mängder blod, mycket grin från min sida, ett samtal till sjukrådgivningen, nästan litte sjukhus, men det får vi vänte med.

Och nu fick jag litte helt spontant ont i halsen. :((( Synn om mig rå!!

Klippte mig kort på ena sidan idag

60ea527828e554790988991c77fb219a.png

Kolla varifrån!

Klippte mig kort på ena sidan idag! Och inge löshår har jag heller! Gött i bött!


Yes! Nu är internet beställt. Komm

737aafdc2ea285d6c0620c38c0bc84d1.png

Kolla varifrån!

Yes! Nu är internet beställt. Kommer om 2-4 veckor, gah. Har haft sjukt kul i helgen! Asbra mässa! Är helt död idag dock. :( Kjam


Är på Frisörmässan o härjer runt.

0-6430245f544a910ecf63bf2ee6fcc3b1.png

Kolla varifrån!

Är på Frisörmässan o härjer runt. Sjukt kul! Träffade även han Frisör-bobby. Rätt Ballt!!


Mäzze

Imöra ska jag på mässa i könköping!! (hehe, jönköping!!) Kommer bli svinskojj! Har längtat hela veckan.
Nästan alla på jobbet ska dit o vi ska härje som satan i gatan, kommer hem på söndag kväll. sköjj.
Håller sakta men säkert på att svimma av utmattning, ska väl gå o lägga mig snart, ska upp 5.30 eller nåt imorrn. *grinar*

hörkelbökr!!

Idag har jag fått min supercomputer!!!! Håller på och fipplar med intranätet för fullt!!!! Internet kommer förhoppningsvis inom snar framtid, och ni kommer att få se litte mer av apan än ni kanske vill. hehe, eller inte.

fyfan vad mina fötter lukter, mår illa. :(((((((((((

:)
:(
:)
;))))

moget!

Har köpt en tv-tidning. Känns så jävla moget lixom!

long time ago!

Yes! Är fortfarande icke-internetig, tyvärr, men lyan är i princip fulländad! Casa de Lina is the ungkarlsdröm the luxe, tro mäj!!!

lätt uppdatering;
I torsdags var jag o sudden o kollade på datorer, alla var snordyra och jag fick inte köpa en på avbetalning eftersom jag inte har fast jobb, vilken dret. Funderar på ifall någon med fast jobb ska få köpa dreten åt mig istället. (vill ej ha mobilt bredband, tack ändå)

Jobbar på som vanligt, inget nytt där alltså. Kommer hem vid sju och somnar vid nio. Partydjur.
Men nästa vecka ska jag åka till Könjöping!!! (Jönköping alltså), och gå på frisörmässa i dagarna två. Ska bli sjukt jävla roligt! Parta littegranna.

Har ej varit på krogen på flera veckor (räknar inte Kinky-bunkern som vi hamnade på i lördags, haha!!!)
Igår kom Hannill o Emmy över på pannkakor och öl. Hade även en trevlig nattgäst hos mig, ej av manligt kön. Hannill var den lycklige och hon fick snällt hjälpa till att packa upp den sista dreten.

Idag befinner jag mig hos Kristin och agerar moster. Vi ska se på melodifestivalen ikväll! Kommer bli phett! Hejjar på Salem såklart, snygge karln. Kristins onge Casper fes på mig förut, mysigt med barn.

Annars är det väl som vanligt, längter te internet!

(P.S, har även 520 olästa inlägg på bloglovin, kommer ta ett tag det här...)


Puzz

*grin då*

Börjer bli bra i lägenheten faktiskt. Är nöjd. Har fått en mögglig soffa av sudden o erik, vi gillert!

Jobbar i allmänhet o söver som ett spädbarn på nätterna.
Har ej internet eller datormeckanick än, men datorn kommer väl förhoppningsvis till helgen, om jag har tur o hittar en svinbillig, men sån tur har man väl aldrig ändå. bleh.

Nåväl, idag tog vi kort på jobbet, eller ja, inte på jobbet, utan på oss i jobbet. personalen. Blev säkert spännande och fräckt.

För tillfället befinner jag mig hos sudden o ska väl knalla hem till min lille lägenhet o käka litte. HONGRIG!!!

Hoppas att ni saknar mig o gråter blod på kvällarna!!! JAG SAKNER ER!! *GRINER*

Börjar sakta men säkert få lite or

0-530c2ea9e93bbccb39c103ba730440d6.png

Kolla varifrån!

Börjar sakta men säkert få lite ordning i röran. Lovar att bju på ett helt 'hemma hos' reportage sen!


herrårå.

kommer nog inte o va aktiv på ett tag här, ska flytte o grejer idag och har ingen dator, så vi får väl se när vi hörs då!!

fesen.

Har varit fisnödig hela dagen idag. Fick springa till toan tre gånger för att släppa väder, var även nära på att fisa en tant i huvudet. Tur att jag inte gjorde det, hade nog blivit pinsamt då.

När jag kom hem gick det över.

datornörd? någon?

Vill ha en ny dator. En laptop. Billig som fan och så ska den vara asbra!!! Ingen jävla mini-dator bara.

Nån som kan nåt mer än mig om datorer eller??? Fattar ej.

Bära grejer.

Dagens citat:


hahahaha!!!!!!!!!!  dör lite.

Fail x 2

Fail 1:

Strömmen gick på jobbet idag. Eller i hela stan rättare sagt. Blev helt bäcksvart, en tjej fick klippa medans vi lyste med ficklampor på henne (på kunden alltså). Jag var/är fortfarande sjuk och spådde stretchockocker.

Fail 2:

Blev asglad i tre sekunder när mitt konto vältrade sig i pengalyx. Kände mig lika rik som ett mindre aktiebolag. Tills jag insåg att...tja, jävla försäkringskassan hade "råkat" betala ut för mycket pengar. Ungefär fyra tusen kronor för mycket. Ringde dom för att rätta till det, och dom sa att jag hade skrivit rätt på alla papper men dom hade gjort fel.
Hoppas på att jag får behålla pengarna ändå som "hittelön". (hittade dom ju på mitt konto??)


Bra skit 1:

Har valt tapeter till lägenheten!!! Blir nog skitfint! Ett par vita med gråa inslag och lite "silverregn" i, känns lyxigt. Målaren lovade att tapetsera lagom tills lördag då jag ska flytta in.
Däremot vägrade han dammsuga.

Bra skit 2:

Har även fått nycklarna.

Mer bilder sa ni? Jajustdetja, här är en bild på hur det kan se ut när man ätit en delikatoboll. Lite likt diarré.

Sökes:

Hej?
hehe... vad ska ni göra i helgen då??
Nåt särskilt eller??

Bara undra... för att ja ska flytta!! Söker flytthjälp!! Vemsomhelst utan kriminell bakgrund går bra!
Annars blir det bara jag o brorsan, känns tugnt lixom. :(((

*griner* Hjälpa te??

Ni är roliga ni...

Ni är 8 stycken som har vågat avslöja er!!! Åtta stycken lixom, vad hände med resterande...70? Har ni fingerherpes eller?

Jajajaaa!!! Ska göra mer videoblogger, försöka ta mer kort (lovar inget) och skrive litte mer på värmlänske.

Här gjorde jag en videoblogg te er helt spontant sådär!! NYSS, PINFÄRSK!!
Råkade redigera sönder den lite, blev helt suddigt.

2 youtubare oxå!!

Har två skojjiga youtube-klipp att visa för er oxå!!!!!!


Här är ett tåg i Kanada. Visst är det fränt???


Här är ett tåg i stockholm efter att det duggat lite lätt på eftermiddagen.


Och här har vi en fantastisk present till den som tröttnat på envise beundrare som ALLTID ger tråkiga blomjävlar. :(((( (kanske även den perfekte gåvan till singeln??)

Jävligt fett asså!!

Rolig annons på fejjan alltså. "15 kilo på en månad"???? Tror ni att några fjuniga mopedpöjker satt i ett styrelserum o brainstormade eller?

- Va ska vi skriva??
- skriv 15 kilo!!!
- 15 kilo? Är inte det lite o ta i va?
- nejmenvafan, det drar folk, LOVAR!!

Och sen sitter man där, stirrandes på annonsjäveln och funderar ifall det inte vore mer lovande att hugga av ett ben istället.

Konsten att vara singel.

Är man singel får man inte ligga. Eller jo, man får ligga om man är tjej, sen om man är kräsen och inte vill välja och vraka bland alla underåriga/gubbslem/bönner är väl en annan sak.
Så för att underlätta för oss stackars singel-individer har jag gjort en lista (OMG, apan har gjort en lista?skräll) på grejer man kan göra istället.Roligaste jag vet.

en gång sov Sudden på en katt. Hon hade använt katten som huvudkudde hela natten utan att märka något. Brukar skratta så jag grinar när jag tänker på det.

vägrar!!

Vilka nörder ni är då!! Tänker ej skriva nåt mer förränns jag fått in några vettiga svar på föregående inlägg, lovar!!

(p.s är sjuk idag, vem fan har smittat mig??)

jävla konstigt hörrni!

Att jag har fått fler besökare trots min kassa uppdatering och ovårdade språkmissbruk jah. Förstår mig inte alls på er.
Vad vill ni att jag ska göra? Vad vill ni se? Vad vill ni läsa om? Fler videobloggz? Bilder där jag spyr i buskar?

Och vilka är ni? Jag är så nyfiken! Jag berättar om mig om ni berättar lite om er? Schyrre då? Typ ålder, kön och...öh.. hårfärg? Favoritfilm??

Kjamiz!

saker jag lärt mig på sistone:

  • 1. snoppar kan somna. HAHA. Jättekul!
  • 2. Kristinehamn är jävligt scary
  • 3. Det bor gangsters i Björneborg.
  • 4. Ica och små ica-affärer har samma priser.
  • 5. Man ska röra på sig 45 minuter varje dag (jobb ej inräknat)
Ungefär sådär.

RSS 2.0