Märkligt

Hehe. Jag har idag läst den absolut sämsta krönikan ever. Okej, eftersom det här är internetz så måste jag förrst säga att jag inte är bättre såklart. Innehållet i den här bloggen kan till viss del vara rätt ointressant och innehållslöst. Luften är fri!! Jag är ej en adonis gjord av guld som sitter inne på alla svaren. 

MEN OK, nu till sämsta krönikan. Den är skriven på någon slags fittnesssajt av en fitnessguru som har lyckats plita ihop EN HEL krönika som handlar om att hen får lite pikar och kommentarer av jobbkollegor eftersom hen äter så extremt nyttig lunch i fikarummet. Hen verkar känna sig kränkt (och hänvisar lite väl ofta till jante-lagen. HEHE!!) och tycker att dom som kommenterar kanske inte borde äta makaroner fem ggr i veckan (??). Hen menar att det är ett problem eftersom man tydligen inte får vara annorlunda i Sverige. :((((

Blir väldigt bajsnödig av såna här krönikor. Ser framför mig en väldigt arg människa som sitter ensam i ett hörn o smuttar på sin kvarg och skriver krönikan helt i affekt efter att någon klagat. Ja herrejävlar va synn det är om dom nyttiga skrällena med sin kvarg som får utstå rätt så jobbiga kommenterar ibland på lunchen. Fyfan vad livet är orättvist.

Nej men allvarligt, 1, du får kommentarer om du äter väldigt onyttigt oxå. Lovar. Köp pizza och mosa in i matlådan en vecka så fåru se. 
2, eller om du äter annorlunda överlag, som t ex "icke svensk" husmanskost. Eller vegetariskt. Eller veganskt. Eller.. Eh ja. Det ligger alltså i människans natur att vara nyfiken, särskilt på sånt som sticker ut lite. 
3, om någon arbetskollega är otrevlig (antagligen inte ens med flit) så säger man väl till? Eller? 

Tycker krönikan är så dålig så jag vill inte länka den här. Men om ni absolut vill läsa den så googla på "i mellanmjölkens land". Huh. Cha Cha

Sitter i soffan o pillar näsan, det kan bli väldigt mycket av det ibland, näspillandet alltså. Jag börjar peta lite försiktigt sen hets-petar jag tills näsan blöder. Min näsa är väldigt torr och röd runt näsvingarna. Det har blivit så efter väldigt många år utav snorfobi och idoget näspillande. Tänker ofta att jag ska sluta men det går INTE!! 

Ja nu var det ju inte näsan jag skulle skriva om. Å andra sidan var det inget annat heller. Dom dagliga uppdateringarna går segt. Måste skaffa en hobby snart. Eller ett jobb. 
Kram. 

Hmnaaaa!!

Jag har lämnat in dom första frågorna i psykologin!! Hehe. Jag trodde att det skulle vara två frågor. Sen insåg jag att det var tre frågor och panikade. 
Det var skönt. Är även "nervös" över om jag får godkänt. 
Men fan vad kul det är att plugga ändå! Alltså att lära sig något på riktigt. 

Detta har jag lärt mig;
- anknytningsteorin!! Väldigt intressant.
- att jag är ett drygt litet helvete och är extremt seg på att lämna in arbetet i tid. Tur att jag läser FLEX!! 
- att man oftast blir mer extrem i sin person på sociala medier. 
- att jag är en ordbajsare UTAV RANG. Jag ordbajsade så mycket i vissa meningar att jag inte ens förstod själv vad jag skrev. 

Känner mig i övrigt lite stolt och skitnöjd. Ska försöka att inte skriva för mycket om mitt pluggande för det är nog bland det absolut töligaste att läsa om. 
Peach out! 

Alltså allvarrliggt????

JAG HAR HAFT MENS I TIO DAGAR!!!! Whyy!???? :''( 
Nu börjar det dock ge sig. Men ändå, TIO DAGAR?? Vafan hände? Mensen brukar annars vara så exakt att det går att ställa klockan efter den och nu ba fuckar den ut totalt. *grinar*. 
Hatar mens. 

Annars kände jag att jag saknar min ritplatta lite. Den gick sönder i flytten. Eller så hällde jag vatten på den, kanske kaffe. Hm. 


Plugghus!

Idag fick jag väl tumme ur och tog tag i kursen på RIKTIGT!!! Känns spännande och svårt. Fick mail från läraren som upplyste att det inte går att läsa upp till slutbetyg frånåmed juni. Vilket skräll tänkte jag. 

Har bokat in oss på husvisning nr 2. Inte alls lika fantastiskt ruckligt som föregående hus som vi båda blev helt kära i. Det här är bara halvruckligt och lite småfult. Men det känns bra att vi kollar iaf, kanske blir husproffs sen! 

Väldigt trött på min frisyr för övrigt. Funderar på löshår lagom till 30-krisen... Hmmm...

Tog en väldigt snygg selfie förut. Gillar läppstiftet, det är ett från isadora som heter "bare bohemian". 

Japp...

Blommor o djur

Drömde att jag pratade hela natten. När jag vaknade var jag hes. (Börjar eventuellt bli sjuk. Hoppas inte)

Försöker tänka positivt när det kommer till kattdjuren: "man hinner ju aldrig tröttna på blommera iallafall...." 

Det här var en jättefin blomma igår. Idag - not so much. 

Smygpluggern.

Har säkert skrivit om min klantighet förut. Jag är inte klantig ibland utan jämt. Det är *en del av min personlighet*. Hehe.
Morgonscenario;

Ställer kaffekoppen på magen. Den välter såklart. Kaffe över hela mig + soffan. Ej särskilt roligt tillstånd med tanke på hur extremt kaffesugen jag var. Hämtar nytt kaffe. Tur att jag gjorde extra mycket. Tappar kaffet i golvet så kaffekoppen går sönder och det är kaffe överallt. 
Slutsats; skall sluta dricka kaffe eller dryck i matrial som går sönder. Kanske en sån där pipmugg!? 

Har börjar småsnutta lite på pluggandet. Läst igenom allt 7 ggr och försöker få det att fastna i hövvet. Det är relativt intressant, står om olika personlighetstyper. Måste försöka hitta en slags arbetsro i pluggandet, för jag sitter ju inte still mer än 10 minuter åt gången. 

Låg på katten imorse. Det var faktiskt ganska uppskattat av oss båda. 

Downton abbey

HAH! Har börjat kolla på downton abbey. Min första tanke var att den kvalar in på samma beskrivning som Seinfeld "en serie som inte handlar om något". Fast Seinfeld är roligt, det är inte downton abbey, downton är snarare allt annat än roligt. 

Har aldrig varit direkt intresserad av engelska överklassfamiljer från 1900-talet men jag gav det ändå en chans, å nu är jag fast. Som sagt så händer det inte alls mycket (fast säsong 2 känns lite mer lovande då första världskriget kommit till England. Ett avsnitt handlade om när lady sybil var på ett politiskt möte och ramlade och råkade slå sig (det kom även lite blod).  Karaktärerna är rätt platta och tråkiga, några är utsedda som "onda" och resten goda. Sen så har vi Bates som är så himla mystisk!! Men jag börjar fundera på om han kanske bara ser ut så. 


Däremot är miljön och kläderna väldigt fina. Rekommenderar serien starkt till alla som gärna vill bli fast i tidsfördriv!! 

Fyra.

Idag är det fyra månader sen Jonna dog och föddes. Bara fyra månader sen. 

Känner mig lite deppig och nedstämd överlag, vill helst inte göra något alls utan bara ligga under en filt och pimpla kaffe. 
Var ju jätteexalterad över att vi kollat på hus, men det blev itna då vi inte fick lån (upptäckte dock senare att Jonas kunde få lån, men inte vi tillsammans). Så det sket sig lixom, jättesynd!!! 

I övrigt tänkte jag ta tag i "plugget" idag och se om jag förstår något. 

Lev väl! 


Skola!!

Idag har jag varit i skolan. Eller ja, "skolan". Det var någon slags introduktion till hur man skulle plugga med flexstudier. 
Det verkade komplicerat, och efter ca 10 minuter hade jag slutat att lyssna och börjat fokusera överdrivet mycket på lillfingernageln som hade börjat skivat sig. Sen började jag grunna på hur livet hade varit om jag varit rockstjärna istället.

Varenda gång jag sitter i ett klassrum eller föreläsning osv så blir det sådär. Oavsett om det är intressant eller inte så flaxar tankarna iväg och tillslut inser jag att jag inte hört något alls. Lite koncentrationssvårigheter kanske. Vissa grejer uppfattade jag dock, plus att jag fick ett papper så jag kanske kan luska ut vad som sades ändå... 

Glad måndag. 

Spiller ibland.


Jag: ska vi äta eller ska jag byta kläder först?
Jonas (helt utan ironi ): vi äter först så att du inte smutsar ner dig. 

Äre nån mer som har hål i hakan?

Nervig tjäj

Idag har jag varit extra nervig. Har knappt varit still utan mer rastlös själ som halvhetsat runt hela dagen. Vaknade illamående skittidigt och kände att jag lika hjärna kunde gå upp och laga seitan. Var rätt enkelt och blev dretgött, har ej gjort seitan från grunden någon gång. För er oinvigda så är seitan mjöl som man tvättar rent från stärkelse så att enbart gluten är kvar. 

Ja men illamåendet... Har haft ont i böbbera någon dag oxå. Undrar om det är en förkylning på g? ;) 
Äsch, är säkert skengravid som vanligt. 


Alltså lite stressad idag. Förresten så börjar jag plugga nästa vecka. Rörigt inlägg, sorry. 


Hail seitan!! 

Kolla va "gött" det ser ut. Tänkte köpa mer mjöl imorrn och kötta ihop ännu en sats!! 

Slutlepsylat

Hade förresten en rätt värdelös dröm härromdan, drömde att mitt lepsyl var slut och så blev jag sur för att jag verkligen var i behov av ett. 

Va lixom? Betyder det att jag har slut på fantasin? 

Hus del 2.

Oj! Hetsade halvt ihjäl mig igår om huset. Alltså det var ju våran FÖRSTA husvisning ever och jag har skitsvårt att se saker klart lixom. Jag är en obotlig optimist och mitt standardsvar på allt är "det ordnar säj nog!" 

Så jag har försökt att se saker ur ett större perspektiv innan min hjärnbark börjar googla på "festligt hallgolv" men gah vad svårt det är!! Har försökt att se nackdelar och REALISTISKA saker med huset. Vad fan är realistiskt? Det brukar ju alltid ordna sig i slutändan. Hatar vi det kan vi ju faktiskt flytta. Eller....? 

Och även om vi nu skulle buda så äre ju inte ens säkert att vi får't ändå. Kanske blir svindyrt. Ska nog kolla på det igen iallafall. Har definitivt försökt att lugna mig med medel till måttliga resultat. 
Gonatt?

Hus!

Idag har vi kollat på hus!!!!!!!!!!!11111 Är faktiskt helt till mig i trasorna och är förjävla uppe i varv. Hjärtklappning och lätt härdsmälta. 
Hade med pappa och Åsa. Pappa rev upp ett golv i en garderob. Smart, det hade jag aldrig tänkt på. 

Men..... Det var fint. Väldigt fint. Ont i magen fint. Hör här, 6 rum, 2 (??) kök, tre toaletter och en slaktbod med enorma fönster a'la sekelskifte, putsad fasad och ett rött litet staket. Ahh.......
Inrett i klassiskt 60-tal. En jävla massa smågarderober överallt oxå. 
Mitt ute på landet. Är jag en landsmänniska? Jag vet inte. Väldigt hetsig över detta hus. Väldigt många som kollade. 

Kommer hetsa runt hela helgen asså!! 

Väldigt myzigt va??!!!


Just det träffade även valpisarna idag, denna satt ej still. ;(

Nyårsafta

Hej! 
Idag var jag bakfull mellan klockan 12.00-16.00, sen orkade jag inte vara bakfull mer. 

Igår var bra! Hade astrevligt och åt svingod mat. Sudden och Martin bjöd på trerätters. 
Vi tjötade, drack, åt och så snodde jag en puss på 12-slaget. Gött. 

Förrätten skagen toast med löjrom (tror jag?) 

Oxfilé, dillpommes, sparris och rödvinssås. Alltså oxfilén.... Det var kanske det godaste köttet jag ätit någonsin. Tänker på det idag och gråter nästan lite. 

Efterrätten vegansk chokladkaka!

Jag var även EXTREMT glad över tomteblosset. Tror tillochmed att mina exakta ord var "jag har aldrig varit såhär lycklig". 

Linda och Martin var oxå glada över sina tomtebloss.

David, dagny och Smoofie!! 

Fantastisk kväll! Tack alla!!!! 

RSS 2.0