Märkligt

Hehe. Jag har idag läst den absolut sämsta krönikan ever. Okej, eftersom det här är internetz så måste jag förrst säga att jag inte är bättre såklart. Innehållet i den här bloggen kan till viss del vara rätt ointressant och innehållslöst. Luften är fri!! Jag är ej en adonis gjord av guld som sitter inne på alla svaren. 

MEN OK, nu till sämsta krönikan. Den är skriven på någon slags fittnesssajt av en fitnessguru som har lyckats plita ihop EN HEL krönika som handlar om att hen får lite pikar och kommentarer av jobbkollegor eftersom hen äter så extremt nyttig lunch i fikarummet. Hen verkar känna sig kränkt (och hänvisar lite väl ofta till jante-lagen. HEHE!!) och tycker att dom som kommenterar kanske inte borde äta makaroner fem ggr i veckan (??). Hen menar att det är ett problem eftersom man tydligen inte får vara annorlunda i Sverige. :((((

Blir väldigt bajsnödig av såna här krönikor. Ser framför mig en väldigt arg människa som sitter ensam i ett hörn o smuttar på sin kvarg och skriver krönikan helt i affekt efter att någon klagat. Ja herrejävlar va synn det är om dom nyttiga skrällena med sin kvarg som får utstå rätt så jobbiga kommenterar ibland på lunchen. Fyfan vad livet är orättvist.

Nej men allvarligt, 1, du får kommentarer om du äter väldigt onyttigt oxå. Lovar. Köp pizza och mosa in i matlådan en vecka så fåru se. 
2, eller om du äter annorlunda överlag, som t ex "icke svensk" husmanskost. Eller vegetariskt. Eller veganskt. Eller.. Eh ja. Det ligger alltså i människans natur att vara nyfiken, särskilt på sånt som sticker ut lite. 
3, om någon arbetskollega är otrevlig (antagligen inte ens med flit) så säger man väl till? Eller? 

Tycker krönikan är så dålig så jag vill inte länka den här. Men om ni absolut vill läsa den så googla på "i mellanmjölkens land". Huh. 



Kommentarer
Postat av: Martin Funke

Tycker krönikan var bra jag, kände igen mig i rätt mycket som skrevs.

Svar: Jag känner oxå igen mig ibland! Har alltid fått försvara vad jag äter, men jag tycker inte att det är ett så stort problem... Eller så kunde den ha skrivits på ett så mycket bättre sätt!
din apa i etern.

2015-01-30 @ 19:54:15
Postat av: Lisa

Jag tycker också att den var bra, och då kände jag inte ens igen mig! Jag har aldrig anklagats för att äta för nyttigt, men jag vet ju att så fort någon börjar ta ansvar för sitt eget liv och faktiskt gör något så kommer det alltid massa jävla gnäll istället för ett: "Wow, vad du kämpar, good for you!"

Svar: Ja det spelar egentligen ingen roll, för krönikan var fortfarande fruktansvärt dåligt skriven och det var väl det jag reagerade mest på. Det hade kanske varit en rolig krönika ur ett annat perspektiv, kanske ett lite mer lättsamt och skojfriskt, men i detta så blev det bara ett i-landsproblem som gjorde att jag ville stoppa huvudet under skärmskudden. Kanske var otydlig.
din apa i etern.

2015-01-30 @ 22:00:22
Postat av: Kajsa

Jag tyckte det var en fruktansvärt dålig artikel. Dels är språket skit och sedan osar ju hela artikeln av fatshame. Herregud. Han låter ju fruktansvärt nedlåtande. Och lägg ner alla utropstecken snälla? Jag stör ihjäl mig.

Svar: Ja precis! Tack för att du satte ord på mina tankar, fatshaming vare ja! ;(
din apa i etern.

2015-01-31 @ 00:57:38
Postat av: hogie

Tycker att hen är ganska duktig på att dissa fölk som käkar det som fölk mest verkar käka också. Falukorv och mackisar t ex. Men alltid finns det nån som är kränkt vettu!

Svar: Haha ja det gör det! Älskar kränkta människor!
din apa i etern.

2015-02-02 @ 15:34:26
URL: http://hogieskill.blogg.se
Postat av: emmy

haha! vältränad man blir mobbad av bulltant. han skriver en jävla roman om att han tycker det är jobbigt att bli bjuden på bulle. har läst intressantare krönikor om man säger så :D

Svar: Haha eller hur!!
din apa i etern.

2015-02-04 @ 19:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0