helgen.

Helgen är över, och här sitter man, lagom skabbig och jävlig och inväntar nya veckan.

Sudden kom i fredags, som då även var Emmas födelsedag passande nog. Köpte en guldig badmössa och en simmande fisk (?) till henne. Sketasnyggt.
I fredags satt vi mest och tjötade i köket med folk och fä, drack några bärs och var allmänt snortrötta. Emma och c/o drog ut på krogen medans jag och Sudden gick och la oss i tid som ett par andra pensionärer.
I lördags var vi utsövda och glada och drog en runda på staden för att inhandla diverse grejer. Jag köpte ett par strumpbyxor. sudden köpte lite kläder o grejor. Kul jul.
På kvällen var det lite mer gallej, fixade oss i lugn och ro, och helt plötsligt kom det en hel flock med folk från ingenstans och jag såg ut som stans största skabb, så det blev lite supersnabbt spackel. Kvällen var helt i sin ordning, jag blev full, kaxig, glad, och ställde till med bekymmer, såklart. Skällde dock bara ut en person igår, och det var en kille som petade mig i röven med ett rör med c-vitamin. fy skäms!
Sög i mig alla möjliga blandningar, vin, öl, drinkar, sprit åt helvete. Mådde väl sådär imorse . Jaja. det var min helg i stora drag, var superkul att sudden kom hit o härjade loss!


Grattis!

Grattis till världens bästa Emma!!


zlatan, vad gör du?


hahahahahahah!!!!! Älskart! dubbning is tha shiit!

Rolig tjej.

Brukar alltid läsa metro på morgonen (dvs om jag har tid), och i slutet av blaskan brukar dom ha en "rolig" bild på diverse grejer som man alltså ska sätta en pratbubbla till. Skickade faktiskt in ett förslag idag! Det var två sälar som kramades, så mitt bidrag var: "det var ju roligt med lite säl-skap" eller nåt i den stilen. Hahahahahah! Jag är bannemig ett komiskt geni! Jag ska hålla alla mina tummar och fötter för att dom valde mig.
Känner mig som en säl. Minst.

Sussasött-gött.

Sov lika djupt inatt som Lasse Brandeby efter ett träningspass. Blev lätt orolig när jag insåg att det stod "stoppa in sim-kort" på mobilen, vafan, hade jag missat klockjäveln? väntade med spänning, och nej, det hade jag inte.

Jobbade som ett as igår på salongen, jävlar vad folk det var överallt, och mitt i stressen kom en rödhårig kille in och ville "se ut som Danny" å ja bah "näääääjjj". Han ville alltså bli platinablond. Bajsröv, vet ni hur svårt det är att få en rödhårig människa att bli platinablond? Har försökt en gång förut, då denne blev läckert gulhårig. Men denna gången gick det! Han blev vit som en....eh..vit älg. Och efter lite klippning och gelé och blaj så var han helt tyst, och jävligt lik danny. haha. Chocken!

Ja! Imorrn kommer min kära vän sudden till staden! Snorkul! Hon ska få assistera en stund åt mig på salongen, eftersom hon kommer klockan tre. Lär vara smockfullt med folk på sallen. Bajs, men kul.


aww, jag och sudden! Finaste kortet.


en dag händer det...

Igår köpte jag en tian-lott! och vet ni vad, jag vann!! 10 spänn! Jag blev skitglad, och sprang lyriskt ner till pressbyrån och lade skrytsamt upp den lilla lappen på disken och sa högt "joråsatte...nu har jag vunnit storvinsten! ro hit med en ny lott" Eftersom jag redan vunnit tio spänn på förra lotten räknade jag ut med lätt matematik att jag borde faktiskt vinna minst 10000 på den nya lotten. Det gjorde jag inte, trots att jag höll båda tummarna! Jävla fiffel alltså. Sen blev jag lika sur som jag alltid blir när jag förlorar.

På tal om lotter, tänk er det här, ni vinner en miljon, men ni får inte behålla pengarna utan måste skänka pengarna till något ni verkligen tror på och stödjer, vad skulle det bli?
Har funderat som fan på vad jag skulle skänka pengarna till, men jag vettefan än alltså, däremot vet jag vad jag absolut inte skulle skänka pengarna till, Greenpeace, eller någon djurrättsorganisation överhuvudtaget.
Skulle kanske bli typ...någon slags rädda barnen grej. äh ja vettefan.

english please?

Klippte min första engelska kund idag. Eller ja, han var inte från england, gissar hejvilt på Frankrike("etagelémedtreskedivedboa?"). Och som ni säkert redan fattat är inte jag något vidare på att språka på engelska (om jag inte har druckit öl, då blir jag skitduktig!), däremot fattar jag allt. Vi hade inga vilda diskussioner om hurvida EU påverkade klimatförändringarna eller inte, direkt...

apan: eh...yez, how would you lajk it?
killen: same hair but different.
apan: vasadu?
killen: shorter, but the same style..
apan: yes, I can do it!
*låååång tystnad, illröd apa*
killen: the hairdressers always says I´ve got really thick hair!
apan: (hysteriskt fnittrandes) hihi, yeeeeez, you do! öh.. (pillar på saxen)
killen: do you have technical problems?
apan: ehehehe (mer fnitter..) yez... eh...how would you lajk your..öh..polisong...eh..the sides? you know...öh..here?
killen: shorter please.
apan: yes you are (???wtf?)
*ännu längre tystnad*
apan: yess. ready!! do you lajk it or what??It´s perfect!
killen: hm..yes.

Okej, note to myself, bunkra upp med:
-öl
-engelskt-svenskt lexikon.
-eventuell tolk




/över and ut.

morgonstund...

..har guld i mun? Tandställning kanske?
Gillar mornar. Lugnt och gött. Lyssnar på musik, sippar kaffe i exakt en halvtimme, florerar kring otroligt märkvärdiga grejer.

Sudden kanske kommer hit i helgen! Hoppas verkligen det, eftersom min ekonomi inte tillåter mig att åka till karlstaden.
Drömde om sudden förresten, vi bråkade (haha!), vi skulle ha tagit lite sedvanliga poserkort i vanlig ordning med suddens fräcka kamera, och helt plötsligt kräver sudden att hon vill ha 300 spänn för det! Jag blev skitsur. Tur att jag drömmer om så viktiga saker.

Roligaste kommentaren i lördags:
gubbe: Jag tror att Ö är intresserad av dig.
apan: haha, näää! vi är bara kompisar.
gubbe: Jo, men där borta sitter ju en skitsnygg tjej, och ändå kommer han till dig!
apan: hahahahaha!



//Slipsan.

måndag.

Ack och ve denna måndag! Veckans armhåla, minst sagt. Visst känns det alltid jävligt ensamt på något vänster med måndagar? Helgens bravader piskar en blodig i ryggen, bitchslapar en i ansiktet, kamma till dig och använd lite deo så blir det bättre.
Men nu är det över. Och imorgon är det tisdag. Sen är det onsdag. Sen torsdag, sen fredag, och sen blir det helg. Och sen blir det måndag, och sen...


Hujedamejen!

Ja igår hade alltså Anne-Lie 50-årsgallej. Det var skitkul! Det buggades, det sjöngs allsångsvisor, det bråkades (i vanlig ordning) med gubbar, och det dracks mängder utav öl. Jag tror det gick åt 430 ölburkar allt som allt, jag tror jag stod för ungefär 30% av allt alkoholintag. Det märks nog idag, känner mig inte lika smart som jag brukar göra.
Hamnade i säng halv fem tror jag. Minns inte riktigt, var riktigt jävla pissfull i slutet av kvällen, gick och småbråkade med folk och var lite gött smådryg. Bråkade med en sur gubbe som påstod att jag snackat skit om honom. Det tyckte jag var konstigt sagt, eftersom jag knappt pratat nåt alls med honom. haha! Men det löste sig och han bad faktiskt om ursäkt tillslut.

Men i överlag var det en otroligt lyckad och fin fest! Det tackar vi för!




Fortfarande bakfull, och klockan är åtta, herregud.





snygg tjej


såhär snygg är jag idag! anne-lie har lite 50-årsgallej! tjohej!

Jag har ingenting emot...

Jag hatar när folk börjar sina meningar sådär, "jag har ingenting emot bögar/turkar/kristna,whatever, men..." Det är just det där "men" som sätter käppar i hjulen. Hela meningen skriker faktiskt dubbelmoral i hög nivå. Klart man har någonting emot dom om man tillsätter ett "men..."
och oftast brukar fortsättningen vara såhär:
"...men så länge dom inte raggar på mig."
"...men så länge dom inte prackar på mig deras religion."
"...men så länge dom inte blablabla."


Jag fattar inte riktigt grejen med hela grejen. Har man ingenting emot dom från börjar borde man inte ens behöva använda meningen. Och det är sjukt korkat att tro att varje bög/flata skulle ragga på just dig, och om dom skulle göra det, skitsamma? Ta det som en komplimang istället.
Och religiösa människor, låt dom ha sin religion, du vill inte att dom prackar på sig deras skit, och dom vill garanterat inte att du prackar på dina uppfattningar om vad som är rätt och fel.

Jag tycker det är skitintressant med folks åsikter. Igår hade jag en kund som var medlem i en sekt (han använde såklart inte ordet "sekt" utan "obunden församling.."), jag trodde inte ett skit på det han sa, men det var jävligt intressant att höra hans idéer, och sålänge det inte är nåt ont i det så låt gubbfan göra vafan han vill så länge han blir glad av det.
Det är det bästa med det här yrket är att man får höra så mycket konstiga grejer att man tillslut inte bryr sig länge.
Jag brukar utgå från att alla människor är skittrevliga och har något spännande att berätta, och är dom inte trevliga, är det ju jävligt synd om dom.

//Peace and löv.


Dagens ragg.



Den här var tamejfan den konstigaste.

skabbilock

Idag har vi städat. Det var jobbigt.

Imorgon får jag äntligen lön för mödan! Då ska jag köpa jättemycket mat. Och äta. Jag ska äta så som ingen annan människa ätit förut. Med munnen.

gött mos!

"Gött mos" har faktiskt fått en helt ny innebörd, då jag äter mos som en kamel med munherpes. Mos och pasta. Har även hällt i lite fett för den goda sakens skull, vi vill ju inte att jag ser ut som spöket Laban på lördag.
Har under tre veckors tid gått ner minst fem kilo skulle jag tippa på. Så "lite" som jag väger nu har jag nog inte vägt på två år. Nu är det bara sex-sju kilo kvar till idealvikten, sen är jag nöjd. Vill inte bli för smal heller, tycker jag ser bäst ut lite gött småfet.

Idag har vi rest tält till Anne-lies 50-årsgallej på lördag! Ser ut som en stor cirkus på gräsmattan nu. Funderar starkt på att hyra in en sån där enhjuling och cykla runt på, och så kan jag joddla och jonglera samtidigt som dresserade dvärgpudlar sjunger ryska nationalsången baklänges.
Kommer bli jävligt kul tror jag! Har redan spanat in en superfin klänning jag tänkt inkassera.

(Klippte en psykopat-tjej idag, hon var så sjukt konstig att jag har portat henne för all framtid)


//Peace and löv.

videoblogg, del 2.



Fantastiskt tråkig dag, ännu tråkigare videoblogg. Men vafan, jag försökte iallafall?

Emma gillar ost.

Idag är det tisdag. Imorgon är det onsdag, sen torsdag och slutligen, fredag!! Och förhoppningsvis får jag någon slags löning på fredag, vilket är väldigt välkommet just nu. Min ofrivilliga diet har hållit på alltför länge och jag har tappat flera kaggar, men nu är jag trött på att inte äta.
Fast samtidigt blir det lite mer sport när man inte har mat. Igår åt jag potatismos till kvällsmat. Idag äter jag klistrig gröt till fru-kost. Och till lunch blir det en härlig pasta med exotiska kryddor (=salt+peppar)!
woho!

rakade ögonbryn ska det vara.

Ska berätta om ett litet "projekt" jag håller på med! Nämligen "spara ut ögonbrynen". Hur jävla svårt kan det vara, tänker ni. Men då skall jag förtälja att jag faktiskt inte haft några ögonbryn på minst..eh..sex-sju år kanske? Ser ut som mini-me utan smink, inte sådär skitsnyggt kanske, så jag tänkte att jag gör ett försök att låta skiten växa vilt.
Efter två veckors växande har mitt vänstra ögonbryn växt åtminstone halvvägs, så nu har jag alltså ett halv ögonbryn att skryta med.
Det ser ut som ett fjortis-ögonbryn. Undrar när det andra ska växa ut? Tänk om jag får gå igenom hela livet med bara ett ögonbryn? Vore ju festligt.
Lovar att slänga upp en bild när dom har växt ut helt, båda två.
Bjuder på en bild sen i vintras. Jag var sjuk.
juh.


(Om man noppar ögonbrynen tillräckligt länge så kan hårsäckarna tillslut dö, det är väl därför det tar sån jävla tid.)

svårt/hårt

Sitter o surfar runt bland frisörjobb i karlstad. Gah. ja vettefan. Should I stay or should I go?
Börjar suga i magen rejält efter karlstad, ändå inte.
Har börjat få upp en riktigt bra kundkrets här i Västerås, folk frågar efter mig och tycker jag är skitbra, börjar få in vanan, och färgkunskaperna är på topp! Men mitt mål har samtidigt varit att stanna i Västerås i ett år, och det är skitjobbigt att flänga runt överallt.

Känner mig dock lite instängd i Västerås. Lönen suger, fast kommer väl förhoppningsvis bli bättre. Människorna här är skitfina och jättetrevliga. Trivs! Samtidigt är Karlstad mitt barn. Ähvafan, ja vet inte alls vad jag vill längre. Vart bor jag egentligen? Vem är jag? Vad vill jag? Är Dolly Parton brunett?
Who am I? I´m spiderman!

eller så sadlar jag om totalt...

Dejting.

Jag dejtar inte längre. Finns rätt många anledningar till det med, jag är en vandrande katastrof när det gäller det motsatta könet, det blir alltid fel på något jävla sätt.

Det här inlägget skrev jag för ett par år sen (rättare sagt 25:e april 2005), men jag tycker det beskriver rätt bra hur den svenska bomben "dejting" slog ner som en bomb i fina förorter i sverige.




För ett par år sen sög Sverige till sig alla USA-grejer som möjligt, på kortast tid. Helt plötsligt skulle ungarna få tigga godis, utklädda, en gång till under året, kallat ”halloween”. Saftigt.
I den svenska förorten kryllades det av äggkastning, som var omtänksamt utdelat lite överallt (fönster, dörrar), för att ungarna inte fick nåt jävla godis. Halloween är säkert även uppskattat bland gother och unga tjejer som ser tillfälle att klä sig så slampigt som möjligt, utan att behöva skämmas över det.

Sen kom ”datingen” (dejting). Onödigt värre. De svenska, hippa singlarna i Stureplan, södermalm och Uppsala kastade sig över varandra som om dom aldrig sett det motsatta könet förut. Plötsligt skulle det skeppas blommor hursomhelst, äta fina middagar och knullas. Allt för den goda smakens skull.

 Om jag har fattat det rätt går en första dejt ungefär till såhär:
Ett relativt okänt par, kanske upphittat på krogen, eller genom vänner, får för sig att ”dejta” varandra. En, eller kanske två, rosor köps utav den manliga parten, vilket han ger till den kvinnliga när dom träffas. Kanske en puss på kinden. Rodnad, sen går dom på bio, och sen kanske dom äter på en fin krog (eller Mcdonald´s). Samtalar en sväng. MEN, på första dejten får man bara pussas lite. Hanen följer kvigan till hennes portdörr, och säger hejdå med en puss på kinden (eller munnen).
En andra dejt är lite svårare, om man nu klarat första dejten relativt bra. Man ska alltså dra ut lite på det. Kanske en skogspromenad med vin, och lite cheddarost (eller chips). Andra dejten består utav krångliga och mer intima frågor (framtidsplaner, gamla pojkvänner osv) som man helst ska kunna svara på ett välartikulerat och fint sätt. På andra dejten får man hångla. Men ingen får följa med varandra upp till lägenheten (rummet).
 Lyckas man ta sig till en tredje dejt, är det betyligt svårare, MEN, det är fritt fram för sexuella aktiviteter, då parterna tycks ”lärt känna varandra.” Om man mot all förmodan klarar tredje dejten utan att springa därifrån skrikande, så är fjärde dejten alltså en fri zon, då båda kan förklara varandra som ”ett par.” ..

jag fattar inte. MEN, sen kom sportmarginalen som visar att ”svensk” dejting är ett riktigt, pissigt, misslyckande. Svenskar kan inte dejta, jantelagen står som en stock mitt i vägen, och jag gissar på att 70% inte kom längre än till andra dejten.
//so long suckers!

k-k-kallt.

Idag har jag faktiskt längtat till jobbet. Måste vara något fel i hövvet helt enkelt.

Igår var det barn här! En liten goding som hette Liam, fyra bast. Aw, han var så söt så det gjorde ont i själen. Saknar faktiskt att ha barn omkring mig ibland, vi såg två barnfilmer och åt godis på barnmaneér! Däckade runt tio eller nåt.
Jävligt nykter helg faktiskt, för en gångs skull, rätt värt. Nästa helg lär det bli lite mer gallej!
känner mig få-ordig idag. Som ett får.
Bä.

nostalgi!

Tvättäkta Lina-låt! alla tiders.


Ladytron - playgirl

trött apa.



Det är lördag kväll, och jag vill bara sova. Jag är inte ens full (ellerjo,fullifan,hihihhihiiiiiH!!!!)
 

dagens ragg.



Gick väl sådär va?

kultiveradsuperexalterad.

Märks det på mina blogginlägg när jag börjar läsa en bok förresten? Jag tyckter jag låter otroligt kultiverad ibland, sen dalar det ner när jag inte läser nåt.
Exgrannen sa för ett tag sen att det märks att jag läst för många Bert-böcker i min ungdom för det smittar av sig i mitt sätt att skriva. haha!

Fredag

Gårdagen var en superb befrielse! Jag älskar fredagar, särskilt dom sista timmarna på arbetsdagen, man står och sliter som ett djur med vadsomhelst och smågluttar på klockan med jämna mellanrum, sen går man hem, och känner sig jävligt befriad och glad.
Hade bara två kunder igår, men vilka kunder! Den första kunden kom klockan tio, släppte ut sitt mörkbruna hundrameterlånga hår och sa "jag vill bli blond", varav min första reaktion var "åh herrejävlar.."
Sagt och gjort, efter tre timmar var hon relativt blond, skitsnyggt! Ska försöka ta med min digitalkamera nästa vecka och fota mina mästerverk.
Den andra kunden är en stammis, skitsnäll tjej som är hysteriskt petig och brutalt stressad jämt. Och jag råkade dra ut på tiden med en halvtimme då jag stått och förklarat ingående för en tjej vad en "avfärgning" var. Stammisen var lagom sur så jag matade henne med kaffe och mariekex, då blev hon glad igen.

Sen på kvällen spelade jag, Emma och Jim kort, drack lite fulgroggar och lyssnade på musik, skittrevligt! Vi spelade "neger och president", jag vann skitmånga gånger. Sen spelade vi "bluff-stop", jag tror jag vann många gånger? Tur i kort otur i...?
Sen varvade vi ner och såg på en film, men stängde av då en kille bet huvudet av en katt.

That´s all folks! Idag blir lugna bananer med! Gött!


Veckans ragg.

Jag är förresten medlem i en känd dejtingsajt.. Har skrivit en ytterst cynisk och förbannat anarkistisk presentation, ändå får jag likt förbannat massa spännande mail. Kanske för att jag är läcker som en ishavstorsk?


inte sport.

Jag hatar sport, och OS. Så är det.

Torsdagsstädning.

Idag har jag och Emma städat! Den ultimata torsdagsstädningen, blev überfint i vanlig ordning, och vi har gett varandra löften (mest jag) att vara mer ordningsamma i fortsättningen, jag får väl knyta knutar i fingrarna om det inte funkar. Limma mina tänder. Slå mig i ögat.


Torsdagsstädning när den är som bäst!

Bloggkrig?


detta fick jag precis nyss. Jag fattar inte vad dom jiddrar om, jag är ju skitproffsig på alla sätt! Kanske blev den där bruden sur?

kändis-extra.



Kom igen nu onger! Gör mig till kändis! Tillsammans kan vi sänka den där värdelösa Hanna-bloggen. (varför kan inte jag som skriver om helt onödigt bra grejer få en blogg på VF? Dom kan få betala mig helt gratis!)

Tuck you!

Idag fick jag en "lånesax", fruktansvärt. Tänk dig ungefär som att du ska måla en vägg, du har ingen pensel, däremot har du en ful sko, det är skitsvårt att måla en vägg med en sko! Så är det att klippa med någon annans sax, som att klippa med en sko. Skojävel.
Igår klippte jag en gubbe, han ville ha en hitler-frisyr. Det roliga med den saken var att gubben även hade en hitler-mustasch. Jag var ungefär millimetrar från att börja asgarva. Haha!

orkar inte skriva ner mitt matintag, det är ju skittråkigt, men jag kan svära på att jag nästan kände ett revben igår!

skojigt.

Haha, ni måste se den här filmen! Jag skrattade så jag grinade, har aldrig varit ett stort fan utav adam sandler, men ibland är karln riktigt kul!
You don´t mess with the Zohan, heter den förresten.




saxjävel!

Som frisör finns en enda regel (eller ja, det finns säkert flera...) och det är att vad du än gör, tappa aldrig saxjäveln i golvet. Har tappat den ett par gånger förut, men då klarade den sig. Igår gjorde den inte det. Blev ett litet hack i den, fan. Får ringa saxsliparn snarast och be till gudarna att min älskling klarade sig, har väl inte sådär skitstor lust att lägga ut 2-3 papp på en ny sax.

Men vet ni vad?! Jag kanske ska få en elev på salongen! haha! Apan the teatcher! Haha! Kan sluta i katastrof om mitt storhetsvansinne tar över, eller så blir det skitkul. Desvärre är jag skitkass på att förklara grejer överhuvudtaget, och blir saker inte på mitt sätt börjar jag grymta av frustration. Grymt sa grisen.

Ja och jag vet att ni följer min plågsamma bantning med stor spänning! När ska hon börja äta ordentligt? Kommer hon att svälta ihjäl sig? Hur många vita älgar finns det i sverige?
jag har räknat ut att jag bör väga ca 35 kilo i veckoslutet om vansinnet fortsätter.
Ja här är gårdagens meny iallafall:

frukost: fil + smörgås.
Lunch: Tänkte trycka i mig en liter sparrissoppa, men det orkade jag inte, jag tror jag åt 3 dl iallafall, och en smörgås.
middag: 1 kopp mjölk + flingor.
bonus: blev faktiskt jävligt hungrig runt femsnåret, så jag åt fem mariekex, sen gick det över. 3(!) koppar kaffe.


Hur kokar man det perfekta ägget förresten?

ofrivillig golfare.

Jaha, eftersom jag tydligen redan bantar ofrivilligt kan jag ju banta frivilligt istället (kanske blir motvänd effekt då?). Och folk varkar ha en sjuk fabilesse för bantarbloggar i alla möjliga slag, där folk skriver hur mycket dom går ner, och vad dom äter och...ja ni fattar.
Så här kommer dagens matupplevelse(r):

frukost: en halv kopp med vrinäckliga flingor toppat med vråläcklig filmjölk.
Lunch: makaroner i olja och lite läckra kryddor, och som grädden på moset, lite ketchup!
Middag: en glas filmjölk.
bonus: en två centimeters bit kexchoklad, fem koppar kaffe, och ett törrt mariekex.

Imorgon funderar jag på att smälta ett halvt smörpaket till Lunch. Flytande och frestande!



men ät då, ungjävel!

Har tappat matlusten totalt. Allt bara växer i munnen och förvandlas till gröt. Har ätit två portioner mat i helgen, och några mackor. Och så fick jag mens i morse, vilket borde sätta igång chokladbegäret/matlusten, men istället känner jag mig bara sjukt förbannad och skulle kunna gå någon slags boxningsrunda med elaka kängrur. Hade jag haft råd hade jag nog köpt nutrilett eller något flytande så jag skulle kunna trycka ner något iallafall.
Sitter i skrivande stund och försöker febrilt mata migsjälv med fil och bran-flakes, men det smakar hundbajs och kattmat. Uäääk. Vafasen ska jag göra? Jag vill inte ha socker, inte salt, inte surt (gärna kaffe dock!), vill inte ha mat alls. Borde jag vara glad eller? Fortsätter det i den här takten kommer jag att kunna ansöka som den tredje olsen-systern!


Band-memories!

För er som inte vet så hade jag och sudden ett band en gång i tiden, vi hette "T-buss 104 i Otakt", och vi lät ungefär som bandnamnet, eller plågade katter. Isbjörnar i bråk.
Iallafall hette våran första skiva "Golden hits", och det här tror jag var omslaget!



Lägg gärna märke till min extremt snygga frisyr. Jag undrar hur gammla vi var där? 16? 17?

weezer

Har fått lite dille på weezer på sistone, gillar faktiskt Red album oavsett vad pöbeln säger. Gullig skiva!


pork and beans!

Bakplat.

Jag har ju faktiskt lovat er en recension! Har funderat som fan på vad jag ska recensera, det är ju skittråkigt! Funderade starkt på att göra ett halvkasst försök till att recensera den där nya Batman-filmen, men jag fattade inget av den, hela filmen kändes som en lång trailer ungefär, och nu minns jag inte ens slutet.
Sen tänkte jag på någon slags musik kanske? Men vafan, ska man kunna göra en vettig musikrecension så måste man ha lite kunskap antar jag.
Så, jag ska recensera en person! Kungen! Eller rättare sagt, en bild av kungen.



Först när jag såg den här fina bilden på Kungen blev jag lite lätt osäker på om det verkligen var han? Han ser ju onekligen hyffsat tysk ut med ett lätt utvecklingsstört uttryck i ansiktet, där ögonen bråkar om vilket håll dom ska fara åt.
Det man verkligen kan fråga sig om bilden i sig är, vart är h.k.m? Och vad gör han? What´s up with the hat?
Känns dock otroligt tryggt att han ser så lycklig ut, ungefär som om någon tryckt upp lite nävergröt i kinderna på honom och sedan kittlat honom under armarna.
Men i övrigt gillar jag bilden i sin helhet, Kungen ser så jäkla glad och tysk ut, dock inget överdrivet, jag har sett värre grejer.
3/5

Drama drama drama!

Haha! Jag misstänkte att jag skrev något lite halvmelanoliskt igår, fan vilken dramaqueen jag är. Var nog en dum idé att gå ut igår ändå, har varit lite gött halvdeppad hela veckan, och sju-åtta öl på tom mage var väl inte det smartaste draget jag gjort.
Men det var kul en stund! Vi förfestade i en frisörsalong till att börja med! Haha! Sen blev jag grinig (jävligt grinig) och gick hem.
Så ni behöver inte vara oroliga.

När vi två blir tre.

Snart ska Emmas karl Jim flytta in här. Mycket bra tycker jag, eftersom hyran blir betydligt mycket mindre, och Jim är en trevlig karl (igår tog han ut det fladdrande odjuret i min lampa!) . Vi kommer bli som en stor familj! På nätterna kommer jag stå utanför deras rum och banka, varav Emma kommer sucka högt:
 -jaaa Lina, vad är det nudå?
- jag kan inte sova!
- Men Lina, inte nu igen! (suuuck)
- Men schysstarå...kan jag inte få sova i mitten då? Sista gången! Jag lovar!

Och så kommer vi ligga där alla tre, jag i skarven, som en enda stor familj!


gamla lik.

rotade igenom massa foton från förr. haha!


   
ett tag var jag värste rockern!


litten o rö!

 
haha, synth-lina! vilka tider!


haha! sen körde jag stenhårt på två andra stilar i gymnasiet med, über estetare, och über-popare! Men det hittade jag inga bilder på, tackolov! har testat i princip allt tror jag. Men vafan, ung och förvirrad ffs!!

här är förresten min favoritfrilla från förra året, så vill jag ha håret igen!

(Klicka på bilderna så blir dom större!)

//söv gött!

Torsdag!

Jahaja, idag är det torsdag, och imorgon är det fredag. Och sen är det kört i vanlig ordning. Är helt brutalt trött. Tror jag stre för mycket igår, stackars människor, må deras öron förblöda!

Klippte en tant igår, långt hår, hade en miljon sjukdomar som hon gärna delade med sig till mig, kändes lagom intressant, och sjuka människor (som tycker synd om sig själva) har en tendens att alltid sucka innan dom ska berätta något har jag märkt, typ "suuuuck*, ja nu har jag ju fått blåsor under fötterna med...*suuuuck", så jag försökte göra henne lite glad och fin från sina sjukdomar, så jag lockade hela hennes hår så hon såg ut som en prinsessa. haha! Vet ni vad hon gjorde sen? hon kramade mig som tack! Kramade! haha, jag blev helt ställd. En del tar i hand, men kunder som kramar sina frisörer har jag inte varit med om förut.
men hon blev nog nöjd.


mössa!


Idag hade jag mössa på mig! kändes fett med bra att irra runt med kängor, vinterjacka och en mössa i början på augusti...

(P.S, bild från 2006, snygghår!)

ahahaa!

Vissa reklamer på karlstads nya radio är fanimejen inte kloka, hörde en vrålkass nyss där det är en gubbe som står och spelar golf och muttrar förbannat "vafan..." , varpå en kvinnlig psykopat skrattar helt galet "hahaha, men det är ju jättekuuuul o spela golf! och för hela familjen!" bla bla.
Har jävligt svårt att tro att en liten sexåring skulle bry sig ett skit om sitt handicap. Golf är faktiskt en skittråkig sport, golf i alla former är bajs, bolljävel! Vem fan har tålamodet att svettas runt i rutiga byxor och slå på en liten boll? nej jag fattert inte.
usch!!


regn.


Känner mig jävligt ensam här ibland. Ibland inte. Kanske är det regnet?

Lina Listar: musik

Ända sedan jag var en liten sparv så har jag letat febrilt efter den perfekta playlisten. I sexan spelade jag in dom bästa banden till gympan och tvingade den stackars gympaläraren att spela det där bandet tills alla andra ungarna fick ont i skallen och ville gå hem.
Tänkte bjuda med mig lite frikostigt idag.

10 bästa partajlåtarna:
justice - get this party startet
beastie boys - unite
mason vs princess superstar - exeeder
the chemical brothers - do it again (featuring ali love)
simian mobile disco - hustler
justice - newjack
justice - TThhee PPaarrttyy
felix da housecat - silverscreen showerscene
electric six - gay bar
salt ´n pepa - push it


10 bästa "så får du ligga"-låtarna
NIN - closer (okej, den här är jag lite osäker på, jag hade nog bajsat ner mig om någon kille hade spelat den i närheten av mig)
electric six - when I get to the green building
Pacific - hot lips
groove armada - remeber
coldplay - lost
new order - love will tear us apart
weezer - pork & beans
hellogoodbye - baby it´s fact
simian - skin
smala sussie sountrack - newfound lover


10 bästa "gå/åka till jobbet" låtarna:
Beegees - stayin alive
Placebo - slave to the wage
pacific - disappear
foo fighters - learn to fly
promoe - these walls dont lie
electric six - randy´s hot tonight
placebo - space monkey
tears for fears - head over heels
M.I.A - paper planes
ladytron - tender talons

Det är vad jag har på playlisten nu alltså. Och som ni säkert märker finns det ju ett genomgående mönster, jag gillar i princip allt med blipp-blopp inblandat. Och på "så får du ligga" listan finns det ingen garanti för att du får ligga alltså, däremot skulle jag nog bli helt till mig i brallan om någon spelade diverse låtar för mig.

Förstår att det är skittråkigt att läsa om vad folk tipsar för musik, men vafan, ge mig en chans.
Imorgon kanske jag recenserar en film. Bögporr tror jag det var.

//Peace.

höppla!

Åh vad segt det är. Trött som en lort, vill inte gå upp! Och min frukost hade möglat bort, så det enda jag äter är ett ägg, och kaffet smakar skrämmande likt en fot. Jag vill ha semester av något slag.. bäää!


i helgen badade jag! jädrer va gött! eller ja, det var ju inte kallt iallafall.


lekte på fält?


Och i fredags var jag på Annas och Peter bröllop! fina var dom!

(P.S, det är ett djur i min dator! haha! det flaxar som fan där inne, frågan är väl egentligen, hur fan kom det in?)

bilder!

http://sockerapa.bilddagboken.se

tjöta.

Igår var undertecknad på bröllop! Superfint var det, läppen darrade lite gött när man såg Peter och Anna i sina finaste skrudar glida till altaret och tacka ja till varandra. Fint.
Synd var det dock att det var brutalvarmt i kyrkan och vi svettades som isbjörnar på Mallis. Gah!

På kvällen begav det sig av till ankdammen för lite tjöta och en lagom svalkande bärs. Sen hittade jag emmy och vi drog till ankan för svettig discodans. Jävligt kul! Blev svettig och nöjd, tillslut blev det dock så trångt att jag bara kunde se mina fötter. Bråkade väl i vanlig ordning med någon full gubbe någonstans. Liten och grinig iller är jag. haha! Kvällen avslutades med en hamburgare och pommes på lokala grillen med sudden och erik. Najs bajs. Sen var jag dryg som vanligt, och precis innan jag skulle sova fick jag ett trevligt telefonsamtal som jag bara minns hälften av, tror jag pratade jävligt högt och lågt om precis ingenting (som glocalnet, fast lägre?).

Idag åker jag till sommarstugan i Faggan med fader, har längtat till Faggan hela sommaren, så det känns jävligt bra, jävligt otur med vädret bara, men nu ska jag bannemig bada!


//Pez

wedding crascher

Tjena!
Idag är jag återigen i Karlstaden för lite bröllopsbestyr. Inte mitt bröllop ska väl tilläggas, utan kära vännerna Anna och Peters! Ska bli jävligt spännande, har aldrig varit på ett bröllop faktiskt och jag förväntar mig att grina som en liten sparv.
Jag vill oxå gifta mig. Jag ska ha ett skitstort bröllop med tränade dvärgar som springer runt och bjuder på salsadip och korv med pinnar i. ballt
nej hörni, nu ska ja ut o härje!
kjamiz

RSS 2.0