helgen.

Helgen är över, och här sitter man, lagom skabbig och jävlig och inväntar nya veckan.

Sudden kom i fredags, som då även var Emmas födelsedag passande nog. Köpte en guldig badmössa och en simmande fisk (?) till henne. Sketasnyggt.
I fredags satt vi mest och tjötade i köket med folk och fä, drack några bärs och var allmänt snortrötta. Emma och c/o drog ut på krogen medans jag och Sudden gick och la oss i tid som ett par andra pensionärer.
I lördags var vi utsövda och glada och drog en runda på staden för att inhandla diverse grejer. Jag köpte ett par strumpbyxor. sudden köpte lite kläder o grejor. Kul jul.
På kvällen var det lite mer gallej, fixade oss i lugn och ro, och helt plötsligt kom det en hel flock med folk från ingenstans och jag såg ut som stans största skabb, så det blev lite supersnabbt spackel. Kvällen var helt i sin ordning, jag blev full, kaxig, glad, och ställde till med bekymmer, såklart. Skällde dock bara ut en person igår, och det var en kille som petade mig i röven med ett rör med c-vitamin. fy skäms!
Sög i mig alla möjliga blandningar, vin, öl, drinkar, sprit åt helvete. Mådde väl sådär imorse . Jaja. det var min helg i stora drag, var superkul att sudden kom hit o härjade loss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0