löve me tänder.

Jag är kärlekskrank. Först trodde jag att det bara var nåt jäkla påhitt från min mörka sida, eller att kroppen ställt in sig på "vår" igen. Så är inte fallet, mina damer och herrar, jag erkänner, jag vill ha en karl. Jag funderar allvarligt på att låsa in mig tills mina erotiska fantasier om en anständig karl går över.
Tyvärr är jag även extremt kräsen. Det gör saken ännu svårare. Var hittar man en karl som inte är krogen-krank? Jag vet inte.

Eller så kanske jag bara ska skaffa ett lämpligt djur. Det är nog enklare.
.....

Jag var på staden förut, blev snål i vanlig ordning, men kom hem med ett par rediga strumpbyxor och en dyr mascara. Jag smetade på som fan, och nu ser jag nästan (nästan) ut som victoria silvstedt på crack.
Gick till ett häftigt mat-ställe oxå. Hon i kassan frågade om jag ville göra min egen sallad. Det ville jag. Dumt val. Det blev sallad med två olika ostsorter och kräftor. Jag trodde att parmesan var en skink-sort, men det var ost. Vilket egentligen bara hade gjort saken ännu värre, sallad med skinka och kräftor! haha! Föreställ dig det du!

//kjamiz.

caffeine, caffeine

Igår fick jag min beskärda del av systemet, inte sprit dock, utan pengar. Inte av systemet heller för den delen, utan av mammaochpappa. Känns lite lagom bittert att behöva låna pengar av morsan och farsan när man är 22 bast, men vafan, även jag har räkningar att betala. Och eftersom jag levt på -89 kronor på kontot i över en månad var jag så lycklig att jag utan svårigheter kunde gjort ett par bakåtvolter i luften. Jag gick till ica imorse, precis när jag slagit upp mina grusiga ögon, flög jag upp, klädde på mig det värsta jag hittade jag nästan hjulade dit.
gissa vad jag köpte? gissa då? kom igenrå?
Kaffe. Och ost.
Det bästa man kan få ut ur livet helt enkelt, kaffe och ost.

Nu ska jag åka till stan och köpa strumpbyxor.


Förresten, alla ska tydligen ha röda tröjor på sig idag. Det tänker inte jag.
Vad gör det för skillnad egentligen? skänk pengar istället.

//Lihna

En trevlig sockerskål sa du?

Jag hatar telefonförsäljare. Dom skulle kunna sälja på mig en shetlansponny om dom hade ett bra öppningserbjudande.
"Dom första tre månaderna är den gratis! Du kommer inte att ångra dig, den är jättefin! Och för att visa att vi tycker om just dig får du tre kilo ponnyfoder på köpet! Visst låter det bra? vavava?" Och jag tvekar lite i början, sen lägger karljäveln på charmen (på bredaste stockholmskdialekt) och jag kan riktigt höra hur han blinkar åt mig i andra änden med sina jättelika man-ögonfransar. Då smälter jag och tackar glatt ja. Sen minns jag knappt vad jag köpt. Var det en ugn? Blomjord? Tre kilo äggkoppar?
Nej, det är ett nytt mobilabonemang. Fan! Jag som just bytt.
Jäkla jäkla karl till charmör!

Men han var ju så trevlig.

"feeling människa"

Månen lyser som ett par nyopererade silikonbröst. (okej det var en dålig liknelse, jag vet inte om ett par nyopererade silikonbröst lyser)
Och här sitter jag och glor på idol och undrar vad i helvete det kommer att bli av mig. För varje gång jag kommer innanför den här dörren får jag sån ångest att jag vill lägga mig på mattan och räkna fransarna på mattan eller göra ett par häftiga flätor av dom.
Jag saknar ett jobb extremt mycket. Så mycket att jag tillochmed ska hora ut mig som gratisjobbare (det kallas praktik), men just nu skulle jag göra i princip vadsomhelst för ett jobb. Ett jobb eller gifta mig rikt. Tyvärr finns inte så många extremt rika karlar i min närhet så det får väl bli ett jobb, men vart i helvete finns dom?
Inte här i allafall.

Jag hatar Carolina Gynning, hon skriker i mina öron. Tyst kvinna!
//L-man

Tinis!

Jag saknar Tinis, min ädle rumskompis.
Jag saknar att ha någon som går och smågnäller över disken.
Jag saknar att glo på idol med dig och idiotförklara alla som sjunger dåligt.
Jag saknar att gå till skolan och höra dig förbannad över ingenting.
Jag saknar allt jag inte fattar när du förklarar komplicerade grejer.


Fan Tina, jag saknar dig! Överge norrland!
13316-9


lätt smör-sur.

Jag har varit lite smått grinig hela dagen faktiskt.
Jag var hos mor förut, hon tyckte jag skulle gå till socialen. Det tycker inte jag, det kanske är därför jag är förbannad? Men jag sa att jag skulle gå dit. Tanken på att ens ringa till socialen och tigga efter pengar gör mig ännu mer förbannad. Sen vore det ganska så gött att inte tycka att 7,50 är dyrt för en fralla och slippa köpa det billigaste smöret. Men det är en annan historia.

Ser på Idol. Jag hejjar på Andreas, han hade lockig hockeyfrilla, bara det är ju värt en grammis.

carolina gynning: jag fick också gåshud, fast på benen!
idol-christoffer: har du inte rakat benen?

(hahahahaha)

party on wayne

Idag var jag på "bibblan". Besöket var inte direkt något jag såg fram emot, jag har faktiskt undvikit det stället på flera år eftersom jag har en förseningsavgift på 75 kr som jag absolut inte tänker betala tillbaka. Men idag tog jag tjuren i hornen och gick dit av ren desperation, jag var helt enkelt tvungen att skriva ut lite papper, och inte ens min snåltarm fick stoppa mig.
Dom nämnde inte ens förseningsavgiften, och så fick jag ett helt nytt lånekort. Jag blev så lycklig att jag lånade en bok och en film.

I lördags var det fest hela dagen, med betoning på dagen. Pappa fyllde 50 bast, och jag hade med mig kristin och sudden till partajet som firades i faggan. Klockan var ungefär tre när vi upptäckte gratis öl + sprit + vin. Trots försiktighetsåtergärder med drickandet (drick sakta...saaaakta)slutade det ändå med att alla blev drängfulla, precis som det ska vara på födelsedagskalas.
Hela festen inleddes med en tipspromenad med helt sjuka frågor typ "vem suger bäst?" "vem har längst?", och sen fick man alltså gissa på flera av gästernas namn.
Sen blev det lekar, då tipspromenaden faktiskt var inblandad, man skulle helt enkelt gissa vem som vann.
På min fråga stod det "Vem är mest glupsk?" Jag gissade på migsjälv. Sen skulle jag tävla i hur många marshmallows man fick in i käften. Jag fick in 15, sen började jag halvspy och dregla. Jag vann inte.
Det hände massa mer, men det tar vi en annan gång.


//Lihna

Fear no darkness, kilsbarn

Mina strumpbyxor luktar riktigt illa. Och det är inte för att dom är lortiga, tvärtom är dom helt nytvättade och borde lukta blommor och spädbarn. Sen är det hål i dom. Illaluktande strumpbyxor med hål i.
Jag borde köpa nya. Eller en ny tvättmaskin.

Snart kommer nästansyster kristin över, jag lovade att stajla till henne ordentligt innan vi åker till Pappas 50-årspartaj. Hon skulle komma tolv, klockan är tre minuter över. TRE MINUTER! VARTIHELVETTEÄRHON?
Iförrgår blev jag lite sur på Hannill när hon var fem minuter försenad. Haha, det har nog något med egot att göra, jag är ju aldrig sen.

Nej, haresåkulihelgenråallasomorkarläsa.

//paj and löve.

Ignorence Day

Jag har försökt att ignorera den här dagen så gott jag kunnat. Fredagen borde egentligen varit igår, och idag skulle det varit lördag, det skulle vara fint väder ute, och jag skulle dricka öl med halva släkten och lyssna på dåliga skämt om mina ögonbryn och Polen. Men så var tyvärr inte fallet, lördag är ju imorgon. Så jag har gjort det bästa jag kunnat för låtsas som om den här dagen egentligen inte fanns alls, så jag kunde få tro att hela dagen bara var en orolig dröm. Erase and rewind bah.
Jag har läst två böcker, eller ja, 1½ egentligen, jag håller fortfarande på med den andra. Den första handlade om en orolig punktjej som åkte till London för att upptäcka världen, men märkte att det inte var så jävla kul ändå. Den var sådär. Och den andra är en Harry Potter bok som jag redan läst.

Sen låg jag och funderade på eventuella män jag skulle kunna gifta mig med.
1. J.D i scrubs, doktor som älskar appletinis och Harry Potter, like a glove!
2. Salem Al Fakir. Lockig och fin, fast han skulle garanterat hata min sångröst, och jag skulle bli sur för att jag inte fick sjunga i någon bakgrundskör.
3. Michael Nyqvist. Maskulin och stark med tindrande ögon. Dock lite för gammal.
4. Spiderman. Jag är lika rastlös som han, börjar snart klättra på väggarna jag med.

Om man lägger ihop alla fyra blir det J.D med spindelmannadräkt, afrohår och lite av en ölmage.
Jag har för mycket fritid, jag borde verkligen skaffa ett jobb.

13316-8


Bad hair day

Jag hatar morgonflimmret nuförtiden. Förut har jag alltid älskat morgonflimmret, när man vaknar med ögonen fullt med nattgrus av den förbannade väckarklockan och önskar att man bara fick somna om. Det första jag tänker på nu är vad jag ska göra av dagen, och om posten kommer med något spännande. Jag drar ut så länge som möjligt med frukostgörat, för efter frukosten betyder det att jag måste sitta och stirra och vänta in lunchen istället. gah! Jag måste få ett jobb snart innan jag förvandlas till R2D2 eller Robocop.
Jag hoppas för alla hästar att dom ringer från den där salongen och säger "tjena, stolen är din för 4000!" (4000 är på tok för billigt för en hyrstol i stan, men vafan, man måste väl få drömma lite.)

Borde klippa mig med. Mitt hår blir slitet på en nanosekund. Fick en crazy idé imorse om att jag kanske skulle klippa fram ena örat, men jag tror jag skiter i det, jag skulle nog bara bli hysterisk.

Kände mig lite som donald imorse, med den superläckra överkammningen. Hett. I wanna be like Donald! (han har förresten tagit patent på sin frilla. haha!)
13316-7Jo förresten, idag ska jag och hannill gå på ikea, det är säkert massivt! Säkert ännu roligare att gå där utan pengar.

Faggan

I helgen var jag i sommarstugan i Faggan. Det var jag, pappa och nästansyster kristin (+ hennes katt). Vi åkte i lördags för en natts översovning. Var himla härligt, stugan är kanske det bästa stället på jorden. Oavsett vad man gör klassas det som "gött". Vi sopade löv och klippte gräset, det är skönt att vara produktivt oproduktiv ibland. Sen fick vi besök av pappas chef + hennes familj på kafferep, när dom senare fick reda på att det fanns öl inblandad i bilden kom dom tillbaka senare och hjälpte oss att dricka upp det mesta. Jag drack tre och somnade i soffan, vilket inte hör till ovanligheterna. Man blir helt lam av att vara på landet. Måste vara luften.
Nästa helg fyller far 50 bast, då blir det fest halva helgen minst. ska bli über!

Idag skall jag och sudden på stan, jag ska försöka söka lite jobb och sudden ska väl kolla på hårfärg (med mitt expertutlåtande såklart).//Löve and peace.

flower power

Igår fick jag ett blombud! Jag har inte fått ett blombud sen...sen..aldrig tror jag. Det var kul, särskilt eftersom jag inte ens fyller år eller något annat. Men det tackar vi björn för.

Igår kom Kirre och Emmy hit. Jag hade räkorna, dom hade resten, och vi åt och åt, och drack och drack. Sen kom min nästan-syster-kreten och hennes compadre emma. Emmy åkte tyvärr hem, men resterande var kvar och vi drog till ankan.
Vi var nästan först där, och jag skrapade ihop till en bärs. Sen kom en tölig karl och stre öronen av oss. Jag tror aldrig jag hört en människa prata så mycket om så lite på så kort tid. Herregud. Men han bjöd ju på öl.
Hamnade mitt i ett slagsmål med, utan att jag slogs, jag satt tyvärr mitt i och blev nervös. Men jag lyckades krypa ut utan några större skador.
En kille sa att jag hade en "väldigt speciell frisyr". "Snygg, men speciell". Jag fattar fortfarande inte vad som var så "speciellt" med min frisyr.

Snart ska jag, kritan och pappa åka till stugan. Det är väl bäst man packar ihop sig.

//L-man

ketchup?

Jag gick ner på Ica förut för att tjacka sylt, för då skulle jag haft chansen att göra pannkakor.
Istället kom jag hem med en ketchupflaska.
jag fattar inget.

"välkommen till kundtjänst"

Dom där jäkla telefonbolagen. Jag har erkänt mig som stammis till alla kundtjänster som finns tror jag. jag vet inte om det beror på att jag är helt lada när det gäller all teknik som finns eller om dom gör allt krångligare bara för o jävlas. Idag fick jag en räkning från campuz mobile, som jag sagt upp för flera månader sen, så jag fattade faktiskt inte vad räkningen gjorde i min låda. Jag blev förbannad och slängde mig på telefon och ringde till kundtjänst. Blev dumförklarad på två sekunder och dom slängde på telefonen utan att jag fattade något mer alls.


13316-6


(in my ass)

Igår blev jag glatt överraskad, eftersom jag inte har en spänn att leva på kom mina kompisar hit med fikabröd istället för att häcka på något café. Det kändes lite som ett kafferep när vi satt där med brago-kexen och en vetekrans med pistage-fyllning. Har man växt upp för fort? Från cigarettfabrik på ett halvpissigt café till att fika hemma med sumpkaffe och en vetekrans?
Jag skyller helt enkelt på att jag är fattig, därav vetekransen. Trevligt var det iallafall.

(idag ska jag klippa Kirre, det blir lite stålers iaf)

//over and out

jesus and pals

Det finns två saker man aldrig ska diskutera med okända människor, det är politik och religion. Dels för att det är så förbaskat tråkigt och dels för att man kan bli smått grinig när ens åsikter går åt olika håll (man brukar ju vilja omvända alla till en själv).

När min före detta rumskompis och jag just flyttat ihop satt vi och diskuterade politik vid frukostbordet, jag frågade vad hon röstat på, "inte miljöpartiet iallafall" sa hon. Sen blev det tyst som digerdöden. Jag röstade på miljöpartiet. Norrlänningar har en tendens att hata miljöpartiet (hon hade säkert något argument mot det med, men vad minns jag inte).

En annan gång berättade hon att hon inte trodde på evolutionsteorin för det inte fanns några "bevis". Jag tycker fortfarande det är konstigt, det finns ju tydligen rätt konkreta bevis på att vi en gång kravlat runt som alla möjliga djur. Senare kom det fram att hennes mamma var jehovas, det förklararade en del.
..

Jag har inte alls mycket att göra idag, det suger att inte ha några pengar alls. Man blir visst lyckligare med lite grönt i fickan.

//tak för glas.

under läppen.

Ja, då fick jag något gjort idag. Var ute en sväng på skoghalls jaktmarker med sudden och stre.
Var extremt sugen på snus sen jag inte snusat sen igår, jag skrapade ihop dom 12 kronor jag hittat lite överallt och tiggde en tia av sudden så jag kunde köpa en hel snusdosa, jag petade in två och fick världens nickokick, jag tror jag ska sluta, men det är alltid lättare sagt än gjort.Det är som att sluta andas just nu, och det pallar jag inte (för tillfället iallafall).
13316-5

Ju mer jag är ifrån klippandet desto konstigare tycker jag folk är, när man är på salong hela dagarna flyter personerna ihop på något sätt och dom flesta är faktiskt trevliga, även om dom har platinablont hår och silikonböbber till hakan. Det är konstigt, förr hade man så många fördomar mot alla. Men det är kanske ett tecken på mognad eller något.

Ikväll ska jag till kritan och laga mat eller något. Jag funderar på att attackstäda hos henne någon dag, det ser helt enkelt förjävligt ut.

/over and out.

ding dong - pling plong.

Det är sol ute. Det finns alltså inga ursäkter till att ligga inne idag, det känns nästan lite bittert, man måste ha pengar för att kunna göra saker, och just nu har jag inte ens dineros till att åka buss.
Asch, allt var mycket lättare när man var barn.

Igår ringde en telefonförsäljare, han ville hemskt mycket sälja nåt, det spelade ingen riktig roll vad han sålde;
- HEEEEEJ LINA!!
- ja...hej?
- Det är sebastian...från tre, hur är det?
- eh..va?
- ja hur mår du?
- jo det är väl...bra.
- Vad har du för mobil?
- ja...jag vet inte. en röd.
- är du nöjd med den?
- ja!
- okej... vad har du för bredband?
- com hem.
- är du nöjd med det?
- ja.
- vill du ha ett bättre bredband?
- nä.
- varför inte?
- för att datorn är så jävla seg så det spelar ingen roll vilket bredband jag har.
- har du inte råd o köpa en ny?
- nej.
- inte ens en laptop?
- neeej!jag har inte en spänn.
- okej, men tack för mig, herrå.

det är väl lika dyrt med en laptop? eller har jag missförstått allt som vanligt?

det luktar kattpiss i lägenheten, det är ännu konstigare, eftersom jag inte ens har en katt.
jag giller jack black, och nacho libre är phetbra!
13316-4


all night lông

I helgen var det fest hela veckan (?), ingen spottade direkt i glaset och ölen flödade likt klarälven på en riktigt regnig dag.
I fredags var jag, hannill och emmy ute på en liten turnérunda. Det är tur att jag har såna snälla vänner som betalade mitt inträde när man är fattigare än kalle anka. det tackar vi för. Vi dansade halva kvällen med störiga killar som försökte sig på något halv tuppjuckande. haha. Sen blev Hannill och Emmy bjudna på shots, jag fick se på och klappa i händerna.

I lördags var vi först på gubbholmen där björn stod med två flak öl och ville bjuda, vi ville bli bjudna och drack glatt. Sen försvann ölen spårlöst, det är fortfarande ett mysterium. Sen sprang vi till nöjesfabriken för att hinna in innan tio, och det gjorde hälften av oss. fem miljoner ölglas senare var jag full som en fjortis och borde väl egentligen gått hem o lägga mig, men flöt istället omkring överallt. Erkännanden gjordes och det kändes skumt, minst sagt.
Kvällen avslutades med att jag bråkade med två gubbar på bussen, för att jag knödde mig före i kön, det var rätt åt mig, så ska man inte göra.
Ramlade bakåt på mattan hemma också. haha.

Men i det stora var det hemskt roligt, trots inga pengar.


Jag och sudden för jättelängesen.
jag o sudden.


nymodigheter

Jag har försökt ungefär 500 gånger med en blogg, men det har alltid skitit sig, kanske för att jag inte är tillräckligt teknisk, och när jag inte fattar vad en "html-kod" är för något blir jag förbannad på alla nymodigheter och slänger kaffekoppar i all min vrede. Men jag kan ju alltid försöka igen, tills jag blir förbannad på tekniken och ger upp.

Idag är jag lite bättre på sjukdomsvägen, inte helt men lite. Jag ska dricka halstablettsthé tills jag spyr.

tack för ordet /Lihna

RSS 2.0