De går bra nu!

Vide! Denna underbara lille körvonge! Jag skrev ju för ett tag sen att han inte pratade så mycket, men dom senaste två veckorna tycker jag att jag ser en stor förändring! Han försöker göra sig förstådd på massa olika sätt nu, han pekar bestämt på grejer och härmar väldigt mycket! Blomma tycker han är särskilt kul. Sen försöker han med massa andra "ord" oxå. 

Men herregud så roligt det är! Utvecklingen går så himla snabbt tycker jag! 

Livet känns för övrigt så otroligt bra just nu. Mycket bättre än på länge. Tycker pluggandet är superkul (men svårt??). och så njuter jag av tillvaron. Det är så bra. Jag har hopp om framtiden. Det kliar!

Jävlar vad det kliar i kröppa just nu. Hade jag varit fem år så hade nog någon sagt att jag hade myror i brallan. För det är så det känns! 


När jag inte strukturerar upp dagen och eller schemalägger mina studiedagar (hemma) så kan det gå åt helvete. Som idag. Började bra imorse. Skrev en del, rättade en annan uppgift som jag skickade in. Kände att det jag skrivit var SÅ JÄVLA BRA!! Men det passade inte in i uppgiften, så då gick resten av dagen åt att försöka hitta något nytt att skriva och resten är bajs. Mår på riktigt svindåligt av att inte följa rutiner till 100%. Ja jag vet, är jättetråkig på det sättet, men jag behöver fasta rutiner. 
Tror faktiskt jag ska skriva ett tidsschema till migsjälv i fortsättningen så jag kan checka av och att allt går enligt planerna. 

Blir ju hysteriskt stressad alltså. Men jag har köpt en fidget spinner som Jonas hatar mer än kött. Jo just det, jag köpte en ny dator og! 
En litten och dretbillig historia som jag enbart ska ha till pluggandet. Den vi har hemma väger 150 kilo och är skitstor så den är inte optimal att ta med till bibblan. 

Förutom detta så känns livet väldigt bra. Bättre än på länge. Har hopp och ser fram emot livet just nu. Kanske är pmsen som talar men jag tror inte det.


Den värsta veckan.

Den här veckan. Det är årets värsta vecka. Den påminner mig om förväntningarna jag hade och hur allt gick åt helvete. Den 15:e september 2014 föddes Jonna. Mitt barn som inte fick leva. Det var under valnatten och jag minns min fantastiska barnmorska och hur vi höll tummarna över att sd inte skulle vinna. 


Jag minns smärtan och sorgen så tydligt. Ibland lägger den sig som ett tungt täcke över bröstet och det blir lite jobbigare att andas. Tar fram den fruktansvärda bilden och gråter lite. Jag tror att hon och vide skulle varit superlika! 
Kommer aldrig att glömma henne. 

Kärlek! Yesss!!!

Det har gått två veckor sen jag började plugga? 

Ni ba hur går det då? Alltså joooo lämnade in min första uppgift idag som jag är rätt missnöjd med. Har haft lätt ångest och känt mig som 17-åriga Lina igen. Den blyga och fega tonåringen gjorde stark comeback! Asså tyvärr. 

Men! Förutom det så känns det bra! Så himla intressant och roligt! Har hamnat i en superbra grupp oxå vilket känns awesome. 


Vide 22 månader!

Strax är vide 22 månader! Snart två år! Två år! Han fyllde ju nyss ett år och mökade i sig tårta. Är inte förberedd för två år? 


Men okej, här kommer en liten punktlista på vart han står i livet nu:

- älskar fortfarande mat. Äter nästan allt och ca noll kräsen. Men det kommer väl...

- pratar inte så mycket med riktiga ord än, men tycker det kommer mer o mer. Senast är "höpp!!" (Han vill hoppa)."tack" (den är lurig, lätt att förväxla med katt) och "usch!"Kan dessutom nynna melodier rätt bra!

- älskar att busa och skojja. Han är skitrolig faktiskt. Särskilt när han ska sova, då trycker han sitt fejs mot mitt o ba "heeeeeeeeiiiij". 

- klättrar. Helst upp på bordet och i fönster. SUCK!

- sover hyffsat okej alltså. Relativt lättsövd, vaknar ibland på nätterna o får välling. Sover till ca 05.30-06.30. Sover fortfarande mellan mig o Jonas. Det e mysigt. 

- gillar djur! Alltså våra katter är tydligen det roligaste som finns. Han kan springa efter katten hur långt som helst och så skrattar han helt hysteriskt. 

- på tal om djur så gillar han att kolla på en hund på youtube. Tror den heter sammie? Och roliga kattvideos. 

- han har fått små plastdjur som han pillar med. Han gillar även pussel, dockan, och att pilla små små grejer o lägga i någon slags låda. 

- gosig! Han är en gosig unge som behöver mycket närhet och vill att man bär honom mycket. Gillar att kramas o pussas. RSS 2.0