Det kliar!

Jävlar vad det kliar i kröppa just nu. Hade jag varit fem år så hade nog någon sagt att jag hade myror i brallan. För det är så det känns! 


När jag inte strukturerar upp dagen och eller schemalägger mina studiedagar (hemma) så kan det gå åt helvete. Som idag. Började bra imorse. Skrev en del, rättade en annan uppgift som jag skickade in. Kände att det jag skrivit var SÅ JÄVLA BRA!! Men det passade inte in i uppgiften, så då gick resten av dagen åt att försöka hitta något nytt att skriva och resten är bajs. Mår på riktigt svindåligt av att inte följa rutiner till 100%. Ja jag vet, är jättetråkig på det sättet, men jag behöver fasta rutiner. 
Tror faktiskt jag ska skriva ett tidsschema till migsjälv i fortsättningen så jag kan checka av och att allt går enligt planerna. 

Blir ju hysteriskt stressad alltså. Men jag har köpt en fidget spinner som Jonas hatar mer än kött. Jo just det, jag köpte en ny dator og! 
En litten och dretbillig historia som jag enbart ska ha till pluggandet. Den vi har hemma väger 150 kilo och är skitstor så den är inte optimal att ta med till bibblan. 

Förutom detta så känns livet väldigt bra. Bättre än på länge. Har hopp och ser fram emot livet just nu. Kanske är pmsen som talar men jag tror inte det.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Prova appen pomodoro! Pluggverktyg för struktur!

Svar: Thanx! Precis vad jag behöver! :)
din apa i etern.

2017-09-22 @ 23:42:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0