Va??

Män guuuu va har hänt med bloggen? Den ser ju ut som skit!! Iallafall i mobil, i datan ser den ju ut som vanligt (?). Skittråkig och opersonlig, ful "grafik". Känns som att Windows 95 försökt kopulera med typ... Äh jag kom inte på något bra, men NI FATTAR!! Hur ändrar jag tillbaka?? *gråter*

Jaja. Jag jobbade hela dagen igår. Min gamle rygg och min jävla foglossning ba "tjaaa....". Vafan! Försökte ta det "lugnt". Gick ändå "bra". 
Idag har jag varit så jävla trött att jag knappt minns vad jag heter. Känner mig även lätt illamående och bakfull. Skumt, det var ju Jonas som var ute igår. 

Nu kan man även "gilla" inlägg på mobilen. Jag vet inte vad det ska vara bra för heller. 

Ba litte schleten.

Blah. Är trött som en grusad gårdsplan. Håller på med ett arbete om bipolär sjukdom. Väldigt intressant. Älskar att lära mig nya grejer! Dock märkte jag att frågan var lite luddig och frågade läraren och det kan ju varit så att jag missförstod allting och eventuellt måste skriva om hela skiten. ;( SAD!

Ja just det, började jobba lite i måndags oxå, det skrev jag på Facebook och fick 45 likes för. Uuuuu då känner en sig allt bra lyckad i livet... 45 likes.. 
Men ja, det är mitt förrförra jobb som jag extrajobbar lite för. Hoppar in om någon är ledig eller sjuk och så, kändes väldigt gött att få göra något. Kan bli lätt jobbig när en är hemma o ugglar hela dagarna. 

Ja hejdå då!

apan fottar!

Men hej och sådär!
Jag fyllde ju förfaen år i söndags! Fyllde lady och blev ju 30 såklart. Har firat hela hälja. I lördags så träffade jag mina polarinnor för lite brunch på stan. Lite besviken över att brunch-buffen bestod av ca 74% kött. Ville ha äggröra men det fanns inte. Synn da. På kvälla var det en lätt tillställning med litta berrs och vänner. Vi spelade ett skitäckligt tv-spel och skrek i kör. Har ni spelat PT? Alltså inte TP. skitäckligt, finns till ps4.
 
I söndags var det folk här hela dagen. Var helt körd i huvudet på kvälla. Vet ni, JAG FICK EN KAMERA!!! alltså värrrrsta fetingkameran. En canon Eos 700d. Kan ju definitivt ej fotta så nu måste jag ju lära mig när jag har en sån asbra kamera.
Tack alla!!!
 
Här kommer litte smakprov da.
 
 
Naaaaw!!!!
Försökte ta en selfie. Kolla djuret?
 
 
Det snyggaste motivet som finns!!
 
Livia är ju Suddens onge. Kolla öga på na!!
 
 
Det här är min far. Jag tror han blev svårt chockad av blixten. Ser även att han har väldigt raka tänder. Bra jobbat pappa!!
 
Det här är min lillebrolla.
 
 
 
Män guuu, en kan ju tro att en är hos underbara clara som bjur på kakor, men nä, det är apans kakkalas!!
 

Blir jag dam eller kvinna?

Alltså jag vet att jag är asprivat i bloggen ibland. Men det är för att jag faktiskt ser bloggis som en dagbok oxå, lite göddigt att avreagera sig. 

Men hallå, har jag sagt något om att jag fyller år till helgen eller?? Alltså det brukar vara ett jävla tjat om min födelsedag annars. 

Vad önskar jag mig då?
- en kamera. En svinhäftig digitalkamera!! Jag vet inte varför jag önskar mig det här men det känns som att jag behöver en. Eller ja "behöver". Hehe.. 

Hur känns det? 
- lite förjävligt faktiskt. Jag skulle ljuga om jag sa att det ska bli "kul". Den ständiga frågan "när fan ska man bli vuxen?" Ligger o gror. Nej men på riktigt, det känns som att jag är typ 20 bast som fejkar 30-år. 

Övrigt;
Igår var vi i stugan och kollade läget lite. Det var snö och is överallt. Vi gick en bit på smale grusvägen, en bil kom och jag skulle ställa mig på sidan av vägen, det låg lite snö där. Trodde jag alltså, klev på lille snön och sjönk ungefär 1,20 meter ner i snön och skämdes ihjäl samtidigt som jag flaxade hysteriskt och försökte ta mig upp. Jonas tyckte det var kul. Sen hände samma sak 2 ggr till, då var det inte lika kul längre.
Slutsats; HAHAHA.

Övrigt 2; har bakat nåt så förjävla mycket idag. 

Lille stugan i faggan!! 

Hur det känns;

Igår var det fem månader sen Jonna dog och föddes. Känns helt jävla bisarrt att om allt hade gått enligt plan så hade jag haft en femmånaders bebis här. 

Igår tänkte jag på graviditet och hur det skulle vara igen. Fick nästan svimningskänsla och kände stark panikångest. Och jag vill ju så gärna, men samtidigt så känner jag OMG NEJ. För jag kan nästan på förhand gissa hur det kommer bli. Men jag tror att det kommer vara värt det ändå, men FY HELVETE. 

Och sen så går tankarna såhär "när jag blir gravid nästa gång så ska jag göra allt rätt, denna gången ska jag sköta mig perfekt". Inte äta så mycket godis, inte bada så länge, ut på promenader även om det gör ont. Inte slarva med järntabletterna och äta massa folsyra och omega 3 osv osv. Det är så jävla svårt att inte blama sigsjälv. Det känns som att jag kommer ha det här på samvetet hela livet. Att det är mitt fel. Och det spelar lixom ingen roll vad folk säger, det sitter inpräntat ändå. 

Den jävla längtan är dock insane. Om ni har varit gravida eller väntat barn så längtar man så man håller på att dö i slutet av graviditeten, och jag är fortfarande där. Jag längtar så jävla mycket och så händer det att jag klappar på magen, ibland känner jag nästan sparkar oxå. Sinnes!

Ok, annars är jag trött idag. Går upp som fan i varv runt nio-tio spåret och sen faller jag som en fura vid tre. Hehe. 


Glad Valentin!

Idag har vi firat alla hjärtans dag! Vi åt bananpannkaka till frulle, jag unnade mig en göttig schampoonering. Efter frullen åkte vi till Jonas mamma och matfriade lite. Det bjöds på schnitzel och genuin potatis o sås. NÖM. 

Vi kollade även på Jonas stationära PC. Vet ni att förr i tin så hade man TVÅ cd-öppnare på datan om en va fläshig og hipp, för hade man två öppningar betydde detta att man kunde BRÄNNA cd-skivor!! Och det var hög status hörrni....

Jo vi fick vegan semla och kaffe. Men vi nöjde oss ej där utan åkte till Jonas brother och Pernilla och sa hej. Sen satte vi oss i bilen, jag fes och vi åkte hem. 
Avslutade en lång romantisk dag med en romantisk kvällsdejt i drive-in:en på McDonalds. Mcwrap i mitt hjärta!!! 

Hoppas ni hade en allmän göttig dag.
Näää-ä!

Alltså jag tror att jag preskriberar lördagen. Det var kul, lite för kul och ni vet "ska aldrig mer dricka alkohol" har väl aldrig varit så tydligt som nu. Hähä! Kul vare dock, inte värt megasegadrive-ångesten som man får på köpet. Jag är too old for this shiet. ;(

Fick förresten godkänt på första psykologi-uppgiften! Väldigt nöjd över detta!! 

Käkade gött och såg väldigt eh... Ja vet inte, men det ser ut som att jag sagt något skitsnuskigt! 
Söta Madde!!
kollaren här puman då! Fick luggen klippt! Jag råkade ju platta sönder den för ett tag sen, alltså den brändes halvt ihjäl och så har jag fått spara skiten för att kunna klippa den. Den är fortfarande sad dock. 

Vinter!

Har väl kanske börjat må lite sämre igen. Eller jag vet inte, men jag har börjat grina när jag minst anar det. Tog en promme runt tjärn häromdagen och tårarna började rinna, och förra veckan började jag grina i bilen på väg till maxi. 
Det är som att kröppa tycker det är dags att avlägsna lite vätska i ögonen fast med hulk till. 
Tror det beror på rastlöshet, arbetslöshet och så sorgen förstås. Sen är jag lite frustrerad över att ej vara preggo än. Fått för mig att något gick sönder under förlossningen och att jag inte kan bli gravid igen. Förhoppningsvis bara inbillning. 

Men prio ett känns som jobbbbb. Är rastlös och lat. Hatar det. 
Och snön kom te Kallsta förresten!! Med råge! Här ser det lite mesigt ut men asså 
det är faktiskt "dretmöe". Jag skuttade runt i snön som en ko på grönbete och Jonas muttrade något om att "det var jag och alla 10-åringar....".  Aschda!!

Fy Lina!!!

Är uppenbart jättebra på att inte plugga. Sa till Jonas att "nu ska ja plugga!! Ska bara.." Och så smet jag in på toan och sminkade mig i en timme. Eh.

Är det någon som är duktig på plugga? Hur gör ni? Ge mig tips! Är gammal, rastlös och tappar motivationen skitfort. 
 
För övrigt så har jag testat mineralfoundation rätt länge (i puderform) och jag har verkligen verkligen försökt att gilla det. Men det funkar inte alls. Fattar inte hajpen. Det syns knappt, och när det syns så får man absolut inte grina eller svettas för då rinner det bort. 

Apan går i skola

Hahaha vet ni?! Jag var på lektion igår. Hela händelsen dit var väldigt spännande. 
Ser mig rätt ofta kasta mig handlöst ut på upptäckter utan att ha någonsomhelst jävla aning om hur jag ska ta mig dit eller utan någon adress, för jag visste att jag hade lektion, men inte var. Antagligen i en extremt stor byggnad som heter "karolinen", där jag varit en gång förut. Antagligen var det skyltat att här är x lektion. 
Nepp. Gick runt i stor tom byggnad i ca 15 minuter. Kändes precis som i walking dead!! När jag trodde att jag hamnat rätt så var jag plötsligt på frivården? 
Eh.
Men tillslut så gick jag och gick och i ett litet rum i en lång labyrint satt en tjej. Den enda människan jag sett i hela byggnaden (typ). Och ba hej? 
Och det var alltså läraren!  Jag var tydligen även den enda som hittat dit oxå. Så vi hade lektion, hon och jag. Vilken lyx!
När lektionen var slut tänkte jag gå hem, men gick vilse. Det händer rätt ofta... Och få brukar jag alltid gå rakt så antar jag att jag hittar ut någonstans. Hehe. 
Hus 2

Var ju o kollade på ett hus idag! Asså nja ja vet inte. Jag gillar ju ruckel med "potential" som mäklarn säger. Men det här hade mer ruckel-känsla än potential. När vi kom in hade tapeten lossnat och hängde lös över hallen o fladdrade. Det fanns även en "altan" som såg ut som ett dåligt parti Tetris. Ha! 

Snööääö!!! <3

Alltså ni absolut ba MÅSTE gå in på Malins blogg (http://malinsvedjeholm.se) och kolla in vintern alltså! Helt hysteriskt. Både fantastiskt och fasan. 

När jag bodde i Norrland (eller ja, Östersund, det var tydligen väldigt diskuterbart huruvida det låg i "Norrland" eller ej) så bodde jag högst upp på en backe. Alltså hela ön var en skitstor backe. Jag bodde tillochmed granne med en skidbacke! Awesome. Kom bara å tänka på att jag hade ett par termobrallor som jag drog på mig och sen satte jag mig ner och kanade hela vägen ner till skolan. Haha åhh... 

Väldigt random. Är glad för snön vi har fått här med. Är ännu gladare för att vi slipper skotta. :D 

Kjam!

RSS 2.0