Blir jag dam eller kvinna?

Alltså jag vet att jag är asprivat i bloggen ibland. Men det är för att jag faktiskt ser bloggis som en dagbok oxå, lite göddigt att avreagera sig. 

Men hallå, har jag sagt något om att jag fyller år till helgen eller?? Alltså det brukar vara ett jävla tjat om min födelsedag annars. 

Vad önskar jag mig då?
- en kamera. En svinhäftig digitalkamera!! Jag vet inte varför jag önskar mig det här men det känns som att jag behöver en. Eller ja "behöver". Hehe.. 

Hur känns det? 
- lite förjävligt faktiskt. Jag skulle ljuga om jag sa att det ska bli "kul". Den ständiga frågan "när fan ska man bli vuxen?" Ligger o gror. Nej men på riktigt, det känns som att jag är typ 20 bast som fejkar 30-år. 

Övrigt;
Igår var vi i stugan och kollade läget lite. Det var snö och is överallt. Vi gick en bit på smale grusvägen, en bil kom och jag skulle ställa mig på sidan av vägen, det låg lite snö där. Trodde jag alltså, klev på lille snön och sjönk ungefär 1,20 meter ner i snön och skämdes ihjäl samtidigt som jag flaxade hysteriskt och försökte ta mig upp. Jonas tyckte det var kul. Sen hände samma sak 2 ggr till, då var det inte lika kul längre.
Slutsats; HAHAHA.

Övrigt 2; har bakat nåt så förjävla mycket idag. 

Lille stugan i faggan!! 

Kommentarer
Postat av: Amanda Halldan

Grattis i förskott! Ålder är bara en siffra! Man är aldrig äldre än vad man känner sig i kripp och själ! :D

2015-02-20 @ 00:01:06
URL: http://tipsandstuff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0