hamnen osv

Igår var en göddig dag. Först härjade jag o brorsan på Ikea, willys samt Rusta. Jag köpte skittråkiga men nödvändiga grejer. Det roligaste jag köpte var en sån där microfiberhandduk som lovade att göra håret torrare snabbare. Prövade imorse, funkade sådär, men den satt jävligt gött, som en turban!

Det här köpte jag;
2 stekpannor. En liten och en stor. Underbart o kunna steka utan att maten sitter fast i botten.
1 sopkvast. Den förra jag köpte var ju skitliten. Den här är enorm. Kanske i värsta laget.
1 diskborste
1 blomma
2 tavelramar. tänkte rama in lite kort. Moget.
1 grön termos. Söt och grön.
2 st vispskålar.
3 grytunderlägg.


Ja ni hör ju själva. tråkgrejer.

Men det blev fan dyrt ändå. Sen åkte jag hem och dog av värmeslag en sväng. Och sen vidare till stan för att hänga i hamnen med sudden, martin och Hannill. Var asmysigt! Satt o tölade i ett hörn halva kvällen. Drack nån bärs och mådde allmänt bra. Började töla med servetrisen precis innan vi skulle gå. Frågade hur hon kunde vara så glad hela tiden eftersom folk i allmänhet var idioter. Minns ej svaret, sen berättade hon att hon var frisör och sen tölade vi lite om olika frisörer i stan. trävlig tjej, fortfarande imponerad över gladheten.
Imorse hittade jag en halv potatisbit i locket på snusdosan.





Martin och gravIda.


sudden köpte en hamnburgare. HAHAHA


öl + hamn.


hanna-banana såg lite skeptisk ut!!

No country for young men

Igår var jag internetlös när jag kom hem. Jävla röv BBB hade kopplat ur bredbandet två dagar för tidigt. Så i en hel kväll satt jag där, ensam, rädd och naken. Vad gör man utan internet då? Gluttade på Clockwork orange medans jag lappade ihop mina sargade kjolar. Blev uttråkad. Tog en bärs. Blev trött och kollade klockan "jaha, halv nio...man kanske ska...?"

Idag kom en ung kille in (17 bast kanske?) och ba;
kille: en page med hellugg tack.
apan: haha. skojjar du med mig?
kille: nej.
apan: okej. skall bli.

Och page fick han. En kortkort som gick precis under öronsnibbarna. Försökte tänka att det var coolt att han vågade gå utanför ramarna lite. kille - kort hår, tjej - långt. Tyvärr så funkar inte frisyrer så. Det är nästintill omöjligt att klippa en frisyr unisex på en människa som är över 8 år. Låter kanske konstigt, men så är det.
Och tja, det såg faktiskt förjävligt ut. Riktigt förjävligt.
Sen kom en kvinna som hade lyckats bränna hela sitt hår. Har aldrig sett något liknande faktiskt. Fattar inte hur fan hon hade lyckats, men frågade inte. Får bli ett mysterium.

Imorrn ska jag till Ikea med brorsan, kommer sedan ställa mig utanför ingången ungefär 15.00 och skriva autografer, alla är välkomna.
puss.

mobilt bredband on fire!

Igår ringde jag till telenor och fixade mobilt bredband. Tycker att bredbandsbolaget är helt jävla värdelöst (iaf när det kommer med modem). Dessutom har det kostat mig 400 spänn i månanden. Jävla onödigt. SÅ, mobilt bredband, 99 spänn i månaden (året ut), och så fick jag 50 kronor rabatt eftersom jag är bäst. Så tja, 50 spänn för bredband, helt okej.
kundtjänst;

killekundtjänst: Vill du ha försäkring på det?
apan: va? På vad?
killekundtjänst: bredbandet?
apan: försäkring på bredbandet?
killekundtjänst: ja?
apan: haha, skojjar du?
killekundtjänst: nej....
apan: men vad ska jag ha det till? VAD kan hända med mitt bredband lixom?
killekundtjänst: ehum... hehe. (överdrivet lång tystnad)
apan: det var ju jättekonstigt, nej tack det vill jag inte ha.

Så, kan någon förklara det för mig, VARFÖR ska man ha en försäkring på bredbandet? och VAD kan hända med det? Lät ju skitdumt.

luggfezth luggfezth hela dan


ser ut som en litta skitonge i lugg. Fick tillochmed visa leg på konsum.


GRrRrRRRRRR


jag kan vika min tunga tredubbelt. Kan du? (hehe, ser ut som en mask eller valfritt kräldjur, äckligt)

hejdå snelôgga

Idag fick jag äntligen klippa bort helvetesluggen. Jag har fan hållit mig in i det sista, försökt vänta tills sommaren var över, men när luggjäveln KONSTANT hänger som en gardin framför ögonen, fladdrar åt alla håll och var allmänt överjävlig fick Madde äran att klippa av skiten. Så nu har jag en snitsig hel-lugg igen.

När jag kom hem så tyckte jag att den var lite väl rund i kanterna och tänkte enkelt fixa till det själv. Dock så är ju luggen rätt lång från början, precis under ögonbrynen. Sagt o gjort, blev ju bra det här. In i duschen, ut ur duschen, drar bort luggen från öga, och voilá. Vart fan är ögonbrynen då?
Borta! hahahahahaaaaa. fan.

Tur att jag har lugg då.

Måler´n

Hej fölk!
Igår var jag hos Henrik. Han hade skaffat ett präktigt skägg som skulle fått Usama bin laden att se ut som en enkel fårfarmare i jämförelse.
Vi målade och drack lite bärs. Jag skröt som fan i förväg att jag i princip redan var målare eftersom pappa är ju det. Och att jag var skitduktig. Typiskt mig att skryta om något och sen bevisa raka motsatsen.
Jag fick provmåla lite på väggen, sen konstaterade Henrik att jag var relativt askass på att måla, så jag fick snällt titta på istället. Tillslut blev jag rastlös som fan, och då gav han mig ett enklare uppdrag som jag också misslyckades med (måla spegelram).
Det här målade jag;
- lite tapet.
- spegel
- en bit av mitt hår
- strumpan
- ena tutten.



skägget och Henrik.

godnatt får

Har haft rätt svårt att hamna i work-mode den här veckan. Har haft svårt att anpassa magen efter dom nya rutinerna. För några dagar sen fick jag för mig att det var en god idé att förtära lagom stora mängder laxermedel klockan ett på natten (varför får man alltid alla cp-ideér på natten för?). Ingen bra idé alls visade det sig.

Och så var det ju det där med sömnen. Har varit överpigg, svårt att varva ner, lätt hyperaktiv och rastlös. Svårt o sova!!! Har gått och lagt mig klockan tio men ej kunnat invänta förväntad sömn. Räknade får igårkväll.
Ett får, två får, tre får. Tillslut började fårjävlarna låta "WIEEEEEEE" varje gång dom hoppade hinder. WIIEEEEE! lyckotjut. Började asgarva och kände mig lätt psykotisk. Räkna får - inte bra idé.


Idag gör jag det enda rätta - tar en bärs bärs bärs. Brukar vara rätt sövande.


rövgrannar

Jävla jävla rövgrannar. Inatt vare rally på Krp. Hela jävla natten. Och dom brände gummi, slirade, och jag kan nästan svära på att jag hörde ett pistolskott (kan iofs ha varit ett däck oxå). Och dom avrundade festen med lite klassisk kyrkmusik, typ gospel. Halleluja.

Sov fan inget. Är sur och astrött.


dialekter

Ringde en trevlig försäljare nyss. Hon ville ge mig en eltandborste. Jag var skeptisk som vanligt. Sen lade kvinnan på charmen. Och ni vet ju hur jag är med trevliga försäljare ("åh va trevli, kanske skulle..."). Hade kunnat köpa en röv med gäddhäng ifall försäljaren var trevlig. Älskar trevliga människor.

Sen var det det här med dialekter. Jag är ganska värdelös på dialekter. Känner igen ungefär tre stycken; värmländska, skånska och norrländska.
Vad fan hade kvinnan för dialekt? Kände mig helt lost. Hörde knappt vad hon sa eftersom min hjärna brände barkbåtar. Gissade på Gotländska. Lät ju trevligt. Trevlig gotländsk kvinna. Önskar jag var gotländsk. RAUK. STENAR. FÅR. Och sen började min hjärna yla på om ölandsbron, och vips så var jag lost igen.

TILLS hon började berätta om sin far som bodde vid Norra Kroppkärr. I karlstad alltså. Hon var alltså värmlänning, antagligen från Munkfors eller nåt. Grov jävla värmländska.
Eller?

mysesöndag

Älskar såna här söndagar. Då slipper man ha dåligt samvete över att man inte är ute o soler för att vädret är piss!!! Eller för att man hellre vill spendera dagen framför datorn och ha filmmaraton. Asmysigt!!

how to make an animated gif



discolördag

Igår vare discolördagen! Åkte till mamma och socialiserade ett par svängar. Sen drog jag till Hanne, där fanns även Tiffany och Kritan. Efter mycket om och men kom även Emmy fram tillslut.
Vi spelade nåt tjejspel, drack götta och tölade.
Sen fick vi för oss att gå på nöjesfabriken, där dom hade marakesh-tema. Dåligt val. Alla var typ 17 och vi var dinosaurier, så vi drog fortsom fan därifrån. Såg Big-brother Gurkan oxå. Vilken tönt.

Efter nöjes så hade vi lite delade åsikter om vart vi ville gå, så vi splittade, Jag o emmy drog till båten, och resten satt på uteservering (tror jag). Blev bjuden på massa öl av några killar, och som tack så visade jag mina exellenta dans-moves på det icke-befintliga dansgolvet.

Träffade en liten mops på bussen oxå. Den var söt. Gillar mopsar. Tyvärr brukar dom vara blinda och ha epilepsi.


Har fått för mig att jag har en konstnärlig foto-ådra (vilket jag totalt saknar) efter ett par öl, och tar fan allt i svartvitt. Här är Kristin.


Tiffany och Hanne.


Kristins brön.


öl, snus o tjäjspel.


how you doing?


Vad gör dom? Och vart är Kristins huvud?


Emmy får höra något chockerande.


Hanne och kristin bytte kläder (utmaning i spelet alltså), och emmy gör en Lina, sur i ett hörn.


Tiffany, Gurkan och Kristin på Marakesh (snodde bilden från tiffany)


Killar på båten!!!


emmy och båtkille.



jag är bäst men det visste vi ju redan hihi

Hatar när folk ska vara så jävla klämkäcka och mena på att deras sätt är det bästa - och ENDA sättet. Som Mia Thörnblom. Jag får fan ont i tänderna när jag tänker på henne (självkänsla i din röv). Eller folk som av någon jävla anledning ska övertyga sig själva samt sin omgivning om hur jävla bra dom är. FACEBOOKRÖV.
"hihi, här ligger jag med en sangria, har sprungit 150 km och sen byggde jag Billy bokhyllan med tandpetare och tumstock, MÅR SÅ GOTT!".

JAJAJAJA. Gött för dig att du mår bra din jävla fucker. Jag är glad om du mår bra. Men tryck inte in det i hjärnbalken på oss som vill såga av oss tummarna ibland. Vem fan försöker du övertyga egentligen, digsjälv eller oss andra?
Sociala nätverk har blivit ett djävulens verktyg och vi borde resa oss upp till kamp och bränna Mark Zuckerberg på bokbål tillsammans med halva googles arbetarparti i Kina.
Era jävla rövar.

Har jag sagt att jag ska börja jobba på måndag förresten?

sweet dreams are made of...what?

Var som en finsk filmfestival i hövvet inatt;

1. Jag åt ett ägg som smakade som philadelphiaost. Då slängde jag ägget.

2. Hade tväront i magen och fick mens. I drömmen alltså.

3. Made sweet sweet love with Lord Voldemort. (ser det som ett tecken att jag borde se HP2 snart!!)

4. Fem lastbilschaufförer tyckte att jag hade en sån snygg röv att dom bildade ett lastbilshjärta.

Jäjäjä


stockfallet

Drömde att jag flyttade till stockfallet inatt. Fick tydligen tag i en billig etta med en enorm balkong som var jävligt ostabil, plankorna var knappt ihopspikade.
Vart ligger stockfallet?

blablablablablablaaah?

Ibland när jag entrar krogen kan jag bli svinnervig. Blodsockret sjunker och jag blir i princip spiknykter, sen blir jag obekväm av alla människor som skriker o härjar. Oftast lugnar det ner sig när jag fått gå ett par varv och känna av läget, men nervigheten kan sitta kvar. och det gjorde den fan igår.

Blir jag nervös händer aningen två saker.
1.jag blir tvärtyst.
2.jag pratar ihjäl mig.


Och igår vare käften som fick stå för nervigheten. Jävlar i helvetet vad jag pratade, OCH ordbajsade. Jag säger fan allt jag tänker på. Precis allt. HAHA. Och snabbt gåre, skulle gissa på att jag lyckades klämma in ungefär 500 ord per minut. Ungefär som i Gilmore girls, fast på snabbspolning. Jisses, stackars folk, måste tro att jag lider av diverse åkommor.

Men sköjj vare! Och jävla massa folk fan överallt. Emmy fick karatefylla och härjade, lite discodans (fan vad träningsvärk jag har, börjer bli för gammel). När vi skulle hem trodde jag inte att jag skulle få följa med i bilen (går ju inga nattbussar på onsdagar...) och grinade lite. Men vi löste det galant och jag fick ligga i bagageluckan. Ganska mysigt faktiskt. Lite som att ligga i en livmoder.


här är från en annan gång som jag åkte bagagelucka.


kôrvälskern

Ok, en till GIF!!!!
Älska körv, särskilt efter ett par öl, varav starkt korvsug övertog livet och jag blev skitsur. Särskilt när en kille började prata om baguetter;
"BAGUETT??? HUR KAN MAN ENS PRATA OM BAGUETTE NÄR KORV FINNS? KORVKORVKORVKOOOOOORV!!! GIMMI KÖRV." skrek jag halv hysteriskt. Sen fick jag korv och var nöjd och glad tjej resten av kvällen.


webcam to gif
gilla att jag tog bilderna underifrån oxå.

dödsmetall/hissmusik

har suttit på "hold" på comviqs kundtjänst i ungefär 24 minuter nu. Snubben trycker bort mig hela tiden eftersom han letar efter något. Vad vet jag inte, men letar gör han. Eller så dricker han kaffe.
Det gör mig inte så mycket egentligen, huvudsaken är väl att han hittar vad han letar efter (eller att kaffet är gott), men MUSIKEN DÖDAR MIG INOMBORDS.

Varför väljer dom aldrig något bra? Eller roligt? Hade varit riktigt spännande o höra ett par plattor med Megadeth eller typ Black eyed peas (den svenska versionen, MIN RÖVMINRÖVMINRÖVMINRÖV).
gah.


(och den där förbenade mobilen har antagligen försvunnit i posten, fuckfuck!)

tanzen mit hannah

pictures to gif

"realist"

Jag hatar när folk kallar sig för "realister". Antingen är man optimist eller pessimist, realist är bara ett annat ord för pessimist.

schööövdäää

hahaha, folk är såna jävla fucktards i skövde!! På ett bra sätt. Befinner mig i skrivande stund på random förfest med en bunt fantastic (no-plastic) fölk.
Men har ett rövigt sug efter bröd med körv. :(((
(kommer bli fett med ballt asbra kväll!)

Puss!!!!

hungriiiiiiii

Så fort jag ska iväg på något blir jag alltid akut hungrig. Och det spelar fan ingen roll om jag käkade för 10 minuter sen, blir hungrig ändå. Fan.

Ska till skövde i helgen, så vi ses när vi ses. Pözz

grilla och sånt.

Eftersom jag är rastlösheten själv så blir jag vansinnigt überklad när jag får fylla mina semesterdagar med något.

Igår städade jag litta, sen åkte jag ner till stan och tog en fika vid teatern. Älskar att sitta där och flukta. Hade Kristin, Figge, Casper och suddas som säl-skap. Sudden åkte hem, och jag o kristin o casper drog till gruvolyckan o hämtade upp Markus.
Sen till alster (ok, sorry för all namedropping, men det är mest för att jag ska minnas vad jag gjort och med vem), och vi grillade litte kött o grejer. Drack några bärs osv. Var asmysigt. Bara sitta o töla o götte sig.


Mamma kristin, pappa figge och barn-casper.


big-mouth strikes again.


Casper visade tydliga tendenser på en framtida karriär som akrobat.


Kristin o markus. Casper var mer intresserad av alla andras mat än sin egen och skopade över halva markus tallrik till sin.


Varmt o götta.

Var asmysigt! Tack ni inblandade!


mojjmojj!

Hej bloggish!

semestern fortsätterrr.
Igår gick jag upp i ottan och åkte till mormor. Vi åt mat klockan elva. Sen färgade jag o klippte mormors barr, mamma råkade trampa på katten. Stackarn. Kaffe o kakor. Efter det åkte vi till Bergvik, köpte en fräck jeansskjorta för 150 riksdaler (rea!!). Nöjd tjej. Åt en hamburgare på Max för 10 kronor. Mamma skämdes över priset och tyckte synd om stackarna som jobbade där "hur kan dom gå runt om dom säljer en hamburgare för 10 kronor???"

Sen åkte vi hem till mamma och jag blev rastlös, mamma tror att det beror på min sköldkörtel. Spelade luffarschack tills jag lyckades vinna. Ner på stan till ankdammen, blev placerad i V.I.P båset (tror dom läste min blogg), drack en öl, hem igen och fick pannkakscraving från helvete. Stekte tio, åt tre och fick svårt matkoma. somnade gott.


rolf, ketchup och mormor.


söte mormor efter klipp o färg! Hon fick lite svarta slingor i. snajsigt!


krokodill och luffarschack.


tvivelaktig posé vid hamnen.

fin tanke

Var i klädbutik förut varav extremt överhjälpsamt butiksbiträde ofrivilligt prångt skulle hjälpa till i min fönstershopping. Hon drar fram ett skrikrosa fladdrigt linne o ba "den HÄÄÄÄÄR skulle du passa asbra i!!"
Min hjärna fick motorstopp och det enda jag kunde fokusera på var; "nej, säg nåt snällt istället, hon ville bara väl", efter överdrivet lång betänketid var det enda jag kunde flaxa fram "eh... den är ju väldigt rosa".
Och hon ba "tihi".

ser jag ut som en rosa tjej eller.

som twitter;

Is @mammas balkong, dricker öl, mår götta. Lätt rastlöshet, sen; ankdammen.

god morgon röv!

Ye-haw. Vaknade prick klockan sex imorse. Eller ja, vaknade o vaknade, själen vaknade, kroppen var halvdöd. Själen ville baka bullar medans kroppen ville gråta. Själen ville ha slagsmålsturné medan kroppen ville offra hamstrar (och gråta). Så kroppen gav med sig och gick upp och stekte frukost med själen.

Själen var PIGGPIGGPIGG, och kroppen trötttrötttrött efter ett sextimmars mardrömsmaraton, samt att jag lyckades med något jag inte gjort på ca; 8 år, jag hallucinerade av trötthet. Dock lite dimmigt, men jag tyckte att månen sögs in genom en liten gardinbit. När jag fattade att det ej var sant så hände samma sak igen. Månen sögs in i en gardinbit. Ingen måne.
Åt frukost och försökte somna om. Gick fan inte. Kommer bli en helvetesdag det här.

Och såhär blir det alltid när jag är exalterad över något. Nu är jag överexalterad över min nya mobil (3-5 dagar..) plus att jag ska åka till SKÖVDE i helgen o hälsa på bäste beng! Gah. trött!

Bra skit!

Ok, bra shitz;

1. Har just köpt mig en ny vrålhäftig mobil (då jag råkade dänga den förra i backen, jävla skitgrej, tålde ju inget). Den här härligheten har dock TOUCHSCREEN. Som från the future.'
Och jag som tycker min nuvarande är rätt ball som faktiskt har färgskärm. Sen om jag faktiskt kommer kunna bemästra den är väl en annan sak.


sån här blev det, ZTE BLADE. bara namnet låter ju coolt (plus att jag har hört att den ska vara asbra)

2. Imorrn skall jag o mamma till banken för att höra ifall jag kan lägga om mitt lån så att jag iallafall kan få en halvdräglig ekonomi. Jag håller mina tummar och tarmar!

pözz

lite allmänt!

Hej!

Igår kallade jag fläkten för "älskling" högt och tydligt efter ett starkt intryck att käre fläkt var nära på att ta kollektivt självmord och kastade sig nerför bordet. Skrattade i kanske 45 minuter efter min kärleksförklaring till käre fläkt (som klarade sig utan mindre skråmor!)

Idag våldgästade jag käre sudden. Vi gick på utflykt på Rud. Rud är förresten ett helveteshål eftersom ALLT på Rud ser exakt likadant ut. Som en stor labyrint. "vänta nu här... var jag inte här nyss? näe...eller?"
Men vi kom faktiskt fram till destination Pekås, dessutom hittade vi hem igen.
Sudden är rund och trind om magen, dock tror jag inte att baby-sudden gillar mig eftersom hon vägrar visa livstecken i min närvaro. Eller så ger jag ett lugnande intryck.
Tyckte förresten att Sudden kunde döpa sin baby till "Lina Jr". Vore fint för alla inblandade.


Har laddat ner en exellent film, "Human nature". Riktigt askonstig rulle som handlar om en hårig kvinna som flyr till skogen.

pözz!

rastlösa katten

Fuck me vad rastlös jag är. Och som det spån jag är suger jag i mig ytterligare en kopp java, ställer mig framför fläkten och sjunger högt till "thunderstruck". Svettas under böbbera och på resterande delar av kroppen. Diska lite? ingen disk, nehepp. Se på film? nej vafan. Föna håret bli svettig, fläkten igen, thunderstruck en gång till bara. Fan håret är inte torrt, fönen ytterligare en gång, svetten forslar, thunderstruck och fläkten.
METALMUSIC ONLY, UNTZ UNTZ UNTZ. ta kort på lite random stuff, dansa, nej just jävlar svettigt igen, fläkten.
godmorgon.


disco mit apan!

För ett par helger sen hade ju sudden o martin inflyttningsferra. Och istället för att fotta så gjorde jag en skojjig litta film. TYVÄRR suger ju windows movie maker (sony vegas är det enda rätta, har dock inte lyckats få ner det på datorn än), så redigeringen är under all kritik eftersom jag knappt såg vad jag gjorde.
Men ändå. Party mit apan!


(låt; ok go - white knuckles)

min färsen-stil!!!

Hittade en sån där skojjig grej på Anns blogg där man får beskriva sin stil, ni vet. Och som det självkära fåret jag är måste ju jag oxå göra en...eh...stil..lista.

Hur skulle du beskriva din stil?
Jag har en lat klädstil. Och med lat så menar jag lat. Jag gillar fashion och mode och sånt där, men det sträcker sig endast till överkroppen, då jag alltid har samma på mig på nederdelen (kjol, strumpbyxor, tråktjej, men det är bekvämt enligt mig, dessutom har jag för stor röv för byxor).
Vet faktiskt inte exakt vad jag har för klädstil heller för den delen. Ibland blire göllit, ibland rock´n röll, och mestadels fladdrigt. Mycket skjortor dock.


(fick för mig häromdagen att jag behöver mer färg!! så grön tröja o något blommigt fladder till)



Har du någon stilikon?
Nej. Eller jo, folk i allmänhet. Om jag gillar någon så brukar det inte ta lång tid innan copycaten inom mig tar över. "Åh tjej med fladdrig skjorta, VILL HA".

vad influeras din stil av?

Som sagt, folk i allmänhet. Polare, tidningar, köttfärsås, ni vet, det gamla vanliga.

Vilket plagg är typiskt för just din stil?
Kjolen. Jag behöver fan en ny kjol. Sist jag köpte kjol köpte jag en exakt kopia av min förra kjol. Sen har alla kjolarna gått sönder, så jag har gjort ett tappert försök till att lappa ihop helvetet, men det ser bara trashigt ut. Men vartfan finns det jeanskjolar? (helst i stretch), finns fan bara skjorts nu, och det ser jag rövig ut i.

Var handlar du oftast kläder?
Monki. Älskar monki, allt är fladdrigt, fashion och göttigt där. Eller h&m.


den där är oxå ny, fladdertröja, men jag tycker den ser ut som en avklippt morgonrock, så jag överväger att lämna tillbaka den.

När uppfann du din stil?
Uppfann och uppfann, tror inte ens jag hittat min stil. När jag var yngre försökte jag mig på både det ena och det andra, rock, synth och allmän estet-stil. När jag gick i högstadiet fick jag för mig att slips och pullover var hett och använde det till förbannelse. Sen fick jag leva med slips-lina oxå.


sudden och jag i gymnasiet. Då var jag helt inne på Kitty jutbrings stil, rakade mig på ena sidan och hade fluffigt lockhår, höhö

Hur gick det till?
Tror det var slipsen. Eller den gången jag köpte en skitful kappa i lack. Hade en fiskemössa oxå, innan det blev populärt.

Vad har du för stilhistoria?
Varför läser jag inte igenom frågorna först?
Jag minns iallafall det första moderna jag fick, och det var ett par skor, tror jag var nio bast. Skorna var typ... svarta och i blanka, halvkängor, och jag var så förtjust i dom att jag gjorde skosnöre-hängen till. Dom såg ut sån lakritsbitar. haha.


fint. njah.

Nämn en svensk person som du tycker har snygg stil
Öh... Kissie. Närrå. Javafan... Hon i sahara hotnights kanske?






MAMMA ÄR DU STOLT?

Ibland får jag cp-ryck. Som imorse tillexempel. "ser förjävligt ut...kanske ska städa". Ok. bra idé.
Sen kom jag på en ännu bättre idé, STORSTÄDA. Alltså inte dammsuga endast på ovansidan på mattan, utan städa UNDER grejer. Vilket jag aldrig annars gör. Har inte städat under soffan sen jag flyttade in t.ex (vilket var för ungefär 1½ år sen.) Och jävlar i helvetet vad skitigt det var. Fan överallt. Det enda projektet jag inte lyckades med till 100% var att städa under sängjäveln. Den går ju inte riktigt att flytta på.

Och jävlar va rent o dammfritt det är nu. Fast vänta här nu, nu när jag ändå städat under grejerna innebär ju det här att jag måste städa ovanpå dom oxå. Helvete.

Ok, skitsamma, orka göra saker halvdant. Så ikväll välkomnar jag alla dammallergiker på grogg och kaffekask!

puss.

lite random grejer bara.


glassade med sudden i onsdags!


och japp, detta är den enda posen jag kan.


klippte ju Hannill i måndags. Såhär såg hon alltså ut före. Det var dretlångt och...långt.


Och hanna banana efteråt! Klippte av typ 30 cm och gjorde dretmånga slingor i! snyggt va?


Onsdagsklubben @koriander. Lite jag och mest hanna.


Peter siepen och nacke.


Indiankillar och jag. Lättroad som alltid.


Slaggade hos Hannill, när vi hade piggnat på oss lite begav vi oss ner på stan. Hittade det här, BERÖMDA SÅNGERSKAN MARIA LOVISA, VÄRLDSKÄNDIS. wtf? vem fan var det? :(


sola sken, fögglera kvittra o myrera fick onger.


Hannill mådde gött!


Sen kom baby clara med mamma sara! Clara var måttligt förtjust i mina solbrillor.


När jag kom hem såg jag en halv regnbåge. Va äre med kronoparken och regnbågar? det hade ju inte ens regnat!!!


RSS 2.0