Just nu!!

Hej, här kommer en läglig uppdatering av "livet".

- mäklarn var här igår o värderade vårat hus. Ho ökade på några 100 lax. Det var bra! Vi vill ha bergvärme!!

- skrattade i säkert 45 minuter åt detta:

- Bakade lussedjur förut! Älskar lussedjur mer än julmust och då gillar jag verkligen julmust.

- Åsa var här o provsmakade lussedjuren, hon hmm:ade åt pärlsockret på djuren o ba "jasså du gillar inte russin". Russin gör mig mer förbannad än Trump och Putin tillsammans. Skulle absolut kunna hålla ett föredrag om hur russin är kärnan till ALLT ont i världen på heltid. Förresten, skriver du något positivt om russin i min blogg blir du blockad för evigt!!! Skojjar ej! (Jo jag skojjar).

- Vide går asmycket helt plötsligt. Det värsta med att han går är att han inte hörs och helt plötsligt står en kort person och försöker bita mig i röven, det är läskigt!

- Var på arbetsförmedlingen igår. Blääh. Så tråkigt. Jag vill att dom ska ge mig ett jobb bara. Jag vill bara ha ett jobb!! NU!

- Verkar äntligen ha kommit ur smörgåsträsket. Jag levde på enbart smörgåsar i två veckor och gick ner 3 kilo. Otroligt ohälsosamt, men jag tappar matlusten ibland tyvärr. Har gjort en matsedel! Än så länge funkar det jättebra.

- i Fredags var jag ute o käkade med mina polarinnor, 3 av 4 var sjuka på något sätt men det var asnajs ändå. Älskar dom så mycket! Önskar att vi sågs oftare. Men livet ni vet.


Hårfärg!

Har färgat barret i min absoluta favvofärg! Det är en blandning mellan mörkbrunt och chokladbrunt, sen har jag slaskat på en rödrosa färgbomb ifrån revlon!

Såhär ser det ut i vanligt ljus.
Och såhär när solen ligger på! Fancy va!!

Sjuk rauk.

Asså jag e fortfarande sjuk!! Blev sjuk i fredags och idag är det onsdag eller torsdag. Vet inte längre. Det kanske är julafton? Har börjat vänja mig vid tanken av att vara evigt förkyld, det vore nog helvetet, att alltid gå o vara lite snorig och tänka "imorgon blir det nog bättre", men det BLIR ALDRIG BÄTTRE, ALDRIG!!". Misstänker bihåleinflammation då jag har ont i bihålorna och snoret flödar likt en geiser.

På tal om skit så slutar min anställning på fredag. Känns skittrist när jag precis börjat göra mig hemmastadd och tycka att det var kul. Får knalla ner på arbetsförmedlingen på måndag o tigga jobb.

Nu ska snorfröken se på south park o snyta sig.

Mvh


Skäggtext

Tyckte att det stod "skriv skäggtext" först men det stod "inläggstext". Hade varit roligare med skäggtext, tänk vad många skulle undra, "varför ska jag skriva om skägg för??". Kanske ska maila blogg.se och tipsa.

Ja! Fortfarande sjuk som ett såll. Hade friskt räknat med att vara frisk idag. Så vi skaffade barnvakt och städade huset. Såg ut som en pundarkvart, på riktigt alltså. Ni ska se när jag städar!!! Jävlar vad fort det går! Jonas tycker att jag är skithetsig och försöker hålla sig i bakgrunden. Jag ba "du kan börja dammsuga!!" Tre sekunder senare inser jag att jag redan dammsugit halva nedervåningen. Med stor hets kommer stort ansvar som vi brukar säga. Men vet ni vad?! Jag kan tipsa er starkt om att låta bli att hets-städa i sjukdomstillstånd för ni kan aldrig gissa vad som hände sen!!(=nyheter24 rubrik) jag blev såklart ännu sjukare. Alltså fjärtsjuk. Jaha då får jag väl va hemma imorrn oxå. Orkar inteeeeeee. Hatar o va sjuk mer än russin faktiskt. Och då hatar jag verkligen russin.

Det snurrar som fan i skallen, kan knappt andas i snoken. Tät i huvudet men tom i plånboken.
Ursäkta alla dåliga vitsar, tror det beror på förkylningen.

En annan grej jag tänkte på är att man kommer till en viss ålder då man inser att man är läskigt lik sina föräldrar.


Njut

Uuuuuusch! Jag o lillfjärten är sjuuuka! Lillfjärten blev sjuk i tisdags och jag blev sjuk i torsdagskväll. Inte svinkul. Vide har agerat koala på Jonas som har fått bära o bära konstant. Så han längtade efter helgen så att jag kunde ta över lite, och så blev jag tvärsjuk. Hehe. Vide är lite piggare, men sover förjävligt. Tror han vaknade en gång varje timme inatt och var hysterisk. Klockan 03.00 ville han gå upp.

Berättade på jobbet häromdagen om att vide vaknade tidigt, en kollega ba "vaknar han fem eller??? Vet du, NJUT AV DET!! när klockan är åtta har du hunnit vattna alla blommor och kört en tvättmaskin!! Och sen på kvälla så somnar han tidigt, då kan du dricke en öl o se på teve, GÖRBRA! Njuuuuuut!"
Haha, jag blev faktiskt lite glad över den reaktionen, själv är man ju så himla inne på att alla ska tycka synd om en och att man själv tycker så himla synd om sigsjälv lixom, "wäää jag får inte soooova". Handen på hjärtat så har jag hellre ett child som vaknar 05 än ett som somnar 23.00.

Just det jävla skit, vide kom inte in på förskolan vi sökte! Wäää! Men vi får väl stå kvar i kön och så får kiddo skolas in på andra förskolan tills vi får en plats. Lite töligt meneeeh.

Hejdå!


Apans goes diktator

Ja nu känns ju världen full av möjligheter med en Trump som president!
 
Jag känner att vi kanske kan gå ett steg längre och kanske omfamna och välkomna en diktaturstat. Som Bert Karlsson sa "folk är dumma i huvudet och vet inte vad dom röstar på, vi borde ha en diktator, och fungerar det inte så kan vi avsätta hen" (tror dock inte Bert Karlsson använde sig av ordet "hen", hehe). PRECIS så enkelt är det med en renodlad diktatur.
 
Om jag hade varit en diktator:
 
1. Hade spräckt bostadsbubblan en gång för alla så att vi kan börja om, göra om och göra rätt lixom En mille är inte rimliga pengar för en etta i apans diktaturstat!
 
2. Bygga en mur runt Gotland och kallat det för hem.
 
3. Skickat snö till Stockholm så att dom kunde träna lite på trafikkaoset på sommaren.
 
4. Avsatt kungafamiljen. Tror att Kungen hade passat att jobba på en båt. Kan det vara hatten?
 
5. Tvingat alla att sluta äta kött. JA!! Nu är jag en hård diktator, men i mitt land tar vi hand om naturen, djuren och låter kossorna gå fria enade som nation. När jag ändå håller på med miljöflummet vill jag införa lag på att ALLA människor måste äga minst två batikfärgade plagg.
 
6. Gratis lokaltrafik. Imorrn ska jag ta bussen till Kristinehamn, det tar tio minuter att åka dit, vet ni vad jag ska betala?? 50 SPÄNN! Det är inte ens ett skämt.
 
7. Slokhatt på fredagar.
 
8. Matriarkat - såklart. Töligt för dig Lasse som tjänar mindre än Ann-Marie fast ni har jobbat här lika länge!
 
9. Korv med bröd ska finnas med på alla restaurangers menyer.
 
Nåt sånt va? Vad tror ni? Visst hade jag haft den bästa diktaturstaten? Rösta Ja till Apan!

Siluett

Hejsan!

Har jag sagt egentligen vad jag jobbar med? Jag minns inte om jag skrivit sådär skitmycket om exakt vart jag är??

Ok, jag jobbar på ett företag som heter siluett och är inhyrd från ett bemanningsföretag. Mina huvuduppgifter är att plasta in grejer o packa pallar. Siluett tillverkar bakformar i alla olika formar (jobbskämt).

Helt ok! Jag trivs verkligen med att jobba och har saknat det svinmycket. När jag var 16 bast fick jag mitt första jobb, jag städade trappor i kil på fredagar, och sen dess har det lixom rullat på. Dom senaste två åren har jag knappt jobbat alls pga ont eller oro och mitt självförtroende har fått lite stryk pga det, så nu känns det så jävla värt att äntligen kunna knega igen!
Jonas är asbra på att vara föräldraledig och jag misstänker att han gillar det mer än vad jag gjorde. Jävlar vad han tvättar och lagar mat!
Någon har väl reagerat på att jag jobbar och ej är hemma med vide längre och uttryckt att det är "tidigt", men alltså, han är ett år och Jonas är lika bra förälder som jag. Jag önskar verkligen att vi hade kunnat dela helt på det, och blir det fler childs så lovar jag att Jonas kommer att få ta merparten av föräldraledigheten. Jag tror det passar oss bättre så faktiskt.

Det värsta med o jobba är att man blir svintrött. Sover som ett piggsvin på kvällera o däckar i högkristlig tid.

På tal om sömn så tänker jag nog gå o lägga mig nu, världen känns inte direkt ljusare med Trump som president heller. Känns som apokalypsen är här, en stor orangefärgad ostbåge med ful frisyr och som inte har en aning om vad han sysslar med. Å andra sidan, om Trump kan bli president så kanske jag kan bli stadsminister? Eller katten kan bli utrikesminister? Hallampan kan bli invald som förstesekreterare i EU-parlamentet i Bryssel. Allt är möjligt i en uppochnervänd värld.
Tänker absolut att jag borde skriva en politiskt rapport om det här.

Nej godnatt var det ja.


Mitt första år som förälder.

Frågade Jonas hur han ville summera sitt första år som parantes "trött och kaos" svarade han och jag får väl hålla med.

Det första året har varit helt otroligt fantastiskt, skitkul, skitjobbigt, ångestladdat, mycket mycket kärlek, orosfyllt, panikartat, jobbiga nätter, isolerande, stressigt och något som jag aldrig i hela livet kunnat föreställa mig.
Innan barn har man någon slags föreställning om hur man vill vara som förälder sen när man väl har barn så gör man precis tvärtom med vissa grejer.

Jag trodde att jag skulle vara en chill mamma. Det blev jag alltså inte, supernojjig och nervös över ca allt, medans Jonas blev den softa föräldern. Trodde även att jag skulle vara emot massa grejer, t ex gåstolen, youtube och socker.

Gåstolen var skitbra och han älskade den. Youtube har varit en räddning på tidiga mornar när man är svintrött och klart ungen ska få socker? Känns bara dumt att förbjuda och utmåla viss mat som "dålig" och annan som bra. (Nu bryr han sig inte så värst om godis, men sen, lördagsgodis!)

Sen finns det såklart grejer jag står fast vid t ex svära, han kommer att få svära men bara för att förstärka uttyck, jag kommer att uppmuntra det mjuka o snälla och jag kommer att göra allt för att han ska bli en fin unge som respekterar alla.

Och så vill jag säga till honom att jag älskar honom, varje dag i resten av mitt liv.


Vide 1 år!!!

Just jävlar, Vide fyllde ju ettåring igår, och hans farmor fyllde oxå! Jag krystade ju på som fan där för ett år sen så att dom skulle få dela födelsedag. Jag skulle bli lite besviken om jag tvingades dela födelsedag med någon annan än Drew Barrymore, men det är väl tur att alla inte är lika.
 
Tänk att ett helt år gått! Vi har en ettåring! Den bäste! Igår blev det inte så mycket firande, tårta kalas blir det idag.
Vide är rolig. Jo jag tycker nog att det beskriver honom bäst, rolig, full i fan och väldigt social. Nyfiken, och stoppar allt i munnen, skrattar helt hysteriskt åt ena katten och leker tittut genom att gömma sig bakom soffan.
 
Nutten!!
 
tett på lillnutten! helt färsk! (ja, råkade få med sms från madde, men skit i det.) Vill ni läsa min förlossningshistoria finns den HÄR
 
Hehe.Åka korg var inte så kul nej.
 
Plött! Han har mina ögon tycker jag.

navelskådning.

Hejsan svejsan!
 
Här kommer en liten allmän navelskådning om allt möjligt:
 
- Pannan har nästintill gett upp och vi letar alternativ. Inte konstigt då pannan är lika gammal som undertecknad. ehhhhhhhhuhum.
 
- Min mens är nuförtiden 2,5 dagar lång. Blöder extremt mycket under dom dagarna. Sen är det blodfritt i ca 25-27 dagar. Gillar det. Förr så var min mens typ 6-7 dagar.
 
- Börjar trivas bra på jobbet men måste dra ner på koffeinet. Överdriver inte om jag säger att det blir en 7 köpper per dag.
 
- Gammelhöften krånglar lite. Hatar den! Vore gött om en kunde byta ut alla delar som krånglar mot robotdelar, då hade jag varit härta människa.
 
- Har snart lyssnat igenom hela p3 dokumentär. Vill ha mer dokumentär-poddar i mitt liv. Älskar dokumentärer!! Finns det fler????
 
- Det är rätt jobbigt att vara ifrån Vide så mycket. Saknar honom! Men är så glad att Jonas får vara hemma lite nu. Om det blir en onge till så vill jag absolut dela helt på föräldraledigheten.
 
- Ska klippa mig på fredag!!! YAZ!!! Mitt hår är ett stort trassel och ser förjävligt ut.
 
hejdå!
 
 
 
 
 
 

Fräsigt Xlash!

Jazz! Vi såsar vidare i samma ytliga tecken som föregående inlägg. Nej jag har inget spännande att skriva om - INGET!!!
 
Jo men det här tycker jag är fränt. Alltså fränt! I mina åldrande ögon har jag börjat inse att jag inte är en fjunig duvunge längre och vissa saker ändras. Juh. Håret blir lite gråare, röven hänger och fransarna är inte lika fladdriga längre. Vissa gör ju fransförlängning och det är snyggt! Men jag är en kvinna av snålhet så jag vägrar lägga 1000 spänn i månaden på fladdriga lösfrallor.
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ (cliffhanger eller??) jag testade Xlash. Hört talas om detta tillhygge?
Xlash är en ögonfransserum som gör att en inte tapper fransera, och dom växer lite extra mycket, nåt sånt. För några år sen var det stor rejd på ögonfrannserum då många innehöll prostaglandin. Ett otrevligt ämne som gav töliga biverkningar (ändrad ögonfärg var en av dom!)
Jaja, skitsamma.
 
Jag var skeptisk som jag alltid är mot allt som lovar guldgrönt kattguld. Dom första veckorna såg jag nada skillnad förutom att ögonfransarna blivit lite mörkare.
Nu har det väl gått cirkus 7 veckor och jag är så nöjd. Kolla härrå!!
 
 Say whaaaaat!!! alltså varje gång jag tar kort med mascara så ser det ut som jag har typ 6 ögonfransar. Men det var snyggt irl, lovar.
 
ser ni??? vavavava!!!!!!
 
Jag tycker att det var görfräsigt iaf.
 
Xlash finns o tjöpa HÄR. Ej sponsrad, men är öppen för förslag. hehe.
 
(P.S har börjat blogga på datan igen. Det är roligare än mobben!)

RSS 2.0