röven!

Idag var det total panik på jobbet. Var så jävla mycket folk att det var helt stört, jag kämpade på så gott jag kunde men knappt det räckte. En mamma kom in på en långbehandling och hon hade med sig tre snorungar som var helt sjövilda, dom bajsade på sig och skrek som små jävla lasertomtar, dessutom var dom överallt, pillade, ramlade, grinade. GAH. Mamman bara skrattade gott, medans jag begick självmord inombords tre gånger. Varför i helvete tar man med sig tre jävla dretungar till en salong om man inte kan hantera dom? Eller rättare sagt, varför i helvete tar man med sig snorungar till en salong överhuvudtaget? Jag fattert inte.

Eftersom det var akut überstressigt hela dagen så hann jag knappt kolla att frillan satt rätt, eller om kläderna satt där dom skulle. Det gjorde dom INTE. När klockan var runt halv fem smet jag in på toan och upptäckte att jag faktiskt visat röven hela dagen. Kjolen satt på tok för högt för att kunna klassas som ens lite anständig. Stackars mina kunder som fått beskåda mina bakdelar. Men för all del, det bjur jag på.

Vet ni? Jag sa upp mig idag oxå. Gick bra ända tills chefen började skälla på mig, jag förklarade att jag tjänar mer på att gå på alfakassan än att få betalt av henne, det är ju sjukt. Hon var fortfarande sur, vilken jävla fjolla. Sista dagen kanske jag lägger upp en bild på henne så ni får se fanskapet. Och nej, hon är inte en gammal tant, hon är mellan 30-35 år. höhö.

B00bs

Idag gjorde jag något helt fantastiskt, jag köpte en ny behå! Det var fan på tiden, jag har inte köpt ny bh på ett år, och den "nyaste" jag fick, fick jag utav mamma. Inte coolt. Och alla som känner mig lite för väl vet att jag egentligen har en riktigt tacky underklädsstil jämfört med mina övriga kläder. Konstigt nog älskar jag såna där vrålfula spetsgrejer med massa bling bling o skit, ungefär som en Big Mac med extra allt på. I tvåan på gymnasiet hittade jag den ultimata behån, den var skitliten och jätteobekväm men den var helt full med paljetter. Jag såg ut som en discokula, så jävla fränt!

För övrigt är det helt okej, chefen bad faktiskt om ursäkt för sitt bitchiga beteende hon haft på sistone. Förvånande. Annars har det inte hänt så mycket, isåfall hade jag nog inte skrivit ett halv inlägg om min nya behå. haha.

självkänsla då och nu.

Jag har en jävligt bra självkänsla, alltså på riktigt. Jag är en jävel på att förstå migsjälv, gör jag något jävelskap så vet jag precis varför jag gör det. Eller om jag känner mig risig i humöret, jag fattert. Det är en skitbra egenskap som jag är nöjd med, lite utav en superkraft (jag har en till superkraft, jag brukar inte höra förlolämpningar! haha!).
 Däremot tror jag att jag har ett ganska risigt självförtroende till och från. Det är konstigt, på den punkten är jag som en liten bordercollie, jag måste bli klappad på och höra att jag är en duktig vovve, annars blir jag helt förvirrad och lessen, svansen mellan bena, gnäll gnäll. Och det är här chefen kommer in i bilden, hon förstör fan mitt jävla självfortroende och självkänsla, jag hatar henne för det. Orkar knappt prata med kunderna längre, och jag är fan inte glad av att gå till jobbet. Har extrem überångest på morgonen, det var fan roligare att jobba på mcdonalds, och det var inte kul.

Mööh...
 

helgen!


Brudarna! Kristin dansade som aldrig förr!


fett med snygga var vi!


slappt o gött!


visk visk pisk.


dusch-dansen och andra moves, kristin fattade grejen!

Haha, jag höll på att dö av skratt när jag hittade brudarna på golvet med munnen full av godis, som ett gäng dagisbarn som just hittat kakburken.  "Vafan göööör ni?" hahaha!

Bilder snodda från diverse folk!

klad låt.

place-bo. Jätte-fint låt som jag alltid blir glad av!




FÖRLÅT att jag vart så jävla dryg på bloggen på sistone, men jag har varit upptagen med att hångla.

Pissekatt

Mår inte alls bra idag. Är helt slut i huvudet, jag är helt sjukt överempatiskt egentligen som kan må så här kasst när andra människor mår dåligt. Tror det är för att jag känner mig så jäkla hjälplös på något vänster, och så är det hela jobbgrejen såklart. Inte så jävla kul att bara höra bajssaker, jag vill vara kreativ och jobba självständigt, och det får jag inte göra tyvärr.

Plus att jag är sjukt sönderstressad egentligen, ska försöka sätta mig med allt pappersbajs sen. Hatar papper!

Men det var en jävla rolig helg förresten! Tack alla ni som kom och roade mig!

grattis till mig!

Idag fyller jag år! :D 24 bast blir jag.

storstadsfavoriterna.

Vet ni, imorrn kommer hela björnligan, mina favoritbrudar hela vägen från Karlstad för att hälsa på mig och tvångsfira min födelsedag (den är på söndag, glöm inte!). Ska bli vrålkul! På fredag ska vi sippa lite och känna oss allmänt kulturella, snacka skit och eventuellt sjunga falskt i dåliga låtar. På lördag blire väl lite mer gallej, så att säga.
Klippte en unge idag, han var så jävla jävla jobbig, var nära på att klippa honom i örat ungefär fem gånger för att ungjäveln inte satt still. Varför kunde inte mamman stått brevid och piskat honom lite? Jävla stil! När mina kinder var lika röda som ett babianarsle gav jag faktiskt upp och överlät skitungen till chefen. Ungar har ingen respekt alls för mig, konstigt.

Jävligt dryg vecka på jobbet, skitlugnt verkligen. Har mest suttit och tjattrat med Lina (praktikanten, inte migsjälv alltså). Men imorrn äre fredag, värt!

Ikväll skall jag spela biljard med en skitsnygg kille. Kul! Han kommer att få storstryk. Eller jag.

//Pees

TRÖTT!

Jävlar i helvetet vad trött jag är. Har varit en vråldryg dag. Har inte varit såhär trött på hundra år. Jävla trött alltså. Trött. Död. Hatar Ikea. IKEA!
TRÖTT! Snus? SNUUUS.
Men vafan, lite får man väl offra ändå.

DEJT

Eftersom hela skvallerkåren var ute efter mig igår, så tänker jag avslöja det här istället. Jag var på DEJT i lördags. Jo det är sant, jag skojjar inte. Och det var med en levande människo-hane, ingen uppstoppad panda eller nåt. Vi satt och drack bärs och tjötade hela kvällen/natten, mycket trevligt! Och jag tror inte ens jag gjorde bort mig en gång (eller så har jag hunnit förtränga det).
 Men ni vet ju hur jäkla reserverad jag är om mitt privatliv, så VARSÅGODA, skvallertanter!

hjälp mäj Macgyver!

Har blivit nån jävla skit i avloppen igen, så nu kan vi inte duscha eller gå på toa. Jävla skit, jag gick till coop förut och lånade deras toa. Luktar som en gammal whiskeykärring och är verkligen i behov utav en dusch, fanfan, funderar starkt på att gå ut och rulla mig i snön.


Pizzaehu?

Saker man kan göra istället för att städa:
- spela guitar hero i två timmar (jag måste vara den ENDA människan som faktiskt kan bli sämre på något trots ihärdigt tränande)
- äta pizza och konstatera att den smakar lök, trots att jag inte haft i någon lök? Är det mig det är fel på? Eller pizzan? Eller har Emma hällt i massa lök när jag inte såg?
- slagit mig i sidan av huvudet i hopp om att jag får tillbaka hela hörseln. Funkade nästan, nu hör jag halvbra istället.
- räknat småsår på händerna. Jävlar vad många dom är!

Men nu ska jag ta tag i det! NU! städa!

Måste bara göra ett litet tillägg ang. pizzamysteriet, Emma, min kombo, är helt vansinnigt förtjust i lök. Jag har aldrig träffat något som älskar lök som emma gör. Hon har verkligen lök i ALLT. För ett par veckor bjöd hon mig på äggröra med lök, och jag är ju så jävla känslig just för lök, så jag satt och petade bort dom massiva lökbitarna och försökte hålla god min, och när jag petat bort det värsta så insåg jag att jag var lurad, det var inte äggröra med lök hon bjudit mig på utan lökröra med lite ägg. haha.

på tal om...



http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article4376274.ab

Vad konstigt att killar kan göra så? Är det lite gulligt och fräckt kanske? Har ni tänkt på vad som hade hänt om en tjej gjort samma sak? Hon hade varit en CALLGIRL! Ingen hade höjt på ögonbrynen, det hade inte ens skrivits en artikel om det, men herregud om en KILLE gör det, jävlar vilken fin karl, som tänker på alla desperata tjejer som är singlar på alla hjärtans dag, GU VA GULLIGT av honom! Som tänker på dom! Jättefint och snällt.

valentins dag.

Frågade Emma igår vad hon tyckte om "alla hjärtans dag", tror att vi har haft den diskussionen förut, eller så fattade hon vart jag stod i den frågan. Hon sa iallafall att hon tyckte att det var upp till var och en om man ville fira, om man tyckte det var skitmysigt att gå och planera och köpa små nallar och skit tillvarandra så fick man väl göra det, och om man hatade alla hjärtans dag kunde man väl vara gefan i att fira skiten. Jävligt vettigt svar tyckte jag, så sant som det är sagt.

Men jag är i vilket fall som helst en stor motståndare till alla hjärtans dag, och jag vet inte om det är för att jag är bitter och singel eller för att jag tycker det är jävligt synd att det ska införas en kommersiell dag där vi ska "bry oss om varandra", köpa massa rosor och krafs för att det just är en "speciell" dag som bör firas. Förstår helt folk som vill fira sina "ettårsdagar" och dylikt, det är gulligt! Men det är synd att (om) det faktiskt krävs en dag som det SKA visas uppskattning på för att det STÅR så i kalendern. Jag hade blivit extremt mycket gladare om jag hade haft en karl och han typ överraskade mig med blommor på en torsdag i maj istället, bara lite spontant sådär, för att vara lite gullig.



Men som emma sa, det är väl upp till varochen...

fredagen den 13:e

Idag får man fan passa sig, fredagen den 13:e. Tur att det inte finns några svarta katter eller stegar i huset som man kan akta sig för. Äh skitsamma, jag tror inte på skrock alls. På jobbet får man inte lägga nycklarna på bordet, jävligt konstigt, då tappar man ju bort dom hela tiden istället.

klädz.

Även om jag gärna vill förneka att jag är någon slags klädfreak av alla dess slag, någon hysterisk brud som viftar med småtöntiga kjolar och strumpbyxe-tips på bloggen så kan jag fan inte låta bli ändå.
Vad jag än försöker låtsas vara så älskar jag faktiskt modebloggar, googlar skiten ur alla hippa nätbutiker, fönstershoppar på gina tricot och ja herregud.
Men det är skitsvårt att vara hipp och trendig när man är konstant vrålfattig. Har förresten hittat en sån jävla snygg klänning MQ att jag dör lite, den är vit och fluffig, jättefin! Sitter som ett jävla smäck, den hade varit så jävla fin med en marinblå bolero med stora guldknappar till från H&M.  *DÖR LITE*, får se om jag lyxar till det extremt och faktiskt köper den sen när jag får pengs. Eller så går jag på rean och är bitter som alla andra nudelälskare.



Titt va balla! Älskar t-shirts med tryck på! Det vore ju skitkul att ha en t-shirt som det stod "blondes have more fun" på när jag är svarthårig! HAHAHAHA, det är fan humor det.
från forever21.com Hoppas dom öppnar butik i sverige snart! Billigt och bra.

papas!

okej, det här bjuder jag på. Komprimerade o roterade videon så jag ser ut som en litten tjock smurf.

Linas danslektion 1.


Why so serious?



Tror ni jag har stannat hemma för länge eller?

Heppårä!

Idag tror jag att jag mår snäppet bättre faktiskt, trots att jag låter som en pöjk i puberteten, fortfarande lika döv. Men som sagt, lite piggare, inte lika slemmig i halsen, alltid något.
Hatar att vara hemma, känner mig som en hund, jävligt sällskapssjuk, ringde ett akut-samtal till sudden förut för att kolla om jag fortfarande kunde prata, och det kunde jag, jävla tur, hade iochförsig blivit billiga och korta telefonsamtal.
 MÅSTE UMGÅS!!! TRÄFFA FOLK!!!! En dag är okej, men vilken dag är det idag? torsdag? Herregud. Hade jag haft tillräckligt mycket energi så skulle jag städa hela lägenheten, men så jävla frisk är jag inte än, blir ju kallsvettig av att gå uppför trappen, så jag kanske dammar lite iallafall. Och så kanske, kanske jag går till affärn och köper något ätbart, var längesen nu.
Jo, tänkte duscha med, har inte duschat sen i...söndags? Luktar som ett avlopp.


bajshumor.


Kalas!

JAG FYLLER ÅR SNART, DET GLÖMMER NI INTE VA? 22:E FEBRUARI, OCH FÖRRESTEN tänkte jag anordna någon slags födelsedags-ferra här i Våsan, och eftersom ingen verkar kunna komma min födelsedags-helg, så kör vi helgen efteråt? Okej? typ 27-28:e, låter väl perfa?
Vet inte vilka jag ska bjuda så bjud in er själva istället!

Facket.

Eftersom ni är väldigt intresserade av mitt jobbtillstånd så ska jag berätta för er varför jag inte går till facket. Jag är inte född i farstun, jag förstår att det människan gör är oetiskt och jävligt elakt, och jag hade faktiskt tänkt att gå till facket och kolla vad dom tyckte, men så fick jag reda på att tjejen som jobbade där innan mig HADE gått till facket, men dom kunde inte göra något, finns alltså ett kryphål som chefen hittat, den jävla ormen, så facket kan alltså inte göra något.

Saru?

Idag är jag faktiskt mer eller mindre döv, trots min dövhet känner jag mig väldigt ljudkänslig, jävligt orealistiskt, är det för högt ljud på så får jag ont i öronen, är det för lågt, då hör jag ju inte.
Ibland är jag döv trots att jag inte är förkyld, i söndags ringde t.ex Ansan som är skånsk, jag hörde ungefär 50% av samtalet, och skånigheten försvårade det dock lite, jävlar vad sånt där är jobbigt, man säger "va, va? VA?" ungefär fyra gånger på raken, då märker man att människan blir förbannad, det är i det tillfället jag börjar gissa. Då chansar jag bara hejvilt och slänger in ett "ja/nej". Brukar aldrig sluta bra, antingen tackar man ja till något man helst vill undvika, eller så svarar man fel på en fråga. T.ex:
"Tycker du min nya tröja är ful?"
*lång tystnad*
"ja."


Pinsamt. Bättre att inte svara alls isåfall, så får dom gissa sig fram till vad man tycker istället.
"Tycker du min nya tröja är ful?"
*lång tystnad*


Mår ännu sämre idag, döv och snorig, lite febrig med. Kommer bli en bra vecka det här, känner det på mig!

I´m a creep

Hejsan svejsan.
Här sitter jag och sjunger. Det är roligt att sjunga när man A) är jättehes B) inte kan sjunga i verkligheten heller.
Jag hoppas inte att Emma hör mig, för då kanske hon tror att jag sitter och gråter eftersom jag darrar så vackert med rösten i takt med musiken.

Jag minns inte vad jag har gjort idag, tror jag somnade en stund förut, och lirade guitar hero imorse. Och nu är klockan nio?
Men jag har jätte-ont i ryggen. Och så har jag inget snus. Kanske borde jag sluta snusa? Eller nej, jag vet inte. Får snusa rooibos-thé om jag inte får några pengar snart. haha. Drick aldrig rooibos-the, det är det äckligaste théet.

sjukledig?

Ehrm... chefen ringde och sjukanmälde mig för hela veckan förut?
"Eftersom du inte låter kry är det nog bäst att du stannar hemma hela veckan, så du blir frisk nästa vecka."
va? kan man göra så? låter ju jätte-skumt.

Still going sick.

Jovisst, blev om omöjligt ännu sjukare inatt, vaknade upp med en slemboll i halsen lika stor som en mindre perserkatt. Halsjävel, och jag tycker ju så synd om migsjälv vetni, om jag vrickat lilltån kan det komma på tals i flera veckor, "det kanske värker liiite, liiite än". Jag är fan värre än en karl (nja, inte alla karlar, finns värre har jag märkt).

Trots mitt feberstinna tillstånd blir jag ändå rastlös, det är jobbigt att ligga still för länge. Jag har spelat "guitar hero" i två timmar i sträck nu, tror jag börjar bli rätt bra, eller så var det en hallucination. Tillslut så snurrade det så mycket i huvudet att jag var tvungen att lägga mig ner. Äta borde jag göra med, men jag är inte hungrig. Hårt liv.


Ja ni ser ju själva hur jävla svårt jag har det. Ångesten.Sjukdomen. Katthåret.



halsbajs

Jävla skithals! Jag har vrålont, fattar inte. Vill inte ha ont, och min kamerajävel verkar vara totalt borta. så jävla typiskt.
Och av någon skitkonstig anledning är jag hångelsugen.

sjuan

Snart är det tio år sen jag gick ur grundskolan. Fan vad skumt. Hittade ett brev som jag skrev till migsjälv i sjuan, som vi fick i nian, haha! Såhär står det;

Tja cooling!
Varför hatar jag rökare? Jo för alla är dumma i huvut, särskilt en Daniel, han är en kines och är dum i allt. Hoppas jag aldrig röker för det gör bara idioter. Just nu sitter några skitungar bakom mig och svär och livet är pest för alla hatar mig och jag är ful och allt sånt. Men ändå är det rätt sköj att börja 7:an för man känner ingen. Denna veckan har jag gått ner 1 kilo och det var bra. Jag hade en kanin jag gav bort. Och jag gillar en kille i 8:an som heter Tomas. Men allt är pest som du vet, men nu ska jag berätta att igår var det kul för jag och Gita var med en snygg kille som heter Henrik. Fan jävla rökare som sitter bakom mig, de pratar om att de stinker rök.  Från LINA.

Varför skrev jag så för? Vad synd att jag skrev att jag var ful och fet, för det var jag ju inte, jag var rätt söt när jag började sjuan, hade en kortklippt blond page och diadem och noppade ögonbryn.

Ibland undrar jag vad dom gör, högstadiepersonerna, hade varit rätt kul att gå på någon slags klassåterträff, så kunde dom se hur jävla bra och snygg jag är. Och trevlig såklart. (tackar som frågar, självförtroendet är det heller inte något fel på)



stackars apan.

Jävligt ironiskt alltså, igår hoppades jag att jag blev sjuk, och vet ni, här sitter jag i hela min prakt = sjuk! Inte sådär skitsjuk egentligen, men tillräckligt för att slippa gå till jobbet. Nu har jag ångest över andra saker istället för att gå till jobbet;

* fixa iordning i mitt rum, alltså städa, det säger jag jämt, men jag gör det aldrig, men å andra sidan...jag är ju sjuk... jag kanske blir sjukare om jag städar runt alla bakterier?
* plugga, jag gör det ibland, för att det är kul, läste lite imorse om bakterier och huden, jävligt äckligt men intressant.
* avsluta projekt, minns ni min bok? Näe, inte jag heller, jag har ett par teckningar jag borde rita färdigt oxå.
* gå ut och köpa något ätbart, men då måste jag ju gå ut härifrån! Herrejävlar, men det är fint väder, men jag har ont i halsen...tänk om jag blir ännu sjukare? Tänk om någon hostar på mig? Vet ni om att dom flesta baciller är luftburna? dom flyger runt i luften och attackerar små oskyldiga människor.
 Ska nog inte plugga mer idag iallafall.



Jaha, nu har jag varit på affärn, gjorde ju inte saken bättre, mär faktiskt ännu sämre nu. Jävla skit.


översättning:
 I´m sick and I hate it. Gonna cock me some championsoup, maybe it will heal me?

träkeps.

Jävlar i helvetet vilken jävla bakfylla jag har haft idag. Ett tips, drick inte alkohål när ni har mens. Man blir helt jävla kastrull-full och förbannad. Fan vad jag hatar när jag får såna där karate-fyllor, inte värt det dagen efter alls. Nån jävla brudjävel spillde en öl på mig oxå. usch.
Badade förut, det var skönt. Låg och frös i ljummet vatten och glodde i taket i säkert en timme. Undrar om jag sov fastän jag var vaken? Kändes så. Skumt.
Inget snus har jag heller, däremot asmycket mensvärk, FANFANFAN! Och sån jävla jobbångest att jag funderar på att stanna hemma imorrn, kan inte, vill inte, orkar inte, plus ett redigt jävla ohumör kryddat med mensvärk. Nej, ni hör ju själva, det går ju inte.
Ska lägga mig och se på Törnrosa nu, det var längesen, käck tjej det där.

the munchies

Idag har jag haft "the munchies" hela dagen, "crawings" bah. Jag hoppas ni är lika kassa som mig på engelska och förhoppningsvis inte märker att jag stavar som det låter. haha. Kristin berättade förresten sist jag var i Karlstad att hon hade pratat om mig med en kompis och kompisen hade sagt "Lina, är det hon som inte kan texterna i låtarna?" Hahaha! Kul att man är känd för något iallafall.
På tal om känd, jag har faktiskt börjat sprida mitt budskap runtomkring på internet! Jag börjar bli världskänd! Det är nästan helt sant! Snart är det jag och Blondinbella i en boxsningsring, jävlar vad jag ska spöa henne. höhö.
Kanske borde jag börja skriva på engelska istället? Så att alla förstår?



translation;
Soon I´m gonna rule the world, I´m gonna be totally famous, and I gonna kick Yellow-hair-Bella in the guts, because she is not as cool as me.





(Googla bilder på "Sugarmonkey" , eller på "sockerapa", så fattar ni ju hur jävla känd jag faktiskt börjar bli)

seth rogen

Jag älskar människor med mycket karaktär. Folk med mycket personlighet. På ett sätt är det kanske det tråkigaste med mitt yrke, att jag måste vara så jävla fisförnäm med kunderna. Inte svära, inte snusa (mja, det gör jag ändå) och absolut inte dra för törra skämt, plus att jag måste prata i termer, det är det värsta jag vet, för oftast har jag inte en aning om vad jag pratar om när jag berättar om "horisontella linjer" från bakhuvudet till pannan, eller en "harmonisk frisyr", vafan är det lixom? Men det låter ju bra, och lite proffsigt, och så är det ju ännu bättre om kunden inte fattar, annars blir det jävligt jobbigt helt plötsligt.
Skitsamma, jag gillar människor som syns hörs och för mycket liv av sig, folk som bara är sigsjälva och skiter totalt i alla andra. Och varje gång jag skaffar en kille brukar det oftast baseras på karaktäristiska drag, det kan vara vadsomhelst egentligen, en fin näsa, obegriplig humor, speciell röst, kroniskt näsblod, Ja ni fattar kanske. Men jag är så jävla kräsen av mig, men jag brukar falla jävligt fort och sen resa mig igen.

 Johnny Depp är snygg, men jag tror inte jag skulle vilja gifta mig med honom (okej, nu ljög jag nog lite), och den senaste kändis-cruschen fick jag i Seth Rogen, han verkar precis min typ. Lite småfet, törr humor, mycket åsikter, askrulligt hår, verkar vara sigsjälv helt enkelt. Vi skulle nog få ett fint liv ihop, jag och Seth. Små krulliga bebisar. Jag kanske borde maila honom? Bifoga en bild? Åka till Kanada och stalka lite? hm.


titt va snäll han ser ut! jag vill klia honom under hakan, bo i hans hår.

nejnujävlar.

Megatrött idag. Fick bara lite utskällning av chefen. Ville slå henne lite i vanlig ordning. Sitter och suger på min tredje öl. Smakar malt, jäst och humle, på ett bra sätt.
Har "hjälpt" till att flyttstäda Renées lägenhet. Var så jävla trött att jag mest satt ner som ett kolli och undrade vart jag var egentligen. Emma skötte det mesta i megafart och jag gick i ultrarapid.
 Låda däääär, låda hääär, kastrull dääär. Emma; lådahärlådadärojojkastrullerdär! Jävlar i min lille låda.
Inatt ska jag sova jättegott hela natten! Lovar det, då kanske jag orkar en vecka till. Får se.

Godnatt era gamla stofiler! (haha, är det någon mer än jag som läst Kapten stofil? så jävla bra alltså.)

sjutton

Vi har en praktikant på jobbet som heter Carolina, fast hon kallas för Lina. Väldigt förvirrande. Hon är en lite sån där "black metal tjej" (tror jag hon sa? finns ju så många genres nu för tiden, orka hålla reda på alla), skittrevlig. Hon fyller snart 18, jag känner mig jättegammal när jag ska berätta grejer som jag gjorde när jag var "ung".
När jag var sjutton tyckte jag att alla som var över 20 var skitgamla och fattade inte riktigt själv att jag faktiskt någonsin skulle bli äldre överhuvudtaget.
 Men jag får ju faktiskt alltid visa leg överallt, och ibland kommer jag undan med "barnbiljett" på bussarna. Hoppas det funkar när jag blir 35 med. Eller så kanske jag blir som han Benjamin Button, jag ser bara yngre och yngre för varje år, och när jag är typ 40 ser jag ut som en tolvåring, som står där vid disken och hytter med näven åt kassörskan när jag ska köpa snus och hävdar att "jo, jag är minsann äldre än jag ser ut" haha. Vore ju något.

nåväl, När jag ändå är inne på samma spår tänkte jag bjuda på lite ungdomsbilder från min tid som tonåring. Det var fina tider det.

klick så blir de större.








det här är ju en klassiker, kallar den "gråtande tonåring", och det var skithäftigt med digitalkamera! Vi fick låna en av Jonas (tror jag) och klädde ut oss och tog massa kort. haha.

Tror ju att jag lagt ut dom här bilderna förut. Men skitsamma, jag är rastlös, så varsegod. Ska lägga mig i sängen o softa lite snart, varva ner kanske.

Bättre idag.

Idag har vi inte bråkat en enda gång, jag och chefen. Känns nästan positivt. Värre är det väl att jag har börjat få brutalångest varje morgon när jag knallar (läs; halvspringer) till jobbet. burr.

Imorse var chefen en timme försenad, jag hade för en gångs skull kommit precis i tid och tänkte imponera lite med min punktlighet, och när jag kommer in i trapphuset ser jag en stackars kund som sitter snällt och väntar i trappan. Stackars tjej. Innerst inne hoppades jag nästan att chefen inte skulle dyka upp alls, då kunde jag gått hem och lagt mig istället, hade varit gött.

Ringde till alfakassan imorse med, var ett jävla konstigt samtal, jag hade inte räknat med att jag faktiskt skulle komma fram i telefonkön och faktiskt få prata med en äkta människa. Trött som fan var jag med, och munnen full i cornflakes.

alfakassan: blalala jag heter katrin någonting?
apan: *smasksmask* vänta lite. (tuggar som fan)
apan: jo, eh, hej...öh..öhh...
alfakassan: ja vad kan jag hjälpa till med?
apan: jadu blblblalal (börjar babbla hysteriskt i 150 om totalt onödiga saker)
fem minuter senare:
alfakassan avbryter: ursäkta, ursäkta, men är du medlem i alfakassan?
apan: nej? eller...jo? jag vet inte?
alfakassan: vilken alfakassa är du medlem i?
apan: jasså? finns det flera?
alfakassan: *suckar djupt*
apan: hehe...eh..

Så kan man oxå fördriva femton minuter av sitt liv. Jag tror inte vi kom fram till någonting. Jävla dumt att vara oförberedd.

time to pretend

förbannat bra låt. Har i princip spelat den hela dagen. Får fan inte nog. Fick tyvärr inte tag i orginalvideon, men den finns här om ni väldigt gärna vill se den, och det är ju klart att ni vill, jag har ju sån förbannat bra musiksmak. Som passar alla, stora som små.

 


MGMT - time to pretend

bråkigt

Idag rök jag och chefen ihop nåt så förjävligt. Det började med att hon fortfarande påstod att jag klippte en tjej på två timmar, det blev jag lite grinig över eftersom det inte var sant. Högst en timme var det, knappt det.
 Sen ringde hon upp alfa-kassan för att se vad jag sysslade med där, det gjorde mig ännu vansinnigare. Det kunde jag sköta själv tack.
Sen bröt helvetet ut, hon talade ner till mig, och sånt pallar jag inte. Hon förklarade en skitsimpel grej och avslutade med meningen "Ja, eller är det för komplicerat för dig?" Jag svarade att "jo, det är för komplicerat, jag är ju dum i huvudet".  Då blev hon skitförbannad och började skälla, och jag skällde tillbaka. Förklarade att man inte talar så till folk.
Efter det har det funkat skitbra och vi har kommit jättebra överens. Fan vad skumt. Behövde väl rensa luften lite.

Känner mig lite som stålmannen. eller kvinnan kanske. "Ingen av mina andra anställda har någonsin pratat med mig så" sa hon. Men då är det nog dags att hon vänjer sig.

Dricker vin. Behövdes en styrketår. Mycket.

Tack förresten, ni är bäst, gör mig klad!

partypants

Va, nu förstår jag inte riktigt, majoriteten som smygläser min blogg vill alltså läsa om skvaller, skvaller och funderingar låg i topp. Någon stackare vill att jag ska skriva mer om musik. Tur att inte den hamnade i topp, för jag är totalt värdelös på musik egentligen, jag giller bara blippetiblapp, plingplong musik. Frågan är ju egentligen vilket skvaller ni vill höra om? Typ kändisskvaller? Det kan jag massor om! Onödigt mycket om. haha. Jag vet tillexempel att Angelina Jolie gärna vill ha fler barn, och att Anton Körberg har på sig vita kläder ibland.

Men jag skall göra mitt bästa. Allt för er, trogna fans!

Ni kan få lite skvaller om mig, det är ju det jag gillar bäst, mig alltså.
- jag ber till Gud varje natt. Har gjort det så länge jag kan minnas, känner mig dock inte så religös övrigt, men jag tycker det känns fint att ha något att tro på. Typ såhär; "käre gode gud, gör så att jag får ett asbra jävla jobb snart och att jag får asmycket pengar och kan köpa nya skor. Amen. P.S ursäkta att jag svor".
- jag sög tummen tills jag blev femton. Pinigt.
- när jag var 18-19 bast prövade jag att ragga brudar på krogen, jag tyckte det var för lätt att ragga på killar, blev lixom en lite större utmaning, dock funkade det aldrig. Brudar är förjävla svårflörtade alltså.
- mina fötter liknar Kalle-ankas (fötter alltså), platta och breda. Läckert.
- Är fortfarande helt övertygad om att tomten finns, han bor i finland har jag hört.
- När jag går till jobbet brukar jag peppa migsjälv genom att lyssna på überglad musik, och så brukar jag fantisera ihop en slags drömsekvens där jag slår någon (exempelvis chefen) i takt till musiken.
- Jag är väldens minst långsökta människa. Blir jag förbannad på någon går det oftast över på en timme.
- jag är kär i spindelmannen på riktigt. Än.
- Hade en sida på lunarstorm när det var "hippt" som hette "jagvillvarasomLina", där fick folk bli medlemmar så skickade jag ut ett veckobrev varje vecka till alla. Snacka om hybris redan då.


Så? det var väl trevligt.
 Gick lite bättre på jobbet idag förresten, jag har börjat att behandla chefen som hon behandlar mig, då vet hon inte riktigt hur hon ska handskas med mig och blir lite förvirrad.
 Ljuger som ett fanskap gör hon med. En kund frågade vart en av hennes tidigare anställda hade tagit vägen, då sa chefen att hon (den f.d anställde) hade åkt för att hälsa på sin mamma i katrineholm. Jävla lögn, hon åkte aldrig till katrineholm, hon åkte typ till uppsala för hon fick ett mycket bättre och välbetalt jobb.
Sen påstod hon att jag klippte en kund i timme, jävla rålögn, jag kan väl klockan själv förfan, klippte på 45 minuter.
"en klippning ska ta 30 minuter" sa hon.
"Jaha? jag älskar att lägga ner tid på mina kunder, alla jobbar ju olika" sa jag. Och så klagade hon lite på att jag stojjade för mycket igår, hon hade en kund som var "grevinna". Då asflabbade jag och sa att det var skitlöjligt, grevinna! haha! "folk som folk, hon hade nog humor".

Åh, en sista grej bara , klippte en polis igår som berättade att västerås typ är sveriges mest kriminella stad. jaha, det känns ju tryggt. Har blivit ännu mer paranoid efter det. nu finns dom överallt, tjyvarna! överallt!

//Peace.

klockan fel

chefen: du är sen!
apan: va? nej..klockan är ju prick?
chefen: nej, titta där! fem över? (hytter mot klockan)
apan: jag gick efter min klocka, den är ställd exakt efter fröken ur så jag inte ska missa bussen. Klockan är prick.
 chefen: ja, men då får du fixa så att din klocka går fem minuter före.
 apan: hahahaha! skämtar du?
*pinsam tystnad*
apan: öh..ställ klockan så att den går exakt istället då.
chefen: nej, klockan måste gå lite före, så att vi får ett försprång.
 apan: hahahaha! du är rolig du.
 *pinsam tystnad*

 det roliga egentligen var ju att hon inte skämtade. Nåt måste vara fel. Hästarna sprang inte in i hagen. Blixtlåset gick inte hela vägen upp. kokoko

(...fortsättning lär ju komma)

rösta tack.

webvoter-omröstning
vad ska jag skriva mer om?

det är bra som det är tack.
funderingar
hårgrejer
mitt jobb
musik
prettogrejer
singellivet
skvaller

Se resultat
Nu röstar ni! dretonger! helt anonymt är det, så får ni smyga ifred. Bra va?

vansinne!

Det behövdes inte ens en dag för att jag och chefen skulle ryka ihop. Jag visste det, det låg i luften. Hon är en sån jävla skata att jag kunde inte låta bli. Handlade såklart om lön, och jag sa att jag vägrade jobba helg för tvåhundraspänn, det var inte värt det. Hon blev skitsur och försökte göra allt för att trycka ner mig, pratade om att mina kunder på shittysalongen gick till chefens salong och klagade på mig. Haha, inte en chans lille tant, tänkte jag, och även om det var sant så, skitsamma, jag har haft massor av kunder som har klagat på henne. Hon kan ju försöka jävlas, men hon har nog inte räknat med att jag har fått jävla massa skinn på näsan detta året, jag tar inte vilket skit som helst längre. Två månader kvar, frågan är väl egentligen hur jag ska orka stå ut? känns jävligt opepp.
Hon är fanimej inte riktigt jävla klok. Hon hade tydligen varit så jävla otrevlig mot en stackars praktikant så att denne hade börjat grina (och praktikanten var typ 20 bast, ingen snorunge alltså). hatar henne, och det menar jag verkligen, från djupet av mitt hjärta.

Idag..

Idag smäller det! jävlar i min lilla låda. Ska börja jobba hos chefen idag. Är inte sugen alls, sitter med hjärtklappning och dessutom vräkte i mig alla jävla kakor till frukost så jag känner mig ännu mer skakis. Jävla skit, får jogga till jobbet.

Dock sov jag som ett spädbarn inatt, kom fram till att det är ingen idé att ligga och vara förbannad på chefen när jag ska sova, så jag tänkte på sånt som gör mig glad istället, typ fina vänner och sånt där. Mycket bra.

Nu ska jag göra ett tappert försök att resa mig från stolen och släpa mig in på toan. Önskar lite i smyg att mina ben  slutar att fungera, eller att jag skulle förlora synen en dag eller två. Hade ju varit något att skryta om.

murp!

hej hej hallå dagboken!

Igår var jag och c/o hos kritan på förfest! Var superkul, dom hade ett Guitar hero-liknande spel som hette "rockband", man kunde spela trummor, gitarr, bas och sjunga. haha! Jag prövade trummorna lite, jävlar vad svårt det var, men tillslut fick jag in snitsen och spelade asbra. Dock visade det sig att det inte var jag som spelade överhuvudtaget, utan någon annan.  haha. Sången var roligast, det kändes faktiskt som att man sjöng asbra (kanske berodde på ölen?), särskilt när det var en låt man kunde.
Kristin hade skaffat marsvin, dom såg ut som bollar, helt luddiga med afro-inslag. Ballt.
Hannill var den enda som följde med ut, vi drog till Koriander och dansade som fan. Slogs med lite brudar gjorde jag oxå, brudjävlar! Att dom alltid ska knö så förbannat, jävla bönner.

Men annars var det en mycket lyckad kväll! skitkul! tack ska ni ha gött fölk!


RSS 2.0