Vide pratar!

Nej jag ska inte överdriva, han pratar ju inte direkt, däremot pluttar han fram små små ord. Två ord som jag fattar iaf. Eller ja, "fattar". 

Och det är "adda" = lampa, och "att" = katt. 
Sen har han nyss börjat stritt om "asht" vilket låter misstänkt likt häst. Men har typ aldrig pratat om någon häst så är lite tveksam på den. 

Asså inte för o va sån, men hade inte "mamma" varit ett ultimat första ord? Jag menar KATT? Vad har katterna gjort för honom lixom? Jag har gett honom liiiiv, tycker att han ska va lite tacksam!!!!! 

Nej jag skojjar bara. Katt är väl gulligt, och så länge han inte börjar kalla mig satan eller nåt så är jag väl nöjd. 

Just jäklar, glömde "voff" oxå. Han har väl inspirerats av pappa och åsas vovvar.

Titta på gölltrynet!!!! Naaaaw.
Jag o vide sov över hos pappa o Åsa för nån dag sen, då var det hundmys!!

Sur i ett hörn.

Minns ni "sur i ett hörn"? Det måste absolut vara ett av dom absolut bästa blogginlägg jag skrivit. 


Klicka: 

Sur i ett hörn.

2017!???

Tja!

Har ni några nyårslöften?? Jag tänkte fortsätta att vara awesome och blogga mer, det tjatar jag ju jämt om. Inte awesomenessen utan bloggandet. 

2016 var ju speciellt. Mestadels eller nästan bara - har det ju handlat om livet med bebis. Vilken jävla världsomruskare det har varit då. Det är som dom säger, att man har verkligen inte en aaaaning om hur det är att ha barn om man inte har kids själv. Men älskar att vara med i föräldraklubben, hundrafyrtio gånger bättre än preggoklubben. 

Sen vill jag äta bättre, alltså bra mat och ej hamna i fil och smörgåsträsket igen. Känner att matsedel is the shit! Idag köpte jag jordärtskocka! Va i helvete är det och hur smakar det? Gissar på kyckling. 

Ska ha ett jävla jobb og!

Måste få utlopp för min artistiska ådra oxå. Är ju en estet i själen och nu gör min icke-kreativa sida ont. Ska jag börja måla igen? Försöka ta fina foton? Frisera katterna? 

Träffa mina vänner mer!! Boka in lite middagar eller häng typ, mer sånt! Är jävligt lätt att isolera sig när man har barn pga ständig tröttma har jag märkt. 

Något i den stilen tror jag.


En dålig present.

Hehe, har tänkt på vissa dumma grejer man gjorde mot kompisar (eller barn) innan man hade barn. 


En gång så köpte jag barnkläder till en kompis som fyllde år. Alltså barnet fyllde inte år utan kompisen. Då tyckte jag att det var en jättebra present, nu ba, NEJ!!!!!!
 Förlåt kompis! (Minns ej vem??? Har kanske förträngt pga pinsamt). Julafton x2

What? Tydligen var det två veckor sen jag skrev ett inlägg? Var helt säker på att jag skrev ett igår men det kanske var i mina drömmar. Eller så skrev jag ett och en liten person kom o ville pilla på mobilen så det sket sig. Herregud. Jag kan ju inte vara anonym på internet!! Då finns man inte!


Men God Jul lite i efterskott får en väl tillägga då. Har haft en fröjdig jul med några klappisar och god vegetarisk mat. Trodde inte att jag skulle få döpp i grytan i år, men Åsa kokade buljong och soya och det funkade skitbra!!! 
Vide fick massa bra julklappar, bland annat en pulka och en bobbycar! Mest fascinerad var han över dom fina Granarna (vi hade ingen). Men nästa år, då jävlar går vi all in på julen tror jag! 

Övrigt: vide går helt nu. Har jag sagt det förut? Jävlar vilken fart han har och jävlar vad han slår sig! Haha!

Julafton var vi hos vides farmor!

Skriv inläggstext 

Snygg som vanligt!!!
idag var vi hos morfar o Åsa!

Ännu en svinbra grej!!

Asså JA! Fan va gött det är när livet säger ja istället för stalin. 


Egentligen var det ju meningen att vide skulle börja förskolan 10 januari. Jag hade en stor klump i magen nr jag tänkte på det, mest för att det inte var förskolan vi sökt. Vi vill ju att Vide ska gå här i ölme, men han fick plats i krillehöla istället. Skulle han börjat i krillehöla skulle jag få ta bäjlen o skjutsa o hämta typ 4 ggr per dag eftersom vi bara har en bil. Alltså skulle få hämta Smoofie o allt jäkla krångel. Plus att vide skulle få skolas in två gånger på ett år, stackarn. 
Jag har ju självklart ringt o krånglat med kommun om det här. Dom sa att vide kanske kunde få plats i ölme i mars. Eller augusti. Men idag fick vi reda på att han får börja i mars!!!

TJOHEJ! Jag kommer förlänga föräldraledigheten ett par månader till då. Känns sådär, men för vides skull känns det ändå asbra. 

Kul och bra!


skrivbarken.

Stör mig så!!!!! Jag har faktiskt asmånga bra inlägg i huvudet, men dom kommer lixom inte ut? Hatar att jag inte skriver mer, det måste ut!!! Uuuuuut! 


Mitt första blogginlägg skrev jag på Lunarstorm för 16 år sen. Sen dess har det rullat på. Det är ett fantastiskt sätt att ventilera hjärnbarken och luftrören. Samt att jag tycker att det känns kreativt att skriva. Skulle jag sluta skriva skulle kanske något inom mig gå sönder, vem vet??

Min skrivarkarriär:

- jag började att skriva dagbok som 6-åring. 

- sen skrev jag dagbok varje kväll tills jag blev 18.

- skaffade min första brevvän när jag var 11. Alltså brevvänner! Så gulligt!!!  Hade tre totalt.

- som 12-åring började jag att skriva noveller på datorrrn. Den första (på datorn) handlade om en tjej som hette Augusta.

- den längsta var 76 sidor lång och handlade om mig och mina kompisar som bodde på en ö. Mina kompisar fick sidor till en egen bok varje vecka. Haha! Undrar om någon fick hela novellen??

- började skriva dagbok och dikter på Lunarstorm som 15-åring. 

- På gymnasiet hittade jag helgon och där skrev jag "dagbok" rätt länge. Stor skämskudde på alla inlägg där!!! 

- Jag och Sudden hade ett block vi skrev i varje vecka och bollade runt till varandra. Minns inte alls hur länge vi skrev i det? 

- svär vid satan att skrivandet räddade röven på mig 2014-15 när jag var så jävla sorgsen efter Jonna. Allt som skrevs då skrevs i ren affekt och jag kände mig alltid lite lite bättre efteråt, som att prata med en kompis. 

- hatar verkligen verkligen att göra rubriker på inläggen. Det märks nog...

Mitt nyårslöfte blir att inte fila ihjäl vissa inlägg till den grad att dom inte publiceras alls. Fan, jag har aldrig någonsin haft så många opublicerade inlägg i utkastet. Som det här inlägget, det är jag inte alls sugen på att publicera. Vet inte varför? Men jag gör det ändå!!!


Goda nyheter!

Är svinkass på o blogga när livet inte flyter på bra, då strutsar jag gärna o stopper ner hövvet i sanden o sjunger LALALAAAA.

Har varit lite ledsen över att jag inte fick förlängt på jobbet. Nej, inte ens lite, SKITLEDSEN faktiskt. Och så har vi ju skiten med elpannan och sånt där jox. Ja, det har jag väl nämnt förut att elpannan är en gammel dretgöbbe som gärna lägger av när den vill. Mäklaren var här o värderade huset förra veckan och nu har vi svar från banken - vi får ta lån till bergvärme!!!! Är så himla glad över det! Underbart att slippa elräkningar på en miljard varje månad, och underbart att slippa oroa sig för att det ska bli svinkallt över natten. Yess!!!

Vide hann förresten bli 13 månader igår. Han sa att han inte kände någon skillnad. Nej ni vet ju hur det är.
Snart hjul! Har ni köpt några julklappar än? Det är lite dåligt på den fronten själv. Men det ordnar sig nog.

Igår var vi på loppisrunda i Ölme!! Det fanns två pytteställen som grannarna ordnat. Dom var supersmå men naggande goda. Hela ölme var där! Vi var säkert 5 personer. En granne berättade att vi fått nya grannar som heter "linda och Jonas", blir svårt att hålla reda på oss nu, tur att det är litet. Jag köpte ett par loafers för 20 spänn. Loafers är den bästa skon, det vet alla över 65.

Vide krånglar förresten som vanligt med sin sömn. Inatt vaknade han klockan ett. Det var kul, han är fortfarande snorig så det kanske spökade. Många har sagt att hans sömnkrångel är en "fas" och att det "går över". Men jag har börjat inse att det antagligen inte kommer att göra det. Han är en morgonpigg liten korvunge.
(Jo, vi har testat allt).

En loaf.

Hans senaste grej är förresten att vägra ta en lur i vagnen (inhomhus alltså) och sängen det enda som duger är att sova på mig. Men det är fan mysigt!


RSS 2.0