skrivbarken.

Stör mig så!!!!! Jag har faktiskt asmånga bra inlägg i huvudet, men dom kommer lixom inte ut? Hatar att jag inte skriver mer, det måste ut!!! Uuuuuut! 


Mitt första blogginlägg skrev jag på Lunarstorm för 16 år sen. Sen dess har det rullat på. Det är ett fantastiskt sätt att ventilera hjärnbarken och luftrören. Samt att jag tycker att det känns kreativt att skriva. Skulle jag sluta skriva skulle kanske något inom mig gå sönder, vem vet??

Min skrivarkarriär:

- jag började att skriva dagbok som 6-åring. 

- sen skrev jag dagbok varje kväll tills jag blev 18.

- skaffade min första brevvän när jag var 11. Alltså brevvänner! Så gulligt!!!  Hade tre totalt.

- som 12-åring började jag att skriva noveller på datorrrn. Den första (på datorn) handlade om en tjej som hette Augusta.

- den längsta var 76 sidor lång och handlade om mig och mina kompisar som bodde på en ö. Mina kompisar fick sidor till en egen bok varje vecka. Haha! Undrar om någon fick hela novellen??

- började skriva dagbok och dikter på Lunarstorm som 15-åring. 

- På gymnasiet hittade jag helgon och där skrev jag "dagbok" rätt länge. Stor skämskudde på alla inlägg där!!! 

- Jag och Sudden hade ett block vi skrev i varje vecka och bollade runt till varandra. Minns inte alls hur länge vi skrev i det? 

- svär vid satan att skrivandet räddade röven på mig 2014-15 när jag var så jävla sorgsen efter Jonna. Allt som skrevs då skrevs i ren affekt och jag kände mig alltid lite lite bättre efteråt, som att prata med en kompis. 

- hatar verkligen verkligen att göra rubriker på inläggen. Det märks nog...

Mitt nyårslöfte blir att inte fila ihjäl vissa inlägg till den grad att dom inte publiceras alls. Fan, jag har aldrig någonsin haft så många opublicerade inlägg i utkastet. Som det här inlägget, det är jag inte alls sugen på att publicera. Vet inte varför? Men jag gör det ändå!!!


Kommentarer
Postat av: Sudden

Block som vi skrev i..? Var tog det vägen? Minns knappt att det hänt!

2016-12-13 @ 19:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0