gaffel

Tjaba.
Jag vet, är ett lame-ass. Är stressad och har massa dret o göra, vilket jag glömmer bort hela tiden. Glömmer fan allt, och så skriver jag in det i kalendern, sen glömmer jag att titta, och vips så är det en ny vecka och så byter jag blad och sen så äre BORTA.

Idag har jag sytt litte, och rakpermanentat luggen. Är svinbra med rakperm om man har en hysterisk lugg.
1. den blir rak.
2. virveln löjlar sig inte så mycket.
3. den blir rak.


Sen så var jag på VC imorse o plåstrade röven, var ett tag sen jag var där nu, var ju sjuk förra veckan. Och gissa vad dom jävlarna sa? DET BÖRJAR SPRICKA UPP. Såret alltså. röven är intakt. YEY. Har bara gått på VC i nio fuckin månader nu, och skiten börjar äntligen o läka, och sen ba "flaff". fast inte mycket alltså, men lite. Ska dit o kolla läget på fredag igen. 


(P.S, har fått en raklettgrill. Nu jävlar ska jag rakletta skiten ur allt.)

vrålstenadochtrötttjej-85

Tja.
Var riktigt jävla jobbigt att släpa mig upp ur sängen idag alltså.

Kom hem i okristlig tid i lördagsnatt. Eller söndag morgon kanske. runt sex på morgonen la jag mig, blev väckt två timmar senare av att Emma sätter sig på mig och ba "WIEEEEEE". (hahahahha).

Borta bra men hemma häst. Hade dock en awesome helg! Bilder och mer skvaller kommer ikväll!
pöss!


Gilla.

Du vet att du är i Västerås när;

- du är halvdöv
- saker går snabbare än vanligt
- i 3/5 fall så borde folk bli vobblade på gatorna.
- du är full i katthår + kattdjur
- du inte riktigt fattar vad som händer, men är med ändå.
- månen är full men skallen tom.
- folk är lite snyggare

osv osv.


Västersås!!!

Har fan lite resfeber alltså. Fick nästan riktig feber igår, nöjde mig istället med varma öron.
Ska ju inte åka långt, ska till Västerås o hälsa på Emma!!!! Hon ska ha über-30-årsfest imorrn och allt ska gå i vitt. Det enda som inte kommer att vara vitt är min svarta själ (nerrå).

Ska bli askul! Har nog inte träffat emma på ett år!


classic bild på mig o emma.
(för er som undrar så var jag inneboende hos emma det året jag bodde i västerås och knegade!)

gillar även barnmisshandel!

Jaja, vi minns ju den HÄR va?
Hittade en som nästan var snäppet bättre;


Ok. Fattar inte riktigt, så om INTE ungen skrivit "mamma jag älskar dig" så hade det varit helt ok att slagit ungen eller vad menar dom????


to be famous is so nice

Hejsan blogg-lovers.

Mår väl fortfarande inte helt ok. Men det börjar fan o ta sig! Åkte på en redig magsjuka som göttat till sig både i dom övre trakterna samt dom undre.

Chefen ringde förut o sa att jag inte skulle få någon lön den här månaden eftersom jag glömt fylla i lönepapprena (datumen alltså). Fan vad kukigt. Började grina så att jag nästan fick feber. Det tråkiga är väl mest för stackarna på jobbet som isåfall kommer att få klara sig utan mig i en månad eftersom jag inte kommer att ha råd att åka till jobbet efter den 30:e. (busskortet är fan dyrt alltså..) !!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 vet ej hur denna historia kommer sluta alltså.
Tvättade håret med Yes idag. Fattigt :(

Bjur på bilder från helgen istället.


Var ju ute i skogen o plockade svampen i lördags. Detta är Karin. Hon plockade jävla massa blåbär.


"Ta kort på mig när det ser ut som om jag hittar en svamp da!!"


Madde tyckte jag var töntig som tog kort på allt. Hittade en liten sjö i skogen, ingen ville bada.




en groda som madde nästan trampade på. Hon skrek som ett vilddjur. :(


Ufo-svamp!!!!!!!!!!1111


"Ta kort på mig när det ser ut som om jag dricker kaffe i bilen da!!"


Madde vilse i skogen.


Sen kom vi hem o drack nån drink.


Maddes puderdosa ser ut som en gammal motorola-telefon HAHAHA EPICCC


sen kom de svartvita fram. Här är Jenny!!


"Ta kort på mig när jag ser ball ut da"




Tobäjas


POPPIGT


Jävligt snygg bild på madde.


Poppkillen och Jenny!!!!


Random bild. Lyckas dock fånga "sur i ett hörn" rätt bra ändå.

Nu ska jag sova och bli frisk tänkte jag. puss.

uäk

Tja bloggen, mår inget vidare i skrivande stund. Återkommer när sjukan lagt sig. pözz.

svampapa fyrkantig

Idag äre fan frrrreeedag. Åt en värdelös lunch som cafégubben lurade på mig. "Haru provat focaccian?" Nä. Och så köpte jag det. Torrt rostat bröd med en skinkbit och massa ost i. Blev svintrött resten av dagen. Hatar att jag är så lättövertalad. Är en sån torsk. Och det gäller ju typ allt.
- vill du pröva knark?
apan: nä....
- jomen kom igen...
apan: ok.


- vill du följa med mig hem?
apan: nä....
- jomen kom igen nu...
apan: ok.

- vill du slåss mot den där skitstora kamphunden?
apan: nä...
- jomen kom igen nu...
apan: ok.

Imorgon är det ju lördag. Har längtat hela veckan efter lördag. Minst lika mycket som jag gjorde förra veckan. Ska fan upp i ottan, dammsuga, tvätta håret och bege mig till Krillehôla, ända bort till Lilla las vegas för att PLOCKA SVAMP!!!!!!1 Älskar svampplock. Har förberett mig noga med att skaffa gummistövlar samt en termos att ha kaffet i. Plockar man svamp är det ju obligatoriskt med kaffe. Det vet ju alla.

Sen åker vi hem till Madde och på något magiskt vis så har Madde lyckats övertala mig till att laga mat åt henne. Vet inte hur hon gjorde. Tror jag ska laga något med svamp kanske. (flugsvamp om Madde jävlas)
På kvällen ska vi på premiären av Krillehölas nya vattenhål "BELLS KITCHEN" (bara namnet är ju förjävla roligt). Hoppas på 80-talsdisco.
Nu ska jag städa. Puss.



awesomness städ-låt.

Grav-Ida

Min käre vän Sudden (alias Ida) är ju på tjocken. Hon är i vecka 35 nu och börjar få sig en rätt ståtlig kula. (fett avundsjuk, vill oxå gå runt och vara tjock och ha annat o skylla på än att "öl byggde denna kropp").
Sist vi sågs försökte jag med min icke-fototekniska sida ta lite konstnärliga svartvita bilder på den blivande modern.



På dom första tre bilderna försökte hon hårt med både moderligheten och "ojrå va ärrehärrå?"
Dom sista bilderna var det lite fräckare pozer som ni ser. Synd att sudden fan inte kan hålla reda på händerna utan spretar vilt åt alla håll.

samtliga delar kropp = ont

tjaba!!!

Nu jävlar äre myspys som gäller i Karlssons ungkarlsresidens!!! Har gått och blivit halvpedant på äldre dagar. Igår hade jag fetångest över att det låg disk i diskhon och fick ett extremt sug på att diska. Och jag bäddar. Varje dag.
När jag var yngre kunde jag leva med att det låg kläder på golvet, nuförtiden ska alla kläder hängas upp!! Inge skit på gölvet. Skämmigt ju.
Nu har ja tänt ljus!!!!!! HÖSTEN IS HERE TO STAY! <3<3<3
(längtar stört mycket efter en flanellpjamas)

Idag har jag varit på massage hos Peter (hemsida)! Gjorde lika ont som vanligt om inte ännu värre. Jävla Peter som hittar muskler som man inte trodde fanns. På riktigt alltså. Svär som en östtysk varje gång jag är där. Är stel som en gammel madrass. Men det är gött efteråt. Blir alltid så mosig i hövvet efter massage, ser i kors och vinglar lixom. När jag kom ut så körde nästan en cyklist rakt på mig. Hatar cyklister.


höstig outfittbild!!! grönt är skjönt. Nä, nu blire porr och synth!

puss


discolördagen

Igår blev det oavsiktlig discolördag. Hannill o jag fick för oss att ta en turné på stan, en litta bärs och bara götta oss. Dock blev en bärs ungefär 7 och vi var kvällens discodansöser. Och för en gångs skull spelades det rektekt bra muzik!!!



mitt riktiga hår börjar bli rätt långt faktiskt.


Hannill.


partytjejorrrr


här är en bild på mig framför soffan.


och en bild på mig bakom soffan.

Men gerrej.

Hade en kund som var riktigt asig igår. Alltså, hon pratade ner till mig eftersom hon trodde att jag bodde i Krillehôla och hon var från "landets fjärde största stad" (VARRÅ, HARU ALDRIG VART DÄR?).

Och så försökte hon testa min intelijens genom att dra massa fakta och statistik om medelsnittet av barn i sverige. Jävla tråkigt. Jag försökte skojja med na och ba "höhö, 2,5 barn är väl det ultimata". Jävlar vad sur hon blev, började hatta om att det faktiskt var 1,9 barn SOM VAR GENOMSNITTET SVENSK STANDARD FATTARU ELLER.
Blev trött och slutade lyssna tillslut.
Alltså såna människor är skit. På riktigt. Jag hyllar självförtroende, och tyck gärna att du är bättre än andra, men förfan, visa det inte, respektera dina medmänniskor.


På tal om ingenting, här är min frukost.

Jag är en produkt

Jag fick tidigt lära mig att det var viktigt att vara hårfri. Mamma berättade för mig att "när man får hår så ska man ta bort det som är vid bikinilinjen". Eftersom det helt enkelt inte såg bra ut.
Senare satt en kompis och inspekterade mina ben och frågade mig om "jag tyckte mina ben var håriga?". Hade inte haft en tanke på det innan, men tja, det kanske dom var. Så där började det, rakningen. Jag tror jag var 10-11 bast kanske.

Min favorittidning hette FRIDA. Läste allt som stod i den. Älskade den. Där fick man oxå lära sig om vad som var viktigt. Det var viktigt att vara fin. Ha fint smink. Hur man fick pojkar att gilla en. Fint hår. Och kanske det viktigaste av allt, att vara SMAL. Alla modeller var ju det. Var man tjej skulle man vara smal för då skulle pojkarna gilla en!!! Och inte fan gick det o dölja i dom där jävla Fruit of the loom-tröjorna heller. Så jag gick konstant och drog i tröjjäveln så att inga möjliga valkar skulle synas. Kom tillslut på den briljanta idén om hur man faktiskt kunde bli smal. Man slutade helt enkelt att äta. Easy as a cake.
Vägrade i princip äta något annat än omelett gjord på vatten i tre veckor. Och smal blev jag. Tillslut hotade morsan med sjukhus, då gav jag mig faktiskt, började käka.

Men det var väl i den vevan det började. Extremt skev självbild (tyckte att jag var slående lik barbapapa i formen!) fick en ganska dålig relation till mat. Flaxade upp och ner i vikt i flera flera år, för att tillslut utveckla bulimi i gymnasiet. Synd. Och tråkigt. Jag skulle vilja säga att jag är helt frisk nu, men ibland märker jag att jag faktiskt blir stolt när råkat hoppa över en måltid.  Kommer nog alltid finnas där, som en liten gnagande hamster i bakhövvet.
Men den sorgliga delen är att jag var ELVA år när det började. Jag var ett barn. En liten skitonge som trodde att det viktigaste i världen var att vara smal (tänk på barnen i Afrika då, ja, men dom var ju iaf smala!!!)


Genus är viktigt! Låt inte barnen bli produkter av samhällets normer.


godmorgon. :(((

Vaknade långt innan klockan ringde idag. Hade sovit som ett spädbarn. Och gött! Kände mig utvilad och nöjd. Låg och göttade i kudden innan jag kände att jag tillochmed skulle kunna gå upp lite tidigare än klockan ringde. Kollade klockan på mobilen och ba, What? fem över nio? Waaaaaait.... Börjar jag inte nio? Äre ett skämt eller?

Vafan. Brukar vara rätt dålig på att försova mig. Har missat bussen ett par gånger, men dom gånger jag har "försovit" mig har det oftast handlat om typ fem minuter. Och så är det ju det där med pendlingen, måste ju anpassa mig efter bussarna lixom.

röva.


förresten, är det här en socialt accepterad look för en 26-åring? Böller i hövvet lixom?

eltandborste-test

Idag har jag testat den där jävla eltandborsten jag råkade beställa.

RESULTAT: Jag är för gammal för eltandborste. Blev åksjuk och yr. Snurrade överallt, ungefär som när man åkt virvelvinden ni vet. Huvudet skakade ju så jävla mycket. Och så dregglade jag jättemycket, inte normalt tandborste-skum utan mer som shitfaced-full-dreggel, bara rann överallt. Dregglade ner en tredjedel av mina kläder.

Men tänderna kändes fräscha och rena efteråt. Dock inte tungan.
Ger eltandborste 2 av 5 apor!!


denna dagen ett liv

Eller va äre man brukar säga? Idag har baby Jesus pissat i mitt ansikte och skrattat med hela kroppen. Skitdag.

1. jag blev BORTGLÖMD på vårdcentralen idag. I en timme!!! grät inombords samtidigt som en litten unge tallade på mig.

2. Två sekunder efter att ungen tallat på mig (mamman bara skratta o ba "HIHI, HAN ÄR JU INTE BLYG!) kommer distriktssköterskan in o berättar om provsvaret för ungen som har STREPTOKOCKER!!!! Mitt hypokondriska inre fick panik o jag attack-smsade sudden som svarade att streptokocker smittas via direktkontakt och via luften. vafan.

3. Kundtjänst i min röv. Efter att ha blivit glömt på VC så glömde även kundtjänst bort mig i telefon, fick sitta på "hold" i 20 minuter innan dom stängde av. Kul liv. Kul lunch.

4. Började blöda som en same i röven (såret alltså). Det bara sprutade blod i fem minuter. Var övertygad om att jag skulle dö av blodförlust. Gjorde dock inte det. Tur.

Bra sak som hänt idag;
såg Bengt Alsterlind på VC!!! Han såg förvirrad och gammal ut. Vågade inte be om autograf då jag har hört rykten om att gubben är rätt otrevlig. Synd.

phew

(uppdatering; och fjärrvärmen är av oxå! =(/##"!????!!! fick duscha i vattenkokaren. mjöööööh)

rolig tjej!! HIHO

fest i lördags, två sitter o diskuterar ljudet och ljusets hastighet. Och som den spontankäcka och roliga tjej jag är var jag ju fan tvungen;
- hehe, men vad är DJURETS hastighet då? HAHAHA.
(fick inget svar dock)


(LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL)

Nej, jag är FÖR mobbning!

Det här måste vara den absolut töntigaste statusuppdatering jag någonsin sett:



Själv gillar jag mordbrand, 9/11, djurförsök, Hitler, små gråtande barn, krig, gubbar som kvävs sakta, tsunamin i Thailand, Islands vulkaner, våld och petting.

Allvarligt talat, skärpning!!!!
("Kopiera detta om DU är emot fjantiga statusuppdateringar")



gammal är äldst

I mina ungdomsår så brukade jag spela in musikvideos från TEVEN på våran ultragamla VHS. Fanns ju ett program som hette "Voxpop", vilket var obligatoriskt att se på om man ville hålla sig uppdaterad med dom coolaste videosarna. Dessutom hade vi bara ettan, tvåan och fyran, så något alternativ fanns ju inte. (ok, radion då).
Satt där klistrad framför videon, och så fort en ball video kom på så ba "REC", och sen stopp.

Glömmer aldrig när "barbie girl" med aqua spelades för första gången. Helt fantastisk låt! Och videon då! Såg på den jämt. Älskade den.

Sen gjordes ju dom bästa musikvideosen(arna?) runt 80 och 90-talet. Det vet alla. Här kommer några favoriter.





Sledge hammer! Hur fantastisk är inte den här rå?


erasure - a little respect. Gillar alla "metaforer" med små änglar och telefoner som ringer o dom ashäftiga effekterna!!! BLURRIGT!!!


falco - rock me amadeus. Pimpigare än så här blire inte!


bakfullematen

OH va spännande!!! HAR ETT PAKET O HÄMTA UT PÅ PÅSTEN! KANSKE ÄR MIN MOBIL SOM ÄR 5 VECKOR FÖRSEN!!!!! (eller så är det den där jävla tandborsten)

Aja. Var ju på gallej i krillehöla igår. Det var mest jag o Madde. Hade dretsköjj!! Vi lyssnade på dretmusik, tjötade, drack öl, fick nån grogg, och efter sambuca-shotten var det lixom kört.
Runt halv elva fick vi för oss o gå på förfest, och när vi kom fram hade förfesten dragit iväg, så vi lommade iväg till lokalpuben och jag visade mina exellenta disco-moves på dansgolvet (som för övrigt måste vara sveriges minsta, ungefär lika stort som en halv garderob) Folk i krillehöla är jävligt oblyga förresten. höhö

Tog tolvbussen hem imorse, hade boob-klänning, håret hade blivit besatt av Carola-83demonen och stod åt alla håll, känns alltid så fancy att gå hem dagen efter lixom. Walk of shame ni vet.
Gick in på Konsum en svängom. Det är ALLTID så spännande att handla när man är bakis, vet aldrig vad man kommer hem med lixom.
1 paket potatissallad.
1 paket chips.
1 paket kaviar
1 paket snabbmat
(chorizo o köttebullemix, askonstigt)

Var hysteriskt hungrig när jag väl kommit hem, kokade ett ägg, mosade det i potatissalladen som jag sedan blandade med snabbmaten och toppade med mängder flingsalt.

Sov i ett par timmar, men nu är jag på´t igen. Untz untz untz.




(kommer sakna dig ditt tard :(, men du vet vart jag finns)




discot zeh freitag!

Tja bloggen.

Har varit en slitig vecka. Och i skrivande stund är jag faktiskt kvar i Krillehôla för litta gallej! Kommer bli awesomness!
Ha en trävlish helg ungdomar!
Oink oink!

p-piller del 2

Idag var jag på BVC, BARNMORSKEMOTTAGNINGEN. Nä, är fortfarande inte på smällen, utan testade ju Cerazette-minipiller för ett tag sen. Tyvärr hade jag mens i typ fyra veckor i sträck. Jävla dret lixom. Så jag slutade med skiten.

Skum barnmorska. Frågade henne varför dom gör p-piller med mensuppehåll i eftersom det ändå inte är riktig mens som kommer. Då log hon bara och sa typ att "ja, men vi vill ändå att folk tar sockerpillrena ändå". Jävla dåligt svar faktiskt. Sen tog hon blodtrycket på mig och konstaterade att det var perfekt ****STOLT****

Nåväl, fick några nya, Neovletta (nån som testat?åsikter?). ska bli spännande! Kanske ska starta en p-piller blogg istället. recensera lixom.


va saru saru?

Jävla försäljare som ska ringa hela tiden, sen är jag döv som en påse nötter oxå ("vasaru? en döv utter?"). Hör fan aldrig vad folk säger.

försäljare: Hej jag ringer från atlas förlag...
apan: VA? RINGER DU FRÅN ATLAS?
försäljare: nej atlas förlag.
apan: jaha?
försäljare: jag ringer o frågar om du vill pröva den här produkten....*pratar i minst fem minuter*
apan: alltså, jag fattar inte ett ord av vad du säger. HAHAHA.
försäljare: sen så har vi även en annan produkt, nyponsalt (är faktiskt ej säker på vad han sa där)
apan: NYPONSAND?
försäljare: nyponsalt
apan: HAHA, NYPON...VA??


Och sen fick jag hysteriskt skrattanfall i ungefär fem minuter tills jag lyckades förklara att jag inte ville ha nåt. Jävlar va sur han blev.

I don´t do svett.

Alltså, jag svettas fan aldrig under armarna. Är inte det jävligt konstigt?
När jag låg på alla fyra och skrubbade halvt ihjäl mig forsade svetten överallt, såg ut som jag hade doppat huvudet i diskhon, ryggen var dyblöt, men helt snustorr under armarna. Whatthefudge lixom? Hur fan är det möjligt?

Har eventuellt muterade gener?

tjaba bloggen

Fick min cp-dator omformaterad i måndags. Den var så seg att jag gissade på att den eventuellt ville gasa ihjäl sig i bilen. Tog dretlång tid o skriva något eftersom den skrev i tio minuter EFTER att jag skrivit. Så, tack te snelle Henrik som tog sig an uppdraget.

Annars händer det ju inte så mycket som vanligt. Köpte fyra soltorkade tomater på Ica nyss för 16 spänn. Hoppas dom är asgoda.
Skurade lister på jobbet idag. Var skitäckligt.
Igår råkade jag spruta handsprit rakt i ena ögat, såg ut som valfri dödsrockare.


RSS 2.0