manliga sidor.

en skulle varit karl ändå.

image154

full rulle i staden.

Folk är trevliga här. Lite konstiga dock.
 Idag när jag tog mig en liten brejk på stan kom det helt oprovocerat fram en brud med den största överläppen jag sett (jag tror hon hade pumpat fullt hus med silikon eller något, såg ut som den skulle sprängas.) och sa att jag såg ung ut. Hon sa säkert massa andra saker med, men jag kunde bara koncentrera mig på överläppen ("titta inte på läppen, titta inte på läppen").

Känner mig trött men glad som en liten eskimå. Har fått skitmycket beröm av chefen idag, hon sa att hon tyckte jag var duktig som smör. Jag blev glad.

Idag är det ju dock fredag, ska knega en liten sväng imorrn med, så jag tänker fira med fyra korvar i brö, en iskall bärs, ett långt bad och en bra rulle (Sweeney Todd). Imorrn blire lite härj i staden, fett med ballt.

knatte och fnatte

Fan, om jag visste att det var såhär jobbigt att jobba hade jag hellre konvertera till pungddjur. Skämt å sido, det är skitroligt, jag trivs som en hamster i buren, full rulle igår och idag var det ja...lugnare.

Det roliga med det här jobbet är allt folk man får träffa. Idag kom det in ett par tvillingar (helt identiska) och ville klippa sig (samtidigt!), och dom pratade som på film, dom fyllde i varandras meningar. Jag försökte skratta inombords.
- Skitkul i...
- ...Rom. Det var varmt där...
- ... inne. Men dom hade...
- ... god mat.


haha! Sen berättade dom om alla superkändisar dom hade festat med. Fett med ballt!


Nu ska jag rulla in mig i täcket och snutta på tummen.
pez

jobb, kneg, deg.

Idag har jag gjort första dagen på jobbet eller "kneget" som man kan säga lite skämtsamt. Jag fick en slags uppenbarelse när jag gick hem med förut; det är rätt jobbigt att jobba.



(Jag har hål i huvudet, skriver mer när det läkt)

vilse i pannkakan

Idag bestämde jag och mitt lokasinne sig för att "göra stan". Hustomten Emma försökte förklara lite enkelt hur man kom dit med en detaljerad beskrivning. Det skulle tydligen vara "jätteenkelt" att hitta dit. Jag fattade inte mycket men vafan, man får väl känna sig fram, gilla leget lixåm.
Att gå dit gick strålande, man följde en väg och sen var man där, poff.
Dumt att gå mitt i rusningstrafiken, här kan man tydligen inte gå rakt ut i vägen och hoppas på att bilarna stannar, då dör man.
Det blev värre när jag skulle gå hem, då fick jag lätt storhetsvansinne och trodde mig redan känna staden såpass bra att jag trodde att jag tog en omväg, det gjorde jag såklart inte och gick fel med ett par kvarter. Jag visste inte alls vart jag var och det gjorde ingen jag frågade heller. Men tillslut hittade jag hem och så levde vi lyckliga i alla våra dagar.

SLUT!

V-åz

image151




image152


Hehe.

hej västerås!

Allt är lite bättre i västerås. Folket är liite finare, dialekten liite mer fisförnämare, och gatorna är gjorda av solid guld. Läckert.
Ja i fredags var det ju lite avskedsfest/födelsedagskalas åt mig - hos Sudden. Det var fett med bra! Fick jättemånga fina och användbara presenter, bland annat en vibrerande korv, haha. Vi drack ett par bärsa och sen drog vi till koriander, det var skojj, lite lagom disco sådär.

Igår var jag lika bakfull som jag förtjänade, och det var skitkul att gå upp klockan sju. Jag var halvblind till klockan elva och trött som ett helt fängelse.
Jajaja, men nu är jag iallafall här, det verkar bra, jag kommer säkert att gilla Gurkstaden.

Återkommer när jag installerat mig lite mer. Ser ut som fan här. Tror jag tappat bort en fot.



//Peez

Viktorias nya man!

Jag tycker det är skumt att rubriken "landets sjukvård" fick så extremt mycket respons. Eller var det bilden på den mörbultade sudden? Jag tror jag ska slå sudden lite ikväll och lägga ut lite bilder på det, så får vi se om jag får en tittarstorm igen. Idag kollar jag hur det går för "Viktorias nya man", är folk lika intresserade av skvaller som av sveriges sjukvård? Det spörs.
Igår var fader här och hjälpte mig att packa ihop bokhylla och såna grejer, sen drog vi en pizza på närliggande pizzeria. Det visade sig att far även han har anslutit sig till pakten "skaffa barn innan jag dör." Han tyckte det var dags nu när jag fått ett heltidsjobb.
Det tycker inte jag.

Mamma ringde och sjöng för mig förut, det var vackert. Jag spår en framtid som soloartist med en kör av olika kattdjur.


Grattis apan!

image150

Idag blir jag 23 bast, gratulera mig eller dö!

landets sjukvård!

En av dom grejorna jag ser fram emot med att flytta till Västerås är att infiltrera mig med sjukvården. Bli lite bundisar med sjuksköterskorna, dunka Doktor Alf på ryggen och göra en "high five" med forskarna.
Jag är superduktig på att vara sjuk nämligen. Och inte vilka sjukdomar som helst, utan exotiska eller häftiga sjukdomar. När jag bodde i Östersund fick jag opereras för cysta vid svanskotan och träffa supertrevliga sjuksköterskor i en hel månad efter det. Skitkul.

Karlstads sjukvård suger, alla läkare är otrevliga och man slungas runt likt en jojo, sist jag ringde till en läkare sa han: "ta en ipren". Whatthefuck? Ta en ipren? Jävla dumhuvud, jag blev skitledsen och bussade mamma på honom (som den mogna kvinna jag är).  En gång hade jag salmonella. Det var också kul.
Ungdomar; ät inte kyckling (eller kött) på lortiga festivaler!

Jag undrar vad som händer i år? Något måste ju hända, vad sägs om matförgiftning? Kattbett? svällda fötter? Grisnäsa? You name it, jag lär få det.

image148
Haha, det här är för övrigt min bästa vän Sudden
En planka föll ner i skallen på henne en gång, fantastisk bild.

beundran.

Idag kom det fram en trevlig dam med tillhörande unge. Damen skuffade lite på ungen som såg extremt blyg ut och gömde sig bakom damens frikostiga kjol. "Gå fram och hälsa nudå!" Väste damen mellan tänderna till ungen. Ungen gick motvilligt fram och skakade min hand och mumlade "ja gillar din blogg..."
Damen log och berättade att dottern var ett stort fan av min blogg och att jag var en utmärkt förebild för dagens bråkstakar till ungdomar. Jag log, tackade och neg.

Det hände alltså inte, däremot drömde jag att jag var en slav till isbjörnar, och dom var tvugna att bli matade med pizza var fjärde timme. Och folk frågar vart jag får allt ifrån, nu vet ni.

Ni har undrat...

Jag vet att ni har undrat, funderat i många timmar, legat sömnlös om nätterna och vridit er, gråtit ibland. Men samtidigt inte riiiktigt vågat fråga,
"Varför flyttar du, kära apa?"
Jo hörrni, jag har fått jobb. Fick det för ett bra tag sen faktiskt, men jag har inte riktigt fattat vad som händer förräns nu.
Jag flyttar till Västerås (Gurkstaden! haha) på lördag, och börjar jobba på onsdag.
Blir spännande. Hoppas jag.
"Men vart ska du bo då, kära apa?"
Jag ska bo inneboende hos en tjej som heter Emma! Hon verkar supertrevlig och käck. Så slipper jag vara helt ensam i Gurkstaden.

Så, nu var det avklarat. Jag håller på och packar för fullt. Ser inte klokt ut här. Nervös men förväntansfull.

Linas discoskola del II

Jag har ju en förkärlek för disco, och så hittade jag den här klassikern! En disco-skola till "do the hustle", grabben som dansar är grym!
Ni hittar mig på dansgolvet på fredag iförd glittriga trikåer och lösmustach.


men jag är ju bara barnet?

Min före detta rumskompis och jag pratade mycket om det här med singellivet. Hon tyckte "klockan tickade" och ville absolut inte vara singel, jag fattade inte riktigt vad hon menade. Jag menade att singellivet oftast var fantastiskt, man får ju göra lite som man vill, fisa under täcket, gå runt i fula underkläder och härja loss på krogen utan några som helst krav.
Sen när kom jag hem till Karlstad igen, och det kändes som vanligt mest, förutom att varenda jävel helt plötsligt hade skaffat en lämplig livskamrat. Mitt glamourösa singelliv och skvallerkedjan var bruten, nu är det barn som ligger högst på listan, flytta ihop. Skaffa illrar, katter eller vadsomhelst. Skvallret kommer oftast ifrån mig och vad jag gjorde för idiotiska grejer sist på krogen. Grannen berättar kärlekshistorier om sin karl. Jag berättar om en skitsnygg jacka jag såg på stan sist, hon lyssnar en stund och fortsätter sedan att berätta om vad hennes karl gjorde för "tokigt" på Ica.
Jahaja.
Även jag har ju försökt mig på det här med "dejting", och jag har varit lika besviken varje gång. Dom jag dejtat har antagligen varit smygpsykopater, extremt desperata eller pratat om sina ex i timmar.

Är singellivet den nya folksjukdomen?
image146

Klippa och klistra

Som ni ser har jag varit och pillat på bloggen igen. Jag tyckte allt rosa, karameller blev så jäkla fjolligt att jag kände att jag ville attackspy a´la Linda Blair.
Back in black - lite coolare, lite fränare och snäppet ettrigare.


Slå mig i huvudet och kalla mig Kongo! Jag höll ju på att glömma - jag fick lägenheten såld idag! Nästa vecka kommer jag förhoppningsvis vara 35 papp rikare! Jag tror jag ska köpa horor och sprit för alla pengar.


//Peace out mottafukkazz

Ring of fire

Ja, nu tror ni väl säkert att jag ska skriva något om Johnny Cash. Men har ni hört "ring of fire"? Ja det är väl klart att ni har.
Varje gång jag hör introt till den låten skriker jag alltid "JAA SÄLLSKAPSRESAN!" Och så känner jag mig lite duktig och musikaliskt påläst. Sen kommer Johnnys hesa stämma och jag fäller in svansen mellan benen och skäms som en dvärgpudel och skrattar lite nervöst "ehehe...jajustedetja...ehh...skojjade bara."
Erkänn, det har hänt er med!

image128



huvudochaxlar



image127

Som ni vet brukar jag inte skriva särskilt mycket om varken hår eller modegrejer, men jag måste göra ett bakslag för denna helvetiska produkt som många tror "fixar mjällen". Men vet ni vad fanskapet innehåller? Slipmedel. Jo det är sant. Det tar bort mjällen en stund men fungerar inte långvarigt. Dessutom sliter det på håret.
Vill ni bli av med mjällen - köp fungoral, det är det enda jag kan rekommendera som jag vet verkligen funkar.
Så, nu var det sagt.



bilddag.

Jag har alltid varit lite halvkass på att ta kort, men jag tänkte köra "en bild i timmen" idag.


8:30 frukost = kaffe. det är förresten pizzasalladburken som står brevid.

image118


10:15 hittade min gamla dagbok från ettan på gymnasiet. haha, står skitroliga grejer som "en kille raggade på mig, jag är inte intresserad av honom alls, vi ska bowla på torsdag" haha.
image119

11:40 det var skitfint väder ute, så jag drog på mig vårjackan!

image120

den klassiska skobilden!
image121


13:15 Grannen och jag drog på promenix. Hon ville ha "kôrv mä brô".

image122

13:16 Jag var först med solglajjera!
image123


14:30 har du storstädat en hel lägenhet på en 30 minuter nån gång? fyfanihelvetet.
image124

16:00, köpte dretbilliga gardiner på pekås förut, skitfula eller bara lite fula? och så packar jag för fullt idag!

image125

17:30 Krubba fibersoppa och tonfiskmackor!
image126

det var min dag.
tjenixen!

musik?

Vafan. Jag har ingen musik på datorn. Jag vill ha musiktips, allt som är bra, övergöd mig med det bästa ni vet!


frisörsnack.

Det finns vissa fördelar med att vara frisör, det är en skitbra konversationsstartare!
"jahaja, men vad sysslar du med då?"
"eh jo jag är frisör", och när man kläckt ur sig det så låter det nästan alltid såhär:
"åhfan! då kan du klippa mig någon gång då?", eller såhär:
"JASSÅ?? TYCKER DU JAG SKA GÖRA SLINGOR I LUGGEN?" Och så börjar dom pilla helt hysteriskt i sitt hår och peka och fladdra med armarna åt alla håll.
Sen blir folk alltid jävligt imponerade, det brukar jag oxå bli när jag träffar en frisör (eller kock, eller folk med vilket yrke som helst iochförsig..).

Men, man lever aldrig riktigt som man lär, jag hatar att klippa mig och gör det så lite jag kan, sen drar jag sönder mitt hår. Jag sliter och sliter så förbannat att det har blivit lite mindre hår på en sida. det enda som verkar funka för mig är löshår, men det har jag oxå tröttnat på nu. Jag ska definitivt raka av mig skiten när jag blir gammal.

Idag kommer det spektulanter och ska kolla på lägenheten. Håll tummarna för mig så att fanskapet blir såld någon gång!

bakisbra.

Eftersom vi alla är sega och såsiga idag tänkte jag bjuda på lite bra musik från förr.


enjoy!

bläochfy.


Åkte till sudden efter ett halvpissigt födelsedagsfirande. Det var rätt trevligt, vi ringde och terroriserade karlstads lokalradio ett par gånger genom att battla önskningar framochtillbaka. Haha! Sen drog vi i lagom tid till Koriander, glada och halvfulla. Koriander var litet och hippt, trångtsomfan faktiskt. En karl kom fram och presenterade sig som "singel, 30 plus" och frågade ut oss hurvida vi var singlar eller inte. När det kom fram att jag var singel frågade han lite diskret om vi skulle hångla lite. hahaha! Inge töligt oblyg. Träffade Dan och hans polare och vi dansade lite disco. Fett med bra.

Nejvafan, jag är fortfarande lätt bakfull och snortrött, och det ser ut som fan här. Kan ingen komma hit och städa lite rå? schysstaaa?



(Tog bort första delen av inlägget, tror jag låter bli min släkt, dom får stå för sina åsikter själva)

gangster

jag är en gangster. ikväll blir det gangstergöra!


image117
bild från när jag o sudden fjantade loss tisdags.

image116

rumpan bar!

Så heter en bar i karlstads mörkare delar - rumpan bar. Jag tycker det är ett skitfränt namn. Hade jag öppnat en krog hade den defintivt hetat så. Jag älskar lite småfjantiga och törra grejer, om jag någonsin får för mig att öppna en frisörsalong ska den absolut heta "Cut the crap". Helt fantastiskt namn.

Idag var det en kille som lämnade en kommentar om jag ville "blogga för pengar", dvs ha en massa reklam och dret på bloggen. Tanken är rätt fin, och kan jag tjäna ett par tusenlappar i månaden ställer jag friskt upp, men jag lär knappt få ihop till ett jenka-tuggummi med min tur, och så för den goda smakens skull såklart, min blogg ska vara totalt smaklös med bananer, apor och rosa fjollgrejer - ingen jäkla reklam.


Min goda vän Sudden ringde förut och frågade om jag var laddad för lite gratis tacobuffé och ett par bärs på blue moon bar. Gratis är alltid jävligt gott (även om det smakar rumpa) och jag gav ett rungande ja.
En bärs blev tre bärs, det var skitbilligt och klockan var runt sju när vi gav oss hem, månen var halv men skallen var full.

Imorrn ska jag för övrigt bli "firad i förskott", jag blir nästan fullvuxen den 22:e. Jag känner mig redan lite mognare.
Jag vill jättegärna ha en tam lama som spottar på kommando, det hade varit fett med ballt.

/päjs.

tävling!

Morrn!
Igår var det ju alla hjärtans dag, trevligt. Grannen hade bestämt att hon ville ha "åtminstone ett romantiskt äventyr i sitt liv" och drog med sig sin karl på middag på någon flott restaurang för att sedan åka hem till henne och bada i rosenblad. Karln protesterade lite lätt och föreslog "pizza och film" istället för det romantiska ståhejet. Haha!

Jag spenderade kvällen med öl och manligt sällskap. Det var riktigt trevligt faktiskt, jag gillar att träffa nya människor. Tyvärr hade jag knappt hunnit äta något och blev väl lite väl full och tjötig kanske.
Försökte mig på en semla imorse, den var inte alls god, får slänga skiten. Eller ska jag lotta ut dom kanske? Det verkar ju vara himla inne att ha tävlingar nu. Gissa maträtten? Hitta kändisen? eller något sånt. Sen får ni två mosade semlor i ett kuvert på posten! Like a glove!

hjärtans dag baj.

Först tänkte jag skriva ett bittert inlägg om att alla hjärtans dag är en komersiell bajsdag som är till för att mobba alla stackars singlar. Men det gör jag inte.
Här får ni en bild istället:
image114

All kärlek till er!
Själv har jag köpt tre semlor och 10 öl. Jag lär bli full (haha) av kärlkramp (höhö).



förresten, tro fan! Tysken ringde förut. Han tackade nej till lägenheten och frågade om jag ville ta en drink med honom (!!!). Vad ska jag med en tysk 35-årig affärsman (som varken kan prata svenska eller engelska, jag börjar tvivla på att han ens kan prata tyska) till? Det hade nog blivit en jävligt spännande dejt dock. haha.

alltså...

Jo, när jag hade gjort färdigt den första videon fick jag totalspuck och fick helt enkelt för mig att jag skulle göra en videoblogg! totalt värdelöst, men vafan, man får väl bju på sig själv.


färdig disco!

Jag önskar jag kunde säga att jag inte har suttit hela förmiddagen/eftermiddagen med den där förbenade filmen. Men tyvärr, så är fallet, och nu jävlar är fanskapet färdigt! Det ballade ut lite, det märks på slutet.



ser lite gött poppig ut på något vänster.

disco med Lina del I!



Ja, nu har även jag gått på det där med youtube. Jag har haft en extrem oproduktiv dag, tog extremt onödiga många kort med ett äpple på huvudet förut (jag vet inte varför, fråga inte), och så fick jag för mig att påbörja en musikvideo. Som Carolina Gynning sa: "Kan Paris Hilton så kan jag".
Men den är inte färdig än, har jag lika tråkigt imorrn kanske det blir möjligt.

enjoy!

(P.S, jo jag ser skitöntig ut, men det är lixåm meningen.)

(P.S2, det är inte jag som sjunger på riktigt.)

den kvinnliga förbannelsen.

När jag vaknade till liv imorse hade min mage växt sig till "tvillinggravid". Den var enorm! Jag funderade ett tag på om jag blivit bortförd av utomjordingar under natten som hade planterat okänd art i magen. Mina fötter kändes som ett minne blott och jag kände mig minst sagt förvirrad. Sen kom smärtan, och då fattade jag vad allt handlade om - den kvinnliga förbannelsen, mensen. Fan i helvetet, jag blev stucken som en kniv i magen och blev liggandes i fosterställning i sängen och kved och grinade som Linda Rosing på heroin. Jag kommer nog aldrig riktigt förstå mig på den delen av den kvinnliga anatomin, det känns sjukt onödigt att ha så ont i magen, den blödande delen förstår jag väl, men smärtan?
Sen blir humöret ännu roligare, glad, sur, glad, sur, förbannad, glad, sur, skitlycklig - för att sen bli - sur.
Mamma säger att det blir bättre när man fött barn, ja vettefan faktiskt. Jag vill nog hellre ha en katt.

totalkatastrof

Alltså det var en riktig katastrof med tysken. Jag önskar verkligen att någon hade filmat spektaklet. Jag fattade vissa delar av vad han sa, och han fattade nästan inget jag sa. Han pekade ut mot fönstret och sa "est? est?ehh...vest?" Jag fattade inte vad han sa, och sa ( jag kom inte på vad västerås hette på engelska, haha) att jag skulle flytta till stockholm. Det var tydligen inte det han frågade.
Sen gick han runt i lägenheten och sa "jaaah, jaaah, wonderful jaaaah."

Jag ska definitivt bli tysk i mitt nästa liv.

kvalitéve

image113

åh, kvalitét-tv, sånt giller vi!

svengelska igen då..

Det ringde en om lägenheten förut, självklart var han inte svensk utan tysk-engelsk med en pytteliten släng av svenska. Dom dras som flugor till mig, dom engelsktalande. Och jag har ju skrivit om det förut, min fobi för det engelska språket. Det blir totalt hjänsläpp varje gång och "it sovnds god" och "jeees, ehehe" är något som jag säger på tok för ofta.

hjälp mig nu, hur säger man "dretfin körvkiösk på tôrget", och "möblera" på engelska?


proffs?

image112

alltså, jag står som "proffsbloggare" på bloggportalen.se, jättekonstigt faktiskt. Jag har inte ens fyllt i att jag är ett proffs. Men vafan, jag är inte blyg, vill dom ha mig som proffs kan jag väl vara det.

föggler å fesk

Idag sken sola i öga på mä när ja tette ut i fönstre. Uuu va härlit vettu, fögglera kvettrer o myrera får onger! Nu ä dä vår, bannemig.

 Efter att ha varit datorlös i cirkus en (eller två?) månader och blivit stamkund på bibblan, kan jag nu kungliggöra (haha, kung-ligg)  att jag fått den förbenade datorn! Jag känner mig nöjd helt enkelt. Jag vill bygga en flotte med hela Sven-ingvars, Herreys och hubba bubba och ge mig ut i Vänern - så nöjd är jag.

Idag är det alltså meningen att jag ska börja packa. Jag vet inte vart jag ska börja, det är saker överallt. Det blir i särklass årets roligaste flytt, "vilse i kartonglådan", "vilse i hissen", eller "förlorad i  garderoben".


För er som längtat lite efter en helgrapporten kommer den i vanlig ordning:

Jag och sudden hade gått och längtat hela veckan till lördagen, vi skulle flyttstäda lite hos henne, käka lite götta, sminka oss i tid och bleka barret på henne. Det gick precis som planerna, allt var lugnt, fint och lite bärsande emellanåt. Tills vi skulle åka med busshelvetet, som var proppfull och vi vägrade ta en svarttaxi och väntade snällt på en extrabuss. Bussen kom 45 minuter försent, och suddens karl, Erik, var helt hysterisk och krävde att vi skulle få åka gratis. Det fick vi såklart inte. Erik blev sur, och fortsatte att vara det, även medhavda Glenne blev lite grinig. Dom ville skippa utekvällen helt och åka hem igen. Det ville inte vi, så vi knödde in oss på Glada Ankan och lyckades dansa lite disco iallafall.
Haha, just det, jag träffade min gamla fanclub, Tofflan med. Har inte sett honom på minst två år. Han tryckte upp handen i ansiktet på mig, viftade med fingrarna och halvskrek "Titta titta, jag har förlovat mig!!" Jahaja, grattis! Jättekul Tofflan - sa jag. Sen började han bröla om vad jag gått miste om, och "det kunde ju ha varit vi". Ja, tjena.
Kul kväll men kort.

//Peace!

bildfrossa.

image108
sudden har köpt värsta systemkameran, jag har en helt ny look.

image110
sudden blev blondare, inte gladare dock.

image109
okej den här har jag fipplat med. höhö.

image111
titt vikka coole bilder dä kan bli!

hahaha, uttrar!

jag hittade massa bra utterskämt här; http://emmafromsweden.blogspot.com/

Var kommer uttrarna ifrån?
- Uttre världsrymden.

Var klär sig uttrarna i?
- Utterrockar.

Vilket språk talar uttrarna?
- Uttrikiska.

Hur lagar man till en utter?
- Man låter den (p)uttra på svag värme ett dygn eller två.

Vad äter uttrar?
- Morutter.

Vad gör en sur utter?
- Han (m)uttrar.

Vad gör uttrarna på upploppet?
- De (sp)uttrar.

Vad heter en religiös utter?
- (L)utter

Vad gör en utelåst utter?
- Han sitter utanför utterdörren och huttrar.

hahaha, utterbart!

image106

hårfärjan

Är hos moder idag, vi har en lite "crazy" tjej/tantkväll. Jag klippte mamma, och hon färgade håret på mig.
Mycket kan man säga om mamma, men färga hår kan hon inte. Däremot lyckades hon färga mina kinder, mina polisoner och halva pannan läckert svart.
Jag kommer vara en het negress imorrn alltså.

romantiska komedier

Jag har en liten anonym "böjelse", jag helst inte pratar om.  Alla har väl sina "crawings" (jag har hört att det är hippt att använda engelska ord nuförtiden?), och jag älskar i smyg romantiska komedier.
 Det är totalt helt opretto, inga jävla djupa filmer, ingen förbannad skräck så man inte kan sova, och absolut inte Bergman, utan samma gamla handling fast olika filmer, romantiskt dravel:
 Kille möter tjej - kille gör något dumt - tjej blir grinig - kille gör något skitgulligt - tjej blir glad - och så lever dom lyckliga i alla sina dagar!
Jag har sett alla, och jag älskar nästan varenda en, och är det inte ett lyckligt slut blir jag förbannad i smyg. Igår såg jag en svensk romantisk komedi, den kunde ha varit skitbra om det inte hade slutat med att killen drog till Thailand och dumpade bruden. Är det lyckliga slut brukar jag klappa i händerna och grina av lycka.
Underbart, men säg det inte till någon, det kan förstöra min image som hård och cynisk.

Och snart är det alla hjärtans bajsdag igen, men det tar vi en annan dag.

feeed mee!

Vet ni? Det är oerhört lätt att banta när man inte har pengar till mat. Man blir helt sjukt dålig på att hitta på något att tillaga eftersom man saknar alla ingredienser, så det blir antagligen:
A: ett ägg.
B: potatisbulle
C: torrstekt köttfärs
D: ett glas vatten.

Om jag fortsätter att vara såhär fattig kanske jag kommer att se ut som paris hilton till sommaren!


fucking grejt ey!

Idag har jag en riktigt jävla dejlig dag! Det verkar ordna upp sig på minst två plan! Jag har fått två mail ang. lägenheten och ett bud tillochmed! ye-haw!
 Och så slipper jag bli skyldig staten 10 papp, så jag har lite att leva på ett tag jag med. Känns absolut skitbra. Jag vill hjula på minst tre sätt! Jag vill ha en stor minkpäls med tillhörande minkhatt med broderade diamantögon som lyser i mörkret, och ett litet jetplan, samt en tam leopard som kan göra volter på tyska kommandon. Pimp my azz niggaz!

Den här veckan känns bra. Allt känns bra. Jag är bra. Gud hör bön!


Igår fick jag ett litet fnatt och fick för mig att jag skulle klippa av hela barret, det gjorde jag inte, men jag frigjorde mig och rev ut allt löshår. Det gjorde skitont och resulterade i diverse flintskallighet på utvalda ställen. Aj. Men jag märkte att håret växt lite iallafall, får bli löshårsfritt ett tag, och eventuellt någon fräck klippning + ny färg + slingor eller något i det. Ballt ey?

På fredag ska jag åka till kära mor! Ska bli jättetrevligt faktiskt. Får jag pengar kanske jag tillochmed tjackar lite ostar eller något annat ätbart. Och på lördag ska jag till sudden och hjälpa henne att städa ut lägenheten, sen ska vi flöta oss med ansiktsmasker och bleka barret på sudden. Vi påbörjade projekt "blonderaida" igår, och fick till en läcker senapsgul färg. hett!

see you later alligator!

hahahaha



haha, förlåt, jag har sån jäkla låg humor idag.

big angry bojfrend

haha ja just det! det kom fram en kille igår när vi skulle ta ut pengar. Självklart var han engelsk.

engelskkille: hello, how u doing?
apan: Ajm fajn! hov ar jo?
engelskille: verrywell. Are you going out tonight?
apan: jes! To glada ankan..eh...happy duck? Its over där borta.
engelskille: ahh... can I have your phonenumber?
apan: ehh...vat?
engelskille: your number?
apan: ehh...no...vaj?
engelskille: If you want some action tonight?
apan: hahahaha!!! Gerrej. No.
engelskille: do you have a boyfriend?
apan: jes, a big and angry one.

Magnus Uggla?

Magnus Uggla signerade skivor på en käck skivaffär i staden, jag var såklart där! Han var skitstressad och irriterad och knödde sig mellan alla idioter som desperat ville ha en autograf. Olyckligtvis stod jag i vägen och han sprang rakt på mig så jag flög som en vante över halva rummet. Han hjälpte mig upp och så sa han ett par grejer till mig, jag var den ENDA han pratade med på hela skivsigneringen, och jag hörde inte ett enda jävla ord. Varför sa jag inte bara "va?".


Öh jo, Igår lurade jag iväg emmy till kära skoghall så vi kunde umgås på ett avslappnat sätt innan vi svepte första bärsen. Vi gick och fikade och satt och tjötade i evigheter. Oerhört trevligt, jag åt en semla och kände mig allmänt nöjd, javafan, man kan inte vara nyttig hela tiden. Ju.
Av någon konstig anledning blev vi skitstressade av fikat och lugnade ner oss med en bärs innan vi drog till kritan.
Trevligt, Kristin blev placebo och vi åt jättemycket lasagne. Jumjum.
Sen drog vi till glada ankan och bussen var 20 minuter försenad och jag försökte få åka gratis - det fick jag inte.
Det var allmänt trevligt faktiskt, alla hade glitterperuker, det kändes lite som i en discodröm. Och en hel glittrig disco-bar med vodka. Ballt. Vi träffade en gammal klasskompis från högstadiet, han var ett svin då, nu var han rätt trevlig, vi snackade om hur idiotiska ungdomar var. Kände mig nästan lite gammal.
Helt okej kväll, nu är jag fattigare än fattigast. bleh.
image105

Jo förresten, det om Magnus Uggla, det var alltså en dröm. Jag undrar vad det betyder? Borde jag bli kompis med Magnus Uggla?





RSS 2.0