body butter

Bästa från scrubs! "'Did you eat my Mango Body Butter?' "No! I schmeard it on a bagel"
Hahaha! bäst.

dagens efter.

Dagen efter så är man ju alltid lite skakig, lite lätt överkänslig sådär. Den bittra eftersmaken av skam hänger kvar som ett moln ovanför Hiroshima och man kan ju inte annat än undra och förundras över varför man tog den sista ölen.
Min mobil hånler mot mig med 8% batteri kvar som en påminnelse över gårdagens sms-orgie. Jävlar jävlar.

Men vafan, gjort är ju gjort, inte mycket att göra än att bryta ihop och gå vidare. Se fram emot helgen. Imorrn ska jag ju som bekant till hellhole och sitta bakom en disk i fyra timmar, känns inte alls kul iofs, men skitsamma, jag får ju göra nånting iallafall!


hittade en bild där jag var rödhårig! Jag saknar rött hår! eller oranget. Fast ögonbrynen såg ut som fan.


Ni vet...

Fan alltså. Mamma övertalade mig att följa med på hamnfestivalen. Var riktigt trevligt , träffade Kristin och co.
Men hör här, alkohål + överdriven trötthet är en skitkass kombination. Ännu kassare blir det när man upptäcker hur extremt roligt det är att skicka sms och ringa till folk. Ja jävlar vad roligt det var, och ännu roligare var det idag när jag kollade exakt vad jag skickat. Ehehe....
Så jag säger det här på bloggen, som ett öppet brev ungefär;
Ursäkta mig. Jag är hemskt ledsen för överdrivet pinsamma sms, att min mun gick av sig själv, och tja. Ni vet. Det var satan som talade genom mig, det var inte jag!

Men som vanligt är det inte brevet i filmen som skrivit historien. Eller...va?

blek vs. brun


mamma sa att hon kände sig blek.

vaxad

Idag har jag vaxat bikinilinjen. Aj. Någon gång skulle jag vilja vaxa hela kroppen, smörja in mig med bodylotion och lägga mig i sidenlakan, och sen jävlar skulle jag glida runt, jävlar vad jag skulle glida.dagens "look".  vettskrämda ögon, röd tröja och sidenbandana. Top model 2010?

nomaden på promenaden.

Fyndig rubrik va? På tal om fyndigt så skickade Emmy sms förut o frågade om jag ville klippa någon kompis till henne, varav jag svarade "really big brain", och emmy skickade tillbaka "what?". Hahaha! Ni fattar va? "really big brain = jättehjärna". Jag är fyndig.

Gick till stan förut, tog ca 10-15 minuter, var värre när jag skulle gå tillbaka, då tog samma sträcka 1 timme och fyra minuter. Mina fötter ville verkligen inte gå alls. Skitont! Så jag tog av mig dojorna och hoppade från gräsplätt till gräsplätt som en graciös svan.

Äta. sova. dö. ahhh.

brunella?

Äh vafan, jag måste glappa om det här, jag brukar faktiskt inte skriva särskilt mycket om hårgrejer (det finns ju så många andra som gör det ändå). Men blondinbella har blivit brunbarrig! Jag är helt skogstokig i ljusa chokladbruna guldiga färger. Älskar au´naturella färger. Kanske är jävligt svårt att tro eftersom jag har haft alla möjliga färger i mitt eget barr.


Älskar färgen! Skitfin! Perfa för henne, men hade jag fått gjort en liten ändring hade jag lagt i en mörkare färg i botten för att ge lite mera djup. eventuellt sparat några guldslingor längsfram ansiktet.


Gynning var ju brunett ett tag, och hon hade den ultimata bruna färgen! Skitfina skiftningar med lite surfkänsla.

Jävlar vad det där kändes ovant. Skriva om hår lixom. Inte min grej. Men ni kan vara lugna bananer, blir ingen frisörblogg änsålänge, jag är på tok förtjust i migsjälv för det.


//pezz.

arbetslösaren.

Jag ska berätta om hur det egentligen gick till med jobbet som jag faktiskt blev LOVAD i maj.

Det finns ett grovt överskottfrisörer i sverige, vilket beror på alla privatskolor som numera finns överallt. Och väldigt väldigt många är av icke seriös sort, dom flesta arbetsgivare har såklart stenkoll på detta, och kan anställa dessa frisörer för en väldigt liten peng eftersom dom flesta nyexade frisörer saknar "gesällbrev" och man inte behöver betala ut full lön. Mycket praktiskt för arbetsgivarna, mycket opraktiskt för alla stackars nyexade frisörer som får jobba ihjäl sig för i princip ingenting. I frisörbranschen är det enda som räknas erfarenhet. Det var såklart därför jag tog skitjobbet i västerås i ett år, i princip drev en hel salong själv och fick ut en smaskig lön på ca 6500-7000 per månad. Ibland mindre.

Nu till saken, det är skitlätt att bli utnyttjad, särskilt av dom större frisörsalongerna där oftast inte märks med "en till".
Redan när jag jobbade i västerås och hade sagt upp mig blev jag erbjuden jobb (sommarjobb heltid ev. förlängning efter sommaren)  på en rätt stor salong i Karlstad och blev skitglad eftersom det lät väldigt seriöst. Så var inte fallet, och jag fick komma in och provjobba ca 4-5 dagar. Chefen hade lovat mig schema och allt, och sista dagen på provjobbet frågade jag såklart om schemat, hur mycket lön jag skulle få osv, chefen viftade bort det och sa att hon skulle återkomma senare under dagen.
Precis innan jag skulle gå hem fick jag ett kuvert i handen med lite pengar i. Och hon sa att hon skulle ringa när hon behövde mig. Yeah right, tror ni att hon ringt? Nej, såklart inte.
Hon fick nästan gratis arbetskraft i 4-5 dagar, och lurade skiten ur mig.  Fattade i efterhand att ett par frisörsalonger i Karlstad (båda två som jag varit och provjobbat på såklart) har det som rutin, låter folk provjobba ett par dagar, och får gratis arbetskraft. Och det fick jag bekräftat igår av en säker källa.

Hade jag vetat om det här i förväg hade jag antagligen övervägt att bli frisör överhuvudtaget, att det är så jävla skitsvårt att få jobb. Men tyvärr är det oxå det enda jobb jag faktiskt kan tänka mig att jobba med eftersom fan är det roligaste som finns.
Vi får väl se hur det blir i framtiden. Just nu känns det dock jävligt svart.


gurgel gurgel

Tjeniz.

Är i la stada och har klippt lite folk, käkat törre knäckebrön och ser på ohyggligt dåliga high-school filmer, men vafan, jag klagar inte. Imorrn är det onsdag, ska ut och klippa lite mer då (tack emelie!), sen är det torsdag, och slutligen fredag, då skall jag till hellhole - Kil och jobba i pappas affär. Och sen blir det hamnfestivalen med gött fölk! Giv me helg!

Det var allt för mig. tack.

kvalité!

Här mina damasker och herrar har ni äkta kvalitémusik!


herbie hancock - rockitOch så hittade jag den här pärlan. Går tyvärr inte att lägga in på bloggen, men ni måste kolla! Det är tamejfan den sjukaste musikvideo jag någonsin sett.  Klicka HÄR

Varför Gud, varför var jag inte tonåring på 80-talet? Jag hade smält in perfekt.

help me please

Har just intagit föda, gött. Jag o brorsan var iväg på helvetespromenad förut. I en jävla timme, helvetet. 45 minuter klarar jag, en timme är fan för mycket, det börjar flimra för ögonen, och jag vill inget annat än hetsäta chokladpudding och slåss med tvättbjörnar, jäkla blodsockerfall.

Läste färdigt en bok i helgen, tog ungefär tre månader att läsa ca 150 sidor, vilket kanske säger en del. Boken heter "shoppa inte kärlek när du längtar", en riktigt corny självhjälpsbok för singlar skriven av en andlig rådgivare (eller medium kanske det heter, har nog spelat för mycket sims). Jisses.
Är väl inte sådär skitimpad av såna där böcker egentligen, men vem vet, det kunde ju varit pandoras ask.

Det var en grej jag störde mig rejält på, författaren tyckte inte tjejer skulle "jaga", utan det var karlarnas uppgift. Flåsa efter fruntimmer, som tjej skulle man mottaga "signaler" och spela med lite lätt. Fan vad töntigt.
Som tjej har man ju faktiskt en stor fördel med själva "jagandet"; att man är tjej.
Jag svär, frågar man 10 snubbar på krogen om man får hångla, så lär man iallafal fål hångla med sju. Skulle en karl fråga samma fråga skulle han antagligen få sju käftsmällar och eventuellt en puss på kinden.
Äh, det kommer aldrig funka för egen del, orka spela svårfångad och sitta och fladdra med ögonfransarna.

Nej nu måste jag fan gå o duscha, luktar som om någon dött i mina kläder.

Fina apan

Haha, ser ni apan ovanför min bild? Haha! detta är vad jag gjort hela dagen, på riktigt. Suttit och ritat en apa i photoshop.
Tur att man har ett sånt innehållsrikt och spännande liv att man faktiskt kan göra såna grejer.

ser ni inte apan, var god att uppdatera sidan.

attack of the fatz.

Vägde mig imorse, fan oxå! Jag går ju upp i vikt bara jag tittar på mat. Så jag slängde iväg mig på en attackpromenix runt halva skattkärr.
 Inte bra alltså, jag ska ju på klassfest på lördag, och det vet vi ju hur det är, man ska showa upp hur extremt snygg och framgångsrik man har blivit. Får väl hitta på något spontant, linda in mig i plastfolie, suga in dubbelhakan och påstå att jag äger minst tre företag i USA. Det värsta med den där klassfesten är nog att "femkamp" står på schemat. Femkamp? Helvete heller.
När jag gick i skolan fick jag fan kasta tjejkast för jag fick inte iväg bollen längre än en meter annars. Och när vi spelade brännboll ställde sig andra halvan av klassen två meter ifrån mig p.g a mitt exellenta bollsinne.
Bästa vore nog att;
A; supa sig snorfull innan själva festen, så man kan skylla på det.
B; ha på sig vrålhöga klackeskor, låna en liten hund och vägra springa eftersom man kan ramla.
C; svara "varrå? jag fattar inte?" på allt.

Undrar hur stor sannolikheten är att jag;
A; går ner fem kilo på sex dagar?
B; jag slutar svära
C; jag söker minst tre jobb den här veckan.

spännande. Men det blir säkert kul.

Morningwood.

Alltså, jag förstår inte vilka som går med i såna där grupper på facebook som heter typ "sex", eller "morningsex", ja allt med sex, ni fattar. Jag tycker det är konstigt, vem gillar inte att ligga lixom? Det är väl ett rätt naturligt och ett  icke så ovanligt behov. Så varför skryta med det? Tänk om man gick på krogen och använde det som merit, jävlar vad stryk man skulle få (som karl alltså, som tjej skulle det säkert funka.)

- tjenare, heter Uffe, har en volvo v40 som går som smort...Joråsåatte... barnfri, rökfri, lägenhet på Rud..hmm... Jo just det, jag gillar sex!

Jaha, och?


reklamad.

Satt precis och googlade migsjälv, satte kaffet i halsen och hostade sju gånger.Nu finns jag på stureplan! Gött, jag behöver alltså inte ens reklama migsjälv eftersom "ryktet sprider sig". Eller så är det jag som skrivit det, fast jag uppgett Sandiza Hotpants som alias. vem vet?
Vi tackar ändå Sandiza Varmbyxa så hjärtligt.


Förresten har jag ju lagt upp en sån där "bloglovin" knapp längst ner bland mina länkar, väldigt praktiskt.
Eller så klickar ni här nedanför.

bloglovin

videoblogg.

Videoblogga är verkligen inte min grej. För att få till det ens halvbra får jag spela in samma grej ungefär fem gånger eftersom jag är så jävla okoncentrerad och hittar alltid andra - roligare grejer att filma. Och så säger jag fel saker, hela tiden.
Istället för att lägga upp den färdiga videobloggen som blev extremt tråkig och långdragen lägger jag istället upp "försök 1 till videoblogg", så fattar ni vad jag menar med okoncentrerad.


the bachelorguinette

HAHAHAHA! Ni måste se det här, hahaha! jag dör lite.


Offentlig urinering.

På landet har man all tid i världen att fundera ihjäl sig på skitonödiga grejer.
Okej, det är olagligt att urinera offentligt, eller vafan, "pissa offentligt" säger vi istället. Gäller det endast om pisset hamnar på marken som det blir olagligt? Om man kissar i en flaska på stan, är det olagligt? Eller om man kissar på sig offentligt?
Jag är förvirrad.

I´m alive!

Tjenixen!

Jag är helt levande, lortig, men levande. Har varit en lugn helg, bara bra. Har sovit, klippt gräs, rensat rabatter och annat vuxengöra. Klappade lite kalvar o får igår oxå.


haha...what? Suguk? Säg det fort fem gånger.


Mina damer och herrar, tillåt mig presentera; sveriges längsta häst!


farmor jobbade som fru, bästa yrket!


"hejjagtarkortpåminabennärjagliggerosåsarihängmattan"


pappa i gammelvala.

Slänger säkert ut ett par bilder i bilddagboken oxå. Länk till min bilddagbok finnes under "länkar".


Nu ska jag äta äkta värmländskt krubb; nävgröt o fläsk. Precis lika äckligt som det låter.

das stug.

Godkväll!

Nu är jag faktiskt rätt nöjd med headern, kaffekoppen och kaffefläckarna gjorde sitt.

Imorrn beger jag mig av mot skogarnas skog, Faggan (; Fagerås) för att vila upp mina inre organ, vara skiträdd för rävar och älgar, finna sinnesfrid och prata ohyggligt mycket med migsjälv. Typ.

Eftersom jag inte alls fattar det här med mobilbloggning så får ni klara er utan mig en hel helg. Men det ska nog gå bra.


här får ni en idolbild som ni kan skriva ut och hänga på väggen.

Och hörrni, ha en fett bra helg, och gör inget jag skulle göra.

ansiktsminnet.

Jag tycker att jag har ett exellent ansiktsminne. Värdelös på namn - skitbra på ansikten. Har dock insett på senaste att så är det ju inte alls. Jag är faktiskt lika dålig på bådeoch.
 Kan ju berätta om den där festen jag var på för x antal veckor sen. Eftersom jag bara kände min polare som skulle dit så var jag oxå helt inställd på att inte känna några fler än henne. Och döm om min förvåning när snubben som hade festen kom fram och tjenade på mig, kramade mig och frågade hur läget var, vad jag gjort på sistone och så vidare. Och där stod jag som en idiot och hjärnan gick i högvarv "vartihelveteharjagträffathonomförut?" Det värsta var ju att jag inte kom ihåg honom alls. Högg tag i min polare och väste i örat "känner jag honom?", varav hon nickade och jag försökte spela med så gott det gick.
Och sen mindes jag, jävlar ja! Hade ju tillochmed träffat honom i nyktert tillstånd. Fan vad jag skämdes.

En annan gång så skakade jag hand med en kille ungefär fem gånger under en kväll och frågade "är det du som bor här eller?", dock var det väl ett par öl på det, men ändå.

alla känner apan, men apan känner fan inte igen någon.

gemenskap.

Det är tur att jag har så jävla snälla polare, igår kom Bengan och hämtade mig och vi drog till la stada och mysade hos Emmy lite. Jävligt schyrre. Var übermysigt och vi hade väldigt intellektuella samtal.

apan: jo igår blev jag skithungrig och åt...fyra korvar med bröd. Och jag gillar ju verkligen korv. Men vi hade ju ingen rostad lök, och det var ju synd, men lite bra ändå, man får ju så jävla ont i gommen av rostad lök!
emmy: jaa... jag gillar sånt där gurklet på.
apan: Uhhhh! gurksallad?
emmy: nej nej...eh..gurkmajonäs?
apan: gurkmajonäs? inte gurksallad då? det är ju skitäckligt.
emmy: nej. gurkmajonäs.
apan: aha...kanske hade varit smart att ha den rostade löken UNDER gurkmajonäsen då? Då dämpar det fallet lite, mot gommen alltså.
emmy: nej, men det förstör ju smaken då. och blir kletigt.

som synes, väldigt djupa samtal. Men det tåls ju att testa, är dock fortfarande lite osäker på just vad gurkmajonäs är.

Och sen började vi prata lite om vad vi har gemensamt, vilket antagligen inte är mycket. Men vad menas med gemensamt egentligen? Gemensamma intressen? eller gemensamma värderingar? Jag vettefan. Har en kompis som jag antagligen har lite gemensamma intressen med, och det är nog sudden isåfall.
Men fan vad tråkigt det vore om vi alla gillade samma saker egentligen. Då hade det ju knappast blivit några åsiktskrig eller vidare diskussioner överhuvudtaget.  Gillar att vi är så olika, lite som spice girls.


emmy mosar ananas.


bengan är suddig.


lot´s of gött.


trött.

think it´s love.

Klockan sex varje kväll blir jag sugen på kaffe. Alltid klockan sex. Och så gråter jag lite. Eller nej, det var ju lögn, men jag kunde ju ha gråtit. Eller dansat disco.

Brudarna ska ses ikväll, hela gänget! Bengan, Hannill och Emmy, och det var tusen år sen vi sågs ihop, och jag kunde inte komma eftersom jag inte har pengar till bussen.
Så jävla pissurt att vara fattig. Jag kommer inte få pengar förräns 23 augusti. Vafan lixom. Ska jag sälja min själ tills dess? Hur fan ska jag skrapa ihop pengar att leva på? Jag blir helt vansinnig, på riktigt alltså.
Måste fan få tag i ett jobb, snart. eller vinna på lotto. eller skada mig allvarligt så att jag får ut pengar på försäkringen. eller skaffa en asrik karl. eller råna en bank. you name it!

disco disco!vaniljsås

I måndags åkte jag till kristin och myste lite allmänt. Vi åt kakor (förbannade kakor!) och såg på film. Igår var vi oerhört kreativa och orginella, vi målade nämligen på glas. Har ni hört på makan?


koncentrationen var stor!


och några av mästervärken. Jag gjorde ungsformen och tillbringaren. Uh vad vackert. Kallar dom "höströv"


Och nu blev jag så jävla sugen på vaniljsås att jag var tvungen att ta kort på det. Ser ni något annorlunda förresten? Mina korvfingrar har avlat nagelbarn! Långa naglar! För att vara mig alltså. Massa fördelar, t.ex kan man klia sig rätt hårt i hårbotten. det gillar jag. Och så går dom eventuellt att använda till vapen om jag hamnar i slagsmål.

"jag läste det..."

Det värsta med att ha en blogg är detta;

apan: haha! åh det var så jävla kul i lördags, det var en jävla idiot som...
kompis; joo...eheh...jag läste det på din blogg...
apan: jaha...men har jag berättat om den där killen som..
kompis: det stod oxå på din blogg.
apan: men vafan. Minns du den där gången vi gick vilse i göteborg?
kompis: Men  åhhh! Ja det gör jag, men du var INTE med.
apan: helvete.

Så går det när man har närminne som en guldfisk.

pillret.

Har gjort ett gott försök till ny header igen. Tycker dock att det ser lite...tomt ut? Eller är det bara jag?
Om ni undrar vart jag har fått inspiration ifrån så har jag snott lite ideér från alla möjliga bloggar. Men vafan, det är ett fritt land. Typ.

Redigera mera.

Har försökt att redigera lite bilder idag från förra veckans foto med sudden. Gick väl...sådär. Med redigeringen alltså, ser ut iofs ut som en strandad blåval på hälften av korten, och andra hälften fjantar jag mig mest på. Jag kan nog stryka modellkarriär från listan och satsa helhjärtat på en karriär inom svetsning.
Men eftersom jag gissar på att min manliga läsarkrets jättegärna vill se bilder på mig där jag ligger och krystar så bjuder jag självklart på det.


håret ser förjävligt ut, detsamma gäller armarna, det är väldigt läckert att jag är blek som en goth i ansiktet och brun som en siames på armarna.


mycket spännande bild. Det är en matta jag har virat runtmig. Och så ser jag lite gött död ut, såhär på sommarn.


den här har jag lagt ut förut, men nu är den redigerad. Önskar mig långa ben och en guldhamster i julklapp.Jo förresten! Jag ringde ju på det där jävla städjobbet jag blev påtvingad igår.

apan; tjaa...eh, jo jag läste om ett jobb typ?
gubbe: jo..jag behöver någon omgående.
apan: aha...
gubbe: har du någon städerfarenhet från förut?
apan: ehe...eh...tja..jo, asså ja städade ju lite trappor förr...i min ungdom serrö.. höhö.
gubbe: okej...vad jobbade du med sist?
apan: eh..frisör.
gubbe: frisör? okej, behöver nog någon med mer erfarnhet. hör av mig, tack ändå.
apan: tja.

Läs det en gång till och lägg till en ohyggligt överdriven dryg stockholmsdialekt på mig, så fattar ni.

kattjävel!

Brorsan skickade en länk till ett spel. Jävlar i helvete vad jag hatar såna där spel som det mot alla odds inte går att vinna i.
Pröva själva, och om ni vinner så var god och skriv det så tar jag fram hagelbössan.
HÄR

jooo!

Jag brukar oftast inte kolla när folk lägger upp musikvideos. Rihanna har jag hört, Beyonce, jaja. Eventuellt om det är något nytt och käckt band, kanske då.

Och jag har för mig att jag har förklarat min kärlek för "electric six" förut, men dom är ju så jävla bra! Det är det ENDA bandet som jag faktiskt lyssnar på texterna, dessutom gör dom oftast jävligt roliga musikvideos.

Här är en favorit, och rätt charmig video.


electric six - making progress

electric six - Kukuxumushu, ingen musikvideo till den här, men lyssna på texten! oslagbar!

Och det här är nog lite väl överkurs kanske, liten del av texten till Kukuxumushu. Favoritraderna. haha, oslagbart.

 Oh my God!
I met a girl named Kukuxumushu

Oh my God!
She walked on my heart
And she did it wearing two shoes

Oh my God!
She tossed me in a bag before she threw me away
She ran around telling all my friends I was gay.

I'm not the revolution
I'm just your boyfriend
A f**k solution
Until the world ends
Don't make me do this
Don't make me sing you a love song

There are policemen with more sympathy
And paupers with more money than me
And while those things they might be true
There are corpses with more
Personality
Than you!

Poor bajk.

Justdetja, någon jävla idiot har snott min cyckel! Vem fan snor en låst cyckel? Jag fattar inte logiken, och vad gör dom med den? Låser in den i ett rum? terroriserar den? Testar hur hårt man kan dra i bromsarna? slipar kedjorna?

helvetezjävlar

Jaha. Skitdålig morgon, allt lutade lixom lite för mycket åt helvete. Det bästa man kan göra då är att stanna kvar i sängen, vilket jag inte gjorde. Gick upp, fick asbråttom, insåg att jag glömt vissa delar av morgonrutinens sminkpaket hos Peter (antagligen?), så jag fick kladda på så gott det gick dock med läckert röda ögon och glansig hy. Röven! Håret förblev fett och okammat. Hett. Sen drog jag till arbetsförmedlingen, fem minuter för sen, hatar att jag fick en ny handläggare, trivdes skitbra med min gamla. Med mitt pisshumör och icke befintliga energi var jag säkert mest dryg och otrevlig. Hon har i princip tvingat mig att söka nåt jävla städjobb på ett vandrarhem. Måste ringa, funderar på att bryta starkt på arabiska, tyska eller något annat hemmagjort språk. Nej! stamma ska jag göra.

"Varför skulle du passa till det här jobbet?"
"J...jjaaa....g...ggg... hhaaarrr...k...k...komp...entens...e..eeee...rr..faaren..h..heet."


Haha.


för att vara frisör är jag rätt så skabbig. kamma håret, varrå?


språkade med Bengan nyss, blev på lite bättre humör.

söndag

På söndagar får man se på "Paris Hiltons BFF" utan att skämmas.


Kronk.

Mycket trevlig gårdag! Först var vi här och förfestade lite, det var sudden, erik, magnus, glenne och emmy. Sudden var nykter och Emmy var inte festsugen. Glenne drack för omväxlings skull inte punkbärs utan kung. Jag drack lite kung, men för omväxlings skull punkbärs. Helt crazy!
Magnus, Erik och Glenne är förresten en jävligt rolig trio, dom babblar mer än ett gäng tanter på Canarieöarna. Haha. Och så är dom fett roliga att lyssna på, lite som en radioshow.
Sen skulle vi åka till Peter, Olyckligtvis var vi sju stycken (peter ville åka med oxå), och bilen vara bara en, varav jag fick agera dvärg och blev inpacketerad i bagageluckan. Emmy cyklade hem.

Tja, jag överlevde ju och vi kom fram relativt hela, det var bara min öl som hade gått sönder
 Skojj fest! Inte lika mycket sjöslag som det var på midsommar, och det var ju bra. Jag blev bedömd som "kvällens nyktraste", konstigt, jag var inte nykter någonstans. Satt och tjötade med någon punkare med massa anarkisttatueringar utspridda lite överallt. Jag tycker att anarki är bajs, annars var han säkert trevlig.
Lekte en jävla lek med, som man självklart var tvungen att vara vig för. Jävla skitlek, man skulle ta upp ett cornflakespaket med munnen, utan att använda ben eller armar, mot golvet. Förlorade fort.
Sen spelade vi rockband, och jag sjöng, och sjöng, jävlar vad jag sjöng. Synd att jag inte kunde en enda låt, och min sångröst är icke-befintlig kattläts-ljud. Förlorade säkert det med, jävla skitspel.

Synd att Peter ska åka! Kommer sakna honom, men förhoppningsvis hittar jag pengar någonstans och åker till Lin(Lid?)köping o hälsar på honom någon gång.


Hahaha! Peters läckra baddräkt. eller "mankini" var det nog.


Magnus unt Glenne


sudden var för nykter.


Micke, han hade skum hand. Och så sa han att jag var konstig. Jag fattert inte, det var ju han som hade rosa hår?


och den där jävla leken, kvällens ovigaste kviga, jävlar vad jag böjjde!

Just jävlar, frågade en stackars kille med långt hår om han klippt sigsjälv, jag måste verkligen ge mig med det, fråga folk såna idiotgrejer, folk får väl klippa sigsjälva om dom vill, även om det ser förjävligt ut.

Och ursäkta att jag skriver så jävla tråkigt på söndagar. Men det är söndag, jag är halvtrött i hövvet, hjärnan ligger i lä, ja ni vet. Ska försöka hålla mig undan alkohålen ett tag nu, min lever hatar mig nog lite.

//körvegött

ready to rumble!


Käck och klad, fin klänningen!


och resterande kroppsdelar. Känner knappt igen migsjälv. Fick till en riktigt käck och grön sminkning, men det syns ju inte med min bajsmobil. Men ändå.
Har gjort lite slingor i luggen för den som missat det.Jaha, här sitter jag och är snygg, VART FAN ÄR ALLA ANDRA?

plastik-botanik.

Härligt med fylle-inlägg va? Underligt, drack bara fyra öl och två vinglas, så jag var precis lagom. Och som jag skrev inatt, träffade på ett gäng glada lökar som ville att jag skulle följa med till ankan och sen på efterfest. Haha. Och jävlar vad dom ville kramas, allihopa, är fortfarande lite paranoid, vad hade dom för baktanke med kramandet? Hade dom svininfluensan? SARS?
Och jag som tyckte att dom såg så små ut, och så var dom lika gamla som mig. Måste fan ge mig med att tro att alla är 19 bast, och säga "haha, ni är nog liite för unga". Haha.

Jag, sudden, erik o magnus satt o tjötade på ballen och hade det skittrevligt! Magnus hade tagit med sin portfolio över reklamgrejer han gjort, jävla duktig är han!

Idag ska jag städa upp lite här, ser inteförjävligt ut som det brukar göra när jag bor ensam någonstans. Mamma borde vara stolt över mig. Igår ringde hon och frågade om jag vattnat blommorna. Det hade jag. Jävlar vad många blommor kvinnan har! Lite som en botanisk trädgård utspritt i hela lägenheten. Jag ska fan skaffa plastblommor när jag får egen lya.

Aj lajk jos

Har nyligen anlänt hemåt. Stavar jag bajs? Välkomna att Hitlerstava mig imorrn. Mycket angenäm kvällsmat. Kväll. Kvällning. Jag är mer alkohålpåverkad än en gammal stammis på 92:an i liten håla.

Träffade Magnus, Erik o Sudden ikväll! Fantastiko människor! JaH!
Haha, när jag nästan var hemma var det ett gäng med ungdomar som ville kramas. Jag frågade om dom hade sjukdomar, ICKE, sa dom.  O ja ba "är ni liiite för unga för mig?" o dom ba "näää, 85". Vafan? Sen gissade dom på att jag var 19 bast, i vanlig ordning. Bajs. Men dom fick ett par kramar ändå. Sen berömde dom mig gott för min "stil". Vad har jag för stil? Randig tisha och kjol, jävligt häftigt. Ingen efterferra för mig, men tack ändå.Magnus är min snyggast av alla!suddig sudd.
ärik


nattapa.

fillijokus.

Just fyllt på glaset med en tropisk blandning vatten, hårspray och ett halvt sprut parfym. Kan eventuellt råkat parfyrmerat käften, svårt att veta. Dagens husmorstips; Ta inte med vatten på toan.

Peters avskedsfest blev tyvärr inställd idag och förflyttad till morgondagen, till allas stora förfäran. Men vafan, åker till sudden istället, blir säkert trevligt det med.

Cyklade till bolaget förut, vilket självklart var en upplevelse i sig eftersom jag är så jävla krånglig. Jämt, ständigt krångla.
När jag kommit halvvägs insåg jag att luften i däcken var asdåliga, så jag cyklade hem, pumpade däcken, vilket säkert tog en kvart, men jävlar vilka starka armar jag fick!
 Började cykla till bolaget igen, insåg att min kjol var för jävla kort och visade säkert arslet för halva pensionärsligan som var ute o matade änderna. Cyklade utan att hålla i styret, det är jag jätteduktig på! Kan tillochmed svänga riktigt mycket, är det många som kan cykla utan att hålla i sig? Tyckte folk glodde lite.
Skitsamma. Cyklade runt i stan, cyklade nästan rakt i mitt jävla ex som såg ut som Nils Ferlin-statyn. Jävla arselkarl!
Hittade tillslut parkeringsplats.
Kunde knappt gå för mina ben skakade så jävla mycket, in på bolaget, glömde hur många öl jag skulle köpa eftersom jag pratade i telefon, så jag köpte nio öl! NIO!

jävla resa alltså. Krånglade ännu mer på vägen hem eftersom jag hade så jävla mycket öl överallt. haha.

Oj, måste springa.

hare gött nu era dretonger!


fredagsmorgon.

Godmorgon mina kära klåpare!

Idag är det fredag, och jag har massa grejer att fixa. För den nyfikne har jag även just borstat tänderna och insett att mina naglar är längre än behövligt, möjligtvis ett tecken på att jag börjat utveckla varulvstendenser. Förhoppningsvis inte.

Ikväll kommer mina kära brudar hit, vi skall äta paj deluxe, tjöta lite, och runt nio ska vi till Peter som har avskedsfest, han ska tydligen flytta till någon spännande stad och utbilda sig till massör, känns lovande, han kan få träna så mycket han vill på mig sen.

Testade kvinnoteknik idag med, Kristin och så många andra har "lovordat" epilatorns värde och resultat, och som den dumma sillen jag är ville jag självklart pröva. En epilator låter som en traktor, är lika stor som ett halvt marsvin och drar bort hårstråna från rötterna likt en gräsklippare. Ont säger jag, ONT! Om det skall göra så jävla ont att få halvlena ben så är jag hellre hårig men smärtfri.


läcker morgonros.


horskåp.
vafan? jävla pisshorskåp. Brukar inte horoskåp spå HUR dagen ska bli, egna initiativ? vafan.

sockerpappa

Råkade göra en liten miss på ansiktsboken. Så ni slipper bli helt förvirrade alltså, det finns fler än en sockerapa i familjen nu.
sorry paps.

bloggar jag gillar.

Läser många bloggar nu. Tänkte tipsa ett gäng jag gillar. Dock borträknade är mina polare, dom ser ni bland mina länkar;

Sandiza Hotpants; jävligt rolig brud, gillar när folk inte är lika pryda som mig och skriver om allt möjligt. höhö!

Anna Kaagard Kristensen; mycket åsikter, gillar åsikter av alla slag, även om jag inte alltid håller med. En av dom få morsor på internet som inte skriver ihjäl sig om sitt barn, men ändå lyckas få det väldigt intressant.

prettyinpink; Enda modebloggen jag verkligen gillar, skitsnygg stil och skitsnygg brud.

Vickypedia; Vrålhäftig tjej som svär i min takt, tar för sig och verkar ha ett gött självförtroende, gillert!

Bernt Alfred; Karlstads fräckaste kille! sannerligen.Sen läser jag ungefär fem miljoner till, men det får räcka för idag.

Borde kamma mig.singular pluris.

Godmorgen!

Är fortfarande förbannad, eller grinig är väl ett mer passande ord. Måste slänga mig in i mina enorma pappershögar som ligger utspridda precis överallt och gräva efter asgamla papper som jag säkert inte sparat. Fuck you arbetsförnedringen! Varför vill dom ha arbetsintyg från när jag jobbade som dagisfröken när jag var 16 bast? Säkert att jag har kvar det, eller inte.Lägger min griniga energi på andra saker, som ni säkert redan blivit upplysta om är ju mitt ständigt icke-existerande kärleksliv. Har varit singular i säkert...tre, fyra år? Och jag har kommit i den åldern folk faktiskt säger "ojdå" och sen funderar dom som fan på vad det är för fel på en.
Tror inte det är sådär skitmycket som faktiskt är fel på mig (det är alla andra det är fel på, jag svär!). Har dejtat rätt lite under den tiden oxå, varav det bara var en av dejt-killarna jag faktiskt gillade, men det gick ju som bekant ändå rätt åt helvetet.
Ibland har jag dejtat någon karlstackare bara för jag varit uttråkad, saknade intriger.
Dejtade en kille för ett...två år sen som jag verkligen inte gillade alls, men jag kände till hans exflickvän lite och hon var helt vansinnigt svartsjuk. När hon fick reda på att jag dejtade hennes ex ringde hon och ville slå ner mig. Mycket spännande.

Jag är väl lite störd kanske. Men ju längre tid man varit singel vet man vad man inte söker iallafall,
1. klängiga karlar
2. korkade karlar.
3. mesiga karlar.
4. töntiga karlar.

Och så vidare. Det är fan inte lätt. 

Men ännu en gång har jag hamnat i att jag faktiskt skiter totalt i allt vad karlar heter. Orkar inte heller för den delen. Finns så mycket annat att lägga energi på, t.ex mina fantastiska vänner.
dä blir väl som det blir. Dä spörs!


Nu ska jag duscha av mig o städa upp lite här.

Piss och löv.

pojktjej.

Ni minns att jag ville veta erat kön va? 25 har svarat än så länge, 15 brudar o 10 karlar.
Var lite osäker i början på om jag faktiskt ens skulle ta o fråga överhuvudtaget eftersom jag säkerligen skulle bli förvirrad av resultatet, vilket jag självklart blev ändå.
 Skriver jag för brudar eller karlar? Eller pojkflickor? Flickpojkar? Och skulle jag sikta in mig på några fler specifika ämnen när jag visste resultatet? Typ överlägset brudar = hårplock, karlproblem, smink, Överlägset karlar = brudar är dumma i huvudet, oljefiltret till bilen, nya däck?

Svårt, men så var det ju jävligt jämnt oxå, så vad innebär det? Kör på i vanlig stil, ofcörse, dock med ungefär 50% extra paranoia, men det bjur jag på.

Sen skulle jag aldrig i livet fråga er hur ni uppfattar mig, då detta bara skulle resultera i storhetsvansinne deluxe, så det är bäst att vi låter bli.uh vad maffig jag ser ut. mysig, men maffig, maffioso!

kakjävel.

Ätit kakor idag. Kakor i mina öron. Jävla kakhelvete! Älskar kakor, skulle kunna leva på endast kakor, och kaffe. Kanske lite snus oxå.

Jag vill vara en kaka.

Sov brevid en kaka inatt med, i en 120 säng, jävlar vad stilla vi sov. Kunde dock hålla mig ifrån att tvångskeda kaka inatt, tur för kakan. Fick lite ont i ryggen.

ska nog sluta äta kakor. eller inte. Kakor i helvetet. Nu blir det techno.

helvete.

Fyfan säger jag. Ibland är världen så jävla orättvis.

här är jag!

Som ni undrat! Vart är apan? Vad gör apan? Vad äter apan?

Svar; Igår hade jag o sudden lite foto-skoj, mao, vi tog kort på varandra och fjantade oss. Såg även en film som vi skapade i ettan på gymnasiet ,"karlstad 4-ever", lite blair-witch stil, och relativt kass, men kul ändå!
Efter fjanterierna drog vi till Skoghall och hälsade på Suddens mamma Berit och bärsade lite, Berit bjöd på massa gött i form av chips, ostbågar, kex, jordgubbar, melon, ja, allt! Jävla gött var det. Tack!
Sen såg vi på allsång på skansen och sjöng som idioter. Hann även med att spela lite "vem vill bli miljonär" och jag vann såklart. höhö.


lot´s of gött!


suddens bror erik hade två råtter. Gah, läskiga.


jag är en ostbåge. du är!en oredigerad bild från fotoningen. Jävlar vad klämkäck jag ser ut.

klantskalle.

Är det någon mer än jag som ser ut som fan på benen?


 

Detta är ett resultat utav överdriven klantighet (främst på fyllan), och att jag tydligen inte alls kan hantera en rakhyvel eftersom mina ben är prickigare än en dalmatiner. Härligt med sommar.
Ska nog sluta raka benen och odla hår lika långt och grovt som en medelålders skogshuggare. jah!

rastkatt.

Oj oj oj vad jag är rastlös. Är fan inte van vid att vara själv. Har flängt runt som en katt med senap i arslet halva kvällen. Slingade utvalda delar av kalufsen oxå, vi kan kalla det "guldfärgat". Skit.
Dessutom märkte jag att den där brun-utan-solen luktar kattmat, jag luktar kattmat, vad förvånad jag är. Eller inte.

Fan, fan, fan, vid den här tidpunkten brukar jag stoppa ner mig i soffan för att jag ska hinna lugna ner mig lagom tills läggdags och glo på seinfeld. Och så klappar jag mig som besatt i håret, ibland på armarna. Men det går ju inte nu.

Skulle lätt kunna medverka i stans cirkus, som ballarina, lejontämjare, eller elefantskötare, VADSOMHELST!

kött är kul,
kött är gott,
vissa delar på kött är blått.
restaurangkött är flott.
mitt hår är lite grått.
ostekt kött är rått.


ah, jag kanske borde ta upp mina dikt-skills igen.


klad!

tjenix.

Här sitter jag halvnaken och kladdig. Är dock inte lika snuskigt som det låter, inga sexorgier med chokladsås och nonstops direkt. Tänkte bepröva ett gammalt husmorsknep, ni vet, brun utan bajs, ehh sol... Och har vi tur kommer jag att se ut som den där läckra damen i "den där mary"


eller så blir jag fläckig som en eh...eh... gepard? Fan, mina liknelser börjar ta slut.


Politiskkorrekt

Har börjat läsa Kissies blogg, vet inte varför, fruktansvärd meningslös blogg, och hennes intelligenskvot ligger ungefär i samma nivå som en cola-burk. Herrejisses, ett tag funderade jag på om hennes korkighet var ett pr-knep, lixom spela knasbrud. Ta Silvstedt, folk brukar säga att hon bara "spelar" kork och att hon egentligen är vrålsmart affärskvinna. Men nja, jag vettefan faktiskt, hon kanske bara har haft jävligt mycket flyt? Och varför i helvete vill man överhuvudtaget "spela" korkad egentligen? Det är ju bara pinsamt.

Idag skrev hon något om att det var "Politisktkorrekt" (okej, jag gillar inte särskrivning och brukar skriva ihop nästan allt, men tillochmed jag vet att "politisktkorrekt" är två ord) att tycka att Marilyn Monroe var snygg. Va? Är det PK att tycka någon är snygg? Jag tror hon missade lite där, hon borde antagligen hålla sig borta från PK grejer, för resten av livet.

Säga vad man vill om Kissie, men jag tippar på att hennes blogg är poppis endast på grund av att bruden är så jävla grinig och elak, hoppar på folk samt att hon har ett storhetsvansinne som får mitt att likna en öh...fyrklöver.
tja, dä finns fölk te allt. suck.

stads-troll.

Bor i stans grädda för tillfället och gör det jag är bäst på - ingenting.


pöse i soffan


haha, peter kom förbi och jag klippte till honom. bästa t-shirten! haha


sudden o erik göttade sig i gräset med bagge.


och peter skulle vara värst och käkade flintastek


och jag stoppade blommor i näsan, som vilken normal 4-åring som helst.götte-dag! imorrn ska jag o sudden fota lite, blir nog fett!

Horn!Märkte att jag hade horn när jag vaknade. Har jag varit så jävlig på sistone?

sögen.

Sjukt sugen. Inte på godis, inte på chips, bara tuggbart. Skulle kunna äta en spånskiva, bara för att kunna ha något att gnaga på. Eller popcorn, det är ett skitbra tidsfördriv. Men inget tuggbart alls hemma. Så jag gjorde det enda rätta, kokte potatis, som jag sedan ska dränka i turkisk yougurt och olivolja.
NOMNOM. Har ni något bra kvällssnacks? Tipsa hjärna.

gallejigt.

Jag är folk igen! människa! Inget att skryta om kanske, men så är det.
Igår var vi hos emmy på förfest, det var all brudz, jag, sudden, hannill och emmy. Vi tjötade nåt så extremt eftersom vi inte setts på ett tag. I kör, blabliblo. Spelade piano, lyssnade på Pugh och fjantade oss allmänt. skitkul!
Sen drog vi på Harrys av någon konstig anledning, träffade på Damian, Emelie och Markus. Och dansade disco hela kvällen. KUL!

På toan var det en tjej som halvskrek "vafaaan, det är ju bara 18-åringar här", och blängde på mig. Jag blev skitsur. "varrå, tror du jag är 18??" Och det trodde hon, jag påstod att jag var 18 för sju år sen, och surade lite i smyg halva kvällen. Lär väl se ut som 25 lagom till min 40-årskris.
Blev uppbjuden på dans oxå, bugg och tryckare. Vem fan dansar tryckare nuförtiden egentligen? Konstigt, sen följde karln efter mig halva kvällen, skitdryg. Tror jag blivit snyggare på sistone, tycker det har varit ovanligt många som raggat på mig. Eller så kanske det har att göra med växthuseffekten. Vem vet?


haha! det här var så jävla kul; vi skulle blunda, ha tungan i gommen och blåsa ut med läpparna lite, och sen sa sudden "NU" och tog kort. Jävla styggt. men det bjur ja på.


samma här, blås, tungan i gommen och blunda. Haha, men hannill blev ju fan snygg ändå.


hahaha!! Emmys försök. skrattar så jag pissar på mig.


jag ser lite blind ut, men sudden var nöjd!

rösta

För att jag är så jävla nyfiken. Rösta eller få spö! Helt anonymt såklart.

webvoter-omröstning
är du kille eller tjej?

Kille
tjej

Se resultat

lite sjukt.

Började min morgon bra, äggröra på två ägg + kaffe som jag fortfarande sippar på. Slog på ett avsnitt av simpsons och myste som en bondkatt.
Så, varför i helvetet var jag tvungen att förstöra morgonen genom att googla sjukdomar?
 I gymnasiet var jag ganska hypokondrisk, av naturliga skäl, jag drog på mig alla konstiga sjukdomar. En gång svullnade mitt finger upp, bara sådär. En annan gång svullnade baksidan av mitt öra upp och jag trodde självklart det var cancer. Sen var det ju den där gången jag var helt jävla övertygad om att jag svalt en humla, men visade sig vara hjärthugg.

Är inte lika hypokondrisk nuförtiden, men det är lite av en slags smärtblandad njutning att sitta och googla sjukdomar och sedan inse att dom antagligen ligger latent i kroppen, bara väntar på att få blomma ut. Hittade t.ex massa käcka tarmsjukdomar som jag säkert har.
Och jag är fortfarande helt 100% säker på att jag kommer att dö utav en okänd sjukdom som sedan kommer att uppkallas efter mig, "karlsson-syndromet". hehe.


baciller från http://coolstuff.se

Leo är snigel!
Alltså. Ja. vad ska jag säga. Leo är singel. Äntligen! och han har blivit lite småfet, och brudjäveln dumpade honom! Jag är ett stort hemligt Leo-fan och har varit det sen...tja...98.
Men vafan, håll med om att han är snyggare lite småfet än tanig? Orka tanig pojk-Leo, en karl skare va!
Undrar hur man smidigast kommer åt hans postadress?

skitväder?gött att se att ni har lika töligt som mig.

matkoma

Fall som en fura för grupptryck facebook, alla verkade tydligen äta tacos ikväll? Svensk exotisk utlandsmat när den är som bäst - tacos!
Och jag ville ju inte vara värre, så jag tryckte i mig tre tortillas. Två tortillas är gränsfallet, tre spyr man av. Har legat i soffan o flämtat i två timmar nu, jävla tur att jag har såna där skitsköna tant-trosor utan linning och som går ända upp till naveln. Matkåma. KÅMA I SAY.
Varje gång jag förätit mig så får jag samma dumma tankar, "det kanske blir bättre om jag tar en frukt?". Varför i helvete skulle jag må bättre om jag tar en frukt? Är det för att stilla mitt dåliga samvete? Eller att frukt är nyttigt, och skulle väga upp matkoman på något vänster? Fattar inte matematiken riktigt.


Det här gjorde jag till lunch-efterrätt. Så jävla gott, päronklyftor stekta i smör, socker o kanel + vaniljglass.
GAGAGA. Lite nyttigt lär det ju ha varit, päron?

söta tjejerna.

Läser överdrivet många bloggar nu när jag är fritidspensionär. Vissa av bloggarna är sådär skitsöta, gullegull snuttisnutt, ni vet. Som dessa två; elsa billgren och Niotillfem verkligen skitsöta tjejer som gillar såna där puffiga klänningar, rosetter och skriver om kyssar i månskenet, och tar bilder på sina skor. Inget fel med det, tycker det är gulligt. Gulliga tjejer. Snuttesnutt. Göllegöll.
Och ibland önskar jag nästan att jag själv var lite gullig, typ fnissa och rodna när en karl (läs; vacker pojk) tilltalar mig, istället för att spotta ut snusen, rapa, för att sedan bli förbannad på karln (läs; vacker pojk) och kalla honom för "karljävel" mellan vartannat ord.
Och istället för att prata om dom vackra svanarna nere vid vattnet, tim burtons senaste rulle, och allmänt poetiska grejer, sitter jag berättar för random människa om mitt senaste toalettbesök, den bästa snussorten, hur många öl jag kan häva utan att spy, hur jävla bra jag är på guitar hero (vilket jag uppenbarligen inte alls är). Och så vidare.

 Kunde jag åtminstone inte varit lite mystisk? Jag o Hannill prövade att vara lite "mystiska" när vi var ute på krogen, hade hört någonstans att man skulle gå runt och tänka; "jag har en stor hemlighet". Skittråkigt, höll väl ut i fem minuter, sen sprang jag runt och berättade för folk att dom var långa.
Tråkigt med mystiska människor. Tråkigt att vara mystisk.

Imorrn blir det utgång, får se om jag pallar svår och mystisk, eller om jag hamnar i bråk med någon hårdrockare. Återstår att se, är nog bäst att vara migsjälv...ändå.

//piss o löv.

Idolbilderna.

Jag har fått en idolbild avritad av migsjälv en gång. Det var ifrån en gubbe på QX, vet inte varför han lade ner tid att fixa till en bild av mig, var väl inte sådär skitbra gjort heller, men vafan, en idolbild är en idolbild!

 Men så såg jag en tävling där man kunde skicka in idolbilder! Tyvärr var jag lite väl sent ute med min egengjorda (på migsjälv såklart. höhö).
Jag är totally awsome på porträttbilder! När jag var yngre ritade jag asmånga porträtt, hela tiden, mest på typ kändisar, Leonardo var en ståtlig karl som ofta fick förekomma. Synd att jag kommit bort från ritandet lite, ibland får jag däremot überryck och ritar som en besatt.


photoshop 4 alles!


kristin! ser ni vilken seriefigur jag inspirerats av?

Titanic theme.

Vaknade nyss, somnade om i sängen. Skumt, det händer väldigt sällan, att jag somnar om alltså. Nu är jag drettrött av min attack-sömn.
Jag hade en skitrolig dröm, jo, jag vet, det är astråkigt att läsa/höra om andras drömmar, om man inte är med i den själv.
Men skitsamma, det är min blogg!

Jag o sudden hade hamnat mitt i ett rymdskepp. Och vi var precis som vi alltid är, lite krångliga och fnissiga. Utomjordingen satt och styrde sitt skepp medans han hade gett mig och Sudden fria händer att byta låtar. Men man var tvungen att tänka fram låtarna, väldigt konkret. Sudden önskade bara gamla 80-90-tals klassiker typ "wake me up before you go go", medans hon dansade febrilt. Jag märkte att rymdgubben bara blev surare o surare av suddens låtlista, så jag försökte välja något lugnare, "Titanic theme", var mitt val. Självklart gjorde jag fel och tänkte bara på "titanic theme", och glömde tänka på "celine dion", varav en riktigt dålig barnkör sjöng, tja, "titanic theme", riktigt kasst, dom lät som katter.

Sen minns jag inte så mycket mer förutom att rymgubben blev asförbannad.

Jävligt skumt, undrar vart man får allt ifrån?
Kaffedags!

..och grisar kan flyga?

Hahaha! Humor! Naiva morsor lixom. Och dretonger till o ljuga! hehehehe.

good day for dying.

Vilken jävla pissdag. Tanken var ju att det skulle varit fint väder så att jag o sudden kunde dra ut o härje o ta massa fina kort på naturen (yeah, right). Men här sitter man, ensam, jävlig, men relativt ren. Gjorde en kycklingsallad förut. Den smakade kyckling och bacon. Bacon är gott. Jag gillar bacon.

Och eftersom vi inte kunde mata våra egon med amatörkort så satt jag o filade lite med photoshop på gamla kort. Jädrer vad mycket man kan göra. Jag skulle gissa på att ungefär 50% av internetanvändarna photshoppar sina kort, så att man ser lite snyggare ut än vad man egentligen är. Det är därför jag brukar lugna ner migsjälv och lägga ut lite pisskort ibland, så att jag lixom inte skulle glömma bort hur jag såg ut egentligen.

Kolla här;

orginalbilden.


dretmycket smink, bara sådär! jag är en konstnär.

Gillar orginalbilden bättre dock. ser lite snällare ut där. Men tänkte köra någon slags 60-talssminkning (typ det jag har försökt mig på med photoshop-bilden) lagom tills nästa fotohärj. blir nog ballt.


(foto; evelina eklund)

Igår klippte jag tånaglarna, dom var långa. Äckligt med fötter.

Kjamiz.

apan <3 röksvamp

Håll i hatten, jag har tjötat öronen av er ang. Arvikafestivalen på sistone, och det tänker jag fortsätta med, bannemig!

Såg Röyksopp, och dom var så förbannat bra! Satt just och slökollade lite på youtubesvideos på röysopp @ arvika, och började snörvla lite. Det är en sån förbannat underbar känsla att vara på en konsert o se ett band man rågillar asmycket. Kan inte riktigt släppa det. Som att vara lite nyförälskad, eller ha svalt en kattunge, skjutit en fiskmås, klappat Operah, you name it! Fantastiskt underbart. lööövllleeey.
Och frikostig som jag är, mot eran stora förtvivlan, utnämner jag migsjälv till en riktigt "ap"-bra DJ (hehe, fattar du?), och bjuder härmed på min favorit-röyksopp-låt.
röyksopp - happy up here.

FF

Som ni vet är min mognadsgrad inte av största vikt ty jag bor (tillfälligt låter bättre) hos min kära fader och bror i lilla lilla hålan skattkärr. Men nästa vecka skall jag bege mig in till stan, och inta min moders fästing i en hel vecka. Själv.
Då detta är fastställt bjuder jag in samtliga bloggläsare på enorm rejvfest i tre dagars tid (tors-lör).

VÄLKOMMEN PÅ REJV HOS APAN, NÄSTA VECKA.
MEDTAGES; ÄTBARA SVAMPAR, GRILLKORV, OCH EVENTUELL DRICKA.
SNUS TILL MIG OCH HÅRD TECHNO.
(och ett glatt leende)

VÄLKOMMEN!!

möte.

Var på möte förut. Skittråkigt, och helt klart ovärt att ens skriva vad det var för möte, något...öh, föredrag. Varje gång jag är på något föredrag så lyssnar jag inte. Jag försöker och försöker, men börjar av någon lustig anledning alltid att tänka på något mycket mer spännande.

Gubbe: bla bla bla, svensk arbetsmarknad, bla bla bla. bra restriktioner, bla?
apan: "hmm...om jag blev var tvungen att ha sex med någon i rummet, vem skulle det vara?"
gubbe: bla bla bli? arbetsblablööö
apan: "Hur var det Gordon Ramsey tillagade dom där hamburgarna nuigen? jalapenos? fan...jag minns inte"
gubbe: bliblabloo bla bla, bil är bra.
apan: "Fan vad gott med hamburgare. eller korv! Skulle vilja ha ett par nya skor. Undrar om den där tjejen klippt sig själv?"

typ. Har alltid varit sådär. Och jag dagdrömmer och dagdrömmer, och när föredraget är slut inser jag att jag inte hört ett skit, så jag försöker vänta ut alla deltagare och ställa frågor till gubben, säkert massa frågor han redan har besvarat under sitt föredrag, vilket resulterar i att jag blir dagens pucko. Dret!

vaxpropp?


apan
: sjuuuk...hör typ inget heller.
mamma: va? nej, men är det från arvika?
apan: nejnej! jag hade öronproppar.
mamma: brukar du tvätta öronen då?
apan: haha! jag brukar tvätta öronen två gånger om dagen.
mamma: jaha...men du kanske tvättar för mycket?

så lär jag oxå blir när jag får ungar. Ska fastställa orsaken till allt, I´m the master of command!


mus-öra. visst växer det på björkar?

apan testar.

Jag vet, jag uppdaterar överdrivet mycket idag. Det är bara för att jag är rastlös och sjuk. Sen gör jag rastlösa grejer i min sjukdom. T.ex testar nya hippa ungdomspåhitt som jag sedan kan recensera, till eran stora lycka. En annan gång limmade jag ihop mina öron med superlim, men det är en annan historia.

Idag har jag återupptäckt en gammal klassiker som används utav dagens ungdom! Förr i tiden användes det till eksem och klåda. Och ni kan ju bara gissa vad det var?! Idominsalva! Och ni kan ju aldrig i livet gissa vart ungdomen använder det, PÅ LÄPPARNA! Jo det är sant. Och jag tror inte dom använder idominsalva för att dom har extremt mycket munherpes, utan det används kort och gott i rent skönhetssyfte.


Tja, och som vanligt när jag gör någonting går det alltid lite i överstyr, därav den flådiga photoshopbakgrunden.

När jag ändå höll på med idominsalvan passade jag på att testa klassiska plutbilder med lyckat resultat. lägg även märke till min fräcka frisyr som jag inte tvättat sedan Gustaf Wasabröd var konung.

Idominsalva är dock inget jag kan rekommendera, det är svårt att få jämnt och kletar som fan, och vill man ha det lika fint som Kissie har så krävs antagligen mycket träning. På min ungdomstid använde vi läppglans som köptes i burk, väldigt svårt att använda och bakteriehärden lär varit enorm, så på det sättet är det väl kanske ett litet plus att idominsalva finns i tub.

Idominsalva får 3/5 apor av mig. Tack för ordet.

Mogen 4 arvika.

Mina öron smälter smör. Smörslungad trolldeg. Typ.

Hörrni, nu känner jag mig mogen och halvfrisk för att delge er mina arvikaberättelser. Om jag nu kommer på någon, men det är väl som allt annat, jag kommer på det bitvis.

torsdag: Jag, sudden och peter anländer i bil till arvika. Snurrar runt halva campingen men hittar tillslut ljuset i tunneln och träder in i skogen. Lilla campingen. Skumt att den hette det, lilla campingen var lika stor som stora campingen?

 När man entrar en festival blir man något lyrisk, det är som att inta ett tomteland, en helt ny värld, folk skiter lite i vadsomhelst, är grisiga och alla gillar alla. Fantastiskt härlig stämmning! Vi hittar vårat skåne-camp vid träd. perfektion! Första (tredje?) bärsen dricks, och helt oväntat blir jag full? Inte efter en bärs, men lagom många bärs. Konstigt. Jag och sudden går runt på festivalområdet, skulle såklart se NIN spela, istället för att kolla på NIN går vi till "Karlstads nya radio"-tältet och jag skryter att jag är så jäääävla bra på guitar hero. Upp till bevis. Det var jag inte. Surade lite och skyllde på att det var fel på gitarrerna. Jävla skitspel.
Ser någon enstaka NIN låt, dansar lite, sen börjar gnällandet. Och gnällde gjorde vi! Gnällde på att vi var hrungriga och övergav NIN spelningen och gick och åt krubb (och öl?) i tältet. Törrast i stan gick vi och la oss halv ett eller nåt. Partypoopers.


"är det NIN, ni ser inget"
 fredag: sudden var dretbakfull efter tre öl. Imponerande! Jag var inte det minsta bakfull utan pigg som en hermelin. matade sudden med pizza, sen sov hon lite till. Men piggnade till lagom till klockan tolv.
 Eftersom vi var så extremt överduktiga hade vi tagit med oss ett stormkök, eftersom vi faktiskt läst "lägerverksamhet" i gymnasiet gissade vi sonika att vi skulle vara extremt överkvalificerade för ett stormkök, vilket vi såklart inte var. Fattade inte ett skit, hade stormköket uppochner och krånglade. Men tillslut fick vi det rätt och krubbade i godans ro. Gnällde lite på att det var lite för lite mat och blev snart hungriga igen.
Knallade iväg och såg på Röyksopp. eller vänta här nu, var det på torsdagen? Jo det var det nog, röyksopp var så jävla ägande bra! KUNG!
På fredagen såg jag o Peter på Eagles of death metal, dom rockade fett mycket, och vi dansade som talibaner. GÖTT.
Skulle egentligen sett på Welle;erdball, men då blev jag o sudden kissnödiga och gick o pissade, drack öl o vatten istället. haha. Senare gick vi och såg på Depeche mode. I det här tillståndet var jag rätt dretpackad och hade tillochmed på mig rosa läppstift enligt kort. Konstigt. Tröttnade på depeche mode efter 40 minuter och gick och åt mat. Igen. Herregud vad törra vi var. HAHA. Sen fick jag hångla lite. Trevligt, det hör till festival. Fick även testa min exellenta engelska-kunskaper. Fan, jag är ju riktigt duktig! eller så var jag bara jävligt full. Höhö.

lördag; Tydligen hade jag suttit o tjötat uppe till klockan fyra, halv fem, vaknade på tok för tidigt och var vråltrött och skitsur. Men följde ändå med till stan, och tog en dusch på ett helt offentligt ställe. Som den pryda tanten jag är gick jag rätt bra ändå. Men en helskön dag på stan, gräsade oss, vilade och käkade vattenmelon, uh va gött!
En tjej  satt o skrek mitt namn utanför baja-majorna, det var ballt, folk brukar aldrig komma ihåg mig annars. Jag kom inte ihåg henne tyvärr, utan kallade henne för "Pinky", för hon hade rosa hår.
Halv åtta gick sudden o compani på Thåström, jag somnade i tältet i ett par timmar, tills jag insåg att jag kanske borde gått dit, gick till thåström och såg en låt, sen var konserten slut. Gah. Tog en bärs och gick o kollade på Korn, helt klart bästa konserten på arvika! Skitbra ljud och asbra trummis, asbra konsert! Drömde i smyg om att bli trummis. Hade ju vart nåt. Trumm-lina. höhö. Såg lite på Tgr Lou oxå, dom var inte alls bra. fisk-musik.


söndag: åkte hem mitt i regnet, vi var glada för hemkomst. mycket bra. Skönt att duscha på riktigt.


Plus+
vockert väder!
fantastiskt kul med härliga folk ifrån skåneland!
relativt bra väder.
sopsäckar.
vårat tält.
relativt bra musik.
våtservetter.
prata belgiska + engelska.

minus-
Peter stoppade in mina tår och ena handen i sin mun. Inte samtidigt dock. Lite småäckligt faktiskt. HAHA.
camp benders, jävlar vad dom skrek, dom jävlarna.
lite för nykter ibland.
regn, men inte mycket iofs.

I det stora mycket bra!

matmor.

På sistone har mitt intresse för matlagning växt oerhört. Särskilt för olika gratänger och pajer. Jävla skojj faktiskt! Och det blir ju ännu roligare när man är sjuk och smaklökarna har gömt sig i svalget, inget smakar ju nåt. Kommer det bli gott? kommer det bli en katt-a strof?
 Som vanligt när jag gör något så ska det gå fort och bli asbra. Blir det inte det så växer det troll i öronen och jag blir fly förbannad. Helvete.

I skrivande stund ligger en broccoligratäng i ugnen, broccoli, pasta, bacon, senap (??) och överdrivet mycket ägg.


hoppas den är godare än den smakar, nej, ser ut, hoppas den blir godare än den ser ut. Nu ser den ut som en kattspya. uäk.

belgian waffles?

arvikafestivalen, två belgare sätter sig o tjöter med mig o sudden;

belg; You know anything about Belgia?
apan: öhum...no? Oh yes förresten, they sell belgian waffles over there!
belg: huh? You know any belgian music?
apan: HAHAHA, NO! But they always suck in eurovision song contest.
apan: Kafka is from russia.
belg: No... france? You like kafka? I like kafka! And the swedish..hennikmankell?
apan: No, kafka is shit, to many words, I get confused.

Är Belgien ens med i eurovision song contest? Vet inte alls om dom suger, men jag gissar på det.

Och sudden är ju för jävla rolig, mitt i allt börjar hon dra fraser holländska (som belgare tydligen pratar).
belg till sudd: Can you speak dutch?
sudden; DA! Spatsiba!

hahaha!!

dagens bildsjukdom.

Ni vet såna där "dagens outfit-bilder?" Folk verkar gilla´re, typ. Jag är misär, lite tvärtom sådär. Vill alltid vara värst. Och som ni säkert märkt finns det ju faktiskt en sak jag är riktigt jävla duktig på! Sjukdomar.
Min märkligaste sjukdom är nog salmonella, en riktig guldklimp i min sjukdomshistoria. Fick det på en festival, hultan -04, kycklingbaguette. Huja. På den tiden jobbade jag på mcdonald´s och fick totalt fettförbud i typ två års tid, så jag var antagligen den enda som gick ner i vikt på donken. Inget att rekommendera dock, varken jobb på mcdonald´s eller salmonella.


dagens sjukdom; vanlig förkylning med en släng av halsont och feber.
 Röd fleecemorgonrock, julklapp från emma. Pappas t-shirt. alcro färg?
Ringar under ögonen, privata.


Och när jag ändå höll på gjorde jag ett läckert kollage av mina bästa sjukdomsbilder. Samtliga feber.
Får fan feber för ingenting, fantastiskt. Vilken wuzz jag är.

lite arvikaz.

Febern har slagit till! Har drömt extremt exotiska feberdrömmar, vaknade upp svettig och härlig. Helvete. Har fan inte tid att vara sjuk nu! Har ett möte på stan imorrn, som jag tydligen måste gå på. Ska hosta på alla medverkande. höhö.
Men jag bjur på lite arvikabilder ändå!


glada campet!

peter och jag gjorde playstation-glajjer. haha.


pigg o klad, trots tidig morgon. höhö.


upponervänt stormkök. Gick inget vidare.


depeche mode!


röv-peter o stina. haha.


väl inplastad i sopsäck, regnponcho, men lika glad ändå, bärs i handen!


melonpaus efter dusch. Götta.


pizzafrulle.


glad gök.


regn på söndag, hejdå folket!

sjukiz.

fortfarande dödssjuk. Hur fan blir man frisk? Hör inget, eller hör fel. "lämmlar?" Sovit halva dagen.
Ätit överdrivet mycket mat.
Konstigt att jag är så hungrig hela tiden, maten smakar ju fan inget. Näsan rinner som en siberisk flod.
Lite feber? Ont i ryggen. Orka klä på sig.
Tror jag ska svälja lite rå vitlök. Blir man frisk då? eller håller jag bara vampyrerna på ett säkert avstånd? Svårt att veta. svårt att veta...

tip tap tip tap.

Ursäkta mig, jag har gått och blivit kanonsjuk. Vet knappt vad jag heter? Ulf? Jenny? Lenin?

Ses när jag blivit frisk igen. fisk.

(hänvisar så länge till suddens långa inlägg om arvika, varsegod)

fest i valen.

Nu är spacklet på. Undrar om det håller i tre dagar? Äh, vafan, en kan väl höppes?


Titt va snötte-fin ja blev va? huh? huh? HUH? Färgade ögonbrynen imorse, så nu jävlar är dom mörkare än en...öh..mörk hall.

bröl-metal

Ni vet, sån där brutal-bröl musik. Visst hör man inte ett skit av vad dom sjunger?
Tacka vete jag Smosh som sätter undertext på sina låtar. Skitbra, slipper jag undra.


smosh - sex ed rocks

arvikafestivalen 2009.

Godmorgen!

Ich bin sitting here with unt cup of kaffe, jah? Arvika sehr gut, bravo bravo.
Japp, som ni säkert kan lista ut på min hemmagjorda tyska så är det dags för arvikahärj under dom kommande dagarna. Skall bli extremt spännande att se om jag pallar trycket, eller om jag är för gammal och bara klagar på allt. Det var trots allt tre år sen jag var på en riktig bajsfestival sist. Men det ska nog gå bra. Dock så har jag inga gummistövlar! Bajs. Det är nog det som oroar mig mest, no gummistövels = sjuk tant = elak tant. Och ingen vill väl dra på sig ett rejält åderbrock en sådan här sommar va?

Och så har jag inte packat, nåt. Nada. Lite osäker på vad jag ska packa, och hur jag ska packa, och i vad. men som vi säger i värmland, dä ordner säj! o ordner dä sig inte så kvetter det.

Oh! Och lite festivalångest har jag oxå, jag är trots min höga festivalålder lagom rädd för synthare och knarkare. Mest knarkare, dom skulle ju faktiskt kunna övertala mig till vadsomhelst, lite amfetamin kanske? Och där skulle jag stå, kort och småfet, skakandes på mina knubbiga knän och gråta, tacka ja, för att jag absolut måste hänga med i svängarna. Sen kommer jag gå vilse och hamna bland ett gäng medelålders män med mustach och haschplantor, och dom tvingar mig att äta upp alla haschplantor. Vaknar upp på en bajamaja som är vält.
Fast nu är jag kanske lite väl långsökt... 


Uppdaterar på söndag, eller närmsta dator jag hittar! Pözzah.

affärskvinna.

Gissa vad jag gjort idag? Jag har stått i en affär. Bakom disken. Konstigt va? Intrigerna tätnar!


Håll i hatten!


en skulptur av fogskum.


affär.

dagens pucko.

Sov på soffan inatt med. Eller tja, sova är väl en rätt stor överdrift, snoozade snarare. Inte skönt. Vaknade fyra av att jag hade extremt ont i rygghelvetet. Soffan är ju skitliten på bredden, halva jag flöt över kanten.
Och istället för att gå o lägga mig i SÄNGEN, så går jag o lägger mig på GOLVET. Golvet! Som om det skulle göra saken bättre lixom? Nu har jag dubbla ryggsmärtor, stel nacke och sommarens första myggbett. Hm.

Drömde jävligt konstigt oxå. Drömde att jag min röv blev stegvis grön. Den blev asgrön tillslut, som möggel, röven mögglade bort, och jag vägrade att gå till doktorn. haha.
Konstaterade rätt fort att drömmen betydde att jag troligen borde gå till doktorn med mitt 1 år gamla blåmärke som aldrig försvinner på benet.


mitt oläkande blåmärke. Från början var det fullt med blod, varav alla blodpapper brevid sängen. Fräscht. Gomorron på er!

RSS 2.0