söta tjejerna.

Läser överdrivet många bloggar nu när jag är fritidspensionär. Vissa av bloggarna är sådär skitsöta, gullegull snuttisnutt, ni vet. Som dessa två; elsa billgren och Niotillfem verkligen skitsöta tjejer som gillar såna där puffiga klänningar, rosetter och skriver om kyssar i månskenet, och tar bilder på sina skor. Inget fel med det, tycker det är gulligt. Gulliga tjejer. Snuttesnutt. Göllegöll.
Och ibland önskar jag nästan att jag själv var lite gullig, typ fnissa och rodna när en karl (läs; vacker pojk) tilltalar mig, istället för att spotta ut snusen, rapa, för att sedan bli förbannad på karln (läs; vacker pojk) och kalla honom för "karljävel" mellan vartannat ord.
Och istället för att prata om dom vackra svanarna nere vid vattnet, tim burtons senaste rulle, och allmänt poetiska grejer, sitter jag berättar för random människa om mitt senaste toalettbesök, den bästa snussorten, hur många öl jag kan häva utan att spy, hur jävla bra jag är på guitar hero (vilket jag uppenbarligen inte alls är). Och så vidare.

 Kunde jag åtminstone inte varit lite mystisk? Jag o Hannill prövade att vara lite "mystiska" när vi var ute på krogen, hade hört någonstans att man skulle gå runt och tänka; "jag har en stor hemlighet". Skittråkigt, höll väl ut i fem minuter, sen sprang jag runt och berättade för folk att dom var långa.
Tråkigt med mystiska människor. Tråkigt att vara mystisk.

Imorrn blir det utgång, får se om jag pallar svår och mystisk, eller om jag hamnar i bråk med någon hårdrockare. Återstår att se, är nog bäst att vara migsjälv...ändå.

//piss o löv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0