30-års gallej!!

I lördags var jag på Peters 30-årsfest! Vilket var en överraskning för både mig och Peter då jag råkade anmäla mig till kalaset 30 minuter före ankomst. Hehe. 
Han hade hyrt en dretstor lokal och massa gamla bekantskaper fanns synliga. Jag hade med mig både öl och nervöst humör. 
Björn var där! Björn var en kompis till mig och sudden (och resterande av "gamla gänget"). Tror inte att jag sett honom på ca 4 år???? Han är skåning så ibland får man gissa sig fram till vad han säger. Men det var kul. 
 
Mitt nervösa humör höll i sig relativt länge. Kan bli jävligt nervig och tyst när det är folk i stora lass som jag halvkänner, rätt märkligt då jag är så social annars. När jag äntligen hade lugnat ner mig så fick jag ett...eh, konstigt besked som jag ej hanterade så snyggt, sen var nervositeten på´t igen. 
 
I övrigt så var det skitkul! Fick göra trumvirvel till Tommy som agerade stå-upp-komiker. Tyckte att jag skötte mig exeptionellt bra förutom att jag fick lätt storhetsvansinne och ville göra trumvirvlar hela tiden. Sen blev det discodans till både Leila K och YMCA. Lövley. 
 
När vi skulle gå så ramlade Björn på väg till bussen och slog upp halva kroppen (i vanlig ordning) sen blödde han ner typ allt. Men han var rätt nöjd ändå.
 
Tack för en asbra kväll Pubis!
 
Old ze gang!
Födelsedagsbarnet läser tipspromenad!!
 
Kan det vara världens lyckligaste trummis där bak??
 
Sudden fångade graciöst flingpaket med munnen
 
och avslutningsvis - blödande björn!!
 

Disco-onsdag!!

Var på disco-onsdag i...onsdags. Började hos sudden efter en ofrivillig joggningstur till bussen. Att jag aldrig lär mig att gå i tid. 
Martin försökte visa hur man löste rubriks kub, blev vansinnig och gav upp efter ca 2 minuter. 
en begav vi oss av till stan! Köpte en billig öl, och en bloody mary. Tänkte att jag skulle undvika att bli bakfull så jag slutade att dricka efter klockan tolv. Funkade inte. Blev bakfull som en jävla emu ändå. Måste bero på min stigande ålder.
 
Iallafall, Peter Siepen körde onsdags-disco och han agerade DJ. Tycker Peter Siepen är helt jävla fantastisk. Han är en riktig jädra karaktär alltså. Älskar folk med karaktär och skojjiga stilar. Gick fram och tog kort med honom! (hur gammal var jag nu igen..?) Sen önskade jag en låt och fick prata i mikken!! HIHI, bjöd på en discodans och han uppmanade folk att applådera. Kände mig som en disco-artist. 
 
Kvällen fortsatte i dansens tecken, dansade i typ flera timmar. Iallafall så var det skitkul! Tack för en awesomness kväll Linda, sudden, martin! 
 
 
ser ni hur glad jag var???
(bild snodd från Lindas instagram!!)
 
 
 

lite blogg-lövin

Nu blir det lite bloggtips som jag generöst delar med mig!
 
DIY or DIE kan vara den absolut bästa gör-det-själv-bloggen. Lättläst, snygg och man får skitmånga bra tips!
 
den bruna maten ja, den handlar om mat. Mat från 70-talet. Det är äckligt, roligt och väldigt brunt.
 
Bokkei  Här har vi tjejen som kan måla. Och jävlar. Jävlar vad bra hon är. Får ont i huvudet av duktigheten!!
 
Plåstrabloggen  Serien som inspirerade mig att försöka göra serier (orkade bara en stund dock). Och jag tycker att den är genial. (Malin som ritar har oxå en blogg, kolla HÄR)
 
Pretty in pink Den enda "modebloggen" jag någonsin gillat. Och jag har följt henne skitlänge. 
 
Nail art pretties Jag gillar nagellack ja. Här en blogg med skitsnygga bilder på skitsnygga naglar!
 
Kjam
 
 

en skitstor glass!

Nu i semestertid har jag äntligen lite tid för mitt lilla blogghelvete! <3<3 
 
Igår hängde jag med emmy. Vi åkte till maribergsskogen och besökte GLASSERIAN. Jag kände mig som 10 bast ungefär. Hade jag varit 10 bast hade jag antagligen fått den minsta glassen och fått nöja mig med det. Men som en fullvuxen kvinna så ville jag ju ha det värsta (som ett plåster på såren för min inre 10-åring)
 
Vi satte oss i skuggan och funderade på olika dialekter och snackade skit. Och när kaffet precis hade tagit slut så kom en trevlig kaffeflicka och fyllde på. Är fortfarande imponerad över hennes kaffeskills. 
 
NÖJD TJEJ????
 
 
Det bästa var kanske glassens namn "HAVREÄLG". Hahaha omg. Och ja det var gött.
 
 
Emmy tog ej hänsyn till sin inre 10-åring utan tog en skitliten pluttglass. 
 
Gick in i "klapphagen" oxå. Klappade inga djur, tyckte att dom var ohygienska. Men dom 500 barnen som sprang runt klappade glatt.
 
 
 

boll på begäran!

Eftersom några efterfrågade hur man gjorde bollen, så bjur ja på en litta tutturial!!
 
detta behöver du. Löshår (går att göra utan, men vill man ha en megaboll så är det ett plus!), dounut, hårnålar, kam, och en snodd!
 
Sätt fast löshåret ungefär du tänkt ha bollen!!
 
Sen gör du en töfffsss!!! Jag gillar när den sitter högt uppihelvetti!
 
Nu tar du dounuten, eller i mitt fall, två strumpor. trä över tofsen!
 
NÅLA fast tofsen! Snurra inte runt håret, utan sätt bara fast det så att det täcker boll!
 
sen snurrar du löshåret runt nålningen! Och där har du stor boll!
 
 
avsluta med sprayen. Jag gillar när när det ser lite slarvigt ut, men det är ju en smaksak!!!
Lätt som en plätt och fantastiskt gött! 
 
pözz!
 

båtägare och stek.

Just det! Innan vi åkte till stugan så nämnde Jonas något om en "gummibåt". Jag hörde gummibåt sen var jag såld. Klart vi ska ha en jävla gummibåt! Pratade konstant om gummibåt i ca 2 timmar innan vi köpte den. En vacker skapelse i plast. 
Jonas fick utnämna sig själv till "Kapten", och jag fick väl bli 1:e öldrickare och halvpaddlare (nästa gång ska jag vara kapten, tänker även på en liten kaptensmössa, så det inte blir några missförstånd).
Ut vi paddlade, eller ja "plaskade", trots min paddeltitel så fick Jonas även agera motor. Jävlar vad långt ut på sjön vi kom. När vi nästan åkte på en fiskmås så fick jag panik, började tänka på någon slags "fågelattack" och ville tillbaka.
 
Efter en rejält båttur så fick jag även Jonas att bada. Har aldrig någonsin skådat en så ograciös varelse som (efter myyyyycket övertalning) magplaskade i vattnet. Väldigt underhållande. 
 
Båten kunde användas som en pool oxå!
 
Kolla så vackert. Finns på biltema för 225 spänn. 
 
 

2013 - året som jag blev halvbrun

Helgen spenderades i stugan! Och det var soligt och lätt "pötthett".GÖTTT!!
Då jag inte har haft någon solbränna att tala om dom senaste 5 åren så förväntade jag mig såklart inte en i år heller. Så jag solade. Och solade. Sen blev det varmt så jag hällde vatten i gummibåten och plaskade fritt. I ca 4 timmar. Trots 4 soltimmar förväntade jag mig inte heller någon solbränna.
 
TJI fick jag. Gissa vad som hände? Jag fick solbränna, men betoning på "bränna". För vad händer om man sitter fyra timmar i sol? Jo, man blir absolut illröd. Och ännu mer spännande -  vad händer om man sitter 4 timmar i sol och har på sig solglajjer? 
 
Jo, det här händer;
 

En liten boll, stor boll.

Kan låta arg på bloggen ibland, I know! IRL är jag dock väldigt snäll om annat lite mesig o skraj.

Sen har jag väl en jävla förmåga att få ett HUMÖR när jag väl blir sur lixom.
Men nu var det ju inte alls mitt olabila humör jag skulle skriva om.

Istället kör vi en LISTA på grejer jag stör mig på;
- DJ:n i lördags som bara spelade Bob Dylan! Du kan ej spela Bob Dylan om det inte är efterfest fattar du väl!!!
Stort ris även eftersom du vägrade spela leila k. Fy skäms!!

- folk som ej svarar på mejl. Hur jävla svårt ska det vara o skicka iväg ett enkelt "nä tack"?

- när man tror att man ska få till värsta fräcka nagelmönstret men så blir det bara klet av allt.

- bruna kylskåp. Blir bara så ledsen när jag ser dom.

- katter som ska ligga på datan när man ska skriva. Men bara då, annars är datan totalt ointressant. (!!!!)

För att väga upp gnället så kan jag härmed informera om att jag idag har en sån jävla snygg frisyr. Är sämst på att sätta upp håret "snyggt" (trots att jag är frisör, jag vet). Brukar bara bli en sketen liten tofs som vinglar runt.
Men med lite tips från Madde som är boll-kung lärde hon mig hur man snabbt och enkelt gör snyggaste och största bollen.

Tack för ordet.


ny hedder!!

Tänkte att jag skulle göra något vettigt idag. Det gjorde jag inte. Har däremot plitat ihop en ny header. Snarlik den gamla... men eh... ni vet fantasi?
Och så basker. Ingen vet vart den kommer ifrån, eller varför den är med. Körven är med, och lite klubbor som fick täcka över lite kladd. 
 
Tyckte även att jag såg så jävla sur ut på bilden, därför blev det lite joker-face. 
 
giller ni´t?
 
här ären gamle. 
 
Orange förresten? vilken jävla grej!

Göddig lördag

Igår hade jag finbesök från krillehöla! Madde var här och förgyllde min dag. Då det var fint väder och Madde är en hysteriskt kattallergiker så höll vi oss utomhus så mycket som möjligt.

Startade dagen med en shoppingrunda på stan, Madde och jag har relativt lika smak = skitbra. Dessutom är hon en jävel på att fynda så jag flåsade efter då hon hittade ungefär en miljard snygga grejer. Jag hittade en festlig hippie-skjorta för småpengar.
När vi hetsat runt rätt länge köpte vi en sallad och satte oss vid mitt favoritplace vid teatern och tjötade, drack bärs och göttade oss. Efter två timmar var jag hysteriskt kissnödig och fick lov att låna en buske. När vi kom tillbaka hade någon snott ölen. Vafan, 3 minuter? Jävligt snabba var dom iaf!

Gick tillbaka till mig o fortsatte festen där. Sen gick vi till koriander och köpte asbillig öl.
Madde tog bussen till krillehöla vid tolv och jag gick till McDonalds och bråkade med ett helvete till kille i kön.

Han höll på att tönta sig och bråkade med den stackars tjejen i kassan. När han efter ca 10 minuter hade bråkat färdigt med tjejen så ville han bara betala 50 spänn för sin mat. Då brast det fan för mig.
"VA I HELVETE HÅLLER DU PÅ MED DITT JÄVLA AS?" Skrek jag. Alltså skrek.
"ÄR DU NÖJD MED DIGSJÄLV NU? HUR JÄVLA SVÅRT ÄR DET ATT VISA RESPEKT FÖR EN ANNAN MÄNNISKA???? ÄR DU TOLV JÄVLA ÅR ELLER????" (Gissade på att han var minst 36 år).
Fick min cheesebörjare och gick därifrån med gråten i halsen. Blev så jävla arg. Jävla översittare. Är fan fortfarande upprörd.

Annars var det en asbra dag/kväll. Tack för det fina Madde!


Bärs = bajs

Klippte en trevlig norsk dam, vi diskuterade lite språkskillnader och hon berättade att hennes svenska kille hade sagt till hennes barnbarn "vikken söt tööös", varpå ungen hade blivit helt chockad och väldigt ledsen.
Hahaha!


Värde Vålberg

Igår blev jag rädd på jobbet. Det har hänt mig ett par gånger förut att man träffat på folk som "kan" utgöra fara och adrenalinet skjuter i höjden på 2 röda och man håller ett hårt dödsgrepp om älskade saxen. Ifall lixom.

Igår handlade det om ett fyllo som vinglade in frågade om jag var "FISÖÖJEN". Blev skiträdd men försökte hålla mig lugn. Sa att jag kan klippa honom när han var nykter. Och tur nog accepterade han och gick iväg.

Men såna gånger är det faktiskt skitjobbigt att jobba ensam. Man har lixom inte riktigt full kontroll på läget samt att man vet inte hur fyllon eller psykiskt sjuka människor kan reagera.

Hoppas att han inte kommer tillbaka idag.


Bordbordbooord

Asså! Har hittat ett soffbord som jag har blivit helt hysteriskt förtjust i. Jag har visat alla jag träffat bilder på bordet och ba "ÄRE INTE DÄ SNYGGASTE DU SETT??!!!!!"
Sen är ju inte alla lika imponerade som mig. Men jag är fortfarande i hysteri.
Förhoppningsvis kommer bordet att vara i mina ägor inom någon vecka!

(Bild snodd från instagram)


RSS 2.0