rachel ray is not the shit.

Hade en skitstörd dröm inatt, och jag har inte en jävla aning om vart jag snott ihop allting ifrån.

drömde att jag var ett stoooort Rachel Ray fan, hade spelat in vartenda avsnitt (som i drömmen var ungefär 4000) och kunde dessutom referera till alla.
Wtf?


Saker i min ugn del 235;

Detta har tillagats i min sprillans ugn på sistone;

1. lasagne med zuccini!

2. Pizza a´la lchf.

3. Kladdkakemuffins.


Lasagnen blev göddig. Dock med väldiga flytningar, så den blev rätt kladdig. Värsta med lchfen, saker blir inte fasta o fina utan flödiga och flytiga.

Pizzan blev en succé för alla inblandade (=jag), trodde den skulle smaka typ...omelett, men inte. kan ju bero på ostöverflöde.

Kladdkakemuffinsen smakade mestadels socker, och jag sitter i skrivande stund och skakar av chocken.

Tänker ni på samma sak som mig???? BÖRJAR DET HÄR BLI EN SLAGS MATBLOGG ELLER?? OMFG

Tunga dagar.

Hejsan bloggen.

Det har varit en rätt tung helg. Tunga dar. Igår låg jag däckad i soffan hela jävla dagen, lätt febrig och helt utmattad. Jag somnade vid fyra, vaknade upp nästans vid sju och var helt sinnesförvirrad.
Och jag gråter om vartannat. Kan inte sluta tänka på min kära kära vän som förlorat sin bror. Mina kära kära vän. Kan inte ens föreställa mig.

Så det har varit skönt att jobba idag, fokusera på något annat lixom.

Nu gör jag pizza i min ugn! Ska bli göddigt. Puss

förste advent

Igår var ju jag o Madde på stan. Jag är ju egentligen ingen julpynts-människa. Dels för att jag är för snål för att köpa, och dels för att det är jobbigt att packa upp och ner grejer (=lathet mao).
Men när vi kom till Rusta fick vi båda kåtslag. En minigran!! Och julkulor som såg så festliga ut att jag dog lite i själen.

Så nu har jag klätt granen, hängt julstjärna och tagit fram tomten. Ska det va så ska det väl va lixom.


titt va festligt!! Disco-granen med discokulor!! Har även en cupcake samt en glitterdinosaurie. Helt fantastiskt!!


<3 :(

Nu har grannen dragit igång Lördagsdiscot, med råge oxå. Om dom ändå ska spela så jävla hög musik kunde dom väl åtminstone välja något bra!!!
Har härjat runt i härjedalen (karlstad) hela dagen. Har varit både kul och jobbigt.


Fick reda på en riktigt jobbig grej imorse och har gått runt och smågrinat hela dagen. Gör ont i hjärtat när jag tänker på´t. Livet är så jävla orättvist ibland. Kan inte ens föreställa mig hur det känns att förlora en närstående, så mina tankar är hos dig min fina vän!!

mogglogg?

Igår skrev jag tre (3) blogginlägg varav jag publicerade noll (0). Insåg att innehållet verkade meningslösare än en tom kasse öl, vilket det iofs oftast är ändå, men jag tror ni klarar er exellent utan 320 tecken gnäll om mina vardagsrutiner/pms-tjäbbel/hypokondritankar.

SÅ, vad have monkey done under the week? Yes, I don´t know, så jag skriver in swedish i stället.
Igår såg jag en skojjig kråka på en gren. Glömde ta kort, så det blir icke skojjigt i skrift.

Idag har jag nyst på fem kunder, ej med flit. Och så har jag o Madde bokat ett sjöslag, alltså en Cinderella-kryssning till den 9:e december!!! För 700 riksdaler fick vi, buss t o r, julbord (till min stora förtjusning, Madde var ej lika nöjd) frukostbuffé, samt en romantisk hytt för 2. Helt ok. Hoppas att dom har en tomte eller karaoke kanske?!!

Imorrn har jag inte planerat något inför kvällen, har tänkt att "ta det som det kommer", så jag inte ska hetsa upp mig för mycket. Men på dagen så ska jag till Väse en sväng. Vad ska jag ska göra där får bli en välbegravd statshemlighet så länge, efter Väse så skall jag o Madde ha en "mysdag på stan".

puss!



Skärp dig!

Hade feber inatt. Och imorse. Drömde i vanlig ordning halvskumma feberdrömmar. Satt och diskuterade skärp med Kristin (i drömmen alltså). Kristin hånade mig för att jag var för fet för skärp, medans hon var så smal. Blev lite sur.
Idag använde jag ett skärp.

Efter feberdrömmen febrade jag mig upp ur sängen och febrade till köket. Jag är inte helt säker på om jag var helt vaken eller om jag yrade som en tok, för köksbesöket är lite luddigt. Kokade ett ägg. Sen ringde alarmet, och jag hade (håll i er nu) kokat TRE ägg. Jag blev så chockad över äggen att jag bara stod o stirrade. När, var och hur bestämde jag mig för att koka tre ägg? Hade jag förväxlat dag med kväll? Ingen vet.

Har dock varit på jobbet som en dukti flicka ändå. Slabbade i mig litte värktabletter och hatade livet istället. Har ej råd eller tid att vara sjuk nu.
Tackar ödmjukast Hannah för ingefära-tipset. Skall testa. Har för mig att ingefära smakar skit dock. Eller så var det jättegott. Hursomhelst minns jag att det smakar typ Asien.


classic BP-bild.

Äntligen!

För att väga upp allt gnäll i föregående inlägg kan jag förtälja något fantastiskt i detta inlägg istället. Jag har en bulle i ugnen! Eller nej, det var en lögn, men jag skulle kunna ha det, för jag har blivit med ugn!!

Ugnfri i två år. Och alla vet ju att allt blir godare i ugn. I söndags invigde jag och gjorde broccoligratäng (obs, eget recept!)! Och idag festade jag till det och gjorde blomkålsgratäng. Broccoligrallen blev lite halvtölig då... Men blomkålsgrallen rekommenderas starkt! Slickade rent tallriken.

Så nu räknar vi med ugnbonanza, grallar i alla möjliga former, allt skall ugnsbakas!!


Det är varmt i helvetet.

Massa svordomar i valfri ordning!!

Pissdag. Piss och rövdag.

1. Vaknade med halsont. "jaja, blir väl bättre" tänkte jag glatt och traskade iväg till kneget med klisterögon. ICKE! Blev ej bättre. Dock väldigt mycket sämre. Har vrålont i halsen och göddig feber. Mysigt.

2. Skulle beställa pengar idag eftersom banken har blivit cp och vägrar växla pengar längre. Gick det smärtfritt? Nej. Icke, njet. Har fått fel information, och det var ungefär 100 ggr krångligare än vad jag räknat med. Och något jag ej kan göra, utan det får chefen göra. Töligt att chefen är i Thailand då!! Helvetet. Vi får se om det löser sig på ännu krångligare sätt.

3. Fick mensen och har varit allmänt aggressiv idag. Kul.

Har inte råd eller tid att vara sjuk nu. Det är ju fan löneveckan = mycket folk. Så just nu har jag satt honungsthé på dropp typ. SUR TJEJ!!!


Gammal bild= tjej med überrött hår.


olika bord

Igår var jag hos min tjäre vän Kristin i Skoghall. Vi satt ner i soffan o tjötade i ungefär sju timmar. Sen tröttnade vi på det, åkte in till stan, satte oss på en gammel biljardpub (tables) och fortsatte tjötandet där. Tror jag totalt stod upp ca 15 minuter på hela dagen igår. Har fan ont i röven alltså.

Men det var riktigt rövmysigt! Var alldeles för längesen! pözz.


sexig bild på kristin från somras. tror hon trycker i sig marshmallows!

Och kvar står man lixom...

Många av mina polare har barn. Och kille. Fin lägenhet i fina områden osv. Och jag har känt mig rätt avundsjuk. Jag vill oxå ha det där.
Eller tja, bara jag fick ett barn så skulle jag ha gjort mitt lixom, då kan man slappna av, sjunka ner i fotöljen och låta livet ha sin gång.

Men så är jag ju inte där än. Trots att jag bestämde mig när jag var 18 bast att jag skulle ha barn när jag var 23. Nu är jag ju för fan 26, och inte ens en karlfan har jag.  Och när kommer den där vuxna "mognaden" då? NÄR blir jag en vuxen människa som kan ta ansvar för sina egna handlingar? När kommer jag sluta tycka att det är kul att gå på krogen och fjanta mig?

Sådär har jag tänkt skitlänge, kanske inte medvetet, men undermedvetet iallafall. Har legat och gnagt lite. Så jag har släppt det. På riktigt. Får jag barn så får jag barn, hittar jag någon så gör jag det.
SÅ, jag har satt upp lite livsmål istället som jag faktiskt kan påverka!!


Livsmål nr 2. handlar om en fin lägenhet, helst en bostadsrätt som jag kanske har råd att köpa när jag uppnått livsmål nr 1. Och den ska ligga i stan, centralt, och en jävla balkongjävel ska jag ha som jag ska inreda som en gammel djungel! Då ska jag sitta på min balkong o dricka chardonnay i månskenet och lyssna på Elvisskivor och tycka att livet är rätt gött ändå.




Vartdåva?

Ja? Vart har jag varit? Vad har jag gjort? Vem är jag?

Har råkat att inte bloggat på hela veckan. Glömde lixom bort det. Plus att jag har somnat rekordtidigt varje kväll. Däckat i soffan typ.

HÖHÖ. Men nu är det ju lördag igen. Igår glöggade jag ett glas vin och somnade på stört. Har systembolaget stoppat sömnmedel i alkoholen eller??? :(

Förra helgen hade jag ju min tjäre vän Emma och hennes polarinna Lina här. Det var full rulle hela tiden. Och jag lyckades med konststycket att inte shoppa sönder plånboken. På kvällen var vi på Blue moon bar och discodansade. Blev som vanligt sur och åkte hem. Åt en korv och blev gladare.
Övertalade Emma och Lina att lchf var the shit och skulle bjuda på en brakfrukost a´la lchf, ägg o majjonäs. Tyvärr tål ju inte alla fett, och båda fick ont i magen. Hade ångest resten av dagen. :(
Men annars hade jag skitkul! Hoppas vi ses snart igen brudz!

Nu funkar det inte o lägga upp bilder. Töl. Men det kommer! puss


Greger

Doj doj bloggen!

Phew. Veckan har gått fort i fan alltså. Har hänt massa spännande grejer. T.ex så fastnade jag i pressbyråns dörr igår, snurrade tre varv tills jag fattade vad som hände.

I onsdags hade vi ambulanspersonal på jobbet. Min stackars kollega svimmande bakom disken och blev kvar där rätt länge. Jag är ju helt värdelös i alla slags akut-sitautioner och vet aldrig vad jag ska göra, så jag bara står där som ett får o ba "what?". Tur att min kund hade jobbat inom vården, och visste precis vad som skulle göras. Min kollega blev inte bättre, utan var helt borta i huvudet och hade ont i magen. Så ambulansfolket tillkallades.
Nu är hon hemma och vilar, får hoppas på att stackarn blir bättre snart!

Ikväll kommer min gamle västerås-kompanion emma och hennes polare Lina hit! Dom ska stanna över helgen och vi ska så att säga "göra karlstad farligt". höhö. Ska bli spännande. Och härjigt. I skrivande stund är jag som vanligt trött som en tioåring. Får se ifall jag kommer att vara vaken längre än tio.

Rage against the machine!!!

Och så var vi på´t igen. Tvättstugekriget. Mina käre grannar har skaffat som vana att låta tvätten ligga kvar i torktumlaren medans jag tvättar min tvätt. Sist dom gjorde så så blev jag så grinig att jag kastade ut den lille trasan ur tvättstugan. SAMMA SAK IDAG IGEN!!
Blir ju vansinnig. Här äre ingen jävla kamratlig broderlighet, här delar vi inte lika. Ge fan i min tvättid!!




stressen och "halloween"

Jag är så stressad. Så stressad att tjocka katten la sig på bröstet och det uppstod andningssvårigheter på bussresan hem. Blev helt snurrig och svettig på konsum och förmodade en svimning alt. panikångestattack. Det hade ju varit käckt lixom. En gång svimmade jag på apoteket. Vaknade i deras fikarum. Tror jag fick en frukt. Tack.

Och jag måste ju fan lära mig att leva i nuet istället för att hetsa mig till panikångest över saker jag skall göra. Svårt att tänka så när man älsker o överplanera grejer. Lev i nuet!!! Var fri i din själ och ät kakor te frukost!!!

Well well. I lördags var det ju typ "halloween"!! Jag var utklädd till en trasdocka. Så var även Madde. Synd att jag var så dålig på att fotta!! :( Lyckades med konststycket att tappa bort min sminkväska på nöjesfabriken. Ännu konstigare att den fanns kvar när jag ringde förut. Jävla tur.

Vågade inte kolla sms-inboxen förräns idag. Hade gått bärsärkargång och skickat sms te halva värmland. Minst.
Kan tänka mig att be om ursäkt för överanvändning av ordet "cp". hehe. Och sorry H! Dessvärre var ju resten av det jag skrev sant. Men det vet du ju redan. Synd att du inte fattar hur fantastisk jag är!!


Här kommer litte bilder iaf.

först gick jag vilse på körrgårn! Hittade dock till minneslunden och myste en kortis. Fint!


Undertecknad!! Synd att jag inte tog kort på hela mig. Hade ett läckert förkläde och randiga knästrumpor oxå!


sen vare förferra! Sara hade verkligen gått "all in" och klätt hela vardagsrummet i sopsäckar.


Vår vän i hörnet.


trasdocka nr 2.


Ok. Bjur på den här. Haha.




hårväxt


Den här bilden tog jag förra året i oktober med texten "det börjer bli rätt långt nu!" Håret alltså.


den här bilden är tagen för 2 minuter sen. Ser ni skillnaden? Inte? Nä. Mitt hår växer fan inget. Det har växt ca 3 cm sen förra året. Jävla drethår!!

Finns ju en sorts människor som har sådär. Det kommer till en viss längd, sen blir det så slitet att man måste klippa av det, och då är man på ruta ett igen. töl.

maggitarr

Ok. Magen är en röv. Inte bokstavligt talat. Men helvetesjävlar vilken magkatarr jag har. Blev sen till jobbet imorse eftersom jag hade så ont att jag trodde att jag skulle spy.

Frågade "facebook" vad jag skulle göra mot magkatarren. Några sa att det hade med stress att göra. Vilket jag tycker är ganska spännande då jag inte upplever migsjälv som en stressig människa. Det gör alla andra dock.
Men när jag tänker efter så är jag kanske det.
Vill du hänga? Ok, Kul! Jag kanske har en stund över om....sju veckor. funkar det? Mina helger är så överplanerade att jag vet inte vad jag heter.

Jaja. Sen finns det antagligen rätt logiska förklaringar till magkatarren oxå.
1. Jag snusar. Och röker. 2-3 cigg om dagen och en hel snusdosa.
2. Missbrukar fishermans friend (mintsmak!!) och har gjort det i flera år.
3. fettet. Vilket ingår i LCHF.
4. stressen.

Har lite svårt att tänka om med LCHFen. Om jag slutar med det så blir tarmen förbannad, så det är lika jävligt vilket som.
Men ska göra litte ändringar te veckan!!! Inge röka, inte sååå många fiskarmansvänner, dra ner lite på fettet.

Have a grejt weekend. Nu ska jag rakpermanenta luggen!! <3<3

Imorgon är det onsdag, sen torsdag osv.

Ja, och sen äre ju hälja! vilket jag längtar gööörmöe te!! Jag ska nämligen på en halloweenferra!1 Eller tja, jag o madde kommer antagligen vara dom enda utklädda...men ändå... Sen ska vi till nöjesfabriken och leka med syntharna o hårdrockarna! Kommer bli awesome.


Förra året var jag en död fransman!! Oui!!


2009 var jag o sudden "bunnys" och erik (suddens ex) var Hugh Hefner. HAHA, så random.

RSS 2.0