synth ska det va!

Har fått så mycket frågor på sistone om vilken MUSIK jag egentligen gillar. Nu får ni tagga ner lite, sluta mejla o ha er, för här kommer svaret på era bönder (böner?bönor?bono?);
Jag gillar synth. Eller tja, inte bara synth, allt med blippetiblapp, blopp, flipp, flopp. Allt sånt är bra. Gammel synth, ny synth, electro, electropop. jag vet inte ens vad det heter längre. Nymodigheter.
Gillar även sven-ingvars och god saft.


här är en video på en katt som säger "NOMNOMNOM". HAHAHA. Bajsade nästan på mig när jag såg den. wonderbaum.


och här är en gammel dänga med Corey hart - sunglasses at night. asbra.

mat.

Idag åt jag mat. Det var gott. Smakade mat.


gott med mat. Mat är bra. För alla. Jag gillar mat. Mat-Lina.

freeks and geeks.

God morgon era gangsters!

Igår var jag katt. Jag sov igenom hela dagen, det var varmare ute än inne, så det var tja...säkrast att hålla sig inne. spenderade natten i soffan gjorde jag oxå, brorsan hade snott den enda fläkten och stoppat i sitt eget rum och låg där o stekte. Men den installerades säkert tillbaka i vardagsrummet. Ful får man va, men inte dum!

Och jag är faktiskt fortfarande trött. Trots att jag sov i..öh, tio timmar. Har jag blivit gammal eller? Min kropp verkar inte palla 3 dagars festande längre. Herregud. Funderar starkt på att köpa en sån där skitliten pool och ha på ballen, tänk va fett?! då kan jag ligga där hela dagarna med en flytring runt magen, cigg i ena handen och en folköl i andra. Ja vafan.



"är det en ren?"




Kul att googla sigsjälv. Undrar om det är jag som har googlat migsjälv 309 gånger? antagligen.
Men jag hittade en skitrolig tråd på ett "thåström-forum", där överdrivet många människor diskuterar min kommentar på en tatuering på thåström, som jag har kommenterat på bilddagboken, "är det en ren?". HAHAHA. Och tja, antagligen var jag lagom ironisk. Dumma dretonger.


lelle katt!

Hahah, fan vad kul det är när man hittar asgamla bilder där man tycker att man är skitball. Kolla här;








Bäst är nog den där  "photoshoppade" bilden med grönt hår. Och jag minns, jävlar vad snygg jag tyckte att jag var där! Oh så häftig, ball tjej! lellen! 17 år och svår.

sexdream.

Haha, justdetja. Jag bjur på den här. Verkligen bjur, full i fan och jävlar, hör ni vad jag sjunger? Inte jag heller, men det är inte ett ord rätt iallafall.


lugga lama, lul?

Ultravärme. Ni vet hur det är, alla tjatar om det, för varmt, 35 jävla grader? är vi i sverige? Förvirrande. Lägg till "mycket höga halter av gräspollen" på det och lyckan är gjord. Jävlar vad allergisk jag är. Haha!

Igår åkte jag hem från Vässan. Har varit en überhelg av rang, och jag har haft så jävla kul! Har varit fantastiskt att träffa alla västeråsstöller igen! Har lagt upp massa bilder på ansiktsboken, tänkte lägga dom på bilddagboken med men, örke.

Jo, från hemresan igår så åkte jag dubbeldeckare. Jävlar. Har ni åkt i en dubbeldeckare? Jag är svinrädd för bussar och lyckas alltid dra på mig bussångest varenda gång jag ska åka, slår aldrig fel, men åksjuketabletterna gjorde mig groggy och vråltrött. Och så satte jag mig på nedre plan i dubbeldeckaren, töntig som jag är, brukar alltid försöka lista ut vart i bussen man har störst överlevnadschans i en krock. Långt bak och sittandes mot gången, tror jag är bra. Skitsamma, sov som en duvunge halva resan. Gött.


jag o emma


läcker bild på mig o ansan.




anne-lie o jag!


suddigt, claes slickade kind o jag fattade inget. haha.


haha, o anne-lie hade köpt en eka så att hundarna kunde bada!


favoriten, snygg o gul - vi hade kul!

trez

fullifan. full i helvetet, tre dagars, hur många hjärnceller har jag kvar?

värmeoffer.

Jävlar jävlar vad varmt det är, det rinner överallt, faktiskt, fram bak och lite till, min panna är ett vattentorn.
Har just satt i löshår på Emma, jävlar vad mycket. I vanliga fall brukar man sätta i ca; 80-120 slingor beroende på hårets tjocklek. Emma har 200 slingor. 200 fucking slingor! åmajgad, och tja, det tog tid, relativt fort dock ändå med tanke på min lokala tankeverksamhet. eh..

Dag tre på cityfestivalen blire idag. Ut igår med, stod på ett bord och dansade, var allmänt oförskämd och fick hångla lite. höhö. mycket härj vare! Blir en bra uppvärmning till nästa vecka, för då ska jag på ARVIKAFESTIVALEN. dä blir grejer det. Hojta till om ni ska dit, så tar vi en bärs och rånar en bank, eller något annat trevligt.

Peas and körv, ha en fin lördag!

mamma mia!

Okej, om Kristin får skriva det på sin blogg tänker jag fan skriva det på min. Mitt i min halvdana karriär som fritidsforskare, har en fantastisk sak hänt! Jag ska bli mamma! Eller nej, det ska jag inte, men Kristin ska bli morsa! Jag ska bli gudmoder och moster (nästan moster). Fyfan vad kul!
Och som gudmoder ska jag göra allt för att barnet ska få en så kristlig uppfostran som möjligt, jag ska lära ungen allt jag kan! som att killar med kepsar ser töntiga ut, mopeder är ett exellent fordon, Matt Damon är en skitkass skådis, och att det är viktigt att tvätta händerna efter maten. Ska bli supergudmorsan from hell. hehe.


fin-kristin ska bli morsa!

the return to vås.

Hello, godmorgon och gorgonzola allihopa!

Sitter i skrivande stund på rune-mansion i västerås och sippar kaffe med vispgrädde. Icke vispad.
Känns helt okej att vara tillbaka här, trodde att det skulle bli jobbigt, med tanke på all jobbångest jag byggde upp under ett år, men icke! Känns jävligt bra, och kul, särskilt att få träffa emma, anne-lie och annsan!

Igår anlände jag efter en mycket behaglig bussresa, tryckte i mig åksjuketabletter och sov som ett spädbarn halva bussresan, gött, men jävlar vad groggy jag blev. haha.
Kom hit runt tre, och inspekterade tomten lite, hälsade på hundarna och fräste lite på baksidan.

- drack bärs, gött.
- fick bära in en eka som anne-lie köpt för att ha i trädgården som en pool (?!!). HAHAHA.Gulligt.
- gjorde oss i ordning, drog till cityfestivalen och gled runt lite.
- drack några bärs, blev extremt kissnödiga, smet in på en minibutik o lånade toaletten. nödvändigt fakta.
- såg dotery (?) på rix-fm scenen.
- friade till en kille för att han hade lockigt ¨hår, erbjöd honom tillochmed att föda mina barn, fick nobben. pfft.
- försökte hitta någon nattklubb, icke.
- gick till donken och käkade nån svinstark kycklingwrap. blä.
- emma fick en helt hysterisk stalker, jävla konstigt folk det finns alltså. haha.
- åkte hem runt halv ett, halvnyktra.
- vaknade till runt fem imorse av att emma pep "Liiiinaaaaa....Liiiinaaaa?"
"huh?"
"michael Jackson är död!"
 "synd..."
 "jaaa...det är verkligen synd.."


Och nu sitter jag alltså här, trött men glad!


"draaaa neeer den så mycket det går! draaaa" haha!


emma språka telefon, annsan ser förvånad ut.


nominom, öl är gött!


mycke folk vare!



fortsättning följer.


piljetter, pass, p-piller?

Fan vad jag hatar att packa. Ni vet, jag ska ju till Västersås sen, åker till stan om... en timme, och här sitter jag, sörplandes kaffe i godans ro. Fan.  Har inte en aning om riktigt vad jag ska packa heller, men det brukar ju lösa sig. Jag försöker att alltid packa så lite som möjligt, knöla ner allt i min dretfula militärryggsäck, och hoppas att jag inte glömt nåt. haha.
Och åka buss är så förbannat tråkigt, funderar starkt på att ta ett åksjukepiller, då lär jag sova som en gammel mammut hela resan. Vore ju nåt.
Jävlar alltså, NU måste jag verkligen resa mig upp, packa, fixa håret och allt, ni vet. NU. Gå. Resa...nu? snart?

piljett pokad.

Yez, imorrn drar jag till västerås och hälsar på profilerna och favoritdjuret Emma! Ska bli dretkul! Mycke härj skare bli, minsann!


Blek o brunast. Robin o Batman.

vi slåss inte.

Idag kom Hannill hit en sväng. När man är arbetslös får man slöa fritt. Så vi gick ut på gräsmattan, åt en baguette o lekte med kattdjur.


nomnom!


sol i sinne, utan ögon inne.


übermycket kattdjur, jädra kelig. kisseeeemiiiisss!

Romantiska komedier.

Jag tror jag har tjatat om det förut, hur mycket jag gillar romantiska komedier, vråltöntigt. Sen gillar jag även alla andra skitprogram som folk försöker undvika i all allmänhet. Typ dom på MTV. haha.
I romantiska komedierna är alltid tjejerna sådär skithärligt klantiga, käckt och gulligt klantig, och killen bara ler lite och lägger huvudet på sned och säger "ojoj" och skrockar lite. Så är det alltså inte i verkligheten, att det är gulligt att vara klantig.
Den enda jag känner som kommer undan med att vara klantig och gullig är Bengan. Jag å andra sidan är jävligt klantig, men aldrig på ett gulligt sätt. Bara på ett idiotiskt sätt. Ramlar, fastnar, går in i saker, och pratar först och tänker sen. Och det har fan aldrig funkat på någon karl. Synd, hade det funkat hade jag nog levt i Playboy Mansion nu.


Skitsamma, idag fyller fan sudden år! Hon blir lika mycket åldring som mig och jag slipper känna mig hel-ensam och gammal nucka.



Tog mig friheten och satte ihop ett kollage. Vi har haft mycket sköjj ihop i våra dar, jag och sudden. Kjam!

Nu äre klippt.

Nu har jag sneidlugg igen. Fan va gött. Hittade mitt vrålballa glasögonhalsband oxå! YEY.


Slog mig att jag tog nästan exakt likadana kort i april. haha!

Nu är det bara att vänta att den börjar växa lite, så jag slipper så se lam ut, sen jävlar blir det discolugg!

disco disco!

Klipp mig till arvika!

Okej, jag har ett projekt i två veckor nu som jag tänker kalla "klipp Lina till arvikafestivalen", Jag vill tokgärna dit, och egentligen är jag en fattig stalldräng, så jag tänkte att, vafan, jag klipper mig dit. Som ni vet är jag sveriges bästa frisör och klipper det mesta (på huvudet!), tar 150 spänn för ett klipp, vill du klippa dig, eller känner du någon ser ut som fan i håret, så hojta till så klipper jag till dig/er. Befinner mig i Karlstad, typ.


stort skägg, inget minne.

Jag ser fan ut som ringaren i notre dame idag, fast i käften då. Min vänstra tandsida har börjat klättra över till högra tandsida, vilket inte var särskilt populärt, så vänstra tandsida blev vansinnig och utvecklade något slags muterat monster i form av en blåsa lika stor som ett medelmaffigt svenskt marsvin. Okej, jag kanske överdrev lite, men det är fan inte vackert.

Språkade med Bengan igår, Bengan är faktiskt utav kvinnligt kön och heter egentligen Linda. Samma sak med sudden, hon heter egentligen Ida. Detta brukar leda till viss förvirring när jag berättar om t.ex "sudden gjorde det och det, sen gjorde HON".  Och folk brukar hajja till eftersom dom hela tiden trott att sudden var en kille. Jag har en läskig ovana att döpa om folk.
Öh, nu hamnade jag utanför det jag skulle skriva om, jo, bengan ringde, hon hade glömt bort sitt namn och kallade sig för "Lina". HAHA. Sen berättade hon att hon råkat kalla mig för Linda x antal gånger. Det är fan inte lätt alla gånger, orka hålla reda på sitt eget namn, typ.

Var på stan med hannill (hannill heter egentligen Hanna) och en kortis med Emmy (Emmy heter faktiskt Emmy, men hon heter samma sak som mig i mellannamn och efternamn, lustigt), vi åt glass i ültrahettan. Och så hände en skitkonstig grej, träffade min moster på stan! Hon bor i stockholm, så jag blev lite ställd. Hade glömt bort helt att hon hälsade på moder under helgen.
Tyckte även att jag såg John Travolta en sväng oxå, men det var nog bara i syne.



här är en bild på glassen vi åt. Jävligt spännande kort.

To lugg or not to lugg?

Börjar bli skeptisk mot luggjäveln. Klippa en käck snelugg, eller ha kvar eventuell kepslugg?



lagom rastiz.

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: bara om jag har en bra pojkvän?
HUR RAGGAR DU: "tjaba, hångla?"
VAD HETER DU: Lina
 KALLAS: Lina.
VARFÖR: Varför inte? Hade varit konstigt om jag kallades för Kerstin?
 VAD HAR DU GJORT IDAG: städat lägenhet, skvallrat, ätit jordnötter. Typ.
VAD SKA DU GÖRA IDAG: Det är snart kväll, blir väl någon pissig film sen.
VAD VILL DU HELST HA NU: ett japanskt svärd. Eller nej, korv! nej...ett hångel. eller en katt. jag vet inte.
VAR ÄR DU NU: datahörnet.
RÖKER DU: oftast inte, om jag inte faller för grupptrycket och suger i mig mentolcigg, mogen som jag är.
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: Öh... när jag fyllde år kanske?
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Funderar på att åka till våsan o hälsa på emmish!
 VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: Helt ärligt, jag vet inte, men jag gissar på svart.
 LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG: Nej helvete, då blir jag 25. shit.
VEM PRATADE DU MED SENAST: Pappa eller brorsan.
VAD PRATADE NI OM: socialistiska konflikter i Irak. Haha, nej jag vettefan.
VAD GÖR DU JUST NU: vad tror du?
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN: Pinsam? Va? Jag? Nej, gerrej, jag är alltid så jävla mogen.
 ÄR DU BLYG: inte när jag kollade sist.
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: tio kanske.
 NÄR KRÄKTES DU SENAST: När jag skulle provjobba, innan alltså. haha.
 VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Goldfrapp - koko
HAR DU GLASÖGON: Bara solglas.
 BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ: mittemellan?
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: Haha, nej.
ÄR DU HOMOSEXUELL: Inte när jag kollade sist.
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Potatisrötter, maneter, krabbor och bilbälten.
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Paris Hiltons BFF. haha.
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: Mobilen ligger långt borta, orka kolla, nej.
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: Klappa mig i håret och jag blir medvetslös.
HUR SVARAR DU I TELEFON: "Hallå?" eller "areälina?"
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN: Pyramidspel. shark-week.
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Inget, sluta. ångest.
HAR DU DVD-SPELARE? Jop.
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? blod, höjder, stora hundar.
HAR DU GOTT BORDSSKICK? Ja, jag är väl en dam va?
VAD ÄR ATTRAKTIVT? Självförtroende, humor och rutiga skjortor.
 VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? Lite i ögat när jag tänker efter. Och ena foten, och nu andra foten. flexar lite.
KLIAR DET NÅGONSTANS? Nu kliar det överallt.
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? rosa.
NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON? tror jag var fjorton.
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Har egentligen inte sett någon snygg idag, vad jag minns.
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? "harduborstattändernaidag?"-smak.
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? ansiktet, sen skor. skor säger allt om en person.
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? njaäe...försöker ibland.
 HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I? Olyckligt kär? nej nu förstår jag inte.
VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR? öh...vettefan. hund-året?
 VAD KÖPTE DU SENAST? tror det var snus.
 BRUKAR DU KOMMA I TID? jag är tidsfascist.
 HUR KÄNNER DU DIG NU? rastlös
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? tror på svart, eller blått. rött? nej, svart.
KAN DU LAGA MAT? Ja, så jävla svårt är det inte.
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Dög väl.
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Jorå, städerska, mcdonald´s, dagisfröken, frisör, sen minns jag inte.
 HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? För mycket, eller för lite. 6-10 bärs kanske?

sköjj, söndag.

HAHA. Kicki Danielsson är så rolig.


Och när jag ändå håller på, här är en fetabra låt!

Gary Numan - Are 'friends' electric?

gangsta-Lina.

Kände mig som en rånare när jag vaknade imorse. Gick till affärn, köpte bröd, yougurt och blåbär. Fick skriva på ett kvitto och ge till kassörskan, när jag gick därifrån insåg jag att jag glömde skriva halva mitt efternamn. Haha. "Lina Karls", skrev jag. Undrar om hon fattade ändå, eller om hon trodde jag hade ett väldigt exotiskt efternamn?

När man bor i en håla kan man gotta sig med att skratta åt alla lodisar som ser så jävla skabbiga ut. HAHA, varför går dom runt i mjukisbyxor på en fredag lixom? Sen insåg jag att...jag är ju fan likadan. Varför i helvete skulle jag lägga ner tid på att se bra ut i skattkärr? Vem skulle jag träffa? Det bor ju bara pensionärer och moppepojkar här. Så skitsamma egentligen.

Okej, jag gör en utmaning, hur många brudar vågar lägga ut bilder på sigsjälva osminkade och jävliga egentligen? Inget jävla photoshop, ingen foundation, brunkräm, concealer, bara au naturel!



I dare you! Vet ni om att det är mest killar som läser min blogg förresten? Så jag känner mig extra modig. Skriv till mig om ni gört isåfall.
Om ni tittar riktigt noga så har jag blåbär på vänstra sidan i ansiktet. Blåbär är gott.

Judgement day

fortfarande tonårsångest. Sitter och försöker pussla ihop vad som hände igår egentligen, egentligen. Var det några större skandaler?

1. jag försökte lära folk "the hustle" (som jag inte ens kunde själv)
2. pratade extremt mycket, och skitfort. Folk sa till mig "pratar du alltid så fort?" och jag försökte sakta ner lite. hjälpte nog inte.
3. tror jag visade tuttarna i en garderob, men jag är inte säker. Dock endast för tjejer. HAHA.
4. pratade äffärsverksamheter med Magnus.
5. övertalade en kille att sätta på sig kläder, vem går på fest i kalsonger egentligen? "sätt på dig kläder förfan! jag kan inte titta på dig" haha.
6. drack vin.
7. Glenne råkade erkänna att han läste min blogg. höhö.
8. kompis blev tydligen misshandlad och polisanmälde händelsen. Stackars dig! <3
9. fick skjuts hem helt plötsligt, av hannills föräldrar. Minns inte när dock, och jag hoppas att jag inte skämde ut mig alltförmycket.

var mycket konstiga människor på festen, som drog extremt dåliga skämt som inte ens jag kunde låtsasskratta till. Jisses.

Vaknade klockan tio av att telefån ringde, det var ricko som ringt till fel Lina, det tyckte jag var kul. Sen somnade jag om och vaknade runt ett. ETT! Herregud, det är nästan rekord.
Nu ska jag nog ta mig en återställare. kaffe alltså.
Kärlek till er!

tonårsångest.

Ni vet, dagen efter. Var mycket som hände, fast ändå inte. Men jag har värste ångesten för en grej som inte var en grej. Alltså ångest för en skitgrej som inte är en grej att...nej.. Inget att ha ens lite ångest för eftersom det inte var en grej från början.
Fattar ni?

Men det var jättetrevligt! Dansade lite, åt chips, drack ölen och nöjd. jah. Hoppas alla var lika fulla som mig.


peter hade krans på skallen! göllit


sudden + erik. det var typ dom enda bilderna jag tog, skitkamera.


suddig bild på hannill, magnus o erik.


jävlar, råkade överstyla mig. Kände mig som en riktig rafftant hela kvällen.

medsömmer?

Vad gjorde jag egentligen förra midsommar? Satt och funderade som fan på det, och sen kom jag på att jag faktiskt har en exellent blogg som kan uppdatera min senilitet. Jag söp tydligen dagen INNAN midsommar, blev dretfull, spydde utanför krogen, tappade bort min tröja och gick bakfull till jobbet på midsommar. Chefen tyckte att jag luktade sprit och gav mig tuggummi. HAHAHA!

Denna midsommar ska jag till Gruvolyckan o partaja hos peter and friends. Ska bli svinskojj! Tror visserligen inte att det kommer att bli lika härjigt som förra midsommar, men den som lever den får se!

Kjam.


midsommar anno 2006. det var kul!


glad midsommar!



glad midsommar hörrni. Här har jag gjort en fin illustration på en "majs-tång" HAHA, ni fattar va? jättefyndig är jag.

musikklassen


Okej, i högstadiet hade vi "musikklasser", alla snygga och coola kidz gick i musikklassen, det gjorde inte jag, eller mina kompisar, vi var den ständiga trion, Hannill, Bengan och jag, och vi avundades musikklassen i smyg. Dessvärre hindrade inte musikklasserna mig från att sjunga, till mina kompisars förfäran. En gång gick vi förbi ett klassrum där musikklassen höll till, och jag gjorde det jag gillar allra mest, sjunga. Sjunga kan jag, synd att det låter förjävligt. Hannill greppade tag i min arm och väste "Liiiiinaaaa, musikklassen är ju där..." och så skämdes hon. 

Skitsamma hur det låter, jag sjunger ofta och mycket, för det är sköjj! Ibland har jag kommit på migsjälv att stå och sjunga när jag har kunder, ibland har dom påpekat det, ibland inte. Och jag är lite som Eilert Pilarm, sjunger som det låter, texter är för fjollor.

Här har ni mig i karaoke-version till "Rock lobster", gillar när jag ser sådär skitnöjd ut ibland. 


dretsur.

Har varit på stan en sväng idag med emelie och sudden. Regnet öste ner, och jag var jävligt sur, försökte svälja det så gott jag kunde men mina pms-djävlar tog över tillslut och jag gjorde det enda rätta, åkte hem.
 Köpte asmycket kakor, två chokladmunkar, och ett sånt där franskt...crossiant? med chokladfyllning. Och som toppen på isberget köpte jag även ett paket med brownies. Åt två munkar förut, nu mår jag jävligt illa istället för att känna mig lycklig och fet. 
Fan, egentligen borde jag städa, men befinner mig i matkoma.  

Tröstar mig med sims istället, och min nyfunna dubbelhaka.



annat jag shoppade idag;
 Klämkäcka örhängen från Lindex Kids, görbilligt o köpa smycken som ungar har! 20 spänn.
armband från JC som jag suktat efter i en månad.
och tamponger från Konsum, ballt.

gaffel

det cepar sig lite idag, blöggen

fisk del II

Hahaha, fisken jag kokade förut var ingen fisk, det var fan en haj. Inte undra på att det smakade öh...baj. Haj smakar baj. 
hajjar du?

mensmonstret.

Igår var jag smällfet. Jag blev bara smälligare o smälligare under hela dagen, jag smällade även i mig smällmycket choklad, brownies och chokladbollar. Funderade en sväng på om jag blev akut skengravid. Jävla konstiga åkommor, sen fick jag mens idag, så det förklarade saken rätt bra tycker jag.
Det är jättekul att prata mens med killar, för alla killar vet att dom aldrig riktigt kan delta i diskussionen på riktigt, men om dom INTE gör det blir man som tjej (eller ja, jag blir det) sur. Dom kan väl ha lite medlidande iallafall? "Är du helt jävla känslokall din jävel? Här sitter jag och ser ut som Göran persson, äter choklad och blir ännu tjockare, medans jag har ont i hela jävla kroppen! Ryggen med. Du fattar inte!!! Du kommer aldrig att förstå. BUHUHU". Och så står dom där som fågelholkar och funderar på det rätta svaret lite för länge och man hinner bli förbannad igen. Det värsta är när karljäveln skämtar om det, typ säger "höhö, varrå, harru pms eller?". Då jävlar.

Jag brukar alltid få vinkänningar så fort jag blir mensig. Smultronvin. Och det är så jävla äckligt dom övriga dagarna i månaden. Dricka smultronvin och gråta till vråltöntiga tjejfilmer med Lindsay Lohan och Hugh Grant och tänka "buhuhu...uhhh va vackert, dä där kunde vart jag! buhuhu." Dock brukar jag bara bli sådär överkänslig i två dagar, sen är det som vanligt igen.


För övrigt är allt stabilt. Har dock petat sönder min näsa till bristningsgränsen, jag har konstant näsblod för att jag petar så mycket. Jag har utvecklat någon snorfobi och stoppar papper i näsan och vrir runt som fan, så nu har jag sår i näsan. Jävla onödig tvångshandling.

Nu ska jag äta kaffe och dricka någon slags alkohålhaltig dryck och eventuellt slå på en tjickflick.

pez

fisk.

Fiskjävel! 
a; jag vet inte vad för fisk det är, men förhoppningsvis ätbart.
b; går det bra att koka halva fisken?



skuse me

ursäkta svackan, idag är det ju fan tisdag! Befinner mig för tillfället i woodhell och hälsar på kristin. Hon epilerar benen och jag tittar på, mycket spännande.
Lovar o blogga mer sen när jag kommer hem, kjam

helvetti.

okej, gårdagen var fan ett fylleslag, på riktigt. Vaknade upp för någon timme sen hos sudden! Jävla skit, och om någon timme ska jag till mormor. Ser ut som en sönderslagen panda, luktar säkert inte sommaräng heller för den delen.
Ramlade på bussen igår, ner på golvet och rullade ut i mittengången, på rygg! Låg och sprattlade som en skalbagge och skrek säkert. HAHA.
Träffade på någon polare till brorsan igår oxå, som jag kallade vid fel namn under hela konversationen. haha.
Och jag vill verkligen inte veta hur mycket pengar jag spenderade igår. Drack tillochmed tequila, och som ni vet, det slutar aldrig bra.
Slog sönder mitt ben oxå, har värsta feta skrubbsåret. jisses, men jävlar vad kul det var!

hittade lite bilder som sudden lagt upp,

i princip halvnykter, en bärs i handen, nöjd tjej.

relativt städade, toalettbild @ nöjes.

sakta men säkert, det börjar ta sig!

börjar ni märka skillnaden?

och ungefär  här börjar det spåra ur.

och sist men inte minst, jag ramlade, skrapade upp hela knät, så sudden passade på att ta kort på mig. schysst tjej.

Götagroggen.

Varje år vid samma tidpunkt händer något magiskt i dom värmländska skogarnas mecka; karlstad, nämligen Götajoggen, även kallat "götagroggen", fast nu har dom visst bytt namn till "stadsloppet". Götagroggen består av två halvor, ena halvan värmlänningar är idioterna som faktiskt springer, den andra halvan slår upp tältstolar runtomkring hela loppet och super sig redlösa. Är det fint väder ute brukar det resultera i kaos, folk är överallt, det är fan värre uppståndelse än var det var när jesus påstod sig kunna gå på vattnet.
Jisses. Och norrmännen! don´t speak about the norrmän! Gah.  Och ikväll ska jag alltså ut på krogen, lär bli en salig blandning av folk; dryga norrmän, studenter som nallat i farsan spritskåp, och götagroggsidioter som luktar svett.
Som upplagt för intriger! Jag tror jag ska försöka hetsa folk mot varandra, norrmännen v.s studenter, götagroggarna v.s stadsfyllona. HAHA! Lär bli superskojj!

schkål!

cravings


saker som vanliga människor (eller bara jag?) vill göra men inte vågar;

- sparka på en liten hund. Jo! det vill ni visst det, jag tror alla har det begäret begravt djupt inombords. En liten chihuaua, eller en mops eller nåt, man sätter foten under hundens mage och gör en rejäl tåfjutt.
- när man är inne i en närbutik, kassören/kassörskan säger "var det bra så?" och ska just ta betalt så skriker man "IN YOUR FACE! IN YOUR FACE!" skrattar hysteriskt tar sin lilla kexchoklad och kutar fortsomfan därifrån.
- nypa motsatt kön i arslet (i nyktert tillstånd, på stan), och när denne vänder sig om för att se vem det är så säger man "det var jag" och ler lite mystiskt.
- slå bort killars truckerkepsar.
- låtsas vara försäljare i butiker,och när den riktiga säljaren kommer springer man som fan. eller står kvar.
- krama gravida kvinnor. Hårt.
- lägga sig på ett övergångsställe och låtsas vara rejält skadad.
- övertyga skåningar om att dom har ett talfel.

listan kan fan göras lång. Erkänn, ni vill oxå!

jeansbolero.

Okej, igår var jag på stan, mitt i studentröran, det var fulla ungdomar fan överallt! Och jag blev ultrastressad, sprang till claes ohlssons och tjackade en handsfree så jag slapp höra på eländet. Herregud, jag är ju i princip redan pensionär. "Måste dom vara MITT i stan? Måste dom dricka så mycket alkohål? stackars onger, det är väl inget att fira, ut i arbetslivet och förbered er på den smäktande arbetslösheten! Oh ja, det är glammigt".
 Haha, nåväl, köpte en "jeansbolero". Det stod så på skylten, och jag har försökt att förklara lite vad det var, utan att någon fattade vafan det var, eller tyckte att det lät vidare snyggt. Men vafan, såhär ser den ut;

fattar inte hur man ska posera. Hur fan gör alla? Man ska alltså visa upp ett plagg samtidigt som man försöker se snygg ut?
Jag blev så förvirrad att jag ser vinögd ut istället, samtidigt som jag sniper lätt med munnen. Men vem vet, det kanske blir det nya svarta?

Köpte även en ny mascara som lovade "effekt som lösögonfransar"

Tjatade på tjejen i kassan hurvida den var bra eller inte, hon visste knappt heller. Men tja, helt okej faktiskt.


när jag ändå håller på så har jag fått dille på "apache" och hittade det här läckra rockbandet som gör sin egna disco-version av apache. Misstänker att mina disco-moves påminner läskigt mycket om sångarens.
Och kläderna! Tänk att ha en vit fransoverall med matchande mustach till? *dregglar*

giftemål.

Snart ska jag tydligen gifta mig. Och få tre barn! Allt enligt mammas medium. Jävligt spännande, undrar vem som blir den lycklige (eller olycklige).

jordfil.

Ibland när jag äter mat, oftast frukost, brukar det ibland ta tvärtstopp. Inte att jag är proppmätt eller så, utan att jag helt enkelt kommer att kasta upp maten om jag äter en tugga till. Ibland får jag spotta ut maten i handen för att det inte går att svälja. bläh.

Imorse åt jag fil med asmycket solroskärnor i. Smakade jord. Igår drack jag vatten som smakade diskmedel.
Har tröttnat lite på den där förbannade LCHF dieten, den var skittråkig, så jag har pimpat upp den lite och tänker tillåta mig att äta lite kolhydrater ändå. Så jävla roligt är det inte att äta sallad.

Idag skall jag till mamma och klippa henne, sen till stan o klippa emelies mamma och hennes brorsa.

För er som gillar trummor och lite..öh..tja, speciell musik kan jag tipsa om Incredible Bongo Band - bongo rock (skivan alltså), jävla röjjig skiva, vill dansa i chaps och cowboyhatt.

/över och ut.

party poopers!

Vafasen, jag vill ut på krogen i helgen! Jag vill stå o fixa mig i flera timmar innan med kompanjon, dricka öl, skvallra som en liten hamster och sjunga med till extremt osmakliga låtar. Dessutom vill jag ha en skitsnygg ny outfit att glida runt med.

Jag kommer ruttna bort om jag ska sitta inne en hel jävla helg, helvete heller! Kom igen nurååå....  fan, muta? Jag fixar hår och make-up? jah?





Trastlös.

Har fortfarande inte gjort något vettigt idag. Gick till konsum och köpte en skvallerblaska. Sen försökte jag ta lite balla kort på migsjälv (som den självgoda narcissisten jag faktiskt är). Dessutom försökte jag se lite ond ut.


tycker inte jag lyckades något vidare. Istället blev jag lite vinögd och suddig.


här blev jag inte lika suddig. Men..äsch. Lägg även märke till beverly-hills luggen som kom dit av misstag. Hörde dock att den skulle bli en stor hit igen, men jag är fan skeptisk.

dagens dagens;

Jävlar. Har inget att göra idag. Sitter på mina skattepengar och är skitnervig, helvetti! Jag vet inte om jag är sådär skitförtjust i att ta hand om sjuochetthalvtpapp på egen hand, det kan fan hända vadsomhelst. Tänk om jag får köpdille och köper en butler? Eller investerar allting i hantverksbranchen. Den som är så ostadig nu.
Ska dock spendera en smärre förmögenhet på extremt onödiga grejer; typ
1 st. mascara. Jävla tråkigt.
1.st deo. Man vill ju lukta gott lixom?
1.st strumpbyxor.
1.st ansiktskräm. man vill ju inte se ut som hugh hefner i fejjan.
1.st hårtoning. och jag som hatar att tona håret, det är fan det tråkigaste jag vet.

Ringde till alfakassan förut oxå. Dom är så jävla konstiga, förvirrade, skickar fel papper överallt, säger att dom inte fått papper fast dom har det. Måste skicka en komplettringsgrej till exchefen, helvete, jag som tror att hon föder barn just nu.



fan va skojj det är att rita i photoshop! jag skulle vilja ha en sån där ritpenna så att man kan rita på datorn! det vore fett med skojj.


dagens ord.

Ögontjänare;
"En ögontjänare är en förslagen typ som ger en skenhelig föreställning när den blir sedd, men bakom ryggen uppträder helt annorlunda. Har man ögonen på en ögontjänare så upptäcker man nog vad det är för en typ, men det gäller att ha ögonen öppna. En ögontjänare brukar vara slug och inte uppträda så att det sticker i ögonen. Man kan göra stora ögon om man avslöjar en ögontjänare. Däremot ska man inte räkna med att en ögontjänare som blir avslöjad skäms ögonen ur sig."

Vafan, jag trodde på allvar att det var ett fint ord? Typ "åh du är en fin ögontjänare". Att någon var snygg typ.
Undrar hur många fler ord jag faktiskt använder som jag inte har en aning om vad det betyder?

I trean på gymnasiet insåg jag förresten att en piprensare faktiskt är vad det låter som, en remsa som man rensar pipor med. Då var jag fan nöjd i flera veckor.

Ja ä int bitter...

Hannill, bengan och emmy är i barcelona nu. Men jag är inte bitter...

Idag har jag;


åkt båtbuss. Jag stod ut i en timme sen fick jag ont i röven och blev rastlös.


ätit baguette, glass, och tja... i princip allt ätbart på stan.


sett en hummer! Hummer! jag skulle sälja min själ för en sån jävel.


Hängt med dessa två. Kritan och emelie.


Åkte till kristin igår. Jävligt mysigt, hon var karlfri och jag hade..t.ja inget bättre för mig. Köpte en snickerstårta som jag försökte trycka i mig, gick väl sådär, dom är jävligt mäktiga dom där jävlarna.
Vi sov i hennes dubbelsäng och fes ikapp. Härligt med vänner man kan fisa på.


Fan ta Tomas Di Leva!

Har ni spotify? Ibland kommer Tomas Di Leva upp och säger någonting. Ingenting emot honom personligen, men han har en sån jävla flummig röst att jag bara vill slå honom på käften. faktiskt.

Idag har jag..öh..inte gjort något utav värde. Insåg att vi bara hade skitmat hemma (korv, pommes, blä) så jag gick till Konsum och köpte upp hela grönsakslagret och gjorde en jävla korvgryta.
blandade i;
kidneybönor, squash, morötter, champinjoner, lök, paprika, tomater och vitlök. Blev rätt lite korv i förhållande till allt annat. Men gött vare.

Om en timme drar jag till min kära vän Kristin. Ska bli gött med lite miljöombyte. Imorrn ska vi ta oss en sväng till stan och åka båtbuss, det ska bli fett! Jag gillar båtar. särskilt på vattnet.


kristin är min speciella vän.

Ingen röst.

Igår röstade folk, har jag hört. Trodde först att det var en stor konspiration eftersom ALLA hade fått röstkort utom jag. Jävligt konstigt, men jag gissar vilt på att mitt röstkort var i västerås eller bortkommen i posten. Bajs. Men jag vet däremot vad jag hade röstat på, F!. Jag älskar fan Gudrun Schyman, hon är vrålball.

I lördags gav jag mig in på politiska diskussioner i mitt sinnesförvirrande öltillstånd. Jag fattar inte var jag gång på gång envisas med det här eftersom jag är totalt jävla pantat när det gäller politik. Jag kan inget alls faktiskt. Däremot brukar jag alltid låtsas att jag kan, eller så grundar jag alla mina argument på något som jag läst på aftonbladet.

apan: piratpartiet är ett blått parti! Jag ska fan rösta rött, eller vänster..
M: mhm... så du är för fildelning alltså?
apan: jafan, klart jag är. fri fil!
M: men du vet filmbolagen tjänar aslite pengar nuförtiden.
apan: jaha? men öh..tja...om man bara tillåter lite fildelning... av musik då?
M: man kan ju inte rösta på piratpartiet bara för att få ladda ner endast musik.
apan: nehej... öh..men det är ju fint väder ute iallafall...

det går ungefär lika bra dom gångerna jag slänger mig in i vilda fotbollsdisksussioner;
apan: ah, men manchester united är så jävla bra!
*tystnad*
apan: jaha..men vilka är bra då?
killarna: inte manchester united iallafall..
apan: Liverpool?
*tystnad, följt av total ignorans*
apan: hallå?


kolla gudrun! Haha, hon är så rolig.

how to bota baksmälla.

Det går att baka botsmälla! Nej, bota baksmälla! Jag kom på det förra veckan när jag var dretbakfull och skulle på tja...min första arbetsdag. Jo, jag vet att det är lite IQ-fiskmås på att ens dricka dagen innan man ska jobba, men som jag brukar säga; "man kan inte vara det ena utan det andra".

Såhär bakar..botar du baksmälla;
tag ett glas vatten, blanda i citron, socker och salt. Eller om du föredrar den lite mer "rebelliska" metoden kan du alltid snorta socker och salt från bordet med en 100-lapp.
Drick hutlösa mängder thé med ännu mer citron i.
Ät inte pizza om du ska jobba! Man blir fan ännu mer risig i magen.
ät fil med banan.
ät apelsin, eller vadsomhelst med c-vitamin.

Om inget annat funkar kan du alltid fortsätta att dricka så fort du vaknar, då skjuter du fram smällan, och kommer dessutom få jävligt roligt på jobbet!


Här är en läcker bild på mig när jag skulle flytta ifrån västerås till karlstad. Jag tror inte jag behöver skriva någon lång förklaring på vad jag gjorde kvällen innan, ni är smartare än mig, ni förstår, right?

How to hals a flask of öl.

Riktigt rejv igår. Förfesten tog lixom aldrig slut, och se på fan, jag gick inte ens ut på krogen! Nej, jag skojjar inte. Istället hade jag självförtroende-kurs i sovrummet med Sudden och Emelie. HAHA. Försökte svepa en flaska öl efter hård träning på vatten. Tyvärr var det lite svårare med ölen eftersom tja..det innehöll kolsyra.

Kolla själva hur jävla bra det gick. Ursäkta för den pissiga kvalitén och att det är dålig vinkel. Men ni fattert.


"grooma"

Jisses i min kartong. Efter en hårdkokt vecka på barrikaden är det äntligen fucking lördag. När man är arbetslös betyder lördagar typ..allt. För då gör det inget att man är arbetslös, eftersom det ändå inte går att göra så mycket åt det när det är...tja, helg.
Idag ska jag göra det tjejer gör innan dom ska på fest, en väldigt lång tidskrävande ritual, och en välbegravd stadshemlighet, nämligen "grooma" mig. Det mina vänner, hemliga beundrare, stalkers och sneakare är fanimej bland det bästa på hela veckan. Och killar, ni missar verkligen något. Men jag är ändå jävligt nyfiken på hur killar värmer upp för en fest? Hamna i zentillstånd alltså, vad gör ni? Berätta!

Nåväl, så här ser min groomigplan ut för dagen.

12.30, ut på en uppfriskande och käck promenad med brorsan.
13.30 börja med maten.
14.00 göra en grundlig rengöring av all slags hud. typ lägga ansiktsmask och sånt tjafs.
14.30 äta maten.
15.00 raka benen, färga ögonbrynen. Hade jag haft orken hade jag fan tvättat håret och gjort en inpackning, men jag tvättade ju fan håret igår. örke.
15.15 kvart över tre får man enligt jantelagen knäcka första bärsen.
15.30 duscha.
15.17 äh, vafan, vi tar en öl till va?
16.30 smörja in hela kroppen med bodylotion så jag blir lika hal som en knarklangare. parfyrmera på valfritt ställe.
17.00 spackeldags.
17.16 HAHA..FAN VAD KUL DET ÄRR! VI KAN TA EN ÖL TILL?
18.00 vänta här nu? skulle jag inte varit hos sudden för en timme sen?
18.15 buss till sudden, jävlar, glömde fixa håret, men jag hörde att "dendärmarylooken" är het igen?.
18.17 kan ju ta en öl till...räknas som färdkost.
19.30. hihihihehehe...sudden, fan, du är schåjääävlabra...ja älsker fan dig. Hick.
20.00. förfest hos emelie.
21.00 somnar på soffan.

Det är på ett ungefär vad jag räknat med. Ha en trevlig lördag nu, dretonger!

mutzik-tipz


charmig.

Idag är det fredag, sitter o värmer upp till Justin Timberlake, fan, säga vad man vill om Justin, men jädrer vilken karl! och eftersom jag i övrigt har en sån extremt häftig musiksmak väger det upp Justin Timberlake-musiken rätt bra. Jag gillar att Justin faktiskt ser extremt töntig ut på något sätt, samtidigt som han lyckas se jävligt sexig ut. Dessutom ser det alltid ut som att han blivit påkommen med handen i kakburken. hähä.

Har rännt runt på stan hela veckan, verkligen HELA veckan. Fram och tillbaka, hej och hå. Igår gick jag på arbetsintervju igen, i stan, det dumma är att det är två till som sökt jobbet och ska provjobba i helgen. Men det är ett par gymnasiekids som just gått ur frisörlinjen, och vafan, jag är ju mogen och käck, så jag hoppas att jag har en större chans. Jag tror chefen gillade mig, men vem skulle inte göra det? Jag kan vara extremt charmig när jag lägger den sidan till. Jag har fler personligheter i lager än en schitzofren tårtbagare. Haha! Och min frisörsida pratar västeråsdialekt! Så fort jag kliver in i en frisörsalong pratar jag västmanländska. Jävligt konstigt. Sist jag jobbade så frågade 70% av kunderna vart jag var ifrån, eftersom jag inte pratade värmländska. Skumt.
I tisdags var jag ju hos Per och Evelina, hon tog lite kort på mig, skitduktig är hon!


foto; Evelina Eklund, och så lite redigering av undertecknad.


foto; Evelina Eklund, och så lite redigering av undertecknad.

Och ja, jag vet vad ni tänker, jag SKA köpa fler tröjor. Men ibland så får man såna där favorittröjor som man bara använder 3 veckor i streck utan att tröttna på dom. Haha.

trevlig tarm.

Jävlar vad jag har ont i blindtarmen. Hell-vete! Och jag tror det har att göra med att jag åt ett bröd idag. Fuskade med dieten som jag hållt på med i en vecka nu. Men jag tror det är guds sätt att straffa mig. "Följ dieten ditt lilla as, fuske inte"

cops.

Härjade runt med sudden på stan idag.Var på en slags bh-affär i mitticity, fick reda på min bh storlek oxå. Pfft, som om jag inte redan visste det. Sen gick affärsbiträdet in i provhytten och ville se hur behån satt, och jag som är så pryd. Haha.

Har kännt mig allmänt snygg idag. Kanske var vädret, eller min snygge röe tröja som jag köpte dretbilligt!


Fan, jag fick lite ångest efter den här bilden, inser att jag gör fan samma min på varje kort.


här ser jag ju betydligt snyggare ut, lite småäcklad sådär. typ "ehuuu...spenat är för töntar"

provjobb del 2

Har ringt och styrt upp ännu ett provjobb nu på en salong i stan, ska dit o provjobba antingen på lördag, eller nästa vecka.
Anledningen till att jag hellre vill dit än till det andra stället är att jag tror inte jag kommer få värst mycket jobb där, och det är ju dumt. Och jag tror att hon kommer att gilla mig (chefen), jag hade en bra ålder sa hon. Haha.

Tjöta

Känns som mitt skrivande har blivit snäppet töligare. Har lixom inget häftigt att komma med direkt.Tyvärr.
Igår var jag på gruvolyckan o klippte Per och Evelina (bilder på deras nya frillor finns här), var gött att komma hemmifrån lite. Trevligt, och så tog evelina lite kort på mig, hon hade värsta fotostudion i lägenheten med gigantiska lampor o grejer. Haha, kände mig halvblind.


Tja, eftersom jag inte har något vidare att komma med så tänkte jag ta mig en tur längs memory lane;

Lördagen den 7:e juni 2003 kl 19:01

Idag kära vänner har jag och min kollega sudden varit på ”barnens dag” på mariebersskogen. Tyvärr räknas jag enligt lagen inte som ett barn längre, men det skiter jag i. Dem hade ju glass-regn. tyvärr fick jag inte nån glass så sudden sa; ”håll den här så hämtar jag en åt dig.” tyvärr hörde jag ”du får den här så hämtar jag en ny”. så jag åt upp suddens glass och hon själv fick ingen eftersom det var slut. tjaa.. man hör vad man vill höra.
 Igår var jag på brännboll. Jag hatar brännboll och alla sporter som man måste anstränga sig i. Men det sket jag i. Jag slog, slog och slog. och tillslut försvann bollen högst två meter framåt. Bollsinne? jatack.com. Till slut blev jag sur eftersom det ena laget fuskade hela tiden. Jävla fuskare. Man kan inte spela brännboll utan öl. Så jag tog en öl och tjatade senare på en vegetarian som utvecklade starkt hat mot mig. men det är ju sant, och det tror jag till 100% på: den man älskar, den äter man.


Herrejisses. sex år sen. Inte illa.
Hittade en video jag tyckte var skitrolig för sex år sen, och den var fan lika rolig nu. HAHA.


TATU - Malchik Gay

Igår.

Fika med kritan igår.

huh?


Klippte till pappa igår, sommarkort, jag har blivit en höjdare på att klippa karlar! dessutom hade jag i vax i pappas hår, för första gången i hans liv. haha!

Åt korv på ballen. Brorsan tyckte det var en bra idé att steka korven på..eh... ja, någon slags elgrill?


Hade tydligen konstigt smink. Inte vet jag, pappa tyckte jag såg sjuk ut. hm.
Är förresten jävligt trött på luggjäveln, inte värt att ha lugg på sommarn, blir dretvarmt. eller?


töntfrukost.


Det här åt jag till frukost. Ser ni vilken jävla töntig frukost? Morot och äggröra + kaffe.


det här slängde jag ihop till lördagsbrunch när jag bodde i västerås. Frukost über alles. Saknert, önskar jag var sugen, men det är jag inte. inte ens lite.
äggröra + bacon + american pancaces + macka med makrill + kaffe.

allt, inget. nej.

Kristin sa att jag skakade hand med en kändis idag. Är lite skeptisk dock på superkändisfronten, han var någon snubbe för Kristdemokraterna, inget att lägga till på listan över "kändisar jag träffat utan att veta om det". Men, tja... om han blir statsminister någon gång så kanske.
 En gång pratade jag med anton körberg utan att veta om det, eller ja, det sa han inte förräns han gick. haha.

Extrem hetta idag. Svettas som en mindre hamster. Var o fikade med kritan, drack en "islatte" på waynes, inget jag rekommenderar, smakade bara kallt kaffe. Blä.
Och! Vet ni! Jag har fått min allergi, NU!? Jag brukar alltid bli jätteallergisk i slutet av juni, så det känns som att det kommer bli en extremt jävlig sommar eftersom jag blir alltså, vrålallergisk, sjuk nästan. Och varje år säger jag att jag ska fixa extra starka allergitabletter, men jag glömmer alltid bort hur jävla allergisk jag är. Helvete.

Inget häftigt som hänt i övrigt. (eller jo!) bara värme. Har ätit mycket kött idag. Köttjejen, gnager på morötter nu. Fan vad dumt, man ska väl banta innan sommarn egentligen? Det är väl lite av grejen? så man blir smal till sommarn och kan äta upp sig på glass under hettan? Men jag ska ju alltid vara lite tvärtom, lite häftig sådär. Helvete.

en dretonge tack.

Jag vill ha ett barn, typ nu. Någon frivillig?

ett två trä.

Okej, idag har jag börjat med någon slags diet. Kollade runt lite igår på olika dieter och ingen passade mig, så jag tänkte hitta på en egen. Jag har ju pissdåligt blodsocker, så får jag blodsockerfall så svimmar jag. Och ja, jag vet att jag antagligen borde köra GI fullt ut, men det orkar jag inte just nu. Men okej, inga mer brödfasoner, pasta. Men jag tänker tillåta ris, och klyftpotatis. Mycket kött, proteiner. Eller nåt sånt.

frukost: ett ägg + kaffe. Kan låta jävligt lite, men jag har tappat frukostlust helt.
lunch: extremt stor köttbit, broccoli.
middag; fil flingor?
Och så tänkte jag klämma in lite mellanmål emellanåt, typ frukt och dret.

Nåt sånt. Tänkte jag. Låter väl bra? Ska fan försöka med en vecka i taget, sen får vi se hur många timmar jag pallart egentligen.

Idag ska jag till stan och träffa kritan, vi ska hänga lite på stan och ha det allmänt gött.


RSS 2.0