mensmonstret.

Igår var jag smällfet. Jag blev bara smälligare o smälligare under hela dagen, jag smällade även i mig smällmycket choklad, brownies och chokladbollar. Funderade en sväng på om jag blev akut skengravid. Jävla konstiga åkommor, sen fick jag mens idag, så det förklarade saken rätt bra tycker jag.
Det är jättekul att prata mens med killar, för alla killar vet att dom aldrig riktigt kan delta i diskussionen på riktigt, men om dom INTE gör det blir man som tjej (eller ja, jag blir det) sur. Dom kan väl ha lite medlidande iallafall? "Är du helt jävla känslokall din jävel? Här sitter jag och ser ut som Göran persson, äter choklad och blir ännu tjockare, medans jag har ont i hela jävla kroppen! Ryggen med. Du fattar inte!!! Du kommer aldrig att förstå. BUHUHU". Och så står dom där som fågelholkar och funderar på det rätta svaret lite för länge och man hinner bli förbannad igen. Det värsta är när karljäveln skämtar om det, typ säger "höhö, varrå, harru pms eller?". Då jävlar.

Jag brukar alltid få vinkänningar så fort jag blir mensig. Smultronvin. Och det är så jävla äckligt dom övriga dagarna i månaden. Dricka smultronvin och gråta till vråltöntiga tjejfilmer med Lindsay Lohan och Hugh Grant och tänka "buhuhu...uhhh va vackert, dä där kunde vart jag! buhuhu." Dock brukar jag bara bli sådär överkänslig i två dagar, sen är det som vanligt igen.


För övrigt är allt stabilt. Har dock petat sönder min näsa till bristningsgränsen, jag har konstant näsblod för att jag petar så mycket. Jag har utvecklat någon snorfobi och stoppar papper i näsan och vrir runt som fan, så nu har jag sår i näsan. Jävla onödig tvångshandling.

Nu ska jag äta kaffe och dricka någon slags alkohålhaltig dryck och eventuellt slå på en tjickflick.

pez

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är helt normal jämt, inga konstiga humörsvängningar, inget chokladsug, absolut ingenting. Så när "mårten" väl kommer så är det en ölverskning, varje gång :D

2009-06-17 @ 21:53:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0