zzzskratt

ibland skrattar jag i sömnen. För ett tag sen vaknade jag av att Jonas ba;
- skrattar du åt mig?
- nä.
- va skrattar du åt?
- datumstämpling.
 
 

vuxen på allvar

 Såhär vet man att man blivit en vuxen människa;
 
Står en iiiskall bärs i kylen. Alltså iiiiiskall. Och man ba "nää...men en kaffe vore ju gött"

Piercingen

Idag var jag hos piercaren. Fick en rejäl utskällning för att min smiley var ett hemma-projekt. Tro fan det. Kände mig som en litten skoltjej som var inkallad hos rektorn och ba "yes sir, no sir, ok sir, sorry sir". Fast utan "sir" då. 
Iallafall, eftersom den är ett hemmaprojekt så är den sned, plus att den sitter för högt upp, osv.
Men som han sa, man får vad man betalar för.
 
Tyckte att den var för litten, så vi bytte till en lite större och mer anpassad (bekvämare) ring. Eftersom jag är världens mest lättövertalade person så gick jag med på att ha en ring med LJUSBLÅ DIAMANT. Lite halvtöntigt. Eller ja, LAMT, rättare sagt. Vill ju se ball och hård ut. Nu ser jag ut som en söt tjej med en söt ljusblå diamant som skimrar i ljuset.
 
 
 
 

wtf 2

 Helvete! Tycker inte blogg.se har fått nån ordning på´t än. Och det töliga är att jag just skrev monsterinlägget om midsommar och sen när jag publicerade det var allt borta. förutom rubriken!!!??I&%
 
Nu blev jag så sur att jag ej tänker skriva om det. Idag iallafall.

göbbgrejer

På tal om stofilgrejer så gjorde jag en riktig kärringgrej idag. Trodde att jag såg en orm (vilket i själva verket var en hårtuss), så jag hoppade åt sidan med hela benen på en gång. Ok. Inte konstigt. Sen var ju slutreaktionen helt old style fashion. 
Jag la ba handen över bröstet och flämtade och sen sa jag HÖGT; "men fyyyyy". Som en riktig göbbkärring. 

wtf?

Vafan har dom gjort med blogg.se? Jag blev helt gråtfärdig när jag ramlade in på sidan. Hatar förändringar. Vill att allt ska vara som det alltid varit. 
 
Närrå. Blir säkert bra. Även för en gammel stofil. 
 
För övrigt är mitt blodsocker åt helvete. Har haft två rätt starka blodsockerfall på två dagar nu. Vettefan vare är för fel på mig. Har inte haft blodsockerfall alls sen jag drog ner på carbsen (typ 1½ år sen)

så jävla grinig tjej!

Funderar på ifall jag verkar ha en rätt "sur" approach på den här bloggen. Om jag verkar vara en allmänt grinig person lixom? Vore ju jävligt tråkigt ifall det vore så.
Jag är faktiskt oftast rätt glad. Vill jag iallafall inbilla mig. Sen att jag gnäller rätt mycket, det är väl en annan sak.

Men idag är jag lite lätt pms-grinig iallafall. Skulle gå till konsum och handla mat och indredienser till en substitutkaka utan socker (måste.bli.av.med.sockersuget), men hade bara 200 spänn på kontot, och det räckte till en måltid, och en halv substitutkaka. Alltså jordnötssmöret. Blev helt vansinnig på migsjälv för att jag köpte det där jävla jordnötssmöret, så jag åt upp halva burken på en kvart, blev ännu surare, övervägde att slänga resten. Sen kände jag mig konstigt nog väldigt nostalgisk och fridfull, åt lite till jordnötssmör. Sen sur igen.
Host.

helg osv

Va har hänt i hälja da?
I lördags jobbade jag, sen åkte jag på bröllopsgallej hos kristin o figge som gifte sig för nåra veckor sen. Var supertrevligt! Och jag blev rätt full. Var fan skitlängesen jag var full. Men det gör inte så mycket, har inte saknat att ligga o svettas bearneise en hel dag direkt.

Fick göddig mat och värste bröllopstårtan! NOMNOM! Bruden var tyvärr rätt vrålallergisk och snorade värre än en gammel irländare. stackarn.
Snackade barn med en 22-åring som absolut ville ha en bebis. Mina vänner höll med, pratade om den där "tickande klockan". Sa att jag hatade barn och skapade tryckt stämning istället.
Dock var det Emmy som stod för lådhållningen hela kvällen. Hon hade just slutat snusa och var hyperaktiv i ungefär två timmar. Väldigt underhållande. Roligast var när hon satt och asgarvade och vände på två sec och började störtgrina. Jag började skratta. Är en rätt dålig kompis ibland.

Sen började jag prata kvinnlig kroppsbehåring i ungefär 3 timmar (kändes det som). Försökte få folk att ge mig tre skäl till att börja raka benen. Fick inget vettigt skäl förutom att "det var sjukt osexigt med orakade ben".

Buggade med brudgummen och tog den tidiga bussen hem. Käkade kaviarmacka och somnade fort. Börjar bli gammal.

rävis var på!!
bröllopsparet skärde tårtan!
markus som ej blundade på kort för en gångs skull.
finisar!
folk vid bord 1
folk vid bord 2
Hannill blir raggad på.
härjern!
hannill i ett hörn.

Kissie kiss

Sitter i våldets minsta håla - vålberg. Är sjukt kissienödish! Det absolut värsta med att knega ensam är att om jag ska på toa måste jag ner i källern, vilket innebär att jag måste låsa salongen. Inte coolt!

Trött o schleten tjäj idag! Härjar runt på kvällarna tills jag stupar i säng. Gah.
Ska jobba lördag imorrn och sen på kvällen blire bröllopsferra! Ska bli sköjj!


apan gick på bal

Nu är jag helt inne i memory-lane här!! Såg massa tjusiga bal-snubbor/snubbar/bal-hens idag och tänkte tillbaka på min bal. Såhär skrev jag om balen 2004.

Ja. Igår var det alltså bal o grejer. Jag ville inte dit alls, egentligen, eftersom jag faktiskt inte kände nån jävel som skulle dit. nästan.
Utanför blue moon bar stod alla uppställda och uppsvällda och väntade på bekräftelse. Då ångrade jag ännu mer att jag gick dit. Träffade Bengan, hannill, aschloo, sudden och emelie utanför, så visst, lite fint säl-skap fick jag en stund.
Jag både kände mig och såg ut som nån kärring från glamour. Men det får man göra - sa mamma.

Alla från klassen var fina på nåt sätt. Det sa dom även till mig - ”vad fin du är idag Lina.”
Väl på ingång till balen stod alla med sin..partner. utom jag. Jag ville vända mig om, skrika, springa hem och tappa en sko. Men det gjorde jag inte. utan gick in, ensam.
där inne hittade jag Patte och Erika som jag stalkade ett bra tag. Linus var dretfull.
Sen bar det iväg till trerättersmiddan.
Försök att inte gå på toaletten” sa nån jävel på scen. Jag gick nog på toa efter fem minuter. Världens bästa bordsplacering kanske.
En i klassen jag inte är så speciellt förtust i, hon låter ungefär som ”The Nanny” och skrattar därefter. Stefan - min lärare. och två andra brudar från Kil.
I ungefär tre timmar käkade vi och stefan pratade oavbrutet om hundar och hunduppfödning (taxar).
Jag sa: ”Jag gillar inte hundar”, då blev han sur.

Vid varmrätten kom nån snubbe fram från nån annan skola, böjde sig över mig (ja, det var väl urringningen?), och sa:
öhh.. är du från eleverådet?”
jag svarade inte, trevlig som jag är.

Sen skulle en representant för varje skola säga några väl valda ord. Alla skolor babblade i två minuter var, tills dretfulle Linus för våran skola skulle prata. Han pratade i en kvart. Och sa nåt om alla i klassen.
Om mig sa han:
Lina, du kanske skulle gått estet.”


Jag svepte min öl fort som fan. Vad som hände resten utav kvällen känns ganska luddigt. Och jag spenderade ungefär halva kvällen tillsammans med Boris. Jag ville hem fort och få av mig det trånga fodral till klänning. Jag kunde knappt andas. Och efter all mat såg jag smått gravid ut.
Jag tröttnade och tog av mig skorna och klappade i takt, samt spelade elgitarr. Drog till Linda i skallen två gånger med klacken. haha.

Folk var otrogna, jag träffade Fredrik som var väldigt kramsjuk, Jag kanske gjorde bort mig. skrek ”bomshakkalakk” till masssa reagge-snubbar utanför.
Gita ville hångla, Koffe och Tommy hångla. Folk brydde sig om min sexualitet.
Dansade utan skor. Osv.
Men i det hela var det rätt kul.
(ursäkta lila text)

står det på fejjan måste det va sant.

Jajaja. I lördags blev väl jag o Jonas "officiellt" ihop da. Jag frågade om han var min s.k "kille", och han trodde det, sen sa jag att det var ju skitviktigt att skriva det på fejjan!!

Men det känns bra! Har inte hastat mig in i nåt heller, vi har dejtat sen.. ja, typ februari? Han är snäll, bra, rolig och har asvettiga åsikter. Plus att vi har sköjj ihop!

Rolig grej om Jonas; han är vegetarian men har typ världens huggtänder! Alltså riktiga vampyrgaddar. höhö.
Jag bjöd honom på en avokado en gång, som han trodde var en aubergine. hehe

"puke in this"

Igår åt jag så mycket mat att jag spydde. Bildligt talat alltså. Ibland tappar jag lixom gränserna på vad jag klarar av och ej. Så jag tänkte ha lite..eh "fredagsmys". Köpte ett kakpaket! Och en calzone.

Åt upp kakpaketet på en kvart, sen vräkte jag i mig pizzan, och en halv påse chips. Skillat va? Näe, som gammel bulimiker så vare ju en piece of cake (hähä).
Det som hände sedan var väl ganska uppenbart, jag mådde sjukt dåligt, blev kallsvettig och fick svåra sockerskakningar. Så jag valde att stoppa fingrarna i halsen och kalva upp allt. Tror det var första gången på typ..3 år som jag spydde frivilligt. Det värsta med hela händelsen var väl att jag tyckte att det kändes fantastiskt efteråt. Inte för att jag kommer ta upp min gamle bulimi utan mest för att jag mindes känslan, hur det var lixom, minnen och crap.

SÅ. Nu har jag väl lärt mig en läxa. Inge mer kakor på långa långa tiden.

apan strir om studenten

Orkar.ej.skriva. Däremot håller jag nästan aldrig käften.

Trött tjej -85. ursäkta.

sätt dig ner ditt tard!!

Jag kanske är halvt fläng som irriterar mig på detta faktum; KARLSTADS KOMMUNS INVÅNARE SUGER PÅ ATT ÅKA KOMMUNALT.
Så är det. Dagens sanning. Åkte nyss buss hem, varav det var MINST 7 lediga sittplatser (framme i bussen alltså), då kliver två människor på (ej tillsammans) som valde att ställa sig i gången. Blir helt vansinnig. Och jag fattar inte varför man väljer att stå upp i bussfan, det är ju både farligt och svårt (med risk för att välta). Vafan? sätt er ner förfan.

Hände ju ungefär samma grej för några dagar sen, då på en proppfull buss, det fanns fan flera lediga säten, ändå stod folk upp. WHY?? Jag armbågade mig fram likt Moses i vassen till ett ledigt säte. Stå upp om ni vill, era dumma jävlar, tänkte jag nöjt medans jag satt gött hela vägen hem till Nazareth.

Gah. Eller är jag skittöntig som blir asgrinig över sånt här? någon annan som gjort liknande reflektioner?

fort ska det gå!!

Jag har ju inget tålamod. Alls. Jag är inte "pysslig" i den bemärkelsen för att jag vill att det ska gå fort - och så ska det bli asbra. Vilket det sällan blir när man saknar tålamodet.
Har hållt mig rätt bra med köpförbudet. Har bara köpt strumpbyxor eftersom mina luktade kattröv, så det var mer ett nödvändigt ont.

Och så ville jag ju ha en svart klänning da. Men hur utan att köpa? Tro fan att jag SYDDE en klänning istället!! Så jävla bra blev det oxå. Och enkelt var det! Sen så ska jag väl inte ta åt mig hela äran själv då min kära mamma hjälpte mig medans jag fick hysteriutbrott över pilligheten.
tog två t-shirts, en i normalsize, och en xl, klippte och sydde ihop, voila!

ett inlägg om kylskåp.

Igår när jag kom hem o satte mig i grodans ro och tog mig en kall jävel kände jag en bränd doft. Trodde först att det var hjärnan som var i högvarv. ICKE. Det var kylskåpet som utsöndrade en mandelbränd odör. Blev ju sjukt nervig och ringde alla jag kände som möjligen kunde ha någon slags kylskåpskunskap.
Stängde av det åffcårs. Hade även fått ett brev på posten som handlade om min hemförsäkring. Ironiskt nog.

Idag ringde jag bovärden och han skulle kirra ett lånekylskåp pronto, sen kommer några kylskåpssnubbar och ska dona lite.

Även om det bara är dammigt så vill jag fan ha ett nytt. Tror att mitt kylskåp är från mitten av 1800-talet.
Kom ihåg att dammsuga bakom era kylskåp kids! det är lätt att glömma. Och tänk om jag inte hade varit hemma och det hade börjat brinna? OMG!!

RSS 2.0