Grästårta

Va? Är det måndag? Hur hände det? Vad fan hände i helgen? 


I fredags gjorde jag min sista dag på jobbet!
Förhoppningsvis för evigt. Chefen lyste med sin frånvaro. En kund tyckte så synd om mig som inte skulle få tårta så hon köpte en till mig! En tårta! Så gullig! Blev helt rörd, det finns hopp om mänskligheten ändå. 

I lördags klippte jag gräs. Började med 3000kvm för att sedan runda av med 1500 till. Mina ben kändes som spaghetti. Igår var jag o vide hos pappa o Åsa. Jonas har en redig mancold så bäst o hålla sig borta.

Snart är det jul! Ös ös hedenhös!

Gött att ni fortfarande är här inne o kollar läget. Jag lever! Men som skrevs i föregående inlägg - väldigt stressad. Jag fungerar inte alls på stress. Alltså riktig stress. Förra veckan fick jag åka hem för jag fick så ont i huvudet att jag inte orkade jobba. Däckade i sängen o sov typ 2 timmar, helt slut. 


Men! Nu är stugan äntligen ute på hemnet! Så glad över detta!!! Och så fina bilder dom tagit! 
Haha ursäkta, orkade inte klippa till dom. 

Nästa vecka börjar jag plugga!! Är väldigt nervös inför detta med. Vettefan vad jag ska förvänta mig. Har just beställt böcker för 900 spänn, och det var bara inför första delkursen. Haha! Helt vild

Jag känner mig helt förvildad i huvudet. Är så stressad. Bloggen får ligga lite på is ett tag när saker o ting har lugnat ner sig litte. 

Menar ju stugan såklart. Eller ja, det är den som gör att jag känner mig stressad. Var där i helgen o stajlade så gött som det gick innan fotto som ska tas nu i veckan. 

Men till helgen! Då blir det lugnt. Tänker inte åka dit då. Det får vara lugnt en helg iaf! Längtar så tills det är klart! Att vi fått den såld! Så vi kan fokusera på vårat hus! Oj! Vad många utropstecken!! Ni ser ju! Helt ut fokus!!!!!!111

Två veckor kvar tills skolan börjar!!


"God" morgon.

Åh herregud. Vilken jävla morgon. 

Alltså hatar mornarna. Det är inte mysigt eller gemytligt utan bara en transportsträcka till jobbet. Imorse var jag sämsta morsan ever. Alltså har varit nära på att grina hela dagen. Har sånt jävla dåligt samvete.

Lyckades göra mig i ordning och precis när vi skulle gå började vide bli gnällig pga att han ville göra något svinfarligt som jag ej godkände (stå i fönstret). Hittade inte den jävla nyckeln. Var helt borta?? Vide blev vansinnig och grinade som ett helvete och svetten började rinna medans vide satt som en apa på mina ben. Då blev jag såklart akut bajsnödig. Släpade in vide på toan som var helt hysterisk. Här någonstans så tappade jag det helt. TYYYYST TYYYYYST!!! SKRIK INTE FÖR I HELVETE!!! Då började han gråta helt hejdlöst och jag var skitsur. 
Sen började jag oxå grina. Kände mig så jävla elak. Tröstade vide i 15 minuter, hittade nycklarna och gick iväg till föris. 
På föris var det väldigt mycket ny personal och vides första dag efter 4 veckors ledighet. Han blev ju helt hysterisk där oxå. Höll i mina ben och grät jättemycket. Stackars lillen. 
Har längtat hem hela dagen. Haft fruktansvärt dåligt samvete över att jag skrek på'n. 

😭😭


Hej hej!

Nä nu är det ju sådär igen! Två veckor sen sist, jamentjena! Jag VILL ju blogga!! Men jag glömmer fan bort det!!! 

På sistone har jag haft en veckas semester och så har jag jobbat en vecka. 
Berättade för chefen i tisdags att jag ska börja plugga! Han tog det bra. Jag var så nervös att jag skakade. Hatar att säga upp mig. Känns så taskigt?

Längtar så himla mycket efter att börja läsa! Ska bli så jävla kul. Fattar inte att det skulle ta mig 20 år för att fatta att jag inte är dum i huvudet. Sen är jag ju nervös över hur deg kommer bli och att jag kommer göra bort mig. Jag blir så himla wierd i stora folksamlingar. Som att jag glömmer bort vem jag är. Så jag sluddrar och mumlar svartkonster. Typ. 

Menåhhh längtet ändå! Få göra något nytt! 

På tal om något helt annat så ska jag o mamma till stugan i Fagerås och stajla den lite, för snart är det dags för foto inför försäljning!!


RSS 2.0