Gör det som apan!!

Kajsa ville ju så gärna se hur jag gör min "make-up", och som den snälle samariten jag är gjorde jag en make-up-tutorial om hur jag sminkar mig!!!
Så om du vill få den rätta "ap-looken" så kan du ju kolla lixom.


(vilket jävla rubber-face jag är. haha)

Målartjejen!!

Ikväll visar jag världen "how to do it". Jag målar. Japp. Ni hörde rätt. Och nej, jag målar inte en karikatyr-bild av Usama. Nejnej, jag målar verkligen grejer. Lyckades även med konststycket att "måla in mig i ett hörn".

Det här har jag målat ikväll;
- tevebänken!! Har tjatat febrilt om att jag ska måla om helvetet i nåt år nu. Och nu gör jag det!! asbra.
- efter två öl kändes det som en rätt bra idé att måla om den fule skohyllan jag har oxå.
- håret.
- händerna.
- samt en liten del av strumpbyxorna (gör ej så mycket, råkade smörja in dom med makrillsås förut oxå)


Imorrn ska jag ge mig på  spegeln. Den är mintgrön. Usch!!! Nu blir allt svart som själen.

Förut var jag på Rusta och råkade snatta grejer!!! Råkade sno en tandborste och en nagellacksremover. Glömde att lägga upp det på rullbandet. Nu kommer jag att brinna i Rusta-helvetet 4 ever. :(


Gilla stuvbutiken som är formad som en målarburk! HAHAHA!! underbart.


gammal man gräver egen låda

Satt o googlade migsjälv såhär på morgonkvisten. Såg att det där radioklippet från när jag blev intervjuad av P4 fortfarande låg uppe. Har bara lyssnat på det två gånger, sen räckte det lixom. Var så jävla nervös att jag fick totalblackout. Då pladdrar jag bara. Ungefär samma grej händer alltid när jag ska prata med en arbetsförmedlare. Ord bara kommer ut i vilken ordning som helst utan närmare eftertanke.

Well well, om ni missade det så kan ni ju bare klicke på bilden så kommer ni rätt!!Kudos till Ann som lyckades klippa ihop mitt pladder till något som inte lät helt cp ändå!!

nybakad

Var snortrött halva dagen igår. Det är kanske det värsta med frisördelen, att man ska se käck o glad ut, trots att man vill rulla ihop sig till en köttfärsboll och spendera större delen av dagen under täcket.

Min sista kund var en liten pöjk med extremkrulligt hår (lite afrokänsla). Hans pappa berättade att han vägrat klippa sig jättelänge, men nu hade han äntligen gett med sig. pöjken letade febrilt i tidningen efter en passande frisyr. Tillslut hittade han frilla han ville ha och visade mig. Spikrak frisyr med snedlugg. Stackarn!! Tror han blev redigt besviken av slutresultatet som visade sig vara lika krulligt som innan, fast kortare.

På tal om itna så tycker jag att det är spännande att ta kort på sigsjälv precis när man vaknat. Ni vet, yr i bollen och carola-frisyr.

"HUH??"


Nej nu jävlar i helvetet.

Nu jävlar ska dom få. Skitgrannarna!! Väckte mig klockan 04.00 inatt genom att spela lite s.k "ungdomsmusik" skithögt. På min lediga jävla dag. Hatar dom hårt och tänker hämnas tillbaka genom att spela dödssynth (kommer bara hämnas i några minuter, för snart börjar ju "halv åtta hos mig")!!
Fattar ju inte varför dom ska börja att spela musik 04.00. Vafan gör dom lixom? Är dom vampyrer?

Well well. Min lediga pms-dag. Trodde att pmsen skulle ge sig när jag tog p-pillsen. ICKE DÅ! Åkte te stan och hade fetaste to-do listan. Men blev sur av pmsen, svettades av kläderna och grinade av vädret. Hetsgjorde det som var viktigaste (köpa kängor och gå till arbetsförnedringen), sen åkte jag till min tjäre vän Sudden o mitt lille gudbarn Tuva!!! Vi hade trevligt och jag fick passa på att vara lite barnvakt en sväng. Gick väl sådär. Lagade även mat till oss och fick litte kladdkaka. Gött dä.


sudden o tuva!!


baby-Tuva i en fräck randig outfitt!LYD FÖRIHELVETTE.

Jag gillar när folk gör som jag säger. Gillar när folk lyder mig. Då gåre snabbt o smärtfritt!! Tog snabbt på mig ledarrollen i yngre dar eftersom mina bekantskaper var alltför veliga och snälla. "vart ska vi gå och fika? nej jag vet inte... Bestäm du, nej jag vet inte, du bestämmer..." Osv i all oändlighet. Blir ju vansinnig av sånt där, därför bestämde jag vart vi skulle fika/åka/dansa disco.

Och det sitter ju kvar det där. Fascisten inom mig som vill att alla ska göra som jag säger, och jag kan bli jävligt grinig om dom inte gör det. Fascisten inom mig smygplanerar grejer och tror att ALLA jämt ska vara tillgängliga på diverse planer.
Men jag jôbber på´t. Försöker lite ödmjukt flika in "vart vill ni fika?" ibland.


Nu är jag sur!!!! Gör som jag vill eller få spö!!!!! mensen.

Gott!

Ska väl få den s.k "bortfallsblödningen" snart. Fantastiskt namn på p-pills-mens. Tror att det grundar lite i mitt sötsug.

Så idag bröt jag reglerna litte o köpte ett äpple, stekte det i smör och kanel, slängde i litte jordnötssmör, och åt det tillsammans med en klick med turkisk yougurt!! Jävligt gött ungdomar! och mäktigt som fan.


Igår såg jag en lastbil som fastnat i en tunnel. Lastbilen var högre än tunneln. Såg spännande ut. Glömde o ta kort. :(

Leaves me alonez

Idag har folk följt efter mig överallt. Från det att jag stapplade iväg från jobbet har fölk hängt efter.

1. ÄNNU en engelskman. Han sa nåt om bussen, och jag gjorde mig halvförstådd som vanligt. Lyckades nästan skicka iväg honom på fel buss oxå, stackarn. Sen började han prata om sin klocka. Pekade hysteriskt. Jag svarade artigt; "Yes it are". Sen tackade han mig och gick.

2. Gick av bussen och en litten tjej stalkade mig. Va var hon? Åtta? Nio? Ungen alltså. Inte klockan. Hon ville veta allt om mig. "Vad heter du? Vart bor du? Hur gammal är du?". Sa att jag var 103. Kände mig så iallafall.
unge: Är du gift?
apan: nä!!
unge: VA?? men varför inte?
apan: för att jag inte vill.
unge: hmm... Har du en pojkvän?
apan: nej... inte ens det.
unge: VA???? VA KONSTIGT! VARFÖR?


Och sådär höll det på. Kände mig som en gammel ogift nucka. Sen sa hon att jag hade fina ögon och sprang iväg. Alltid nåt."nåt gôtt te kaffet"

Är ju en riktig jävla sockerjunkie. Det är därför det funkar relativt bra med LCHF för mig.
Har dock ingen självbehärskning överhuvudtaget (vilket alla andra lchf-are verkar ha) och vräkte i mig jävligt mycket godis, brö, körv osv i helgen.
Fan. Då blire lixom på ruta ett, igen. Vill sätta i mig en korg med sockerlindat bacon, kexchoklad, chokladslungat kaninkött. MMM SOCKER!!!

Sen är jag tillräckligt smart för att inte ha socker hemma. Hade ju en tub med kolasås för ett tag sen. Funkade ju sådär, fick världens sockersug och flötade i mig halva tuben, tryckte in det i munnen samtidigt som jag stönade likt en porrstjärna. Sugar sugaaah bäjbäbäbäjbääää.

SÅ, när det suger sådär i min inre sockerapa och jag glor in i kylskåpet i en kvart för att hitta nåt spännande, så gör jag inte det. Hittade en stackers soltorkad tomat som jag gnagde lite på förut.
Minns ej om jag hade någon poäng med det här inlägget överhuvudtaget.

Öh... Har ni något tips på grejer som är halväckliga/halvgoda och som man kan gnage på te kaffet?

Linköping turoretur

Ja som sagt, var ju i Linköping i helgen o hälsade på emmy!! Gjorde massa spännande saker. Eller ja, tre grejer.

1. Gick in i en kyrka. Såg inte så mycket av kyrkan eftersom jag prångt skulle fotta allt. "OHH, högt tak!! OHH, en miniatyrmodell, OHH, Jesus på körset!!"

2. Sen gick vi ner på stan och hittade polisbilar och en folkmassa. Ställde oss i folkmassan och fick broschyrer om vad det var vi skulle protestera emot. SDU alltså. Folk skrek och buade åt SD, jag vågade inte riktigt, Emmy blev dock rätt vild och skrek "BUUUU", minst två gånger. Gillar inte när folk skriker. Blir lätt nervös av arga folkmassor, så vi gick vidare och protesterade i tysthet.

3. Drack ett par öl hos emmy och hävdade total nykterhet. Hannill höll ej med. Åkte ner till stan, drack en skitstor öl där, kände mig ovild och gammal, så vi åkte hem och tjafsade resten av kvällen om badrumsockupationer, vad som var Ok och inte Ok.

Fantastisk helg! Underbara underbara vänner!


Tog ju en miljard bilder på körka. Här är emmy o hannill i rätt turiststil!!


Awesome körka!!

Emmy petade i vigvattnet och jag svor. Hoppas att Carola har lust att ge förbön, för annars lär vi hamna i helvetet.


Och vilka jävla kaffekärringar vi är. "kaffe? jatack" Hela tiden.


Hann även med lite slöande.


Häfftiga kameraeffekter!!!


sen åkte vi hem!! Åt en korv på seveneleven oxå!! Med ostsmak. Mkt god!

Gör mamma stolt!!

Nu skulle mamma sett mig!! Min rastlösa sida får utlopp, samtidigt som jag går in ett par skinnpjucks och en nygammel kjol!!


Kolla bilden då!! HÖHÖHÖ!! Ser ni koncentrationen och spänningen i ögat, vilket tyder på extremt fokuserande och allmän kraft för att orka hålla upp benet i luften!! Kommer antagligen se likadan ut när jag föder ett barn.

Justja!!

Glömde ju o säge att jag drog te Linköping igår!! Hälsar på min gode vän Emmy! Har hänt massa spännande grejer. Idag hamnade vi t.ex mitt i en massdemonstration mot SD och skrek lite slagord.
Återkommer imorrn. Nu - bärs. Ha en götti helg ungdomar!!

habla engles, no??

Vet ej varför jag skrev en spansk rubrik.
Idag fick jag prata engelska. Och det var ju som vanligt jävligt pinsamt. Det finns ju folk som är dåliga på engelska och så finns det jag. Jag förstår ju allt, men när det kommer till o prata så lyckas jag alltid blanda in svenska ord. Denna gången ingen undantag. HUH!
Men jag tror vi fick te´t!! Frisyren alltså. Språket gick det ju åt helvete med.Favorit i repris. överdriver jag? nä.

hejkon bejkon

Önskar just nu att min blogg luktade!! Om den gjorde det hade ni kunnat skrapa litte på skärmen och kunnat skymfa en frän doft av bränt bacon. Jävlar hörrni.
Om man bor på 26 kvadrat så blir bacondoften så mycket mer än bara bacondoft. Den flyttar in under ca en veckas tid som en skitjobbig och snål hyresgäst som vägrar o betala eller ge sig av.

:(

Jeho..what?

Kunde inte sova inatt. Låg och tänkte enbart på Jehovas vittne som jag nästan bjöd in i söndags!! Öppnade dörren, stressad och insmord i köttfärs (gjorde köttbullar), där stod två snygga tonårstjejer och fnissade. Jag flaxade runt med mina köttfärsarmar och kände mig ännu mer stressad. Sen började dom småprata lite.
"Vad gjorde jag? Var jag upptagen? osv". Tröttnade rätt snabbt och frågade vad fan dom ville (fast på det artiga sättet). Dom ville prata om Bibeln. LÄRAN om bibeln. Oh boy! Gissa om jag ville prata om bibeln?! Jag ville bjuda in dom på kaffekask och gamle mariekex och intervjua skiten ur dom.

Är ju rätt intressant med religion. Kan dock inget om s.k "Jehovas", förutom att det är en slags sektliknande organisation, något om vakttornet, plus att dom inte gillar bögar. Och så är ju troende människor så himla spännande. Varje gång jag träffar troende så vill jag alltid veta hur dom ser på saker och ting, hur dom upplever vissa grejer osv. Det ligger ju så långt borta från ens egna perspektiv lixom.
Ska bju in dom nästa gång på fulsprit och kaffet! Får se ifall dom blir griniga eller glada.too soon?

Igår berättade jag om min idé till halloweenkostym för sudden (eller vare emmy? minns ej).

apan: Tänkte vara Amy Winehouse!! Fast död. Smeta bakpulver och blod runt näsan! höhö. Eller...är det osmakligt eller?
Sudden: Nej inte alls. Om du är Amy så kan ju jag vara Breivik..

Som djuren.

Vaknade inatt, sovandes på magen och tänkte "men herregud, jag är ju höggravid, kan ju inte sova på magen!!" Sen började jag reflektera över vilken extremt lätt graviditet jag hade haft. Inge krångel alls ju!!

Överväger att dra ner lite på gravidbloggläsandet innan jag blir skengravid på riktigt.

pözz

Pinne i stjärten

tja tja.

Sitter i skrivande stund i mina schletne gamle mjukistrosor med hängstjärt!! Innan dess låg jag raklång i sängen och stirrade i taket i en timme, halvt komatrött.

Igår var jag s.k "skitfull i Krillehöla". Av någon anledning blir jag alltid det där. Kanske är den där småstadsromantiken alla pratar om.
Hängde med Madde, hennes karl gjorde gode maten till oss, sen satt vi mest o tölade o drack oss relativt fulla tills vi gick ner på Mastis. På Mastis kostade en bärs 29 spänn. Lite bättre än förra veckans ölskörd, då bärsen kostade 70 jävla spänn i Karlstad.

Under dagen hade jag råkat klippt mig skitdjupt i fingret, gjorde så ont att jag nästan började grina. På kvällen hade plåstret ramlat av, märkte det när mina händer var blöta och röda. Såg ut som ett riktigt stigmata-fall alltså. Jävlar vad det blödde. Såg imorse att jag lyckats bloda ner mina skor oxå. Sen hade jag ett djupt samtal med dörrvakten och frågade ifall han hade storhetsvansinne. Det hade han inte. Jag skulle aldrig kunna vara dörrvakt. Hade fått Jesuskomplex.

Ikväll blire rätt lugnt. Kommer eventuellt en "man" hit. Spännande.


happyhappyhamster!!!


Madde vann ju pris för skojjigaste frillan iaf.


Gangstah-Lina


sexig bild på mig o Madde!!!

elda upp KRP

Dagen började ju skitbra. Fimpade i en papperskorg som tog eld. En tant frågade mig om jag hade vatten eftersom det brann i papperskorgen. Det hade jag ju inte. Fick panik.
Gick på bussen, och tanten lånade vatten av busschaffisen och släckte min för tidiga majbrasa. Skämdes. Så jävla typiskt mig att råka tända eld på grejer.

Sen har det inte hänt något mer anmärkningsvärt idag. Håller förresten på att kämpar med frågestunden!!! Den kommer i sinom tid!

puss

wordfeud

Tja bloggen.

Idag har det varit rätt lugnt på jobbet, folket höll sig på marknaden utanför o köpte körv tror jag.
Jag har börjat spela wordfeud. Och jag är riktigt skitdålig!! Men det är rätt kul. Om ni vill vinna mot mig så heter jag sockerapa där!!!

Mina pensionärsgener har börjat utvecklats starkt då jag har börjat älska "halv åtta hos mig". Mitt eviga hat mot Helge skoog har utbytts mot ett "uhh va käck han är!" Funderar själv på att bjuda hem folk på en trerätters middag med suspekta ingredienser! Vitkålsmarinerad stjärt. Tungslamrad getost. Hjärtskärande alpackor.


Mah Gad!

Gjorde ett tappert försök med röv-kjolen idag igen. Var ett tag sen jag använde den eftersomatteh.... den är rätt tajt alltså. När man äter så får man knäppa upp översta knappen så att maten ska få plats. Idag var den inte lika tajt! Har eventuellt blivit mindre fet. Vet ej.
Men jag svär fan på att jag har träningsvärk! Mina stackers ben! gah! Bekvämligheten först, men inte idag.


Guten tag.

Mys-söndag!!

Igår var jag en vuxen och mogen kvinna. Ungefär 35 år faktiskt.

Först hade jag litte klippstuga!1 Sen åkte jag o hannill o träffade Suddens unge!! Äntligen! Och guu såå snöttisnötti. Så jävla litten! Hon fick ligga i min famn en stund o snutta på nappen. Fint med bäbisar.
Sen åkte vi hem till Hannill och käkade rövbetor med smör!! Gött!
Sög väl i mig ett par bärs innan vi drog ner på stan, gick till Guldapan (bästa namnet!) och drack asdyr öl. 70 spänn kostade en stackars öl. Köpte fyra. Är pank nu.

Satt o tjötade med ett gäng karlar i mogen ålder. Dom var rätt roliga. Jag sa att det kändes ju i kroppen att man inte orkade med lika mycket nu när man har kommit upp i 35-årsåldern. "OJ är du 35?" sa dom. Sen nöjde dom sig med det (vafan!), tills Hannill outade mig när jag var på toan. :((
En av killarna tyckte att mina frukostvanor var häftiga, och ville veta allt. "men vad äter du på veckodagarna då?" sa han intresserat. Tror att han kan ha drivit med mig. Är ej säker. Så häftigt är det ju inte med blåbär.

Idag har jag bajsat fyra gånger. Jo jag vet, jag är själv lite imponerad. Har även varit på Willys och handlat.
När jag kom hem städade jag och bytte till höstgardinerna!! Har även tänt ljus. Görmyzigt.


Nu ska jag äta fläsksvåler!!

Nu var det ju jävligt längesen...

... jag hade frågestund!!! vad tycker ni om det? Bra eller anus? Ska jag göra en v.4.0?

Gissa filmen!

"I live in the American Gardens Building on West 81st Street on the 11th floor. My name is -------. I'm 27 years old. I believe in taking care of myself, and a balanced diet and a rigorous exercise routine. In the morning, if my face is a little puffy, I'll put on an ice pack while doing my stomach crunches. I can do a thousand now. After I remove the ice pack I use a deep pore cleanser lotion. In the shower I use a water activated gel cleanser, then a honey almond body scrub, and on the face an exfoliating gel scrub. Then I apply an herb-mint facial masque which I leave on for 10 minutes while I prepare the rest of my routine. I always use an after shave lotion with little or no alcohol, because alcohol dries your face out and makes you look older. Then moisturizer, then an anti-aging eye balm followed by a final moisturizing protective lotion. There is an idea of a --------. Some kind of abstraction. But there is no real me. Only an entity. Something illusory. And though I can hide my cold gaze, and you can shake my hand and feel flesh gripping yours, and maybe you can even sense our lifestyles are probably comparable, I simply am not there.""fierce" som Tyra hade sagt.

laxigt

Lövelövelöööööv frukost. Iaf på helgen. Då bruker jag lyxa till det litte.


brukar fuska lite på helgen. JUICE!! Min stora last. Här är äggröra på tre ägg, en slice of gravad lax och skagenröra till! NÖMNÖM.

Skåjjig dag

Idag har jag haft det rätt kul på jobbet. Vi har haft en ny tjej som har provjobbat hos oss, och undertecknad fick ansvaret att ha lite koll på´na. Kolla igenom klippningar, ge lite tips osv. Chefen sa till mig att jag kunde ju "vara lite snäll mot henne oxå". Vet inte riktigt vad hon menade med det. Jag är väl oftast relativt trevlig. Om jag inte har PMS då.

Var kul att ge lite råd och sådär. Kände mig som Gordon Ramsey, förutom alla svordomar och elakheter, och utan maten. Gött med lite friskt blod på jobbet oxå.


Varsegoda!! Gammel bild på undertecknad med en riktigt ful frisyr. Orange och svart? wtf?

Och vi fortsätter på korvtemat.

Skulle laga en tvådagars matlåde-supé. Lite mat bara. Vet inte hur det hände, men likt Jesus som gjorde vatten till vin, och bröd till fisk...öh.. (borde ej ge mig på bibel-liknelser, är ej insatt), så förvandlades min korvgryta till en korvkaskad i sås och grönsaker. Svär på att jag har mat för dom närmsta tre åren.


Ser dock inte så mycket ut på bilden. Kan vara för att skeden är dubbelt så stor som en normalstor sked. ILLUSION!!!


sead!

Still sad tjej! Fick massiv dödsångest under en klippning förut och tänkte att jag kanske fick en hjärnblödning och skulle ramla ner på golvet och stendö. Bara sådär lixom. Blev skitnervig en stund, men lyckades lugna ner mig och överväga att hjärnblödningen antagligen bara var en vanlig huvudvärk.

Vaknade halv fem imorse. Sov ju så konstigt. Frös om vaderna och armarna. Resterande kroppsdelar var extremt överhettade. Väldigt förvirrande. Försökte flabba över magen från täcket och baconlinda vader samt armar. Blev skitkrångligt istället och gjorde mig bara piggare. Blah.


Om man är säd så finns det bara en sak som hjälper!!! MOBY!!

kjoltyg!!

Dagens känsla; Lessen o frustrerad!! :(


Har för övrigt en ny kjol på mig idag. Snuttig va?!!!

rastlös eller va


Ok. Nån som har haft det töligt idag eller?

You kids....

Gillar ej när folk inte har vanligt hyffs!! Då blir jag förbannad. I smyg då såklart. Och när jag blir förbannad vill jag hämnas. I smyg då såklart. Lite diskret sådär, men jävlar i helvetet, hämnden är ljuv!!

Som förut. En kvinna satte sig framför mig på bussen, och drog ner sätet så jävla långt ner att hon nästan ligger i mitt knä. OCH HO FRÅGA INTE ENS FÖRST OM DET VA OK OM HON FÄLLDE NER SÄTET!!! Blev ju vansinnig. I smyg då såklart. Funderade på två hämdalternativ;

1. Gå o sätta mig i sätet framför henne och fälla ner det i back!!
2. Hosta i hövvet på´na


Min lathet spelade rollen, och jag satt kvar. Hostade henne lite i hövvet, samtidigt som jag blåste lite (så att hon verkligen skulle känna host-effekten).
Vilket jävla retard jag är.


"drömmen om korv"


har väl blivit lite överdrivet mycket kôrv på bloggen på sistone. Sorry. Men vafan, vem gillar inte kôrv lixom?

Heltäckande moln, discolördag

Igår hade jag det s.k "helt fantastiskt". Först var jag på stan en sväng, sen gick jag till brorsan som just flyttat in i sin lägenhet på Haga. Såg snajsigt ut.
Sen till moder, och sist Hannill. Ja, och Koriander oxå!. Blev lite full, men inte så farligt. Det var som vanligt, dans, spray o disco. Träffade Peter oxå!! Det var jävligt kul. Har inte sett honom på flera år. Han verkade glad.

Dock sket sig ju allt när jag skulle åka hem. Åkte med fel jävla buss. Hamnade åt helvete. Fick snällt åka tillbaka till stan, vänta i hundra år på rätt buss, gå av vid fel hållplats (DOH!) och gå hem i kalla misärnatten! Och så blev jag ju arg. Jävligt arg. Och det var så skönt, gött att få vara arg, avreagera sig osv. Underbart. Angry 4 the people!
Typ.

Mår oförtjänt bra idag. Tror jag ska ta en promenad i den friska luften. (ok, det lät töntigt).
Lillebror Niklas. Han kan spela gitarren o se lessen ut!!!


Undertecknad i en "pose"


Pretty girrrl 85. fnisshihi


Kul liv på toan!! Matchande tröjjor!!


Ok???
Mutzik

Giller ju musik. Har ett relativt stort intresse som jag inte brukar spy ut här på bloggen av den anledningen till att det är ju skittråkigt när folk lägger upp sin gamle musik. Dessutom har folk i stort sett rätt dålig musiksmak (den enda bloggaren jag litar på med bra musik är Elli)

Hatar fortfarande när folk frågar "vad jag lyssnar på för musik?". Jag vet fan inte. Lyssnar på allt som är bra helt enkelt. Synth, pop, rock, electro, indie, rap, gammalt, nytt, magnus uggla, osv. You name it!

Har gjort en sprillans ny musiklista till er käre bloggläsare! Kan dock informera att den här innehåller mestadels indie och lite electro. Varsegoda! Disco mit apan!

HÄR finnes den! Puss

RSS 2.0