Bildligt talat.

Väldigt fyndig rubrik till ett bildinlägg. JO! Men tänkte försöka lära mig ze camera, så den fick följa med ut på äventyr i sherwoodskogen typ. Döm mig icke ty jag är bara en ädel amatörfotograf, plus att jag absolut inte kan alls. Förhoppningsvis så blir jag dock asbra inom ett år och kammar hem en anställning på discovery channel, ja det gäller att sikta högt och falla lågt. Eller vare tvärtom?
 
Började dagen med stekt chokladgröt. JA, det är lika gött som det låter. 1 dl havregryn, 2 dl mandelmjölk, 1 msk kakao, 1 tsk vaniljpulver, 1 msk jordnötssmör och ½mosad banan, koka som vanligt, lägg sedan i en form eller på ett fat och låt stå över natten, sen äre bara o steka på!!! :D
(P.S hur tar man bilder på mat och får det att se gott ut? känns ju skitsvårt....)
 
Såg skräcken i vitögat eller så var det blixten.
 
Ett st morgonkaffi.
 
Jaja, SKIT I DET NU, in i bilen och se lyckad ut.

Det här blev ju en märklig bild. Helt vitt. Ska försöka lära mig att ta kort ute... eh. Här bor Pappa och Åsa!!!
 
 
Inomhus fanns Karin, pappa och wilma.
 
Och massa hundar...
 
men dä va ju så gött utomhus. Brollan hade på sig arbetsbyxor av okänd anledning. Men dom hade ju mobilficka!!
 
Lille Vilma som råkade bli smurf-blå, men så göllig ändå!! tihi.
 
 
 
 

Apan äter!!

Cha!! 
Igår spenderades det en rejäl slant på extra gött kröbb och nån stackars öl. Lägger mer än gärna några slantisar på mat. Jag gillar ju mat. 

Vi (jag och Hannill) gick på en litta tapasbar med genuint murbruk och åt ehh ja tapas. Tapas är perfekt mat för en som lider av svår beslutsångest. 
Jag åt;
Pilgrimsmussla. Har ni testat det? Det år GÖTT. Smakar som en dyr smörstekt fiskbulle typ. 
Lammracks. Äter sällan kött men favoritkött är definitivt lamm. Det var mört och segt på samma gång. JA!
Patatas. Ugnsstekt potatis. Inget märkvärdigt. 
Quesadillas. En litten ledsen tortilla med färskost. Nom! 
Och till efterrätt vare creme brulée, den var jag inte så imponerad utav.  
Ölen var spansk, mer än så minns jag ej. Hehe. 

Jaja summa summarum så vare gött och mysigt, alla borde äta på cava 42, rekommenderas starkt.
Saker man säger.

Haha, en grej som jag typ längtat att säga i hela mitt liv och som jag tar tillfälle i akt att säga typ jämt är "oj jag har så många kort att hålla reda på." 
Ni vet när man står i kassan och ska betala och man börjar fippla med korten. 
Det här är ju förstås en ren lögn då jag faktiskt bara har två kort att hålla reda på. 

Jag vet inte varför jag gillar den frasen, kanske för att om man har mer än ett kort borde man vara vuxen 4 reals. 

Fe-burn

Har fått febern och en luddig huvudvärk som ej ger sig. Samt illamående och sånt där som tillhör sjukdom. Gnäll! 

Känns ju stressigt, skulle jobbat idag men nä. Och så har jag ett arbete som ska vara klart på söndag. Jo just det, nästa vecka har jag ett arbete till att lämna in. *grinar* sen är ja färdiiiig. 

Nåväl. Tänker definitivt stanna kvar i sängen och hinka glass och tycka allmänt synd om migsjälv, det hör lixom till.

Kjamizar. 

*sur chäy*

Nämen tja.
Har varit skitförbannad hela dagen!!! Bestämde mig förra veckan att jag ej skulle plugga i helgen utan ta tag i det idag istället. 
Vaknade sur. Göörgrinig. Pluggade i ca 10 minuter och blev surare över att jag ej fattade uppgiften. Mailade läraren. Kände att jag var SVINARG!!! Bakade seitan i ca 2 timmar. Blev faktiskt lite glad. Sen sur igen, och så har det hållit på sådär hela tin. Tur att Jonas inte varit hemma. 

Förresten så köpte Jonas en smörgåstårta till mig igår!! Jag har varit sugen i ca 7 månader så det var väl på tiden. Vilket göll!! 

Too cool 4 school.

Nä, rubriken missleder lite. Är inte alls för "cool" för skolan. Känner mig mest lagom frän som vanligt. 
Ja! Var ju där på lektion idag. Eller undervisning, och återigen var jag den enda eleven, väldig lyx! Handlade om öh... typ adhd, autism, asperger och tourettes syndrom. Väldigt intressant.  Kan egentligen alldeles för lite om dom diagnoserna, trots att dom är så vanliga. 

På tal om något helt annat så känner jag våren är på G. Det luktar ju skit ute!! Och parfymer har varit något jag varit oerhört irriterad över, jag är svår parfymmotståndare och jag förstår inte att folk tycker att parfym är "fräscht". Jag tycker det känns ohygieniskt (utan några direkta belägg), tänker på gamla kungar som inte duschade o bara hällde parfym på kroppen o ba "mmm". 
Deo gillar jag däremot, vilket är rätt motsägelsefullt i sig då det oftast ska dölja en odör. 

Jaja. En sak till bara, mormor fyller 80 år idag! Hurray!! Sist jag såg henne sa hon att det inte var roligt att bli gammal. Förstår henne, tycker inte det är kul att vara 30 heller. C!

Jag fick c på en uppgift i psykologin! C är alltså som VG typ. Är asnöjd! Har bara två uppgifter kvar, sen är jag färdigbakad för att söka in till läkarsekreterare!! Yä! 

Sitter och tittar på ett jättekonstigt program, jag har kollat i en kvart och har under hela tiden trott att det varit en parodi på arga snickaren, men nä, tydligen är det kvalitativ teve nuförtin...ehh... 

Vet ni vad jag gjorde förut!! Jag unnade mig ett göddigt bad och då tappade jag mobilskrället I BADET! I vattnet. Kände väldigt fan. Men den verkar ha klarat sig, konstigt. Iphone är tydligen inte "skräp" ändå. 

Körv! 

Catface!

RSS 2.0