daimtjej

Måste.sluta.handla.
Överkonsumerar grejer nåt så förbannat. Allt jag köper gör mig lycklig, för en stund iallafall. Spelar faktiskt ingen roll riktigt vad jag köper, huvudsaken är att jag köper något.
Idag skrek jag av lycka när jag såg en rättika (rätt ut alltså, ba "IHHHH").

Försökte övertala migsjälv till varför jag inte behöver ett par guldglittriga leopardballerinaskor. Ville ha dom för dom skulle passat min outfitt så jääävla bra med guldnaglar, fladdrig transparant skjorta och en enkel t-shirt till, och så det där stora blaffiga guldhalsbandet som ja råkade köpa igår, det va ju rätt dyrt men det passar ju till så mycket? Alltså ni hör ju själva.

Dessutom är jag pissfattig. Vilket gör saken ännu värre. SÅ. Nu gör vi nåt åt saken. Har ingen lust att stå och skämmas i lyxfällan om ett halvår lixom.
Köpstopp. Nu ska jag inte köpa något jag absolut inte behöver (förutom mat då, och kanske bara den där cp-snygga skjortan på H&M som skulle passa så bra till... oh wait..)
Sätter ett gött ultimatum, om jag köper något onödigt igen inom 3 veckor så tänker jag överlåta min ekonomi åt nån annan som får ta hand om den tills jag skärper mig!!!
deal?


when in Rome...

När ja ändå håller på att blogghärja helt wild and crazy här kan jag råtipsa om lite göddig discomusik!
studio killers har gjort det igen!
Om ni ej hört dom förut kan jag tipsa om första singeln som är tokbra den med!

ibland så glömmer man allt.

Ibland så ska man ju göra viktiga grejer. Tråkiga, men viktiga, typ som att betala räkningarna eller diska. Jag tillhör den där gruppen människor som "gört sen, ska bara..."

Satte mig i soffan, och insåg just att jag suttit här sen jag kom hem från jobbet. Vad har jag gjort i typ fyra timmar då? Fick för mig att jag skulle måla naglarna i ett fräckt leopardmönster. Gick rätt dåligt dom fyra första gångerna, sen tycker jag dock att jag fick in snitsen lite.

Nu ska jag sova.

"se inte så jävla sur ut!!"

Det får jag höra rätt ofta, "se inte så sur ut", eller att jag "såg sur ut". vafan lixom. Ska man gå runt och se skitglad ut hela jävla tiden? Och så får man höra att man ser sur ut, då blir man jävligt sur, vilket skapar en sur cirkel.
Eller är det en gedigen och gammeldags sur kvinnosyn, att man alltid ska se glad o kåt ut? Vet ej.

Men kan klargöra det för alla en gång för alla; nej, jag är oftast inte sur. Jag är på vakt, eller förvirrad. Oftast är jag bortkommen i min egen musikvärld, lyssnandes på gammal indiepop osv. Och så försöker jag undvika att gå in i grejer eller fastna i såna där automatiska dörrar (konstigt nog är det något som händer mig väldigt ofta, lyckas alltid pricka in precis när dörren stängs och voilá, så sitter jag fast).

Här är en bild där jag är skitsur på riktigt. Sur och full, bästa kombinationen.

Kålrätter.

Sitter och googlar hysteriskt på olika kålrätter. Blir nästan helt till mig när jag inser hur extremt mycket man kan göra med kål. Ska nog göra kålpudding inom snar framtid. Kål är gott.

Igår var jag i Vålberg o kollade läget med den nya salongen vi ska öppna där! Tess (chifen) har gjort ett asbra jobb, såg skitbra ut! Tror på succé. Kommer knega i vålberg torsdagar och fredagar i fortsättningen, och sen i Karlstad resten av veckan.

I övrigt är jag rätt schleten. Trött och seg, rastlös och sånt. Allt på en gång. Fullirulle! Eftersom jag är ledig på både måndag och onsdag, tänkte jag att, ja vafan, lite ledig ska jag väl få va!! Så jag tog tisdagen off. Långhelg tjohej! Ser ingen ledighet en lång lång tid framöver. Tuff sommar. Men får väl skylla migsjälv som öppnar företag lixom.
Men ska int klaga, det är rätt skojj oxå.

(P.S min bonnbränna börjar ta sig!)

helg i hölan!

Tjabbatjenatjollahoppsan!

Helgen har spenderats i höla med bravur! Åkte dit redan i fredags och partejade littagranna! Först hos madde, och sen drog vi ner på "stan", där det var en lätt folkfest, även kallad för "fastingen", lite folk, lite fest, nåra öltält o jävla karuseller.
När vi kom ner på stan kom fabror polis och påpekade att "han såg att jag såg att han såg att jag ställde ner ölen". Sa att jag inte hade några mer öl, vilket även var sant. Passade på att ställa skitsmarta frågor till polisen.

fråga; Om man kissar i en flaska, och har en skitlång klänning, och ingen ser en kissa i flaskan, är det ett brott då? räknas det som offentlig urinering?
svar; nä, inte om någon ser en göra det.
fråga 2; men om man kissar i flaskan och någon fattar vad man håller på med, räknas det då som offentlig urinering, alltså brott?
svar 2; ja.

Japp, då var det löst. Har alltid funderat. Sen åkte folk karuseller. Efter långt övervägande gick jag motvilligt (eller medvilligt) med på att åka virvelvinden. Det snurrade och jag kände mig lagom full. Gillar ej karuseller i fullmogen ålder. blä. Drack öl i öltält, och avslutade med lite dans på byns diskotek.
Göddig kväll!


finkarin o kawrusell!

sne bild i karusell!!

I lördags sov vi till halv ett, ner på fastingen, käkade langos och en milkshake, sen drog vi hem o glodde på filmer o somnade i kristlig tid.

nöjd tjej med langos!!

Idag har jag varit hos pappa o Åsa mest hela dagen. Käkat absurda mängder mat och göttat mig i solen!
Värd helg!!

Idag.

Underliga saker för dagen;

1. såg en tant kissa på ett övergångsställe. Sjukt konstigt. Och lite ogenomtänkt, hade varit smartare att kissa i busken.

2. Kollade lite på bokföringen med Glenne. Vilket helvete, nu börjar jag fatta do´s and dont´s. mest dont`sen.

3. Har fått en sjukt läcker bränna. På ena armen, den andra är relativt normalblek.

villjagellervad?

Vill skriva om något viktigt!! Men jag vet inte riktigt om jag vill. Fejjan gör mig paranoid och bloggen gör mig paranoidare. Är skitdålig på det här med kritik via internätet. Får jag en gnällig kommentar så blir jag skitförbannad och kan inte uttrycka mig på ett brukbart språk utan blir typ såhär "##!!!!&&%%!!!!!GAGAGAGAAA!".
Sen blir jag frustrerad i helvetet och kan inte sova. Och alla vet ju att sömn är sjukt viktigt!!!

Borde duscha men det vill jag inte heller.

ze helg!

Igår låg jag i fosterställning i soffan hela dagen. Mest för att det inte går att ligga raklång.

Har haft en awesome helg!! I fredags började jag o Hannill med vårat matprojekt "äta karlstad runt". Typ. En gång i månaden ska vi försöka käka göddig mat på någon restaurang. Den här gången var det hannills tur att välja ställe, och hon valde; O´learys. En annan grej jag ska försöka med är att försöka beställa något (iaf för mig) exotiskt och spännande. Så jag tog lammytterfilén. Väldigt spännande.
Ännu mer spännande var det att vi fick en skitstor popcornkorg innan maten. Vi åt nästan upp allt.
Köttet var gött och saftigt.


I lördags knegade jag. Klippte en gubbe som berättade så spännande historier att jag klippte honom i en timme nästan. Han sa att han dansade in i kungen en gång. ballt.

Sen drog jag till Hannill o drack öl i gräset. Sen gick vi på krogen. Har börjat tröttna lite på krogen. Slutar alltid med att jag blir sur och trött. Roligare med lammytterfilé. Träffade väl lite roligt folk dock, en gammel krogbekant (hade sjukt många krogkompisar förut, nu är jag gammal o bortglömd), träffade även en man med skägg och papegoja, fick fluffa på skägget, sen förstörde papegojmannen ett ölglas med papegojan. Var ej en riktig papegoja som tur var. Sen försökte en kille tvångla mig. Bara sådär. Blev skitförbannad, chockad samt kände mig lätt kränkt. Hatar när folk tror att dom kan bete sig hursomhelst. Vad hände med vanligt jävla folkvett lixom?



Sola lyzer!

Sitter på jobbet och degar!! Testar även det här ultrafenomenet att blogga från mobilen. Skam den som ger sig! Solen lyser, jag dricker kaffet, ikväll blir det nog nån öl kanske. Ha en göddig helg ungdomar!


mogen vs omogen

Igår gjorde jag massa mogna/omogna saker och funderade lite smått hur man stod till på mogenhets-listan.

MOGET;
- var på bankMÖTE.
- var på skatteverket.
- skickade ett klagomail till swedsnus, då jag tycker att snusen blivit mindre sen sist.
- gnällde på trötthet och någon slags utmattning, åkte hem och tvättade.
- förbannade mig över grannarna som matar dom jävla piskfmåsarna med bröd. Vafan.
- övervägde att stryka påslakanet. väl moget.

OMOGET;
- Hade knappt nån mat hemma. Va gör man? Blandade ostdipp och hackade ägg. Det var skitäckligt. Men jag åt upp allt (hamnade det på mogenhetslistan?)
- bakade snus!!
- Tittade på desperate housewives sista avsnittet.

ej plusminusnoll denna gången. Återkommer nästa vecka med en mer utförlig diagnos.

litte instagram

vem fan behöver en blogg när det finns instagram lixom???
(sockerapa)



who am I? I´m spiderman!

Har ej bloggat denna vecka p.g.a  lätt sinnesförvirring. Vad har jag gjort i veckan? Jag vet inte. Men jag har inte varit hemma särskilt mycket iallafall. Ser ut som att tvättkorgen har kräkts på hela golvet.

Igår var jag en svängeläng hos sudden!! Hon gav mig kyckling o grönsaker. Råkade missa bussen två gånger, så jag var inte hemma förräns elva. Gah.
Imorrn skall jag jobba en stund, sen bär det iväg till krillihöli för lite disco och dryck.

Ska försöka få tummen ur röva o blogga om förra helgen oxå, för då var jag på möhippa!!

iphone home del 2

Fick ju iphonen igår!! Var så exalterad att jag inte kunde sova inatt. Gah.

Hårmodellen!

Såhär blev resultatet med hårmodell emmy från fredags! tjusigt va?



hår&makeup; jag!
modell; Emmy Carlsson

"Hobby"

Jag har en fix idé om kroppssmörjning av alla dess slag. Vi kan ju kalla det för "hobby".

das model!

Jävla lång dag idag alltså. Hade ju hårmodell hos mig idag, och min tjäre vän emmy fick äran, vilket passade perfa då jag klippt henne en miljard gånger och kan hennes barr lika bra som en lönnmördare.
Blev dock inte exakt som jag tänkt mig. Eller tja, inte alls egentligen. Men det blev stylish ändå!

Stackars emmy kom halv fyra och vi åkte ifrån salongen halv elva. Hon blev spacklad, stylad, och plåtad! Blev sjukt bra! är jättenöjd över dagen, plus att emmy gjorde ett kanonjobb!

klad emmy med färg!

stylad emmy!
Kommer bättre bilder på hår osv senare!

iphone home!!

Tja bloggish.

Idag har jag beställt en iphone 4s. En sån plastig sak som alla coola har. kalkulerade lite på min kalkulator och gjorde en smidig uträkning om att det endast skulle kosta mig 50 riksdaler extra i månaden. Det kan det väl vara värt. Plus att jag får en bättre telefön än min nuvarande crappy-crap fån.

Övrig information;
Har börjat röra på fläsket. Japp, it´s true. Idag var jag ute o gick i 1½ timme med Hannill. Min tafatta och något omotiverade gångteknik gjorde att jag lyckades dra ut på Hannills vanliga 1-timmes promenix med ca 30 minuter. Vafan, Skalman rör sig lixom snabbare. Har även börjat att hetsgå lite på lunchen.
Anledningen till omotiverad promenader i slow-motion-äventyr stavas; Lathet. Jag är så jävla jävla lat. Om det fortsätter i nuvarande takt hade jag antagligen skaffat en permobil inom 5 år för att slippa röra mig alls.

washington-day <3

Tvättdag!! Har på mig dom lortigaste kläderna jag äger - tvättkläderna. Vet inte riktigt hur jag ska kunna tvätta dom obligatoriska tvättkläderna då jag föredrar att ha kläder på mig i tvättstugan. Vill inte att folk ska börja sprida rykten om att barbapapa is 4 real.

I måndags vare ju sup-och-sväljborg vilket jag o Hannill firade in med pompa och ståt (brände inget!!). Först med en ståtlig cesarsallad, sen gav jag kärlek till hannills varma bakmaskin. Till efterätt blandade Hannill ihop jordnötssmör och choklad. Jävul va gött du.
Vi gick ner på stan i kristlig tid, först till bishop arms, köpte min favorit-drink, bloody mary. Dåligt pepprad dock, så den får 3 av fem apor.

Sen drog vi till karlstads "fränaste" hak, koriander. Där var det mycket folk. Träffade några kända ansikten. Avslutade kvällen med lite lufttrumma, och en göddig körv!!

RSS 2.0