helg i hölan!

Tjabbatjenatjollahoppsan!

Helgen har spenderats i höla med bravur! Åkte dit redan i fredags och partejade littagranna! Först hos madde, och sen drog vi ner på "stan", där det var en lätt folkfest, även kallad för "fastingen", lite folk, lite fest, nåra öltält o jävla karuseller.
När vi kom ner på stan kom fabror polis och påpekade att "han såg att jag såg att han såg att jag ställde ner ölen". Sa att jag inte hade några mer öl, vilket även var sant. Passade på att ställa skitsmarta frågor till polisen.

fråga; Om man kissar i en flaska, och har en skitlång klänning, och ingen ser en kissa i flaskan, är det ett brott då? räknas det som offentlig urinering?
svar; nä, inte om någon ser en göra det.
fråga 2; men om man kissar i flaskan och någon fattar vad man håller på med, räknas det då som offentlig urinering, alltså brott?
svar 2; ja.

Japp, då var det löst. Har alltid funderat. Sen åkte folk karuseller. Efter långt övervägande gick jag motvilligt (eller medvilligt) med på att åka virvelvinden. Det snurrade och jag kände mig lagom full. Gillar ej karuseller i fullmogen ålder. blä. Drack öl i öltält, och avslutade med lite dans på byns diskotek.
Göddig kväll!


finkarin o kawrusell!

sne bild i karusell!!

I lördags sov vi till halv ett, ner på fastingen, käkade langos och en milkshake, sen drog vi hem o glodde på filmer o somnade i kristlig tid.

nöjd tjej med langos!!

Idag har jag varit hos pappa o Åsa mest hela dagen. Käkat absurda mängder mat och göttat mig i solen!
Värd helg!!

Kommentarer
Postat av: hogie

Fi fan. Har varit sugen på langos sen oktober.

2012-05-29 @ 09:46:59
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: apan

langos är göttigt!! riktig festivalkänsla höhö

2012-05-29 @ 18:45:16
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0