godmorgon blåbär!

Två classic morgonbilder.
 
1. chocken!!! Är jag vaken? Vem är jag? spiderman? kaffi? 
 
2. sur. Frukost i tännera, stressa jobba. 

höstfräck

Asså. Jag har ju inga pesetas. Och fattigare lär jag ju bli med tanke på att jag åkte på en jävla dubbelhyra ändå. Fan ta mig och min seghet. 
 
Och varje gång jag är dretfattig så blir jag akut shoppingsugen. Var inne på Gina tricot förut och provade 346 transparenta svarta skjortor och kände att jag var i skjort-heaven. Men köpte inget. Gick till konsum o köpte blomkål istället.
 
Gissa vad jag gör nurå? Sitter o dregglar på Ginas onlineshoppingsida!! Mjuh. Jag har sagt det förr, men jag är en sån jävla köptorsk. Blir lixom genuint GLAD över att få köpa ett packe tuggummi.
 
 
 

lördag iz fun

Hola!
 
Vad gör ni en lördag? Vi har försökt att flytta ut det sista kräket i lägenheten på fagott. Nu äre inte mycket kvar (bara källern, uhhh!!!). Ser för övrigt ut som crap här. Jonas bygger en hylla, och jag tappade all kroppskraft och slår kattskrällena på skallen för di tugger på blommera! UHHH.
 
Blev väckt av en blöt kattpuss inatt. 

NEJ TACK TILL MOSKÉ I SVERIGE.

Händer ju väldigt ofta att jag handlöst slänger mig in i diskussioner på nätet. WOAAAAH!!!!
Utan någon fakta, eller procentenheter inprogrammerade i huvudet. (haru någon fakta? statistik? vartifrån?). Näpp. Jag vet inte. Jag blir bara arg. Sen idiotförklarad. Men arg blir jag, och ut kommer det.
 
Blev ju lite diskussion ang. det jag skrev i föregående inlägg, och jag tror att dom flesta förstod vad jag menade i det stora hela. Det handlar ju inte enbart om den där "nejtillgratiskökortförinvandrare"-gruppen, utan dom flesta såna där skitgrupper. Det har växt upp ett mörkt jävla hat som jag inte förstår mig på. Och jag tror inte att dom som gillar såna där grupper gör det heller. Dom fattar inte vad dom gillar. Men lite främlingsfientlig är det ju helt ok att vara. Varför hjälpa utsatta människor? varför acceptera andra kulturer när vi har så fin kultur och traditioner i sverige redan (vilka? midsommarafton?eh?)
 
Här är ett litet urklipp på diskussionen igår!
 
 
 
 

"nej till gratis körkort för invandrare!!"

OK. Ibland ser jag att vissa av mina fejjsbok-"kompisar" gillar såna där sidor, "nej till gratis körkort för invandrare". Och jag är helt säker på att ALLA som gillar såna sidor är dumma i huvudet. 
 
Jo, helt säker är jag. Eller ok, vi kan kalla dom "lågbildade människor som kommer ifrån små orter och inte vet bättre". 
 
Såhär då, jag hoppas att ALLA som gillar dom där sidorna hamnar i någon konstig situation, måste fly sitt land för att bo i ett land där dom inte kan språket/traditioner/kulturen att dom inte får någon slags hjälp till att få något jobb (vilket gör att dom kommer få skitsvårt att få något jobb överhuvudtaget). 
 
Sen kan dom stå där och fäktas med armarna och ba "JAG ÄR INTE RASIST, MEN....."
 
 
 
(era jävla puckon)

steve mcqueens kompis.

Sitter ensam i stora stora lägenheten o kollar på löfbergsskrapan. Den brann tydligen i den igår. Tyckte väl att det luktade lite bränt kaffe.
 
Känns så jävla stort helt plötsligt. Saknar nästan ettan. Närå. 
 
Igår klippte jag en av Vålbergs elit. Han sa att han var Obamas rådgivare. Sen frågade han om jag ville komma hem till honom på filmkväll, då en av hans gamla polare medverkade i filmen; Steve Mcqueen. Jävlar vilken fart jag fick då, klippte honom på 5 minuter ungefär. 
När han skulle betala viftade han med några hundralappar och väste "FYFAN VA MYCKET PENGAR JAG HAR!! DÄ ÄR SOM OGRÄS". 
 
Blev lite halvskraj faktiskt. Drogpåverkade och alkholiserade människor litar jag inte på, man vet fan aldrig vad dom kan hitte på. 
 
BÖ!!!

Flyttarn

Ligger o götter mig i sänga medans smöla är på Konsum o köper frulle (hähä!!)
Igår flyttade vi hela dagen. Var ett halvt helvete! Och allt krångla och det regnade, ena katten bajsade på sig!!
Men nu är fan det värsta gjort, nu ska bara skiten packas upp, gah. Plus att min källare är ett kaos. Men det tar vi sen!


Nej nu jävlar!

Käkade kåldolme till frulle, och äggröra. Fantastiskt äcklig kombination. 
 
Idag smäller det!! Kläderna är packade, portmonnän är tömd, snart ska vi hämta kärra och så vidare mot verkligheten!!! 

självbehärskning -0

Om jag vore en bra bloggare så hade jag skrivit såhär;
 
Gissa vad jag ska göra imorgon............? Och sen hade jag skrivit vad jag skulle göra imorgon, imorgon. 
 
Men jag är en rätt dålig bloggare. Gissa vad jag ska göra imorgon? Ska få nycklarna till lägenheten!!!! Blev lite fuckat med Jonas då han råkade få en vattenskada i sin lägenhet och måste dra snabbare än snabbast, så han fixade så att vi kan börja flytta in...eh.. redan i helgen. 
 
Ligger på ungefär 110% på panikskalan just nu.

orange bord

Jag har varit en bortskämd jävla singel i sex år. Jag har ätit vad jag velat, gått och lagt mig när jag vill,skött den dekadenta inredningen, handlat kläder för alla mina pengar och levt på nudlar.
 
Ja, ni fattar, jag har gjort precis som jag vill. Och nu måste jag lära mig att anpassa mig. Och eftersom jag är en bortskämd snorvalp så känns ju det skitsvårt. Särskilt det här med inredningen, Jonas gillar "enkelt", medans jag vill ha 70-talsstil blandat med någon bohem-indiskt-stuk. Har försökt övertala snubben i två veckor nu hur JÄVLA SNYGGT DET VORE MED ETT ORANGET BORD. Han köper det inte. Har tillochmed googlat upp en bild på ett läckert orange bord. Nepp. 
 
Surar som en unge som inte får den 513 jävla bratz-dockan. VILLHAVILLHAAA SNYYYYYFFFT!! 
 
Ja jag vet, det är dags o växa upp lixom.
 
 

ghostcallers in the sky

Igår så ba ringde det på jobbet. Och jag ba svara som vanligt. Men det var helt tyst i andra änden och ja "hallå????" sen hördes en kvinnliga dataröst (lät som iphoneSiri) "GOODBYE". 
 
Vafan lixom? Vad var det? Vem var det? Är det kört för mig nu? The ring?
 

monkey moves

Nu är det fan inte långt kvar ni!!
 
Såhär har jag förberett min flytt;
-............
-............
-.......................?
 
Nä. Jag har inte gjort något. Som vanligt. Jag är en panikflyttare. Ungefär som i skolan, då var jag panikpluggare. Fixert i sista minuten lixom. Sen tror jag alltid att "äsch, det löser sig självt." Japp, och Jesus kunde gå på vattnet. 
 
Men nu står det massa flyttkartonger här och det känns iallafall mer verkligt. 
 
(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

käftis kräftis

Tjaba alla monsterdiggare!!!
 
Här sitter jag en tisdagskväll o sipper förnöjt på en tisdagsbärz! Har haft cp-mycket att göra på jobbet på sistone, men försöker förtränga att jag ej ska ha semester och lägger mina kraftetankar på nya lägenheten. Längtar som ett litet får till 1:a september!!
 
I helgen hade vi kräftskiva i stugan. Vet dock ej riktigt vad som räknas som en "skiva", men vi köpte fula hattar och kräftor. Jonas åt veggo-mat och såg lite äcklad ut medans vi andra rådissikerade dom stackars djuren. Men det var göddigt. Min kära vän Bengan var även med!! Hon var smällgravid. Såg rätt fantastiskt ut. 
 
äcklad emmy, Jonas med veggo, Hanna och gravid-bengan.
 
 

ta det lugnt lille gris

Alltså, hur gör ni för att varva ner? Lugna ner er? chilla lixom. 
 
Jag har varit på högvarv sen måndags. Somnar dretsent, vaknar prick klockan fem och är skitpigg, stressar och oroar mig. Försökte mig på fotvård förut, men då blev jag lite hetsig över hur många ingrodda hårstrån (frisör?!!) jag hade på fötterna och gick bärsärkargång med pincetten istället. 
 
Okej att det är kul att vara pigg, men nån måtta fåräväl vara!! SÅ, ge mig era bästa chilltips tack!!
 
//MVH hyperaktivaLina
 
(P.S, blev helt lyrisk på indiska förut. Köpte en fin postlåda till nya lägenheten)

anno mars 2012

Ringde till Lundbergs för att säga att vi ville ha lägenheten;
 
Lundbergs; vad heter din kille då?
apan; Jonas Lokooma...??
Lundbergs; kan du stava hans efternamn?
apan; Leo..loo..ke..u? Ehh...hehehe..
Lundbergs;? Vad har han för personnummer då?
apan; eh...86..01...19?
Lundbergs; jaha, men vet du vart han bor nu?
apan; ehh...näe..
Lundbergs; Känner du den här killen överhuvudtaget?
apan; ehehe...

RSS 2.0