Hungry hungry grrrl

Asså jag åt frukost för ca 2 timmar sen, såg en skitgod baguette på Pressbyrån på väg till jobbet som jag köpte, åt baguetten för ca 10 minuter sen = fortfarande ashungrig. 

Va fan. Kommer ju att bli svindyr i drift om jag fortsätter i den här takten. Mitt intresse för kläder har av någon anledning avtagit medans mitt matintresse har höjts avsevärt. Häromdagen köpte jag middag för 1 på Ica för 200 spänn. 

Hah. För övrigt så är jag dötrött på snön. Det är mysigt men skitjobbigt att ta sig till jobbet. 

Slutgnällt för idag. Lev väl!!!

Fölk <3

Fyfan vilken bra dag jag hade igår. Hade riktigt givande samtal med så jävla härliga människor (kunder alltså)

Pratade om homosexualitet, ångestfyllda medelålders män som inte "fattar", pratade om olika husdjur, vilket djur var äckligast? Musik. Att vilja men aldrig hinna med, körkort, invandrarkvinnor som startar olika verksamheter för invandrarkvinnor. Våld. 
Barn. Hur ofta ska man tvätta håret? 

Och folk ba "åhh frisörer är så ytliga", jag ba "fuck you!"
 Oftast är det så mycket mer än att bara klippa. Lyssna, det är jag bra på! 


Moswok

Igår var jag och brosan hos mamma en sväng och blev bjudna på kulinariska läckerheter, mos och wok. Vilken fantastisk kombination! 

Tänker på det första receptet jag skrev upp i min receptbok, kallade mästerverket för "linas släng ihop", och det bestod utav pulvermos, wokgrönsaker samt ett par köttbullar, allt kärleksfullt ihopblandat till en rörig sörja. Det var fint och jag kände mig så jävla nöjd över denna enastående skapelse. 

(Dock vill jag inte beblanda mammas moswok med min, då mammas faktiskt var god).


Belinda och min röv

Jag såg del 2 av belindas KAMP!!!! Tror att typ alla har sett det och typ alla har en åsikt om det. 
Men alltså.... Jag förstår faktiskt inte programmet. Vad handlar det om? På riktigt,VAD HANDLAR DET OM? 
Belinda flaxar runt och man får för fan inte höra typ nåt av intervjuerna för då suddas rösterna ut och Belinda börjar prata om flax igen. 

Känner mest ett "jaha" och svårt antiklimax inför varje avsnitt. 
Den enda logiska förklaringen jag har (till icke-handlingen) är att hon och Ulf Lundell ska bli vänner. Men why?  

(Ska mejla SVT och fråga om jag kan få göra ett teveprogram som handlar om min röv - min kamp! Det borde slå stort) 


Mattips?!

Tja! Är det någon som sitter inne på asbra fredagsmat? Typ inte tacos, och gärna något som går att veganisera (alltså inte något som enbart är kött eller ostbaserat) 
Kommentera gärna! Skulle bli svinglad! 
Har noll fredagsmatsinspiration. 

Puzz! 

Frisören Sören.

Idag insåg jag att min luggfrisyr börjar gå mot "shetlandsponny"-stuket, och eftersom det är lite skit på jobbet och jag får jobba ensam, så hände det; jag bokade tid hos en frisör. Det här är nog första gången jag har bokat en tid!! 
Ska bli jättespännande och jag blev kallsvettig och asnervös då jag egentligen är livrädd för frisörsalonger. 
Ironiskt va. 

I veckan har jag även varit på LABB!!! Lämnade lite blod och sånt kul (heller aldrig gjort).Tyckte det verkade skitcoolt med alla rör och rockar och jag kan eventuellt tänka mig en framtid inom labb, eventuellt apotek. Apotekslabb. Skitsamma, jag vill ha en vit rock och se viktig ut!! 
Ponny at your service!!


Matsedel

Jag och Jonas brukar göra matsedel. Det är skitbra, och jag tycker det är smidigt, enkelt, plus att det blir billigare när man handlar. Och så står man inte och glor i kylskåpet o ca 45 minuter innan man bestämt sig för vad man ska laga för något. 

Denna vecka blir det:
Blomkålsmos med vegopuckar samt brunsås.
Wok med nudlar och cashewnötter.
Quinoabiffar med valfritt ris och tomatsås.
Resten har ja glömt. Hehe.

Och jo! Såg ju belindas feministiska KAMP oxå. Det enda jag faktiskt har att säga är; hhahahahahahahahaaa, what?? Vad GÖR hon? Och vad handlar programmet om?
Asdåligt. (Och kan lixom inte sluta skratta) 

"Måla litte!!"

I lördags fyllde världens bästa Smoofie 28 bast!!! Jag sjöng och lagade våfflor, dagen till ära. 
Eftersom han vägrade säga vad han önskade sig i börrthdaypresent så köpte jag helt vilda grejer, en vitlökspress, en bilskrapa, ett Batman-spel till ps3 samt en premnumation (kan ej stava?) till tidningen "vego". 
Han blev glad sa han. 

Efter presentutdelning så fick jag lätt ryck i hjärnan och satte igång med att måla i hallen. Hahaha. Det var ju lättare sagt än gjort. I min hjärna så går allt jävligt fort och skitsmidigt, i verkligheten - not so much. Det är ju ett jävla meck att måla alltså. Och det ska tejpas, målas och tejpas, katten ska vara med och sprida ut färg över golvet och fan vet vad. 

Hann med halva hallen sen fick jag ont i själen och gav upp. 

Igår kom Jonas släkt och frågade Jonas om han hade målat hallen. Blev sur. 

Och så testade jag en svinfrän grej, jag gjorde seitan-stek! Seitan är ett speciellt mjöl (utan gluten?!eller med? Hur vare nu?) som man tillagar på ett speciellt sätt. Konsistensen blir som gummi men resultatet blev helt awesome! Coolt att man kan göra kött av mjöl. 

Hallröven!!! 

Seitan med råstekt potatis å sååås!!


Sluta fnusa!

Jag gav ju som nyårslöfte att ge upp snusen, mitt livs passion. Och hur går det då?
Jo! Jag har faktiskt lyckats med att mer än halvera snusandet. Från att ha snusat ca en, enochenhalv dosa per dag till att snusa en halv dosa! Jag är skitnöjd! 
Har även försökt att ändra mina tankar till att det inte är viktigt. Bryta av vanorna mer och mer, hoppa över dom "godaste" snusarna. 
För det är ju själva vanan som är svårast att bli av med. I helgen tänkte jag försöka övergå till nikotinfritt snus. Ska bli spännande. 

På tal om nikotin, är det någon som sitter inne på bra källor om passiv rökning som är helt oberoende?! Alltså inte typ WHO som kom med helt befängda siffror om passiv rökning (enligt dom var det typ 1% av jordens befolkning som dör per år av passiv rökning, känns inte sannolikt)
Jag är nyfiken. 

Di däre jädre rökera

Det här var det absolut roligaste jag sett idag!!! Hahaha! Folk som skriver på väldigt väldigt bred värmländska. Och den här människan fick ju verkligen till det helt perfekt! Är imponerad. 
Tycker att fler människor borde impregnera olika dialekter direkt i skrivspråket. 
Tänk vad mycket mer underhållande det vore att läsa valfri debatt om di däre jädre rökera eller pk männskera söm ä för töliga!!!




Old People!

Topp fem av kategorin "roligast kunder" är nog jättegamla människor som berättar historier. Det är så jävla intressant och spännande att få höra delar ur människors liv, hur dom levt och snacket om förr i tiden lixom. 

Topp fem av kategorin "tråkigt" är när folk klagar på allt. Självklart ska man få gnälla, herregud, men när man får höra för sjuttioelfte gången om att dom jävlarna på Ica har möblerat om så känns det mest som att klaga för klagandets skull lixom...

Ingen kommentar!

Hade fint sällskap i helgen i form av Sudden och Tuva. Tuva sprang runt och jagade katterna och jag och Sudden löste världsproblem som vanligt. 

Sudden nämnde att jag har "dåligt" med kommentarer på min blogg. Och det är ju inte så konstigt. Jag skriver oftast om vardagshändelser som är rätt halvtråkiga, typ "åt en körv igår, GÖTT?!", så ja, vad fan ska man kommentera på det? Typ "ok?!!!". 
(Skriver dessutom rätt osammanhängande ibland oxå, läs längre ner så fattar ni)

Jag skriver inte om världsviktiga grejer, det överlåter jag till proffsen. 
Den här bloggen somnar ibland och jag kan tycka att instagram är roligare. Och jag kan få lätt panik av att gå för djupt om migsjälv. Kanske är synd. Men jag har mer och mer kommit fram till att jag hellre skriver för migsjälv istället för andra. Kommer aldrig sluta skriva. 

Började skriva långa jävla noveller när jag var 12 bast, för det var så jävla kul! Den första var på 36 sidor och handlade om en cool tjej som hette Augusta, den längsta blev på ca 100 sidor och handlade om mitt och mina vänners liv på en öde ö. Haha. 
Då ville jag bli journalist, men insåg rätt fort att det verkade för svårt, så jag blev frisör istället. Hehe.




Ej optimalt

Var och tränade igår. Min rygg är inte riktigt som den borde. Men alltså... Fyfan vad folk det var på gymmet. Alla nyårslöften ba. Hatar att vänta. Ska byta gym tror jag. 

Däremot har dom börjat med yogapass! Är det någon som testat det? Verkar spännande. Och måste man vara vig för detta? Eller blir man automatiskt vig? 

Testade karate för många år sen, men slutade då tränaren tyckte att vi skulle göra "kullerbyttor", det tyckte inte jag.

Mvh/ vig som en lyktstolpe

Dagens vilda hårtips!!!

Här kommer ett litet "hårtips" till morgontrötta människor!!

1. Lägg dig och sov med blött hår.
2. Har du tur vaknar du upp med "lockigt" hår. Har du otur vaknar du med ett skatbo.
3. Oavsett skick på morgonfrisyr - klicka i med valfri kräm (helst inte bodylotion av uppenbara skäl). 
4. Har du ca 4 minuter extra, gör ca 5 lockar på vardera sida, med typ en plattång. 
5. FÄÄÄRDIG för världen!! Om någon anmärker på frisyren skratta högt och länge eller stirra till döds. Du vet att det är fäshion. 




K-k-kallt.

Che!! 

Fryser som en liten röv. Trots filt och värmeljus (jo jag är på jobbet). Tur att man inte bor i USA nu, då hade jag nog frusit ännu mer. 
Har fått kollibri på soppor. Alla möjliga sorters soppor känns väldigt intressant. 

Här är en lista på soppor som jag ätit dom senaste dagarna:
- spenatsoppa med ägg. Den var ganska god. Köpte valnötsbröd till, men insåg att det innehöll russin vilket gjorde det oätligt. Synn da!! 
- kycklingsoppa med svamp och små minibullar. Det här var däremot rätt äckligt. Är inte så förtjust i kyckling, så att köpa kycklingsoppa var ett wildcard.
- gulaschsoppan!!! Det är faktiskt jättegott, särskilt på burk, Felix skare va, helst med cräm fräsh i. Köpte två burkar ifall. 

Slut på soppinformation. 


Hell in röv!!!

LUKTAR SKÖLJMEDEL! ASMYCKET SKÖLJMEDEL!!! Blir helt jävla galen. Jag är känslig mot dofter men på sistone tycker jag att det varit värre. Saker luktar skit och för mycket. Blah. 

Anyways... Inatt drömde jag om lady dahmer och genus schmenus bloggbråk. Alla bara frågade mig vad för slags feminizt jag var och att jag var tvungen att välja sida. Då grinade jag. 
Har inte ens bestämt vilken typ av feminzast jag är lixom. Och jag tror inte att jag vill göra det heller. Trivs bra med att vara lite mittemellan allt, flyta runt i gröten och plocka ur grejer som jag gillar. 
Om ni fattar vad jag menar?? ;)))

Ikväll ska jag äta sushipower! Har varit sushisugen i ca 15 veckor nu. Hoppas att det inte smakar sköljmedel. 

Kjam
(Hittade ingen bild som passar med inlägget, här är pudel-apan!!)


Nyår 2013/2014

Gott nytt år! 

Bloggarna verkade ha en göddig nyår och dom flesta verkar ha betat av nyårsresumer. Men inte jag inte! 

Jag tröttnade på nyårsfirandet för flera år sen, och jag vet att ni säkert tycker att det är lite wierd då jag är en fest-tjej utav rang. Men såhär är det ju, har man för höga förväntningar av "årets fest" så blir det ju sällan kul. 
Så jag brukar ta det piano på nyår. Förra året satt Hanna och jag i min lägenhet och käkade räkor. 
Och i år var jag o Smoofie hos Jonny och Susanne och käkade pizza och såg på film. Åt upp pizzan på ca 5 minuter och hamnade i så svårt matkoma att vi åkte hem halv elva. 
Mycket trevligt! 

Ha ett göddigt nytt år ungdomar!

RSS 2.0